Alaston naama täälläkin

24.11.2012
Minä aamulla vastaheränneenä. Meikittömänä, tukka saunan jäljiltä märkänä nukkumaan menneenä. Ilman photoshopia, ilman kulmakarvoja, ilman hiusten harjausta.

Raskausaika ei ole kohdellut mun ihoa niin hellästi kuin olisin toivonut, ei todellakaan. Nyt jo hieman hellittänyt raskauden aiheuttama kokovartalonäppyläisyys ei näissä hormonihuuruissa ole todellakaan ollut se kaikkein paras itsetunnonkohottaja. Mä oon koko viikon miettinyt uskaltaisinko ottaa osaa Tyyliä metsästämässä -blogin Veeran aloittamaan Naked truth -haasteeseen, nimenomaan näiden iho-ongelmien vuoksi. Ensimmäisen raskauden jälkeen olin onnesta soikeana kun ihoni oli paremmassa kunnossa kuin koskaan ennen ja jos tämä haaste olisi tullut puoli vuotta sitten olisin iloisen itsevarmana lisännyt kuvana ensimmäisten joukossa, mutta nyt oli pakko kerätä rohkaisua ensin. Mun kasvoilta ei ehkä paista raskauden hehku, enkä tällä hetkellä ole tyytyväinen kroppani jokaiseen millimetriin,  mutta mä voin iloita ja olla itsevarma muistakin asioista. Siitä että mun hiukset on paksummat kuin koskaan ennen ja siitä että raskaus on tuonut mun tikkuolemukseen edes vähän sitä naisellista pehmeyttä josta olen haaveillutkin. Iloinen ja ylpeä mä olen myös kaikista haasteeseen osaaottaneista bloggaajista, sillä tiedän omasta kokemuksesta että ei välttämättä ole helppoa näyttäytyä kaikessa luonnollisuudessaan. Kyllä Suomesta vaan löytyy ihan mielettömän upeita ja rohkeita naisia!

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.