OstosTSIKKO

06.05.2012
Hehee oli taas hieman vaikeuksia ton otsikon keksimisessä, miten se voikin olla aina niin hankalaa? Onko muita joilla on sama ongelma, mä ainakin toivon etten oo ainoa jonka luovuus ei kukoista tuon pikkupalkin täyttämisessä! Mutta kuten välkyimmät varmaan päättelivätkin, tässä postauksessa esitellään paljonpaljon viimeaikojen kesäisiä ostoksia. Ja sitten on lisäksi muutama kuva  ihanasta Karosta ja Topiaksesta jotka saatiin meille kylään, oli kyllä niin mukava nähdä ja toivottavasti nähdään pian uudestaankin! Ihan ensiksi niitä ostoksia, joihin oon kaikkiin aivan rakastunut (olikohan toi muuten joku alitajuinen vahinkolipsahdus kun kirjotin ensin vahingossa ”raskautunut” ku kauhee kestovauvakuume ollu päällä viimeset noh kokoajan)! Kuumeiluksi tää saa kyllä jäädäkin vielä toistaiseksi, nyt niitä ostoksia siis!

Vihreät tähtityynyliinat, astiapyyhkeet ja vaaleanpuna-sininen cupcake -purkki
Tiimari
Limenvihreät kynttilät, cupcake-munakello ja pieni cupcake
TIGER

Mörkökin tuli tsiigailemaan meidän uusia ihanuuksia <3

Mun mielestä noi astiapyyhkeet on aivan supersuloiset, tossa setissä oli kaksi joista toinen on juurikin tuo kuvassa näkyvä cupcake -ihanuus ja toinen on ihanan värikäs ja ruudullinen. Tulee niin kesäfiilis!

Mulle on tullu joku hullu villitys noihin cupcake -rasioihin ja sit kun löysin vielä ton munakellon Tigerista niin olin ihan taivaassa! Mä aion alkaa keräämään tommosia rasioita aina kun löydän jostain jonkun kivan, laitan noi sit Tiaran huoneeseen kun sillä joskus semmonen on!

Badenbaden -tuolit Tarjoustalosta, noi on siis varmaan ekat mun mielestä ihan ok -näköiset badenbadenit joissa ei oo jotku hirveet oranssi-sinipinkki-kelta-vihree-violetit ällötyspäälliset valkosessa rungossa. Faktahan on se et noi on ihan mielettömän mukavat tuolit ja noissa on maailman parasta ottaa aurinkoa, testattu on! Mutta sitä en vaan voi käsittää että miksei noihin voi tehdä yksivärisiä päällisiä, eikös yksiväriset kankaatkin ois halvempia kun kuvioidut? Mene ja tiedä, mutta tyydyn näihin meidän versioihin nyt oikein mielelläni.

Keltaiset ihanat sitruunasandaalit Tiaralle,  H&M. Miten noista vois olla tykkäämättä?! Vaihtoehtona oli denim-lookaliket tai sitten valkoiset pienillä kuvioilla ja kyllä nuo keltaisen pirtsakat vei mun sydämen ihan totaalisesti!

Maailman makein olkihattu Tirriskälle,  H&M. Siis mä niin oon koittanu ettiä neidille jotain ihanaa kesähattua ja aina löytyy vaan jotain mansikkapipoja tai sit semmosii toriltakin ostettavia vaaleanpunaisia lierihattuja, mutta tää on ihan toista maata. Otollakin on tommonen ja mulla kans nii voidaan olla samiksii koko perhe kesällä!
 

 Neonpinkki shortsihaalari Tiaralle Zarasta. Toi on sulosin vauvanvaate mitä mä oon koskaan nähnyt! Ainoa vaan että Zarassa noi vaatteet on ihan hullun pienikokosia, siis toi haalari on kokoa 12-18months mutta oikeesti toi on saman kokoinen kun Tiaran 74-koon vaatteet. Hinta oli ehkä vähän suolainen yhden kesän ohuesta lärpäkkeestä mutta kyllä toi oli sen arvoinen aarre, ai että!

Keltainen ihana räyhelöuikkari Tiaralle, H&M. Mä en halunnu Tiaralle mitään stereotyyppistä muumi-bamse-hellokitty raitaruutu -viritelmää uimapuvuksi mutta suurimmaksi osaksi niitä on kaupoista löytynyt. Sen takia hypinkin innosta kun vihdoin löysin yksinkertaisen tyylikkään mutta silti ihanan iloisen uikkarin tuolle pirtsakalle neidille, ja täähän mätsää ihan täydellisesti niihin sitruunaisiin sandaaleihinkin!

