Helluntain heiluntaa

28.05.2012
Siivouksen tuotoksia mä jo esittelinkin mut nyt voisin vähän kertoa mitä muuta me eilen puuhailtiin ja mitä puettiin (tai no minä puin) päälle! Siivouksen päätteeksi me huomattiin että astianpesuaine on loppu ja tiskikone ihan täynnä likaisia astioita, joten päätettiin lähteä kipaisemaan Siwassa pesuaineostoksilla, onhan se auki joka päivä niinkuin Siwan ovessakin lukee, vaan eipä ollut! Eikä ollut K-marketkaan, mutta ei se mitään. Vaikka astiat hengailikin kakkasina vähän turhan pitkään niin saatiin ainakin mukava iltalenkki auringonpaisteessa ja mentiin vielä keinuttamaan Tirriskääkin joka sai myös nukuttua hyvät päikkärit vaunuissa ennen keinumista. 
          Oli ihana vaan kävellä kauniissa ulkoilmassa Oton kanssa ja jutella kaikesta ja viettää vähän kahdenkeskistä aikaa (koska Tiara nukkui) kiireisen viikon jälkeen ilman tietokoneita tai telkkaria. Varmaan tuttu ilmiö muillekin perheellisille että usein kun lapsi menee illalla nukkumaan niin katsotaan yhdessä telkkaria tai sitten kummatkin pyörii facebookissa tai datailee muuten vaan? Mutta onneksi yleensä viikonloppuisin otetaan takaisin se arkipäivien iltalagaus tekemällä yhdessä kaikkea kivaa. Nyt Otolla on enää pari viikkoa töitä ennen kesälomaa ja sitten me vasta tehdäänkin kaikkea kivaa! Suunnitelmissa on ainakin vierailu korkeasaareen, Oton synttärit sekä reissu Ouluun juhannukseksi, enkä millään malttaisi odottaa! Mutta nyt vähän kuvia eiliseltä:
Yöunilta herännyt isi ja ekoilta päikkäreiltä herännyt Tirriskä, kumpi on pirteempi :D?
Mun ihanat<3
Ihana toi kakka tos peilissä joka vähän sensuroi!

 Sitten olis vähän päivän asua:
Neulepaita – H&M
Shortsit – ZARA (itse tuunattu)
Sandaalit – TopShop
Laukku – Guess
Aurinkolasit – Glitter
Noi kaks on maailman söpöimpiä yhdessä<3
”Heippaheiii!”

Tiaralla on vähän mielenkiintoiset vaatteet kun se nukahti vaunuihin shortseissa ja lyhythihaisessa bodyssa kun oli niin kuuma ja sit ulkoillessa alkoikin vähän tuulemaan niin laitettiin vielä sukat ja neuletakki sille :—D Mutta siis tise kyllä tarkenin mun omissa vaatteissa ihan hyvin, haluttiin vaan pelata varman päälle ettei varmasti tule neidille liian kylmä!

Äidin rakas ilopilleri<3
Tänään Tiara on vaan pyörinyt ympäri asuntoa ja noussut ihan kokoajan konttausasentoon itse, mutta eteenpäin ei kontaten vielä pääse. Näyttää kyllä siltä että pian Tiara pääsee liikkeellekin konttaamalla, koska välillä saattaa vahingossa tulla jo pari hataraa jalannostoa tai kädet saattaa siirtyä eteenpäin. Mut eipä tässä mikään kiire ole, kun Tiara onneksi osaa ryömiä niin ei mene neidillä hermo ettei pääsisi ollenkaan liikkumaan. Istuma-asennosta konttausasentoon siirtyminen onnistuu neidillä myös jo ihan helposti, mutta istumaankaan ei nousta vielä itse.
            Tiara myös edelleen haluaisi tosi tosi kovasti seisoa kokoajan, vaikkei vielä itse osaakaan nousta seisomaan. Mutta kokoajan yrittää pystyasentoon, varsinkin sylissä. Aika vakaasti se jo seisookin, kun tukea vasten pysyy pystyssä ihan helposti, mutta en ajatellut nyt alkaa Tiaraa seisottamaan, kunhan kokeilin yhden kerran vain että pysyykö se. Mutta seisomisen taito tulee sitten omalla ajallaan kun Tiara on siihen valmis.
”ÖR!”
”Hihiiiii<3"
”Kyllä mä äiti pysyn tässä, päästä nyt irti et saan näyttää sulle!”
”Kato vaikka!”
”Hahaa!”
Vaihdoin mun puhelimeen taustakuvan ja mun mielestä toi on nyt tosi söpö ja sopii siihen pinkkiin takakuoreen :DD Viel ku sais soittoäänen vaihdettua, mulla on ollu sama pian kaks vuotta enkä varmaan osais ees vastata jos alkais joku muu biisi päriseen mun luurista!

