Maanantaifiiliksiä

16.01.2012

Tänään on kyllä ollu niin maanantai kun olla ja voi. Jotenkin sellanen fiilis et mikään ei onnistu. Okei vastoinkäymiset on ollu pieniä kuten Tiaran lempivellin loppuminen Citymarketista, kyynärpään kolauttaminen seinän kulmaan ja yllärikakat vaipassa just kun olin saanut ulkovaatteet neidille kauppareissua varten, mutta koska on maanantai niin ne harmittaa tavallistakin enemmän. Maanantai on mun mielestä ihan turha keksintö, varsinkin näin Täydellisten naisten ollessa tauolla. Tiistaina on jo taas päällä se toiveikas fiilis onneksi; kohta on viikonloppu! Mä luulin että kun jäisin äitiyslomalle ja mulla ei ois mitään ”pakollista” tekemistä arkisin kuten kouluun tai duuniin heräämistä niin mä en kaipais viikonloppuja niin paljon.
                    Mutta väärässä olin, se hetki kun perjantaisin tullaan kaupasta kotiin isojen ruokakassillisten kanssa ja aletaan kokkailemaan hyvää ruokaa ja höpöttelemään neidin kanssa on vaan ihan paras! Ja kyllä, sillä todellakin on väliä onko arki vai viikonloppu vaikka oonkin periaatteessa ”lomalla” koska viikonloppuisin ei oo mitään aikarajoja, ei oo mihinkään kiire vaan saadaan olla rauhassa ja tehdä mitä huvittaa. Tärkeintä viikonlopuissa on tietenkin se että silloin Otto on kotona meidän kanssa, Tiarallakin syttyy lauantai-aamusin ihan erilainen pilke silmäkulmaan hymyn jatkoksi kuin arkisin. Kyllä se välittyy vauvaankin että äiti ja isi on paljon rennompia viikonloppuisin, vaikka ei me kyllä kauheesti stressata muutenkaan.
                   Nyt mä kyllä ryhdistäydyn, ihme valitusta multa. Mut jotenki tää maanantai on vaan ollu niin maanantai.

Onneksi neiti on tänään ollut oma ihana aurinkoinen itsensä niin on äidilläkin ollu helppo päivä. Se on muuten oppinut uuden lempiharrastuksen: alahuulen imemisen, mä en tiedä mikä siinä on niin kivaa mutta se mussuttaa omaa alahuultaan ja hihkuu onnesta? Ei tarvi tuttia eikä nyrkkejä kun apu löytyy vielä lähempää, omasta nassusta. Ja tätä tapahtuu siis ihan kokoajan ja pitkiä aikoja putkeen! Tässä pari kuvaa todisteeksi:

Eilen oltiin ihan vaan kotosalla vaikka illalla kyllä kipastiin kaupassa. Jaksoin pitkästä aikaa laittautua (kyllä, mä edelleen tykkään laittautua ihan vaan vaikka kauppaankin koska laittautuminen tuo luksusta mun arkeen) ja otin sitten vähän asukuviakin onnellisena siitä että Ginan xxs -kokoiset farkkuleggingsit jotka ei synnytyksen jälkeen noussu edes puoleen reiteen kun oli niin tiukat ei puristanu enää yhtään ja oli taas hyvin istuvat!

Päivän asu:
Toppi, vyö, korkkarit – H&M
Farkkuleggingsit – Gina Tricot
Me ollaan oikeestaan luettu nyt Tiaran kanssa jokapäivä kirjoja kun oon innostunu siitä että se on alkanu tajuumaan enemmän niistä. Eilen luettiin illalla kaikki meiltä löytyvät lastenkirjat ja tänään aamulla sama juttu ennen päikkäreitä. On niin ihana kölliä sängyllä ja lueskella ja höpötellä neidille. Pelleiltiin myös eilen Tirriskän kaa ja otettiin taas semmosia kuvia missä se makoilee mun päällä, vaikka se ei kyllä yhtään ollu kiinnostunu kamerasta, mitäköhän se oikeen katteli?