Oranssi-musta-pinkki vetskarimekko MULLE, H&M. No pitihän sitä äidillekin napata jotain pientä ja löysin sitten ihanan trikoomekon mun tän kesän suosikkiväreissä! Mulla alkaakin olla yllättävän paljon kaikkea oranssia (ja pinkkiä) kaapissa, mitä en ikinä ois voinut kuvitella vielä vuosi-pari taaksepäin, mutta mikäs siinä, värit on ihania ja niistä lisää toivepostausviikolla vaatekaapin esittelypostauksessa!

Oranssi kynsilakka – kukaaneitietenkäänarvaamistäseonostettu, no tää käy sen mekon kaa eiks vaan!
Pääkallosulkakorvikset, H&M. No noi vaan on ihanat ja koska mulla ei vieläkään ollut höyhenen höyhentä mun korurasioissa niin nyt oli jo aikakin!
Siinä oli ostokset jotka raahattiin perjantaina kotiin samalla kun napattiin Karo ja Topias Tiaran kanssa Vuokin metrikseltä messiin. Tultiin meille ihmettelemään maailman menoa, pelailtiin xboxilla ja laitettiin hyvää ruokaa. Ottokin saapui sopivasti duunista kotiin syömään ja meillä oli tosi kiva ilta! On noi Karo ja Topiaskin aika söpöläisiä vai mitä?! Ja oli ihana myös viettää aikaa toisten nuorien vanhempien kanssa, huomattiin että Sofia ja Tiara taitaa olla ihan samanlaisia tytsyjä, kuulemma äänetkin kuulostaa samalta, toivottavasti tytötkin pääsis pian leikkimään keskenään!

Ja sit mulla olis vielä kaikkein suurin asia kerrottavana, liittyen Tiaraan nimittäin! ARVATKAA kuka on oppinut ryömimään! Meidän ihana minivipeltäjä tietysti! Tiara vilistää nykyään ympäri kämppää sellasta vauhtia että oksat pois ja siinä saa kyllä kaikki nettipiuhoista naulakkoon ja Mörkö -koiraan kyytiä. Mörkö on onneksi kiltti Tiaralle eikä pienistä hermostu mutta toi meidän pikkutermiitti ei ole yhtä kiltti Mörkölle, on nimittäin muutaman kerran jäänyt jo sievoinen karvatuppo neidillä nyrkkiin kun on ehtinyt estelyistä huolimatta napata kiinni. Mutta mä jatkan sinnikkäästi ei -sanan käyttöä (siitäkin huolimatta että se aiheuttaa joka kerta neidissä riehakkaan naurukohtauksen). Miten mä voinkin olla näin epävakuuttava auktoriteetti Tiaran mielestä, eiks äitiä pitäis totella ;D! Tässä vielä pari kuvaa ihanasta Tirriäisestä:
”HÖHÖÖÖ!”

”Mulla on maailman hienoin hattu!”
Tänään käytiin viemässä Piilo -kirppikselle mun kirppiskamppeet ja Tiistaipäivästä alkaen niitä on saatavilla pöydästä nro. 15! Mutta mä teen vielä erillisen postauksen tiistaina niistä, siellä on tarjolla vaikka ja mitä ihanuuksia! Huomenna pyörähtää käyntiin But I’m a human not a sandwichin ihka ensimmäinen synttäriviikko ja toteuttelen siis jokapäivä teidän toivepostauksianne. Tiistaina on sitten virallinen synttäripäivä jolloin teen myös synttäripostauksen, mut huomenna on odotettavissa jokin teidän toiveistanne, mut en vielä paljasta mikä! Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille<3

28 Responses to “OstosTSIKKO”

 1. Neea sanoo:

  Ihana postaus<3 ja ONNEA neitille uuesta taidosta!! :) voin kuvitella mitä vipinää siellä nyt on!! :D ja ihania ostoksia<3 etenki keittiöpyyhkeet, taidan hakia itelleniki noita ku tarvii lisää, ja nuo pääkkiskorvikset! :)jään jännittään huomista postausta, ja ekaa työpäivää IIKS :D

 2. Anonymous sanoo:

  Ihania löytöjä olet tehnyt!Pirteitä värejä kesään<3 Kiitos,kun kerroit mistä olit ostanut sen naulakon oveen.Oli mentävä tänään tigeriin katsomaan ja tein monta hyvää löytöä:) Hannele

