Vikat kuulumiset ennen joulutaukoa!

23.12.2011

Näin! Nyt tuli paljon hyödyllisiä, asiallisia neuvoja joista oon enemmän kuin kiitollinen! Tiaralle alkoi tulla karstaa tossa pari viikkoa sitten koko otsan ja päälaen alueelle. En ensin ollut varma että onko kyseessä vain todella kuiva iho vai karsta ja koitin vain öljytä sitä että kuiva iho paranisi. Pelkkä öljyäminen auttoi otsassa olevaan karstaan, ja jatkoin öljyämistä koska ajattelin et se auttais päälaenkin karstaan, mutta eipä auttanutkaan. Onneksi te neuvoitte tuon pipo päähän öljyn kanssa+harjaus -menetelmän, nyt on nimittäin neidillä täysin karstaton iho just sopivasti ennen joulua nii näyttää viel entistäkin nätimmältä! Kiitos todella paljon!

”ÖÄööäöäääää!!!”

”Moi! Mulla valuu kuola!”

Tänään on ollu kyllä sen luokan hulinapäivä että huhhuh! On pakattu, siivottu, paketoitu viimesiä lahjoja, haettu autoa toiseltä puolen kaupunkia ja ties mitä kaikkea. Nona-kummitätikin kävi meitä moikkailemassa päivällä ja oli kyllä niin mukava nähdä. Onneksi on vihdoin päivä pulkassa ja enää ei odota muu kuin ah niin ihastuttava 506 kilometrin ajomatka Ouluun huomenna. Mutta eiköhän se mene nopsaan ja neitikin rakastaa nukkua turvaistuimessa; tänäänkin nukahti samantien kun turvakaukalon vyöt napsahti kiinni. Eiks se oo vähä niin että suurin osa vauvoista tykkää nukkua autossa mieluummin kun missään muualla. Mulla ei oikeastaan liiku päässä mitään hirveen fiksua enää tähän aikaan illasta ja väsyttääki joten antaa muutaman kuvan puhua mun puolesta:

Tirriskän päivänasu:
Takki – Zara
Pipo, Uggit – H&M
Farkkuleggingsit – Lindex

Mun päivänasua on ihan turha laittaa ku samat miljoona kertaa nähdyt vaatteet, loput oli pakattuna/narulla kuivamassa. Ihana myös toi kakkaläikkä housunlahkeessa mikä tarttui auton ovesta ku ahtauduin ulos sieltä! Ja Hei se kiharapostaus on tulossa sit heti joulukiireiden loputtua niinkun lupasin!

Huomenna päivällä vastaan niin moniin kommentteihin kun vaan kerkeän ennen kun me lähdetään, ellen sit kerkee jo tänään illalla jos uni ei maistu. Huomisesta maanantaihin me ollaan Oulussa ja mä aion nyt rentoutua oikeen urakalla. Blogi viettää hiljaiseloa luultavasti tiistaihin asti jolloin teen kunnon joulupostauksen! Nyt ei muuta kun ihan mielettömän ihanaa Joulua teille kaikille ihanuuksille, kiitos että jaksatte pysyä blogin matkassa ja piristää päivästä toiseen. Ootte ihan parhaita!♥ Ainii:

:llä Iina ja Tiara


37 Responses to “Vikat kuulumiset ennen joulutaukoa!”

 1. Ea sanoo:

  Hyvää ja rauhallista Joulua teille ja turvallista matkaa!

 2. katsku sanoo:

  voieeei toi on ihan superihana toi vika kuva Tiarasta, niin sulonen tyttö! <3 säkin oot tosi kaunis ja ihanan aidonnäkösiä noi kuvia missä hymyilet suuauki! 🙂 Tää blogi on ihan mahtava ja yks mun lemppareista! Hyvää joulua teille :)<3ps. miks et enää vastaa formii? 🙁

 3. Noora sanoo:

  Mä en kestä, Tiara on niin söppänä! 🙂 Ja kui ilonen sä oot aina kaikissa kuvissa! Ihana blogi 🙂 HYvää joulua!

 4. aliisa sanoo:

  en oo käyny sun blogissa pitkään aikaan ja voi, onpas tiara kasvanu :’) oot laittanu sun hiukset tosi ihanasti!