Tänään Tiara sai elämänsä ensimmäistä kertaa postia (jos kelakorttia ei lasketa) kun seurakunta lähetti jonkun tommosen lasten musiikki cd-n ja kirjan missä oli virsiä ja jotain runoja tms. Oli kyllä hassua nähdä se nimi vaan siinä paketin ulkopuolella, maailman siisteintä oikeesti! Mä tiiän kyllä että Tiaran nimi on hyväksytty ja se on kastettu ja vaikka mitä mutta jotenki se nimi paketissa oikeen konkretisoi vielä sen että tässä tää meidän uusi pieni ihminen nyt on ja hengaa (ja saa paketteja)! Ihan kiva kyllä että seurakunta muistaa pieniä jäseniään tämmösellä, vaikka ei me niin hirveen hengellisiä ollakaan. Piti oikeen ottaa kuvakin neidin nimestä, ja tietysti myös ihanasta isosta pienestä Tirriskästä itsestäänkin:

Mulla piti olla vielä jotain järkevää sanottavaa mutta tottakai nyt katkesi ajatus! Me aletaan kohta kattoon murun kanssa Paranormal Activity 3:sta ja jänskättää jo vähän valmiiksi että pistetään jännityksen piikkiin. Ei mulla sen kummempia, aattelinpa viel laittaa yhden mustavalkosen kuvan tähän loppuun. Mä haluaisin joskus tehdä vaikka kokonaisen postauksen ihan mustavalkosilla kuvilla mutta toisaalta mustavalkosista kuvista on niin hirmusen paljon vaikeampaa saada hienoja, ainakin mun mielestä. Mut mitäs tykkäätte tästä?

Nyt siis leffan pariin Otsukan kanssa ja silleen, onneksi huomenna ollaan taas yksi päivä lähempänä viikonloppua! Löytyyköhän mun lukijoista yhtään maanantain inhoajia, saa kertoa mulle omista karmeista maanantai-päivistä, vertaistuki on aina jees! Hyvää yötä ja ihanaa alkanutta viikkoa kaikille! <3


120 Responses to “Maanantaifiiliksiä”

 1. Avatar riikkaa sanoo:

  maanantait on kamalia! mullakin tänä aamuna matkalla työharjotteluun katkes laukusta sanka ja kaikki tavarat pitkin teitä ja töissä sitten kyykistyin ottamaan lattialta jotain ja työtakki repes, että hyvin alkoi maanantai täälläkin ! :D Sun blogi on ihana ja tätä on todella kiva lukee, kiitos päivänpiristyksistä ja Tiara on ihan ylisulonen <3 ja oot mielettömän kaunis ! :) http://wwwfantasyworld-riikkaa.blogspot.com/

  • Avatar Iina sanoo:

   Voi ei! Ihan selvästi maanantain vika että noin kävi! :D Ja hyi huomenna taas maanantai! :DD Kiitos sulle ihanasta kommentista ja mukavaa että tykkäilet♥♥ Ihanaa viikkoa maanantaista huolimatta! ;D♥

 2. Avatar Minna sanoo:

  Mä en kerro kamalasta maanantaista , vaan ihanasta. :D Tein aamulla pojalle soseita ja iltapäivällä käytiin Stadissa moikkaamassa viimeksi ala-asteella nähtyä kaveria ja hän ihastui Wiliin ihan täysin. Mä tykkään yleensä maanantaista, mutta en keskiviikoista. En tiedä miksi, mutta maanantai on yleensä kiva päivä.P.S. Ihania kuvia <3

 3. Avatar Anonymous sanoo:

  Höh! Maanantaipäivät on kyllä inhottavia.Yks asia mikä jää aina mieleen: miksi laitat nuin vahvat kulmarajaukset? Vähempikin riittäisi meikkien kanssa :)Sehän tietenkin on oma asia,mutta olisit kauniimpi jos laittaisit vähemmän!