 3. R sanoo:

  Heippa! Mun nyt vihdoin ja viimein tultava kommentoimaan sulle, kun olen lukenut sun blogia varmaan toisesta tai kolmannesta kirjoittamastasi jutusta lähtien. Aikasemmin luin anonyyminä ja ajattelin, etten viitsi anonyyminä tulla vastailemaan mitään, mutta nyt, kun tein itsellenikin blogin kuntoilu-hömpötyksistäni (jota en vielä osaa käyttää, mutta saa käydä kurkistaa :D ) niin ajattelin, että nyt tulen kertomaan, kuinka piristävä osaatkaan olla elämäsi sisällön kanssa! Opiskelen terveydenhoitajksi, joten on ollut ihanaa seurata Tiaran kehitystä ja sitä kuinka rakastavat vanhemmat olette hänelle! Oikein aurinkoista kesän alkua sinne kaikille ja ehkä käyn nyt useammin kommentoimassa:)

 4. laukku sanoo:

  SIIS MÄ EN KESTÄ! Toi teidän Tiara on niin ylisöpö ja ihana ja apua! Mitkä käsi”makkarat” ja noi hymyt <3 Mun sydän sulaa ja mulla tulee VAUVAKUUME vaikka mulla on itselläni maailman ihanin Väinö-poika<3 joka on Tiaraa vajaa kuukauden vanhempi, 8,5kk :)Ja ihania kesäjuttuja, vautsi! Noi sandaalit<3 Mä ostin meidän Väpsykälle keltaset tennarit kesäksi, hihihi.Ihanaa ”loppukevättä” ja toivottavasti kohta tulis kesäsäät ja sais pukee noita palleroita ihaniin kesävaatteisiin :)

 5. Juulia sanoo:

  Ihanan värikkäitä ja tosi pirtsakoita juttuja oot ostanu :) Voi vitsi, että sulle passaa tollanen mekko. Passaispa mullekki! :D Ihana tuo uikkari! :) Tiara niin söpönä ja aurinkoisena taas <3 Onnea uudesta taidosta! :) Mistä nuo Tiaran päällä olevat housut on? Aivan ihanat ^^ Oon ettiny Elli-Amalialle vastaavia, mutta ne vaikuttaa kiristäviltä, eikä niin joustavilta ja periksi antavilta, että niissä ois helppo juoksennella.. :Dps. meilläki on just opittu ryömimään ^^pps. sun blogia on ihana lukea ja ootan aina innolla uusia postauksia!ja anteeksi maratoonikommentti :D

 6. Linkku sanoo:

  Voi mitä ostoksia, ihania! Sulan noille Tiaran vaatteille :D Voin jo kuvitella niitä sen päällä! Varsinkin toi uikkari aw :) Ja ai onks teillä koira vai? :O

 7. Emmm sanoo:

  Ihanat noi tiimarin tyynyliinat! :) Oliko niitä muun värisiä? :-)- Emma, emmmbabyblog.blogspot.com

 8. Karo sanoo:

  Ei hitto noit kuvii musta eiiih :D:D:DDMut oli joo kivaa toivottavasti nähää taas pian ♥

 9. Anonymous sanoo:

  Mä oon nähnyt Prismassa tommosia cupcake-purkkeja, oli vielä jossain poistomyynnissä. Että toivottavasti niitä vielä on :)

 10. Meri sanoo:

  Ihana postaus, tosi söpöjä löytöjä oot tehny! :> Paljon onnee myös pikkuneidille uudesta taidosta♥http://champagnelifemeri.blogspot.com/ < 3

 11. Katariina sanoo:

  Jos nyt en oo ihan väärässä ni h&m:llä myytiin melkeen samanlaisella kuviolla kuin tossa astiapyyhkeessä lautasliinoja/servettäjä tjtn? :D Voit kasvattaa tota kokelmaa :)

 12. Tanja sanoo:

  Ihania löytöjä oot tehny! Onnea uudesta taidosta :)

 13. No se cittari Tiina sanoo:

  En kestä, olin tänään itikses tappamas aikaa ennen yhtä pientä leikkausta ja eksyin tonne Tigeriin!! Otselin kaikkee hulluna, jus noita cupcake-juttuja ja kaikkee ihanaa! Harmi vaan et alko tulla sit jo vähän kiire, että kerkes sinne leikkaukseen, ni en varmastikkaan kerenny kaikkee ihanaa sieltä vielä es huomata! P.s. olin vähän pihalla eilen ko tulitte siihen kassalle ko just jotai pullokuittei tms laskeskelin, sry :D

