Joulupukkii, Joulupukkii…

15.11.2012

Rakas joulupukki,

Tänä vuonna olen yrittänyt olla mahdollisimman kiltti ja reipas. Olen yrittänyt olla hyvä äiti, tytär ja avovaimo, sekä hyvä ystävä ja toivottavasti onnistunut kaikissa pyrkimyksissäni. Aina en välttämättä ole ollut parhaimmalla tuulella ja olen joskus saattanut olla vähän tuhmakin, mutta aina olen vähintäänkin pyytänyt anteeksi! Olen oppinut kärsivällisyyttä ja  pitkäjänteisyyttä toimissani ja niiden lisäksi erään tärkeän taidon: iloitsemisen myös pienistä asioista. Mutta koska nyt on joulun aika ja olen iloinnut pienistä asioista koko vuoden, olisi nyt kiva saada vähän lahjasäkkiinkin täytettä! Tänä vuonna toivoisin itselleni ja perheelleni seuraavia lahjoja:
Teema-astiat olisivat oikein mukava lahja! Olen niitä vuosikausia kerännyt mutta olisi mukavaa päästä viimeisistäkin Ikean starttipakettiastioista eroon ja korvata ne uusilla valkoisilla Teemoilla. Isoille matalille lautasille ja muutamalle isolle syvälle lautaselle olisi vielä tarvetta. Olen myös monta vuotta ollut ihastunut Iittalan Essence -lasisarjaan ja niitä olisi mukava alkaa keräilemään vaikken viiniä toistaiseksi voikaan juoda enkä kyllä tiedä maistuuko se raskauden jälkeenkään, mutta näyttäisi ne lasit ainakin kivalta joulupöydässä vuonna 2013! Uudelle sauvasekoittimelle olisi myös tarvetta, sillä aion tehdä meidän uudelle tulokkaalle ahkerasti soseita itse ja meidän vanha rupusekoitin vie mun hermot ja siksi sillä ei tule niitä soseitakaan luultavasti värkättyä. Koska me ollaan aika noviiseja saunanomistpajia, on meillä todella huonot laudeliinavalikoimat toistaiseksi, liinan virkaa kun tälläkin hetkellä toimittaa aivan tuikitavallinen froteepyyhe. Olen jo muutaman viikon ajan haaveillut Lapuan Kankureiden tyylikkäistä pellavaisista saunatekstiileistä ja enemmän kuin mielelläni avaisin aketin jossa niitä olisi sisällä! Ja kuten aiemmin kerroinkin, meidän koti huutaa mattoja joten viimeinen kodin lahjatoiveeni on siis muutama iso valkoinen nukkamatto!
 Koska olen raskaana ja muhkustun tässä oikein hyvää tahtia, en tänä vuonna toivo itselleni vaatelahjoja ollenkaan vaan kestäviä sijoituksia kuten uuden tyylikkään arkilaukun ja jonkin ihanan Ted Bakerin hopeisen kaulakorun. Lisäksi olen nyt tullut siihen tulokseen, että vaikka ripsipidennykset vahingoittavatkin omia ripsiä, ovat mun ripseni jo valmiiksi niin surkeat suorat tyngät että olen valmis ottamaan riskin että ne siitä vielä vähän harvenevat lisää. Eli toivoisin ripsipidennyslahjakorttia! Kauneusasioihin haluaisin vielä panostaa tuoksumalla hyvälle, joten mukava lahja olisi myös Marc Jacobsin herkullisen näköisessä pullossa tuleva Dot -tuoksu. Koska olen itsekin hömppä, tykkään lukea hömppäkirjoja, varsinkin talviaikaan peiton alla villasukat jalassa ja glögimuki kädessä. Joten toivoisin lahjaksi myös paria ihanaa hömppäkirjaa! Ja viimeisenä, muttei vähäisimpänä toiveena mulla olisi suojakotelo mun puhelimeen, koska olen niin tunari että pelkään joka päivä mun puhelimen puolesta! Suojakotelo olisi ihana jossain kirkkaassa värissä kuten keltaisena tai pinkkinä.