 5. lotttasi sanoo:

  ihana toi viiminen kuva ja muutenki ihania ootte kummatki<3ja hyvää joulua koko perheelle!

 6. Nora sanoo:

  Tiara on kyllä paras asuste ikinä! Sopii asuun ku asuun :DD Hyvää joulua ♥

 7. Anonymous sanoo:

  Vooii eiikä, Tiara on niiiiin suloinen ja ihana lapsi! :)) Tulee itsellekin vauvakuume, kun näitä kuvia katsoo! :> Ja aaws, ihana toi Zaran takki! 🙂 Hyvää joulua teille kaikille! <3

 8. Anonymous sanoo:

  sulosia kuvia Tiarasta. oikee joulutyttö. vielä tosta sosekeskustelusta ja näistä karstavinkeistä et vaik sä olisitki tienny jo noi aikaisen soseiden aloituksen riskit ja miten karstan saa pois ni jolleki muulle saatto olla hyvä vinkki. niinku mulle.:P innostuin selvittää asioita ja soseet alkaa tääl vasta lähempänä puolta vuotta ja kohta kiiltää kalju eikä karsta.:DDDDDDD sitä vielä, et millasen pipon laitoit yöks? mä en uskalla laittaa sellasta missä on naru leuan alla mut pysyiskö ihan normi? tuleeks siitä hullu sotku lakanoihin ym? hyvää jouluu ja kiitti vinkeist!

 9. Anonymous sanoo:

  Hyvää joulua rakkaat pikku perhoset! Viettäkää mukava ja leppoisa joulu siellä mummin(?) luona!oOo

 10. Fani sanoo:

  voi miten ihana tiara on 🙂 <3 Hyvää joulua teidän koko perheelle sinne! 🙂

 11. Anonymous sanoo:

  Ihana takki Tiaralla. Tuli muuten kerran mieleen että rakkaalla lapsella on monta nimeä, ku oot keksiny kaikkee kivoi lempinimii!Hyvää joulua!

 12. Aino sanoo:

  Söpöjä kuvia taas kerran! ♥Hyvää joulua teille! (:

 13. newuski sanoo:

  Hyvää joulua teille kaikille! 🙂 <3

 14. Anonymous sanoo:

  Ihanaa joulua sinne teille ♥

 15. Laura sanoo:

  Ihania kuvia jälleen! Tiarasta on kasvanu jo iso tyttö :)http://thelittlenotebook2.blogspot.com/

 16. Sini sanoo:

  SUPER AAAWWS noi Tiaran Uggit =) <3

 17. Essi sanoo:

  ompas söpö kuva tiarasta! ja hyvää joulua sinnekkin:)

 18. minna sanoo:

  Aivan ihanaa joulua teidän perheelle <3 rentoutukaa ja nauttikaa toisistanne! niin mekin tehdään <3 ps. sen verran sanon tohon pipo juttuun että lapsi ei saa nukkua yöllä pipo päässä, nostaa kätkytkuoleman riskiä :/ ja tää tieto saatu ihan sairaalasta. Ihania olette Tiaran kanssa <3 Nicokin lähettelee terkkuja! palataan taas 🙂

 19. Hannappu sanoo:

  Hyvää joulua teille kaikille! ♥

 20. Anonymous sanoo:

  Oikein ihanaa joulua teidän koko perheelle! <3 🙂

 21. Anonymous sanoo:

  Ihanaa ja rauhallista Joulua koko teidän perheelle!! 🙂 Ja tervetuloa Ouluun, täällä on luntaki maassa tuomassa sitä ihanaa Jouluntunnelmaa!ps. Tiara on aivan superhybersuloinen!!- P

 22. -M- sanoo:

  Voi miten hellunen Tiara on! Hyvää joulua teidän perheelle! 🙂

 23. Anonymous sanoo:

  Ensinnäkin, huippuihanaa joulua! teille! :)Sitten vaan vielä semmosta haluun sanoo, kun toi aikasempi anonyymi mainitsi että näistä paljonpuhutuista sose- ym. keskusteluista oli mm. hänelle hyötyä, niin haluan tässä kompata että samaa mieltä, että onhan noi asiat kuitenki monelle hyödyllistä ja tärkeetä tietoa. Ja sillon kun luin niitä sosekommentteja, en tosiaan kyllä ite osannu nähä niitä (ainakaan suurinta osaa) mitenkään ilkeinä tms. vaan enemmän hyvää tarkoittavina. Niin mua jäi kiinnostamaan, että oliko siellä semmosia ilkeitä kommentteja joita et julkaissut? Mua vaan kiinnostaa tää tosi paljon mm. siks, et mä ite oon aika herkkä ärsyyntymään jos mua liikaa neuvotaan, mutta sitten taas jos kyse on vaikka lapsen tai eläimen hyvinvoinnista, niin kyllähän sillon pitäis pystyä ottamaan vaan erittäin kiitollisena kaikki neuvot. Tietenkin sillä edellytyksellä, että ne on oikeasti vilpittömästi hyvällä tarkotettu, eikä sisällä ainakaan mitää v**tuilua. Ja vaikka ihmiset kommenttibokseissa antais neuvoja, niin eihän se todellakaan tarkota aina sitä että ne haluis tulla pätemään, vaan sitä että jos ne vaan on huolissaan siitä että esim. lukijat käsittää blogatun asian vaikka hieman väärin ja saattaa sen seurauksena toimia itse sitten mahdollisesti ”huonommalla” tavalla. Eli mun mielestä on kyllä todella tärkeetä että asioista puhutaan, ja vaan hyvä merkki, että huolehditaan muidenkin lasten hyvinvoinnista kuin vain omista, ja halutaan levittää tietoa. Tän halusin sanoa nyt lähinnä niille jotka haukkuu kaikki neuvojat heti kättelyssä. Asioita voi katsoa monelta kannalta, ja uskoakseni suurin osa neuvojista haluaa vaan hyvää kaikille, ja toisekseen neuvominen kommenttiboksissa ei automaattisesti ole syyllistämistä.

 24. Heidi sanoo:

  Mie poistin karstan päästä laittamalla sitä perusvoidetta mikä tuli äitiyspakkauksessa kunnon kasan päähän, pipo päälle ja tunti-pari päässä. Sitten kammalla kampasin pään ja kaikki pois. Sain tuon vinkin ihan neuvolasta, kuulemma jossain lastenpolilla missä tää terkka oli ollu vanhat kätilöt/hoitajat käyttää tuota niksiä. Mut meidän neidillä oliki hiuksia jo syntyessä, joten harjalla kun sitä karstaa yritti hieroa pois, niin hiuksista muodostu päälaelle semmonen takkukasa 😀 Hyvää ja rauhallsta joulua teillekin!

 25. Anonymous sanoo:

  Hyvää joulua teillekin koko perheelle! Tiara on ihan ylisöpö…! ♥

 26. essi sanoo:

  Näytät niin säteilevän onnelliselta joka kuvassa… :3 Hyvää joulua! 🙂

 27. Arina sanoo:

  Ihanaa joulua teidän perheelle! 🙂

 28. Moona sanoo:

  Erittäin hyvää ja rauhallista joulua teidän perheelle! 🙂

 29. Jarno sanoo:

  Toi on kyl niin hellyyttävä tapaus tämä teidän pikkuneiti! En malta odottaa, että nään teidät kaikki ^__^ ! Siitä onki jo aikaa, kun ollaan nähty 😮

 30. Anonymous sanoo:

  Hih, hyvää joulua vaan vielä! 😀 <3Pakko kertoa, EILEN rappasin jasulta vikat karstat pois ja poika on jo kolomevuotta! O.O ajattelin että nyt tai ei koskaan, kumminki alottavat hoijonki oulussa sitte ku tullaan takasin 🙂 jasulla kans aina ollu tukkaa, molemmat ollu oikee inkkarivauvoja syntyessää (3kk ihan punasia ja mustat kutrit) niin ei ikinä saanu karstaa pois. Nyt sitte leikkasin tukan lyhyeksi ja uuestaan sen kimppuun ja lähti, huh. // Neea, taas 🙂