 4. Avatar Anonymous sanoo:

  ooi ootpas sinä pikkusen kokonen, ei uskois että sinä olet lapsen synnyttäny ! :) ja tosi söpöliini toi teidän pikkuinen <3

 5. Avatar Tiinu sanoo:

  täällä on myös yksi joka vihaa maanantai päiviä. ja kyl tiistaiki on vielä aika ärsyttävä, kun meillä mies on sillon töissä ihan aamusta iltaan saakka :D mut keskiviikko alkaa olla sit jo toosi lähellä viikonloppua! mä tykkään myös siitä, kun perjantaina käydään kunnolla kaupassa ja sit tullaan kotiin tekeen jotain hyvää syötävää ja ollaan koko viikonloppu kaikki yhdessä! emmakin on sit heti ihan erilainen ku ollaan molemmat kotona! :))

  • Avatar Iina sanoo:

   Joo maanantai ja tiistai on melkeen yhtä pyllystä molemmat ja keskiviikkona alkaa helpottaa :D! Ja se on kyl ihanaa ku tulee perjantaina kotiin kokkaileen namia ruokaa ja voi rauhassa hengata perheen kesken! Ihanaa viikkoa teille :)♥

 6. Avatar Anonymous sanoo:

  Joooo äääh tämä maanantai ollu niiiin typerä että. Mulla oli autokoulun teoriakoe aamulla ja enkä päässy läpi sitä ku jäi yhestä pisteestä vaa kiinni. Ai että ärsytti! Joooo en tykkää maanantaista olleskaa!-Nina

  • Avatar Iina sanoo:

   Voi ei! Toivottavasti pääset ens kerralla läpi! Itellähän ei oo korttia ollenkaan :D En uskalla mennä autokouluun enkä ikinä uskaltais ajaa autoa :DDD Koitetaan selvitä huomisesta maanantaista! :D

 7. Avatar Ida sanoo:

  Meilläkin Mea imeskelee alahuultaan kaikenaikaa. :D

 8. Avatar Tiia sanoo:

  Kyllä ne viikonloput tuntuu aivan erilaisilta kuin arki! Oon ite työttömänä ja mies opiskelee, on se ihan erilaista kun viikonloppusin saa rauhassa heräillä murun kanssa :)Tänään on täälläki ollut niin maanantai.. kävin tänään hierojalla (josta tietenkin ois olettanu että sen jälkeen ois hyvä olo niinku aina ennenki) joka sai vihdoinki avattua multa niskahartiaseudulta jonkun isomman ”tukoksen”.. Seurauksena oliki kamala huimaus (joka on kuulemma kyllä aika yleistä) ja käsky pysyä loppupäivä vaan sängyssä peiton alla. Tarkotuksena olis ollu siivoilla ja muutenki pistää kotona paikkoja kuntoon.. mut toisaalta, olipahan hyvä syy viettää maanantai sängyssä kattomassa Täydellisiä naisia! :D

  • Avatar Iina sanoo:

   No on kyllä, se on paljon kivempaa ku saa rauhassa herätä yhdessä :) Ja voiei, toivottavasti on kumminkin helpottanut niskakivut sun muut ja huimaus! :) Ja seki on kyllä välillä kivaa olla vaan sängyssä ja katella jotain kivaa sarjaa :) Hyvää viikkoa sulle!♥

 9. Avatar Katri sanoo:

  oi että ihana postaus taas! :) Tiara on vaan niin suloinen lapsi :) ja voi ihmettä Iina, oot niin upean näköinen! :) ei tuo kroppa näytä kyllä yhtään synnyttäneen naisen vartalolta! oot upeassa kunnnossa :)

 10. Avatar Neea sanoo:

  Ihania kuvia neidistä<3 ja sustakin, oot niin nätti ja h o i k k a! :) Mulla on laihdutusprojekti ollu menosa, mutta koska täällä en voi pitää omaa dieettieni raaka-aineiden puutteessa, oon keränny mukavasti lomakiloja 150senttiseen varteeni! :D OMG. Laihutus alkaa samantien ku pääsen suomeen! Ja hauska ku olit ajatellu tota mustavalkokuvia, mää eilen otin kuvia ja aijoin laittaa ne eiliseen postaukseeni mustavalkosina. Mutta vielämitä, sielähän ne töröttää värillisinä :D Pitkälle kanto mun muisti siis, ei ees koneelle asti! Hah no mutta jos sitte seuraavaan! :)

