Riemunkiljahduksia ja joulukuusia

07.12.2011

Otsikon kertoman mukaan meidän itsenäisyyspäivä koostui siis riemunkiljahduksista ja joulukuusien koristelusta. Nyt kun Tiara on oppinut naureskelemaan ja jokeltelemaan, Tiara nauraa, jokeltaa ja kiljahtelee kokoajan ja melkein mille tahansa. Peili on ihan huippuhauska, samoin joulukuusi ja naulakko josta roikkuu takkeja. Paras kaveri on kyllä edelleen se leikkimaton norsu mut isin, äidin ja mummun naamat tulee kyl hyvänä kakkosena, niille on kiva nauraa ja kertoa tarinoita! Onneksi neiti on tullut äitiinsä ja on aikamoinen linssilude niin saa hymyt ja kiljahdukset ikuistettua helposti, heti kun kamera ilmestyy näkyviin niin Tiaralta välähtää semmonen hymy että sydän sulaa. Mä kyl rakastan noita sen ilmeitä♥

T6l_ps on Make A Gif, Animated Gifs

make animated gifs like this at MakeAGif

Se on kyl maailman paras fiilis kun lapsi iloinen ja nauravainen, mut ihan yhtä ihanaa on se kun tulee väsy ja pikkuinen Tirriäinen käpertyy äidin syliin mussuttamaan tuttia.

Mutta lupasin niitä joulujuttuja tänään ja tässäpä ois parit kuvat meidän eilen koristelluista joulukuusista. Meillähän on siis tekokuuset, ihan siitä syystä et mä saisin kauheet allergiat jos aito kuusi majailis meillä kauemmin kun pari tuntia. On kyl myös helpompi siivota ku on tekokuuset, vaikka en kyllä kiistä että aito ois aina ihanampi! Ens vuonna aion kyllä suostutella Oton isoon valkoiseen joulukuuseen kun tänä vuonna jouduin tyytymään tohon pieneen , vaikka on seki ihan kiva piristys.

 Tossa isossa kuusessa on vaan mustia, valkosia ja hopeita koristeita ku halusin pitää värit yksinkertasina koska koristeita on niin runsaasti ja koska on toi vihree aika dominoiva väri. Toinen vaihtoehto ois ollu punavalkoset koristeet mut sen vaihtoehdon voisin toteuttaa sit ens jouluna. Mulla on sellanen perinne ollu lapsesta saakka et joka vuosi on ihan erilainen joulukuusi kun mitä aiempina vuosina on ollu, onneks keksitään niin paljon erilaisia koristeita aina vuosittain et tän perinteen toteuttaminen on helppoa. Tässä viel meidän pikkuinen makuuhuoneen kuusi ja ihana tonttu joka joskus äidin kanssa ostettiin muistaakseni Kermansaven tehtaanmyymälästä jostain Oulu-Helsinki -väliltä:

Laitoin noi Cupcake-pallot tohon kuuseen ja huomasin et ne on aika massiivisia mutta eipä se haittaa :DD
Äiti kävi tänään syömässä kavereidensa kanssa Kampissa ja oli sitten ilmeisesti kuunnellu mua tarkasti kun valitin et me tarvittais Tiaralle hihattomia alusbodyja. Tirriäisellä ei ollenkaan pysy vaippa paikallaan ilman bodya ja ois kumminkin tosi kiva käyttää pitkähihaisia paitoja ja mekkojakin sisällä, mut tähän asti se on ollu haastavaa koska neitokaiselle on tottakai tullu kuuma jos on laittanu pitkähihasen bodyn alle jotta vaippa pysyy paikallaan ja sit vielä paidan. Mutta kiitos äidin, ongelma on nyt ratkaistu!