Ois kyllä nin ihanaa jos nää säät vaan jatkuisi tällasina, mutta eikös ne luvannut että pian jo viilenee ja sataa vettä? Onneksi huomenna on sentään muskari viimeistä kertaa ennen kesätaukoa niin on ainakin jotain kivaa sisätekemistä! Mä alan nyt antamaan lounasta Tiaralle kun se heräsi päikkäreiltä, mut vastailen taas kommentteihin heti kun tulee sopiva sauma! Hauskaa päivää teille kaikille ihanuuksille ja käykääs lukemassa myös toinen postaus jos ette huomanneet!

38 Responses to “Helluntain heiluntaa”

 1. Olivia sanoo:

  Ootpas sä jo ruskee! :) Sulle sopii rusketus tosi hyvin! Mä oon tämmönen kalkkilaivan kapteeni, en rusketu mutten myöskään pala, tosin ei haittaa. Mulla on suurinpiirtein platinablondi enkä halua mitään johannatukiainen-hennakalinainen fiilistä rusketuksen takia :——D

  • Iina sanoo:

   Voi kiitoksia! Mä oon itekki vähän kalkkilaivan kapteeni ja siksi itseruskettava ja solkku on mun parhaita kavereita, mä näyttäisin niin aneemiselta jos oisin ihan valkonen näin tummilla hiuksilla :D Blondeille vaalea iho sopii tosi hyvin :)

 2. Anonymous sanoo:

  Mahtavan ruskeat jalat sulla! :)Meidän tyttö on vuoden ikäinen, eikä konttaa vieläkään! Jotkut vauvat vaan skippaavat sen konttaamisen kokonaan, tiiän muutaman tapauksen jotka näin on tehny :) (Vaikkaki sitähän sanotaan, että konttaamisen oppiminen vauvan aivojen kehitykselle olisi tärkeää, mutta en ihan kuitenkaan usko tähän) Meillä myös haltsataan tuo ryömimispuoli, mutta pääasiassa liikkuu pyllylleen.

  • Anonymous sanoo:

   Mä tiedän semmosiakin tapauksia ainakin pari että vauva on skipannu sekä ryömimis- että konttaamisvaiheen (toinen näistä taisi ainakin liikkua silleen istualleen, toinen jalka jotenkin siellä perässä raahaten, haha… :DD) Mutta kävelemään ovat oppineet ihan ”normaalissa ajassa” kuitenkin… :D

  • Iina sanoo:

   Kiitoksia! Joo monesta eri lähteestä oon kyllä lukenut sen että konttaaminen on jotenkin tosi tärkeä kehitysvaihe ja voi vaikuttaa mm. lukemaan oppimiseen ja vaikka mihin, mut itse kuulun juurikin niihin lapsiin jotka ei koskaan oppineet konttamaan, mä lähin ryömimästä suoraan kävelemään :DD Ja opin 6-vuotiaana lukemaan! Ja pyllykiitäjät on niin söpöjä, mun serkkuki liikku aina pyllylleen vauvana :DD

 3. Linkku sanoo:

  Teit kyl hyvää työtä noiden shortsien kanssa, oikeesti!

 4. Anonymous sanoo:

  ää miten oot jo noin ruskee ?! :)

 5. Anonymous sanoo:

  miten tuo tiara onkin aina noin ilopilleri, ihanan nauravainen lapsi! hauskoja nuo keinukuvat kun neiti on niin pallero niissä.. tuo vauvan pyöreys on jotain niin suloista – toista se on tässä iässä :D mutta tiarasta nyt ei varmasti teidän geeneillä tule kun pitkä ja hoikka hymytyttö!