 14. Anonymous sanoo:

  Hei! Olis kiva jos tekisit postauksen teidän raha asioista! :) Miten saatte kaiken riittään kaikkeen? :D Ehkä siitä sais itekkin vähän vinkkejä :D

  • Otto sanoo:

   Me ollaa se muutamaan otteeseen täällä blogissa jo todettu, mut meiän raha-asiat on sellanen keissi mikä ei vaa muille kuullu, oli se sitten postauksena eli ei. Ei millää pahalla. :D

  • Anonymous sanoo:

   miks se on niin saatanan salasta? :DD kuitenki teidän vanhemmat maksaa teille kaiken.

  • cittari T sanoo:

   Hei haloo?! Postaus raha-asioista? Miksi ihmeessä kiinnostaa niin paljo miksi toisilla on rahaa ja toisilla ei! :D En ymmärrä, että miksi kaikissa blogeissa vingutaan koko ajan tosta, että miten teillä riittää rahat. ”kuitenki teidän vanhemmat maksaa teille kaiken.” Valoja :D

  • Iina sanoo:

   Kyse ei ole siitä että se olisi ”saatanan salasta”, vaan siitä, että kaikkea meidän ei tarvitse sunkaltasille ihmisille jakaa, jossei me niin haluta.- Otto

 15. Anonymous sanoo:

  kivoja ostoksia! ja onnea tiaralle mahtavasta taidosta ;) ois muuten sikakivaa jos kirjoittaisit viel joskus ku tiara on 12 v ja teil ois muitaki lapsii nii vieläki blogia! oisit varmaan yhtä tyylikäs edelleen .. :)

 16. Anonymous sanoo:

  voisitko tehä joskus postauksen teidän perusostoksista ja paljon ne maksaa suunnillee ja sillee:)

 17. Laura sanoo:

  Kattelinki just tiimarista kaikkee ihania keväisiä juttuja :) ja aivan ihana toi tiaran shortsipuku <3 ja toi sun mekko on kans superkiva :)!

 18. Laura sanoo:

  Näin Tapiolan Etolassa cupcake- rahalippaan, ei ollut mielestänäni edes mikään kallis ;)

 19. Anonymous sanoo:

  Hei oon kyllä ihan eri anonyymi kun kysyin sitä raha postausta kun toi joka asiata alko vinkumaan :D Turhaan raivootte :D En pahalla tarkottanu ja ymmärrän kyllä jos ei halua tehdä siitä julkista asiaa, kunhan kysyin kun kiinnosti :)

  • Iina sanoo:

   Juu me kyllä huomattiin Iinan kanssa että on eri anonyymi kyseessä. Tota se nimettömyys vaan teettää, menee helposti sekasin. Kuten sulle sillon ylempänä sanoin, ei millää pahalla. :D- Otto

 20. Noel sanoo:

  Oi ihanan kesäsiä löytöjä varsinki noi Tiaran :)Ja ihana Karo <3

 21. Janna sanoo:

  Ihanan oloinen blogi sulla, jään seurailemaan! :) Käy ihmeessä kurkkaamassa mun ja liity jos tykkäät!♥ janna-aleksandra.blogspot.com

 22. Anonymous sanoo:

  Hei,Oonpas tässä itekkin tunnollisena lukiajan pysyny, oon todella paljon tykänny sun jutuista, niitä mielellään lukee. Mutta mulla nyt heräs kysymys tämän postauksen kautta joka liittyy sun tukan laittoon. Huomasin että sulla TRESemmé merkkinen lämpösuoja hiuksille, ostin itse juuri samaa merkkiä. Niin kerroppas sun vinkit siihen liittyen, miten sä käytät sitä? Suhkutatko märkiin vai kuiviin hiuksiin? sen jälkeen kuivaatko vai suoristatko? :–)-Lumimarja-

 23. Anonymous sanoo:

  Hahhah tulee väkisinkin mieleen kirja Himoshoppaaja.Sekin on tuommoinen muotitietoine mama, joka ostaa vaatteita lapselleen myös yhtä innokkaasti kui itselleenki. Oikein söpö tyttö ja todella hyviä vanhempia vaikutatte olevan :)

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.