  • Avatar Iina sanoo:

   Aww voi kiitos ihana♥ Voi ootpa sä pieni!! Mä oon aina halunnu olla joko tosi lyhyt tai tosi pitkä mut nyt oon tämmönen ärsyttävän keskimittanen :DD Ja mustavalkokuvat on kyl ihania, mut en tiiä jotenki siinä on isompi homma ottaa niitä/muokata ne :D Ja on värillisissä kuvissaki se oma fiiliksensä :D Ja mullaki on kyllä muistin kanssa isoja ongelmia usein :DD

 11. Avatar essi sanoo:

  Mä taas pidän maanantaista nykyisin, koska silloin mä tiedän, että koti tulee siistiksi ja taas pysyykin, kun Pauli on koulussa. :–D Ei pääse laiskottelemaan!

 12. Avatar Anne sanoo:

  Jaiks, ! Mäki haluun nähdä paranormal activity kolmosen, ja rakastan kauhu elokuvia, mutta, mäen voi siltikään kattoo niitä yksin, varsinkaan jos oon yksin yöt, hyi hyi ja hyi.. Varsinkaan noita paranormal-elokuvia, mä. Imittäin luulen että mun kaapissa elää oilioita, jos yksin nukun.. Ja mun poikaystävä on nyt vaan vkl kotona ja yllätys yllätys, ei tykkää kauhuelokuvista.. Ihana combo ;DKyllä mä vielä tahtoni läpi saan, aina saan :D Ihana tirriskä ja hyvä mustavalko kuva (:!!<3 Ja maraton kommentti :D

  • Avatar Iina sanoo:

   Mäki tykkään kauhuleffoista mut se on ihan totta et niitä ei kyllä voi kattoa yksin! :D Ja voi sua, onneksi saat sen kumminkin suostuteltua kattomaan ;D Kiitos paljon♥ Ja tosta neidistä saa kyllä nii ihania kuvia aina ;D Maratonkommentit on jees!

 13. Avatar Anonymous sanoo:

  muistutat Viivi Pumpasta! :)se on susta sitten kiinni otatko tän kohtelaisuutena, mutta mun meilestä Viivi on kaunis, ja sä myös :)onneks maanantai loppu jo :D

 14. Avatar Anonymous sanoo:

  Ei mitenkään pahalla tämä kommentti, mutta miksi värjäät kulmasi noin vahvasti?Olet OIKEASTI tosi nätti, mutta silloin, kun värjäät noin mustaksi niin :( !Jatka samaan malliin.. ihana blogi ja vielä ihanampi Tiara! awww <3

 15. Avatar miap sanoo:

  millä järjellä oot nuin hoikka jo nyt!! :DD ei sulla tainnu paino nousta pahemmin raskaudenkaan aikana? vaikö? kaunis olet <3

 16. Avatar milli sanoo:

  Inhoon maanantaita myös! Mun eilinen maanantai oli maailman tylsin, yök. Ei yhtään mitää tekemistä, kaikki kaverit jossai hevonperseessä ja mies intissä :D No ei siitä sen enempää, tänää uudet tuulet :) Oot tosi nätti, ja sun tyttö on äärimmäisen suloinen!

 17. Avatar Fani sanoo:

  oliko hyvä elokuva? =) mäkin haluisin niin nähä sen, mut en oikeen sit taas tiiä :D aww muru, ku oot kaunis! Nooi sun hiukset! osaat laittaituu niin nätisti! Ja tiarakin on mmitä kaunein pikku neiti! <3

 18. Avatar Sandra sanoo:

  Niin hellyyttävä toi kirje ”Tiara” !!<3 :)) aawww

 19. Avatar Anonymous sanoo:

  äää'<3 sun blogi on vaan yksinkertaisesti PARAS! oon niin koukussa tähän et jopa joka pvä ku käyn kattoo ootko kirjottanu ni mua jännittää XDDDD ja sit ku oot ni oon ihan wuhuuuuuuuuuuuuuuu! ja joo maanantai on ihan kamala pvä vaik oiski koko vuoden loma :D koska aina uus viikko alkaa..ja aina sit jää vähemmän aikaa elää xD? ja aina sit loma on lähempänä loppuaan ja aina ON KUITENKI semmonen perus ma-fiilis -.-