  • Iina sanoo:

   Se on kyllä, piristää aina omaakin päivää kun toinen on niin ihanan iloinen! Ja joo vauvalla pyöreys on kyllä niin suloista, mutta vanhemmalla iällä se on ainakin tosi epäterveellistä! Mä oon itte ollu vauvana ihan samankokoinen kun Tiara nyt mutta sit 1-2 -vuotiaasta asti semmonen ihan pikku sirppana :D Ja kiitoksia vain paljon<3 Ihanaa kesää sinulle!

 6. Heyni sanoo:

  Ihana rusketus sulla jo :) Ja noi Tiaran pinkit röyhelösukat on ihan supersöpöt, mein Helmilläkin on samanlaiset :)

 7. Mirka sanoo:

  Voi vitsit miten ihanan ruskee oot jo nyt! :)

 8. Saara sanoo:

  Sulla on ehdottomasti positiivisin vauva-aiheinen blogi mitä olen lukenut! Siis täällä tulee aina hyvälle mielelle, mutta ne kiukuttelupäivien tai univelkazombailujen vertaistukiblogit on kyllä jossain ihan muualla :D. Seurailetko paljon blogeja, joissa on samanikäisiä lapsia kuin sulla? Sulla on supersuloinen tyttö, ja olenkin miettinyt joskus, että johtuuko ihana jatkuva positiivisuutesi siitä että sulla on niin ihanan helppo ja hyväntuulinen lapsi vai ehkä siitä että olet nuori äiti (siis ehdottomasti juuri sopivan ikäinen mutta nuorin kenen blogia seurailen) ja haluat välittää muille kuinka hyvin pärjäät, mutta kyllä sulla vaan taitaa olla niin hyväntuulinen ja hyvinnukkuva tyttönen! Huvitti vaan,kun avasin äsken tämän ja sitten heti perään Vinkeän Väkkyrän blogin, jossa suunnilleen samanikäinen vauva :). Tämä vertaistuki vs. hyvän mielen blogi jotenkin konkretisoitui :D! Mutta onko yhtään niin, että toiset kertoo herkemmin asioiden kaikista puolista kuin toiset?

 9. marii- sanoo:

  Oi sulla on aivan ihana rusketus! :)

 10. Fani sanoo:

  Ei voi muuta sanoa ku iina että sä olet niin kaunis! Ja tiara niin suloinen lapsi <3

 11. Anonymous sanoo:

  Aina ruppee hymyilyttään Tiaran käsivarret ja jalat! Voi hellallettas miten ihanat <3 hihi!

 12. Sanni sanoo:

  Tirriskä se on vaan aina niin suloinen! Ihana nähdä kuvia, joissa Tiara on iloinen, niin tulee itekki hyvälle tuulelle :)http://ihmeellinenelamaa.blogspot.com/

 13. Tyyne sanoo:

  Mun kaverilla on Tiaran ikänen tyttö, joka vasta on alkanu kääntyilemään.:) Jokainen kehittyy kuitenkin omaan tahtiin. Se on ihan uskomatonta miten samanikäset voi olla niin eri kehitysvaiheissa… Ihanan ilonen tyttö teillä on kuvien ja tekstin perusteella.:)

 14. Anonymous sanoo:

  Voi eiii, ootte kyl niin ihana pieni perhe <3 Ottoki nii ihanan ilosen näköne, tietty ny on ku ihana pieni tytär yms :) Toivottavasti sit kun mulla on itelläni lapsi, mun tirri ois samanlaine ilopilleri ku sun !! :D Oootte ihania<3! ja sun blogi on parhautta:))

 15. Anonymous sanoo:

  huoh ei kai sillä nyt oo mitään väliä, mitä pienellä lapsella on päällä. Ei se sitä tajua… pääasiahan että viihtyy ja tarkenee! :)) Tiara on kyllä niiiiin suloinen :)

 16. Helluw sanoo:

  Aww aww ihana Tiara <3 :) Ja säki Iina taas niin nättinä! Upee toi rusketus! :) Nii ja mun piti kysyy viel sitä, et värjäsikkö sä sun hiukset sillon tolla värillä minkä mainitsit meneväs luultavasti ostaan tossa uusia ja ensimmäisiä postauksessa? Aattelin vaan, ku mäki aion ehkä värjätä lähiaikoina mun hiukset tummemmaksi ja toi sun tukan väri on niin upee. :)

 17. Nina sanoo:

  Ihana Tiara ja varsinkin tuo kiikku kuva<3 :)) Kiva katsoa teidän kuvia kun niistä paistaa onnellisuus.