 Koska meidän rakas Tiara -tyttäremme on tänä vuonna ollut myös tosi kiltti, olisi minulla muutama lahjatoive esitettävänä hänenkin puolestaan! Tiara tykkää kovasti rakennella palikoilla, joten ajattelin että myös Legon duplot voisivat olla hänen mieleensä. Erityisesti minua ihastuttavat eläintarhaduplot ja toivoisinkin isoa eläintarhaduplopakkausta Tiaralle. Tiedän että lapset tykkäävät kovasti ärsyttävistä äänileluista, joten toiveissa siintää myös Fisher pricen opettavainen äänikoira! Eikä tuo koira nyt ole ärsyttävimmästä päästä, kummipojallani on samanlainen ja se on ainakin ihan hellyyttävä. Tiaralla on herännyt kova hoivavietti ja lempilelun virkaa toimittaakin tällä hetkellä synttärilahjaksi saatu nukke. Tiaralla ei kuitenkaan vielä ole nukelle rattaita, joten neiti työntelee nukkeaan aina pinkeissä ostoskärryissä vihannesten kaverina. Nuken rattaille olisi siis todellista tarvetta! Lukemista rakastavana tyyppinä toivon ihania lukukokemuksia myös lapselleni ja siksi haluaisin neidin hyllyyn muutamia omasta lapsuudestanikin tuttuja kirjahahmoja hengailemaan, kuten Maisan ja Tompan. Puppe-, Babar- ja Minttu -kirjat olivat myös kovaa huutoa mun lapsuudessani, joten nekin olisivat kivoja vaikka eivät kuvaan päätyneetkään. Olen myös aivan ihastunut Wheely bug -potkuautoihin (vai mitä ne ovatkaan nimeltään) ja olen varma että Tiarakin tykkäisi potkutella menemään omalla pikku possulla tai jollakin muulla hellyyttävällä eläinhahmolla. Käytännöllisyyden nimissä toivoisin neidille vielä omaa Skiphopin huppupyyhettä, sillä meillä on kohta kaksi huppupyyhkeiden käyttäjää joten niille on oikeasti tarvettakin.
Meidän perheen uusimmalle tulokkaallekin mulla on kertynyt jo muutama lahjatoive.  Pienelle vauvalle lahjoja mietittäessä tärkeintä on se että kaikki tuntuu mukavalta ja pehmeältä ihoa vasten. Siksi haaveilenkin unelmanpehmeästä valkoisesta neulepeitosta, johon vauvan voisi kääräistä sairaalasta kotiin lähtiessä ensi keväänä! Lisäksi haaveilen laadukkaista luomupuuvillaisista bodyista, kuten vaikkapa tuosta Mini Rodinin Tigerista joka sopii niin tytölle kuin pojallekin. Tiara oli talvivauva, joten meillä jäi aikalailla minikokoiset tennarit ja Vansit käyttämättä, mutta t
ulevalle vauvalle olisi ihana saada tuollaiset pikku Converset jenkkikuosissa tai jossain muussakin kuosissa, kun niitä pääsisi jopa käyttämäänkin! Vastasyntynyt tarvitsee lisäksi pipoja ja lakkeja pikkuruista päätään suojaamaan, varsinkin kesäkuumalla ja olisi ihanaa saada lahjaksi suloinen vastasyntyneen pipo. Ja ettei tämä lista nyt kuulostaisi liian fiksulta niin yksi hömppäjuttu oli lisättävä mukaan; nimittäin Armani Juniorin ylihinnoiteltu mutta söpö tuttipullo. Tai tutti. Tai jokin muu luksushömppäjuttu!

Rakkain terveisin Iina

PS: Tää postaus on sitten väännetty yhtä kieli poskella kuin Tiaralla on edellisen postauksen villasukkakuvassa, joten älkää ottako liian tosissaan!

Millaisia joululahjatoiveita teillä on? Löytyikö samoja kuin meiltä?

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.