 20. Avatar Anonymous sanoo:

  mielummin värillisiä kuvia kun mustavalkosia, ihan sen takia että kivempi lukiessa katsoa niitä :D

 21. Avatar Embootsi sanoo:

  Maanantai on kauhee päivä :( Meen sunnuntaisin aina ihan liian myöhään nukkumaan vaikka tiiän et mul on sairaan aikanen herätys aamulla… Sit koko päivä menee angstaamiseen :DIhania kuvia Tiarasta ja susta ! ♥

 22. Avatar Essi sanoo:

  nättejä kuvia susta:) ja tiarasta tietty myös!

 23. Avatar Sirkku sanoo:

  Herranen aika nainen sä oot kaunis! <3

 24. Avatar Anonymous sanoo:

  Olisko Tiaralle hampeja tulossa :)

 25. Avatar Ansku sanoo:

  Voi että oon kyllä kade kun jaksat noin laittautua! :D Mä oon viimeset pari viikkoo hengaillu vaan yöhousuissa ja hiukset sekasin suurimman osan ajasta… Nätti olet <3 Meillä Iida kanssa teki tota alahuulen imemistä yhessä vaiheessa :D Ja mun muistaakseen se teki sitä kun sille oli tulossa alas hampaita, kai se jotenkin autto siihen kutinaan? :)

  • Avatar Iina sanoo:

   Hahah en mäkää aina jaksa laittautua, joskus vaan tekee mieli! :D Yöhousut on parhaat, jalassa tälki hetkellä :D! Kiitos paljon kaunokainen♥ Ja nii se kyl varmaa johtuu niistä hampaista, no hyvä et noilla pienillä on joku helpotuskeino ihan omastakin takaa siihen kutinaan! :D

 26. Avatar Piia sanoo:

  Kauniita kuvia, oot tosi nätskä :) Ja Tiara on maailman suloisin tuitui<3 Oliko hyvä elokuva? Oon kattonu sen ekan ja tokan ja meinasin pissata housuun molemmilla kerroilla. Se elokuva on jättäny mun elämään ihan oikean pakkomielteen jos niin voi sanoa? o.O Mun on nimittäin AINA pakko nukkua makuuhuoneen ovi kiinni! Iskee muuten panikki ja alan miettimään jos se ovi yöllä heiluu kun nukutaan :D Vilkas mielikuvitus kenties? :D

 27. Avatar Anonymous sanoo:

  ^ Haha, voi ei, ihana tuo Piia! :D Kylläpä oot ollut kauniina! ^^ Ja oon ihan samaa mieltä että laittautuminen tuo luksusta arkeen, täällä harrastetaan sitä myös. ;) Ihanaa viikon jatkoa koko perheelle! =)

 28. Avatar Anonymous sanoo:

  Nyt kun on jo tiistai uskallan tulla kommentoimaan.. Eikös ne täykkärit loppunut kokonaan eikä jäänyt tauolle? En ole Suomen tahtiin niitä seurannut mutta mielestäni sieltä tuli nyt 8.tuotantokausi mikä oli viimeinen mitä täykkäreistä tehtiin?

 29. Avatar Eevi sanoo:

  Sunnuntaitkin on alkanu masentaa ja ahdistaa kun tietää, että huomenna on maanantai.. Maanantaina alkaa puuduttava työ viikko ja perjnatai iltaan ja viikonloppuun on taas niin pitkä aika ! UH !Onneks voi hakea piristystä esim tästä blogista !