 18. Anonymous sanoo:

  en tiiä onks muilla samoja ongelmia mut mulla ei meinaa aueta millää selaimella kaikki kuvat kerralla :o vaikka miten päivittelen sivua… tulee aina vaa osa näkyviin?!

 19. Anonymous sanoo:

  hei laitoin äsken kommenttia noista kuvien näkymättömyydestä, nyt pelittää paremmi :) mut edellisestä postauksesta ei näy ku yks kuva… ehkä tää työkone on vaa paska. btw. ihanat päivän asu, oot upeen ruskettunu! näyttää fressille ku oot ottanu ne ulkona ja noi ottokuvatki on kivoja :Dmä oon jo seuraillu sun blogii lähes alusta asti, oon vasta nyt tässä lähipäivinä alkanu kommentoimaan. pakko myöntää etten uskalla kommentoida (vielä) omilla tunnareilla, koska pelkään et mun joku tuttu näkee ja kohta kaikki spekuloi et mulla on vauvakuume (ehkä kyl vähän onki sun takia :DD) tai muuten vaan ihmettelee miks seuraan vauvablogii… kuulostipa hassulle, mut ymmärrät ehkä varmaan(?) :) Tykkään ihan älyttämön paljon sun blogista, oot niin aito ja ilahdutat mun päivää jokaisella postauksella. Kehityt bloggaamisessa kokoajan ja se on suuri plussa. Sun kuvat vaa paranee kokoajan ja tietenki koko blogin rakenne kehittyy hyvään suuntaan. Millon tulee kyssäri postausta? Mulla olis vaikka millasii kysymyksii näin vauvattomana ihmisenä :D sori tuli kamalan pitkä kommentti, mutta ihanaa viikkoo teidän perheelle:)<3

 20. mj sanoo:

  Ootpa ihanan ruskee!:) Teillä on maailman sulosin pikkunen<3

 21. Anonymous sanoo:

  Mistä oot ton rusketuksen hankkinnu??? Upea! :) Kiva ja posittivinen blogi, toivottvasti uskaltaudut kertomaan myös joskus teidän arjen haasteistakin jotain. Millaisia tulevaisuuden suunitelmia teillä on? Tiaralle sisko/ veli? :) Noista olisi mukava lukea! Hyvää kesää!

 22. Anonymous sanoo:

  Millainen takakuori sulla sitten on? On kyllä ihan sinun tyylinen tuo taustakuva :)

 23. Anonymous sanoo:

  mä muuten näin yhessä ulkomaalaisessa blogissa samanlaiset shortsien koristelut eli siel taskussa niittiristi ja sit näin kans samanlaisen mekon, kun se sun kolmivärinen pinkki, oranssi musta? :–D nojoo mutta nää sun postaukset on tosi ilosii ja kivoja + ihanan monipuolisii!

 24. Anonymous sanoo:

  heei auta tyhmää,miten sait noi shortsien lahkeet tommosiks? t: kynittyjen farkkujen kanssa tuskaileva ._.

 25. Anonymous sanoo:

  Heips!Minkä kokonen jalka sulla on? :)

 26. Anonymous sanoo:

  Mitä mieltä sä oot siit ku Deryalla on sen Tumblrissa esim. susta kuva rannalla viime kesänä bikineis ison masun kans ja susta ja Otost kuva yms. Sit se on tagannu ne ”ina”. Onks toi Ina sen mielest jotenki hienompi nimi ku iha vaa Iina… :DD Vaik noi vanhoi onki jo nii tuli mielee! :D

 27. Anonymous sanoo:

  Määki kyselen takakuoresta:) mulla on tämmöne samanlainen puhelin. niin mistä oot ostanu siiheen takakuoren,nimittäin haluaisin jonku värillisen ja tää mun tavallinenki on jotenki rikki :)Ps. te ootte kyllä sulonen pikku perhe :)

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.