Alusbodyt Polarn O. Pyret, minisukat BOBO♥
Eilen illalla meille leijaili mystisesti jostain ihana piparin tuoksu, en vielkään tiedä että mistä mut pointti oli se että mulla alkoi tekemään niin paljon pipareita mieli että tänään oli pakko ottaa ja leipasta. Fiksuna tyttönä ajattelin että koristelenpa nyt nää piparit näillä princess Lillifee -koristegeeleillä ja tein ”hienot” koristukset. Odottelin siinä sitten tovin ja ihmettelin kun ei ne koristeet kuiva ja sitten äly
sin lukea sitä koristegeelien pakettia jossa luki ”geelit eivät kovetu” :———–D Hyvä minä♥ Mutta otin kumminkin kuvat noista jättipossupipareista jotka tein meille neljälle (äidille, Tiaralle, Otolle ja mulle):
Sellasta tänään, mulle tää päivä on ollu aika tavallinen ja ihana, mut ihanalle Karolle tää päivä on ollu varmaan maailman upein päivä, nimittäin Karo sai tänään ihana tyttövauvan. Käykääpä onnittelemassa♥
Nyt mä hipsin nukkumaan tästä pikkuhiljaa, hyvää yötä teille ihanille ja vastailen sitten huomenna taas kommentteihin! :)♥

26 Responses to “Riemunkiljahduksia ja joulukuusia”

 1. laukku sanoo:

  Ää! Tiaralla on aivan ihania ilmeitä! Ja voiko pieni lapsi näyttää noin onnelliselta? 🙂 Tekis mieli rutistaa kun toinen on nii hellyyttävä! Ja niin pikkunen!Niin, ja hyvää joulunodotusta teillekkin! 🙂

 2. katri- sanoo:

  hihi, ihana toi eka ’video’ Tiarasta ! =) Ilonen tyttö selkeesti. (; jaa teijän joulukuusi on tosi hieno, mä haluisin kans et meijän tän vuoden kuuseen tulee vaa hopeit koristeit eikä punasii, mut äiti kai siit päättää. :’D ja ihanat housut sul tos kuvassa !

 3. Sirkku sanoo:

  Ihana Tiara! Mä oon niin kade kaikille, jotka voi laittaa joulukuusia sun muita jouluhömpötyksiä. ;( Meillä vaan sattuu tulemaan se muutto niin typerään väliin.

 4. Empa sanoo:

  Ihania nuo teidän joulukuuset, oon nyt niin katkera koska meille ei a) mahu kuusta minnekään tähän minimaaliseen kämppän eikä b) olla kotona jouluna ees :< Söpöt ilmeet teidän Tiaralla, nauroin melkee veet silmissä tuolle kieli ulkona -kuvalle! 😀 ihanaa joulunodotusta teille, tulee varmasti nii huikee joulu kun on tuommonen pieni ekaa kertaa joulutäpinöissä mukana (:

 5. Fani sanoo:

  oi aivan ihana tiara 🙂 niin iloisen näköinen! ja ihana toi teidän kuusi!

 6. Aino sanoo:

  Heh,ihana toi liikkuva kuva Tiarasta! :)Ja söpöt piparit! 😀 ♥

 7. Anonymous sanoo:

  sydän suli ku näki ton ekan sylikuvan Tiarasta<3 on noi muutkin ihania;) mutta ihan järjettömän söpö Tiara:)

 8. Sini sanoo:

  mikä on toi lakana tms minkä päällä tiara makaa muutamien ekojen kuvien päällä missä lukee underground ymsymsyms?:D se on ihana!

 9. laura sanoo:

  maailman sulosin tiara <3älä ikinä oikeesti lopeta tätä blogii, rakastan tätä! 🙂

 10. Janitá sanoo:

  Siis ei voi olla noin söpöööö!! D: Aijottekos muuten mennä Tiaran kanssa muskariin tai vauva- jumppaan tai -joogaan? 🙂

 11. Anonymous sanoo:

  Suoraan sanottuna en to-DEL-lakaan(Me rosvolat) tunne sua, mut sä vaikutata ihana kivalta 🙂 Mut mä tunnen Oton, ja must tuntuu et me sadaan tutustua toisiimme ;D En jaksa ootta et Tiara vähän kasvaa ja nähään milt se näyttää! <3 Ja toi kuusi on nii herttanen, varsinki se pieni <3Mukavaa joulun odotusta,oOo

 12. wää sanoo:

  Voi että teijän pikkunen on aivan ihana! (: Super söpö kans tuo gifi! =)

 13. Anonymous sanoo:

  voi ei mun sydän suli tuolle viimeselle kuvalle missä tiara on yksin………..<3 äääää! niin täydellinen! ja sinäkin kaunis mami:)) kaikkea hyväää teille! tekisi mieli ottaa tiara syliin ja halata:DDDhahah, niin söpö!