  • Avatar Iina sanoo:

   No joo sunnuntaisinki kyl hiipii semmonen pieni ahdistus jo pintaan mut maanantaina vasta räjähtää :D! Ja aww, ihana että mun blogi piristää! Koitetaan selvitä huomisesta maanantaista! :D

 30. Avatar Anonymous sanoo:

  Herranjumala mikä kroppa! :D Miten oot noin timmiks saanu ittes synnytyksen jälkeen, ootko jotenki tarkotuksella syöny erilailla että sais raskauskilot veks? Vai onkse vaan geeneistä ku oot muutenki tosi hoikka? :-)

 31. Avatar Anonymous sanoo:

  Piti ihan katsoa väestörekisterikeskuksen sivuilta ja onhan Tiara nimisiä useampikin, en ole tiennyt :-) 2000 – 2009 vuosinakin jopa 6. Myös miehiä :-D

 32. Avatar Helluw sanoo:

  Iina oot tosi nätti!! Ja Tiara on taas kerran yli yli söpö! <3 =)

 33. Avatar chemicalle sanoo:

  hehee, huomasin tässä postausta lukiessa että oon taas imeny alahuulta ties kuinka kauan alko meinaan vuotaa verta… että ei oo tiara ainoo :D haha. kivaa että välillä tulee vähän ”negatiivisempiaki” juttuja, eihän se elämä aina oo ruusuilla tanssimista :)

  • Avatar Iina sanoo:

   Hahah voiei! :D Mulla on taas semmonen paha tapa et aina räpellän mun huulia ja sit niihin tulee haavoja XD Ja nii ei se kyllä sitä ruusuilla tanssimista ookkaan, yleensä oon vaan oikeesti positiivinen mut nyt oli harvinaisen kakka maanantai vaan :D Toivottavasti huominen menee paremmin!

 34. Avatar Aino sanoo:

  Varmaa sulle menee xxs-kokoset farkut!!! :O Ihana kampaus♥Ja joo,mäki inhoon maanantaita. Aina haluis jäädä vaa nukkuu aamusin(ku heräilen yleensä siinä 6 aikaa,kiitos kuuluu koululle!) mutku ei… aina pitää herätä -,-Mä taas tykkään kuvailla mustavalkosella omakuvia mut muita sitten joko mustavalkosel tai normaalil :)

 35. Avatar Laura sanoo:

  ihana asu! oot kyllä niin hoikka:) Söpöjä kuvia muutkin:)http://thelittlenotebook2.blogspot.com/

 36. Avatar Anna sanoo:

  Oonkohan lukenu liikaa sun blogia kun kaupassa vauvanvaatteita nähdessä tulee heti mieleen että ”aaww toi sopis hyvin tiaralle” :D hih :)

 37. Avatar Anonymous sanoo:

  Oon niin kateellinen sun kropasta! Se on parempi vaikka en oo synnytäny ja oon ihan normaali painonen! :) Ihana toi Tiaran Benettonin paita. Tuli muuten mieleen että sellanen postaus olis kiva missä kuvaatte videolle kun otto meikkaa sut, tai ottaisitte vaan vähän välii kuvia :D

  • Avatar Iina sanoo:

   No en kyllä usko et mulla on parempi kroppa ku sulla! :D On mulla vielä raskauden jälkiäkin, löllöä nahkaakin löytyy jos venyttää :D Ja toi benettonin paita on kyl söpö, saatiin lahjaksi se :) Hauska postausidea, pitää kysyä jos toi herra suostuis! :D

 38. Avatar Anonymous sanoo:

  hui ku oot hoikka! ihana kroppa! ja oot kauneimmillas ku hymyilet!! sairaan söpö hymy. ja sun avomiehes on hauska siitä sen tekemästä postauksesta päätellen :D ja se kuva susta siinä ku hymyilet, söpöin näky ikinä! :) tykkään sun blogista hurjasti ja teijän vauveli on ihanin ikin!-janina

 39. Avatar Anonymous sanoo:

  ”Täydellisten naisten ollessa tauolla.”Ei se oo tauolla. Se koko ohjelma loppu ihan kokonaan.—> http://www.nelonen.fi/ohjelmat/t%C3%A4ydelliset-naiset/etusivu/node/340487