 31. Anonymous sanoo:

  No voi jösses sentään Iina…… Nyt vasta luin tän sosejutun ja en voi ku todeta errä on sulla kestämistä. Kaiken maailman psykologit ja filosofit ja maailmanparantajat ja hammashoitajat ja tiensuolaajat ja savupiipunkorjaajat tänne tulee ohjeistamaan sua ja Ottoa. Haistakoot oikeesti vaikka pitkän p***n mun ja kaikkien muitten enemmän ja vähemmän teinien puolesta. Tekin ootte varmaan teinejä vielä eläkeiän kynnyksellä! On se elämä joillakin niin saakelin vaikeeta näköjään ku kaikkee pitää noudattaa ihan sääntökirjaa tiukasti seuraten. Hyvää elämää ja joulua ja uutta vuotta ja kaikkee muuta SÄÄNTÖJEN MUKAAN näillekin tyypeille. :DDD Aivan mahtavaa joulua ja vielä parempaa uutta vuotta teidän ihanalle perheelle Iina! SÄ olet niin ihana tyttö, tykkään susta tosi paljon vaikka emme mitenkään tunnekaan. <3 Jatka samalla lailla äläkä ikinä muutu ja nauti joulusta perheesi kanssa! <3

 32. Anonymous sanoo:

  Hei! En sano tätä pahalla, vaan ihan ystävällinen neuvo: Eli siis noi turvaistuimen vyöt kuuluisi lähteä olkapäiden yläpuolelta (en tiedä onko kuva napsastu ennen kuin neiti on kunnolla asennettu istuimeen). Eikä ne siis saa lähteä yhtään alempaa kuin missä olkapäät on, vaan juuri siitä päältä. Lisäksi ne pitäisi olla niin kireät, että vain sormi mahtuu olkapään ja vyön väliin :)Meillä tuota karstaa löytyy vieläkin. Ikää on nyt 1v. Ei auta mitkään öljy+pipo yhdistelmät kun tuolla neidillä on tukkaa niin paljon. Pienestä asti siis ollut paljon hiuksia ja aina ollut vaikeuksia saada karstaa pois..

 33. Anonymous sanoo:

  kiva et teet kiharapostauksen, sain joululahjaks kihartimen ja harjottelu on kova et miten saan toteutettuu sillä kiharat hyvin :Dhyvää joulua! c:

 34. Anonymous sanoo:

  Ihanaa Joulua Iina, Otto ja Tiara <3 Viettäkää mukava joulu perheen kanssa 🙂 Kaikkea hyvää teille!-Nina

 35. Anonymous sanoo:

  En ihan ymmärtänyt tuon erään anonyymin selityksiä noista turvavöistä, mun silmääni noi vyöt näyttäs olevan juuri tuollalailla kuin ko. anonyymi kertoi kuinka niiden kuuluisi olla? 😀