 14. Nora sanoo:

  Awwwawaw mitä kuvia!

 15. Anonymous sanoo:

  Miten pitkä oot? Näytät tosi pitkältä 🙂

 16. Anonymous sanoo:

  aww mikä ilopilleri teijän tyttö on!! :’) nii sulone ja hymyileväinen :’) täs alkaa ittelläänki tulla vauvakuume.. 😀 joka on jo jonku aikaa ollu pieni, mut nyt se vaan kasvaa 😀

 17. Anonymous sanoo:

  Hei, ihan mielenkiinnosta 🙂 Minkä kokoisia vaatteita Tiara käyttää tällä hetkellä. T. Tuleva äiti joka pähkäilee minkä kokoisia kamppeita ostella mihinkin vuodenaikaan etukäteen 😉 Kun ei malta olla ostamattakaan.

 18. essi sanoo:

  Voi kun Tiara on ihan ylisöpö! Siitä tulee tosi kaunis tyttö =)

 19. Iina sanoo:

  Laukku: Haha 😀 Se on kyllä sellanen ilopilleri että! 😀 Ja kiitos paljon :)♥Katri-: Joo mä selasin pikakelauksella kamerasta kuvii ja näytti hauskalt ku ne vilisi nopsaa nii tein tollasen giffin :DD Ja on se kyllä ilonen neiti♥ Kiitos paljon ihana :)Sirkku: On se ihana pikkuapina♥ 😀 Ja joo, inhottavaa ku ette voi laittaa jouluu, mut hei ens vuonna joulunaikaan teil on ihana iso koti mitä voi koristella! 😀 Jos yhtää lohduttaa! :DEmpa: Voi kiitos :)♥ Ja voi harmi, ei mekää kyl olla jouluna kotona mut siks koristeltiin jo nyt 😀 Ja ostakaa sellanen pikkukuusi, sen nyt saa ängettyä vaik ois kui pieni kämppä! 🙂 Tiara on kyl kunnon Jim Carrey ku se vääntelee ain naamaa XDD Meidän söpöli♥ Ihanaa joulunodotusta teillekin ja ihan oikeessa oot, kyl toi pallero tuo sellast extrajoulufiilistä viel♥ :DFani: Kiitos 🙂 Tiara on kyl nii ilonen vauva :DDAino: Kiitos! Ja noi piparikoristeet kovettu sitteki, siin vaa kesti kaks päivää enkä tiiä voiks niit enää syyä XDDDAnonyymi 15.48: Se on meidän söpöläinen♥ On sitä nii ihana pitää sylissä vaik se onki kasvanu jo hirmuna :DDSini: Se on Jotexin pussilakana! 😀 Ellokselta tilasin syksyllä 😀 Ja kiitos!Laura: Voi kiitos, ihana kommentti♥ Ja en oo aatellu lopettaa viel piiiiitkiin aikoihin :D! Hyvää joulunodotusta♥Janitá: Hahah on se tommone söpö♥ 😀 Ja vauvauinti varmaankin alotetaan joulun jälkeen, samoten kuin minimuskari ainaki 🙂 Joku baby bailatino ois ihana kans!oOo: Voi ihana sua! Säki vaikutat tosi kivalta ja kyllä me saadaan tutustua, sun pitää tulla meille vaik yökylää ja sit leikitää Tiaran kanssa ja katellaa vaik leffoja ja syödään herkkuja 🙂 Mäki ootan kyllä et Tiara kasvaa, ois nii kiva leikkii sen kaa kunnolla! 😀 Ja ihanaa joulunodotusta sullekki, saat kyl tulla vaik sun joululomalla meille käymään jos haluut, ois kiva! :)wää: Tiara on kyllä ihana mun vauva :D♥ On se kyl isinki vauva :DNoora: Ilopilleri-tikru♥ :DAnonyymi 18.02: Awww voi kiitos♥ 🙂 Ja munki tekis aina mieli ottaa se syliin ja rutistaa ku se vaik nukkuu päikkäreitä mut ei viitti herättää :DDD Kaikkea hyvää sullekin :)Nora: Hihi, onneks Tiara on linssilude :DDNight at Vogue: Kiitti, tosta söpöliinistä ei kyl rumaa kuvaa saa onneksi :DD♥Anonyymi 2.58: Oon 167cm 🙂 Ihan keskimittanen oon siis, ois ihana olla superpitkä! :DAnonyymi 9.42: Meidän hymytytsy on kyl omiaan aiheuttamaa vauvakuumetta, itelki alkaa täs koht tulee semmone olo et mä haluun noita lisää :DD♥Anonyymi 15.30: Tiara käyttää täl hetkel sekasin kokoja 56 ja 62, 62-kokoset on viel osa hihoista ja lahkeista liian pitkii mut muuten ihan ok 🙂 Mut toi neiti synty sen kuukauden etuajassa nii on hieman ikäsiään pienempi, mun käsittääkseni suurin osa vauvoista käyttää n. 3kk iässä 62 tai 68 kokoo mut 68-kokoset on ihan naurettavan isoja tolle palleroiselle viel :DD Hyvä ku oot noi fiksu et mietit etukätee, itte vaa ostelin menemään kaiken mikä miellytti silmää :—-D Ja nyt vähä harmittaa ku osa on jääny pitämättä.. Mut ei o nii vakavaa :)Essi: On se kyll, siit tulee meidän huippumalli :DD eiku :D♥