 40. Avatar Anonymous sanoo:

  nii paljonko sulle tuli kiloja raskaudessa? ja minkä kokosia housuja ”jouduit” loppuraskaudesta/synnytyksen jälkeen käyttämään?? kiva vaan huomata et kyllä ne raskauskilotki näköjään lähtee… :) toivottavast itekki olisin sit 3 kk synnytyksen jälkeen yhtä hoikka ja kaikki samat vaatteet mahtuis pääl ku mitä ennen raskautta! mahtaa olla ihana tunne saada sellaset housut jalkaan, mitkä on menny ennen sitä masun kasvua! :)

  • Avatar Iina sanoo:

   Mulle tuli 17kg! :D Ja mä käytin 36-kokosia mammahousuja ja synnytyksen jälkeen en käyttäny housuja ennen ku meni omat parin viikon päästä :D eli jtn 25-tuumasia aluksi ja nyt menee jo 24-tuumasetkin taas vihdoin :) On se kyllä ihana tunne ku ekan kerran vetäsee tutut farkut jalkaan joita ei oo vuoteen melkeen saanu päälle :D!

 41. Avatar Minna sanoo:

  heip iina! tossa just veeran kanssa mietittiin tänään, että ois nyt kiva toteuttaa se, että nähtäis kuudisteen: sinä, minä, nona, veera ja vaavit. ajateltiin, et mites ois ens viikolla joku päivä?:) oisko kiva ja mahollista? voitais ajella esimerkiks täältä sinne teille päin tai jotain. vastaile vaikka tonne mun blogin puolelle:) -minna

  • Avatar Iina sanoo:

   Aivan ihanaa että te tuutte, niin kiva tutustua ja vauvatki pääsee moikkailemaan toisiaan! Anteeksi et unohdin vastata mut hyvä että saatiin tää tapaaminen organisoitua! Nähdään siis tiistaina♥ :)

 42. Avatar Tiia sanoo:

  Ei Täydelliset naiset vielä loppunu, puolet kaudesta about on jälellä.. : Ite lataan jaksot netistä aina heti kun ne ilmestyy, eli en tiiä missä jaksossa Suomessa ollaan menossa, mut Nelosen sivuilla lukee että seuraavan kerra Täykkärit näytetään 5.3.2012 klo 21:00 :) Mitenhän sitä vaan osaa elää kun tää kausi loppuu?! :(

 43. Avatar Anonymous sanoo:

  Kerro ihmeessä miten oot saanu itsesi noin hoikkaan kuntoon raskauden jälkeen?ja näin lyhyessä ajassa? :)

 44. Avatar Anonymous sanoo:

  ää oot tosi nätti ja tiara sulonen, mut miks noin vahvat kulmat / meikki ? :( Näyttää ainaki omast mielest paljon nätimmältä ja kivemmalt vähä vähemmälläkin meikillä, nyt tulee jotenki tunkkanen vaikutelma :( Mut nätti oot tosiaa silti, ja jos kerran tykkäät ni mikässiinä sitten :)

 45. Avatar Anonymous sanoo:

  Miksi lisäät itsestäsi ja tiarasta monet samanlaiset kuvat? Vähempikin riittäisi ja oikeastaan olisi suotavaa

 46. Avatar Piipero sanoo:

  Mä näin unta teistä viime yönä :O Olitte koko perhe täällä oulussa ja teijän äippä asu muka meidän naapurissa.. Näin teitä sit pihalla ja sä muka tunsit mut ja moikkasit ja sanoit Otolle et ”tuo on yks mun blogin lukija” :D Olitte menossa sitte illalla johonki bilettämään ja kysyit muaki sinne mukaan :DEn ees ymmärrä miten te kaikki (sinä, Otto ja Tiara) olitte siinä unessa niin selvästi vaikka en oo teitä ikinä livenä nähny..Mukavaa loppu viikkoa teille ja tirriäiselle pusuja meidän pojalta ;)

 47. Avatar Jobse sanoo:

  Ihanan veikeä blogi, et taas löytyi yksi blogi lisää luettavaa! JEE! ps. teil on ylisöpö vauveli :)