 36. Iina sanoo:

  Ea: Kiitos paljon! Hyvää uutta vuotta :)♥Katsku: Voi kiitos kovasti! :)♥ Mukava että tykkäät blogista! Ja en jaksa vastailla kun siellä on todella epäasiallisiakin kysymyksiä ja inboxi paukkuu tuhatta ja sataa, menis ikä ja terveys kun niihin alkas vastaileen :(Noora: Onhan se meidän pieni söpöli♥ 🙂 Mä oon ilonen ihminen :D!!Aliisa: Vooii, nopsaanhan tuo pikkuapina kasvaa♥ 🙂 Kiitos paljon!Lotttasi: Kiitos ihan hirmuisesti♥ :)Nora: hahhah älä vaan ;DD Se on kätevä asuste ku siitä on myös seuraa :D!♥Anonyymi 1.08: Se on kyllä meidän ihana ilopilleri♥ Oiva vauvakuumeen aiheuttaja kyllä :D! Ja mäki rakastan sitä takkia!Anonyymi 8.01: On meidän pikku tonttu kyllä♥ Se on ihan totta et noi vinkit saattaa olla jollekin muulle käytännöllisiä ja karstavinkeistä oli kyl meilki apuu! Nii ja mä en laittanu kyl pipoo yöks ku ihan päivällä oli pari tuntii pipo ja öljyt päässä ennen kun harjasin :)! Toivottavasti oli apua!oOo: Voi kiitti, toivottavasti sullakin oli kiva joulu! :)♥ Ja vietettiin mukava joulu mun tädillä mut oli mun äiti ja mummukin siellä! :)Fani: On se kyllä tollanen ihana pieni tirriäinen♥Anonyymi 9.20: Mäki tykkään tosta takista, ihana Tiaran kummitäti joka osti sen lahjaksi 🙂 Ja mä keksin sen ”Tirriäinen” -lempinimen ennen ku tajusin ees et se kuulostaa siltä niinku se tulis Tiara -nimestä :D:D:DDDD Aino: Kiitos (taas kerran ;D)♥♥Newuski: Kiitos paljon♥Anonyymi 9.48: kiitos kovasti :)♥Laura: No on siitä kyllä, niin ihana fiksu pieni neiti :))Sini: Hahah ne on kyl ihanat! :DEssi: Kiitos paljon :))Minna: Oli kyllä ihana joulu ja rento, toivottavasti teilläkin♥ Ja jännittävä myös ;D Ja joo me laitettiin pipo päivällä vaan pariksi tunniksi, en mäkää ees kuvitellu et yöllä uskaltais pitää :SS Terkkuja teille ihanille♥Hannappu: Kiitos paljon♥Anonyymi 15.25: Kiitoksia hirmuisesti♥P: Kiitoksia hirveesti! Oli kyl ihana ku oli Oulussa jouluna lunta, täällä etelässä ei oo ollenkaan mut eipä sitä enää tarvikkaa ku joulu on ohi! 😀 Ja on se meidän sulonen Tirriskä♥-M-: On se kyllä♥ Kiitos paljon!Anonyymi 16.02: Kiitos! Mä ymmärsin sun pointin, se on ihan totta että on mukava että syntyy keskustelua ja toisille siitä on paljon apua. En mä väittänyt missään vaiheessa et ne kommentit ois ollu pahalla sanottuja tai kovin ilkeitä, asiallisia ne oli suurimmaksi osaksi kuten totesinkin mutta eiköhän tuossa edellisessa postauksessa tullut jo selväksi mikä siinä kommenttivyöryssä mätti :)Heidi: Meillä toimi toi öljy+pipo pari tuntia ihan hyvin mut jos sattuu öljy loppumaan nii voi koittaa tota perusvoidettakin, kiitos vinkistä! 🙂 Ja meillä ei viel onneksi kasva päälaella tukkaa ollenkaan :DD Kiitos paljon♥Anonyymi 17.33: Kiitos paljon ja niinhän se on! :)♥Essi: No onnellinen mä oonki, mukavaa et se välittyy kuvistakin 🙂 Kiitos paljon♥Arina: Kiitos hirmusti♥Moona: Kiitos kovasti :)♥Jarno: Oli niin ihana nähdä sua muru♥ Ikävä on hirvee :((♥Neea: hahah mäki muistan että mulla oli joskus karstaa sillee et olin jo tarhassa ja mua ärsytti ku äiti otti niitä pois :———–D Hyvä että inkkareilta lähti karstat! 😀 Ja oispa kyl mukava nähdä sitten ku tuutte Suomeen joskus! :)Anonyymi 21.43: IHANA kommentti♥ :D:DD Oon kyllä ihan samaa mieltä sun kanssa 😀 Hei ihanaa uutta vuotta sullekin ihanuus!♥ Ja kiitos oikeesti ihan hirveen paljon, tulipa kyl nii hyvä mieli :)♥Anonyymi 22.50: Joo toi on ihan totta, neiti on tosi huonosti tossa kiinni ku olin jo ottamassa sitä pois istuimesta ja löysänny ne turvavyöt ennen ku älysin et siitä saa söpön kuvan ku se istuu siinä unissaan :DD Ja onneksi meillä on viel tommonen kalju gangsteri nii sai helposti karstat pois! :DAnonyymi 23.29: hei mäki sain kihartimen joululahjaksi! :D:DD pitää tehä se postaus kuhan tästä paranen! Kiitos paljon♥Nina: Kiitos hirmuisesi ja sitä samaa sinulle♥♥Anonyymi 0.25: Hahah onhan ne muuten oikein mut liian löysällä ku olin jo irrottamassa Tiaraa ennen ku älysin et heii mähän otan siit viel söpön nukkumiskuvan! :DD

 37. Anonymous sanoo:

  Anonyymi 25.joulukuuta 2011 0.25:Siis tuossa kuvassa noi vyöt ei kyllä ole olkapäiden päällä vaan enemmänkin ”käsivarsilla”.terveisin se turvavöistä höpöttänyt

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.