 20. Anonymous sanoo:

  En usko, että kukaan joka sulle kirjottaa tänne jotain kusipää-kommentteja haluaa sulle oikeasti pahaa. Mutta, olen jäänyt miettimään yhtä asiaa ja niin varmaan aika moni muukiin. Siis aloitte oton kanssa seurustelemaan ja tulit heti raskaaksi, koska ette käyttäneet ehkäisyä? Jotenkin oon ymmärtänyt niin, että otto luuli sun käyttävän pillereitä. Tosi törkeää jos noin on :(. Ei sitten tullut mieleen ennen hommia sanoa ettei sitten oo tosiaan ehkäisyä käytössä?!! Toivottavasti olen ymmärtänyt jotain väärin.. Voitko muuten perustella tota, että miksi et halunnu käyttää ehkäisyä? Ootko tehny noin myös muiden kanssa? Sori jos nää on liian henk.koht kysymyksiä, mutta itse oon vaan NIIN eri linjoilla tässä asiassa että ois kiva kuulla jonkun mielipide joka ajattelee toisin.. Siis ethän mitenkää viikon ”rakastumisen” jälkeen voinut tietää että teidän juttu kestää? Alussahan on sellanen huuma, ja tiedän itsekin kun olin varma jo parin päivän jälkeen poikkiksestani et tullaan olemaan yhdessä (oltu vuosi), muttei olisi tullut mieleenkään jättää ehkäisyä pois… No onneks teillä on nyt kaikki hyvin, ootte kihloissa jne, mutta ymmärrät varmaan, että suurin osa jotka tekee noin ja tulee heti raskaaksi, ei tosiaan tuu saamaan mitään onnellista perhe-elämää tai kestävää suhdetta. Toivottavasti et loukkaannu kommentistani, kaikkea hyvää teille ja aion seurailla blogiasi jatkossakin.

 21. Anonymous sanoo:

  Voi ei anteeks kommentoin vanhaa tekstiä :(! Toivottavasti huomaat tän täältä…

 22. Hi!! :)I really like your blog, I follow you :D… maybe if you have time, you could visit my blog too, and if you like it, follow me back ;)Kisses!http://modacapitalblog.com

 23. Sara sanoo:

  heiii oon lukenu siun blogia piiiitkään ja ajattelin ilmottaa, että itekkin rupesin kirjottaa blogia, että jos kiinnostaa lukee niin ois huippua. :)http://myojamie.blogspot.com/2012_02_01_archive.html

 24. […] kuvailin kuusta vuonna 2011. Silloin koristeltiin kuusi itsenäisyyspäivänä, kuten mun lapsuudessa oli tapana. Kun vertaan […]

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.