 48. Avatar Anonymous sanoo:

  Oonko vääräs et sul on ollu napakoru? Ihanku oisin lukenu jostai nii :oMietin vaa ku tääl kaikki pelottelee et sit ei vois ottaa epiduraalia :<

 49. Avatar Anonymous sanoo:

  sä oot kyllä niin upea mamma, oi että ! <3

 50. Avatar Anonymous sanoo:

  miks noin vahvat meikit? ei sovi sulle, oot paaaljon nätimpi ilman niitä

 51. Avatar Anonymous sanoo:

  Oot niin kaunis ku hymyilet tolleen että hampaat näkyy (ja muutenki tietysti) eikä tolleen poseeraamalla kuten esim. tossa kolmannessa bannerin kuvassa. (:

  • Avatar kape sanoo:

   Varmaan Iina sulle tosi ärsyttävää ku jos et jätä postauksen loppuun jotain aihetta jota lukijat vois kommentoida, niin yks jos toinenki alkaa kommentoimaan sun ulkonäköä. Ja osa kuuluu siihen ”koulukuntaan jossa toista ei saa kehua ettei kusi nouse päähän” (tiiät varmaan mitä tarkotan;)) ni tietenki rupee viljelee kritiikkiä. Ja yhtäkkiä on 60 kommenttia joista äkkivilkasulla ihan hirveen moni sisältää idean ”miks meikkaat nuin paljon” eikä oo ees vaivauduttu käyttämään eri sanoja. (minä oon sitä mieltä että saat pukeutua, meikata, yms. muutenki näyttää ihan siltä mitä ite haluat! Tottakai kritiikkiä voi myös antaa mutta joskus vois anonyymit miettiä, että onko tarpeellista. Etenkään anonyyminä. Kuka tulee nimellään kommentoimaan sun meikkejä? Niimpä, mikskähän!)Nyt joku aattelee, että mikä minä oon toisten kommentteja arvostelemaan, mutta tässä nyt on sitä kuuluisaa kritiikkiä teille anot:D Ite en ainakaan jaksais alkaa nuin moneen samantapaseen anonyymin kommenttiin vastaamaan erikseen ku kaikki käsittelee samaa ja jotenki tarpeetonta asiaa. Mutta tsemppiä sulle kuitenki:)

  • Avatar Iina sanoo:

   Anonyymi 06.17: Kiitos paljon :))Kape: Joo se on kyllä oikeesti ärsyttävää että heti jos en laita ns. ”keskustelun avausta” nii sit aletaa haukkumaan mun ulkonäköä tai ei ehkä haukkumaan mut arvostelemaan :D Ja nii ei kyllä nimellään kukaan uskalla kommentoida :D Kiitos tsempeistä ihana!♥

 52. Avatar Anonymous sanoo:

  apua kun selailin noita galtsun kuvia, sullon tosiaan tainnu mennä aika villisti :o :D mut tosi vaikee kuvitella et oot sama ihmine ku nois kaikis kuvis, ku oot nykyää nii jotenki semmone aikuine ja sillai! niinku tosi positiivisessa mielessä muuttunu! :) oot ihana! ja Tiara tietty! ja eiköhä toi Ottoki oo!:D:D

 53. Avatar Anonymous sanoo:

  Sä oot niin kaunis<3 ja Tiara myös! mul tulee aina tosi hyvä mieli ku luen sun blogia. :) sun positiivinen elämänasentees tarttuu!<3 vaikka vihaatki maanantaita :D

 54. Avatar Anonymous sanoo:

  Koska uus postaus?? Tulee kohta vierotusoireita! :D

 55. Avatar Anonymous sanoo:

  Miten tollasen kropan saa? :O Lähetäks mulle kans!

  • Avatar Iina sanoo:

   No mä synnytin ja sit must tuli tämmönen sen jälkeen :DD En tiiä miten tämmösen saa, suosittelen päivittäistä riehumista vauvan kanssa ja nostelua ja kantelua, ainiin ja muista syödä paljon eikä mitään karppausruokaa vaan paljon hiilihydraatteja, siinä mun resepti mun kroppaan :D

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.