Iina sydän Otto 2v!

03.02.2013

Me juhlittiin tänään etukäteen meidän ensi viikon lauantaina koittavaa seurustelun 2-vuotispäivää. Otolla on kuinka ollakaan töitä juuri oikeana juhlapäivänä niin piti sitten vähän etukäteen juhlistaa, vaan eipä se haitannut! Mä liikuin ensimmäistä kertaa kolmeen viikkoon muualle kun lääkäriin ja kyllä teki välillä hieman tiukkaa jaksamisen kanssa. Nauratti vähän kun mummot komeasti ohittelivat mua metrosta poistuttaessa ja ravintolapöydän jonotus paikallaan seisten kymmenen minuutin ajan tuntui suurelta haasteelta, mutta selvisin sentään. Me suunnattiin tänään Amarilloon kun ajateltiin sen olevan sopivan lähellä metroasemaa ja Zaraa että jaksan kävellä molemmat matkat. Matkaahan siis kertyy käveltäväksi yhteensä ehkä 400m metris-Amarillo-Zara-metris mutta mä voin kertoa että oikeasti oli rankkaa!

munmuruli

Oli ihanaa istua rauhassa alas ihan kahdenkesken pitkästä aikaa, syödä todella pitkän kaavan mukaan ja jutella kaikesta maan ja taivaan välillä. Ei ollut kiire mihinkään eikä tarvinnut kiinnittää huomiota mihinkään muualle kuin toisiimme. Vaikka Tiara ei ole mitenkään erityisen huomionkipeä tapaus niin viimeaikoina mun ollessa pakkolevossa ja äidin siksi majaillessa meillä ei sitä kahdenkeskistä aikaa ole ollut tarpeeksi todellakaan! Iltaisin on saatettu kahdestaan katsoa leffaa, mutta yleensä siihen aikaan kun me ollaan viimein kahdestaan on kumpikin jo sen verran väsyksissä että ei kovinkaan syvällisiä keskusteluja enää kyetä käymään. Enkä tällä mitenkään tarkoita sitä etten olisi kiitollinen äidin avusta tai siitä että hän on täällä, päinvastoin! Mä oon maailman onnellisin että äiti auttaa koska en tosiaan pärjäisi ilman äitiä tällä hetkellä, mutta tokihan se ajankäytöllisesti aiheuttaa omat haasteensa parisuhteelle.

Mutta me ollaan totuttu Oton kanssa siihen että se parisuhteen onnellisuus syntyy niistä arjen pienistä jutuista ja toisen huomioimisesta, ei siitä miten paljon ehtii kyhjätä kahdenkesken kyljessä kiinni. Mun mielestä me ollaan onnekkaita siinä miten nopeasti meillä on kaikki tapahtunut; me ei missään vaiheessa keretty tottua kahdestaan elämiseen kun melkein seurustelun alusta asti me ollaan valmistauduttu olemaan ja oltu perhe. Vaikka me ollaan edetty todella nopeasti, me ollaan kokoajan oltu samalla aaltopituudella kaikista asioista ja pidetty yhtä.

Kovinkaan moni ei ainakaan aluksi uskonut meidän suhteen kestävyyteen, oltiinhan me tunnettu todella vähän aikaa siinä vaiheessa kun Tiara ilmoitti tulostaan. Mutta toisaalta me ei missään vaiheessa olla ajateltu että pysyttäisi yhdessä koska meillä on yhteinen lapsi vaan koska me ollaan haluttu olla toistemme kanssa, ihan alusta asti. Onhan se yhteinen lapsi (ja kohta toinenkin) tietysti kiva lisä siihen parisuhteeseen, mutta kyllä mä Oton kanssa olisin vaikkei noita muksuja vielä olisikaan.

Sen vain tietää kun se kolahtaa ja kyllä mä edelleen voin sanoa kahden vuoden jälkeenkin että Otto on mulle se ainoa oikea. Mä oon ihan varmasti vähintäänkin yhtä rakastunut tuohon mieheen nyt kuin mitä olin kaksi vuotta sitten. Kahdessa vuodessa mä oon oppinut tuntemaan Oton läpikotaisin, ja Otto mut. Ei kukaan voi tuntea mua Ottoa paremmin eikä ole sellaista asiaa jota en Otolle voisi kertoa. Toiset sanovat parisuhteen olevan tylsä jos ei ole mitään salaisuuksia, mutta ainakin meillä tää avoimuus on ollut aika toimiva juttu. Kun muistaa jutella asioista niin kummatkin tietää missä mennään eikä tarvitse tapella turhista.

Hassu juttu meidän parisuhteessa on se, että mä olen suurimman osan meidän seurusteluajasta ollut raskaana. Tänään juuri Oton kanssa juteltiin siitä, että Tiaran ollessa muutaman kuukauden ikäinen mä muistelin mun ensimmäisen raskauden itkukohtauksia ruokakaupassa kun en löytänyt hyvää mehua ja panikointia raskausarvista jenkkakahvoissa ja lupasin että jos joskus tulen vielä raskaaksi niin olen paljon seesteisempi. No se lupaus hormonien pyörteissä kyllä unohtui äkkiä, mutta silti tuo herra on jaksanut tukea mua tässäkin raskaudessa ihan loistavasti. En mä olisi mitenkään pärjännyt ilman  Ottoa, onneksi ei ole tarvinnutkaan!

Musta on ihanaa että ollaan oltu jo kaksi vuotta yhdessä ja ehditty kokea ihan mielettömiä asioita, mutta aika kuluu ihan liian äkkiä! Mä muistan helmikuun 9. päivän vuonna 2011 kuin eilisen ja tuntuu kuin se olisi ollut ihan vasta. Silti sen jälkeen me ollaan ehditty muuttaa yhteen, menty kihloihin, saatu  Tiara, kasvettu vanhemmiksi yhdessä, alettu odottaa toista vauvaa ja muutettu meidän unelmakotiin. Ja miljoona muuta asiaa joiden erittelyssä kestäisi vuosia, mutta pointti oli se että kunhan masutyyppi on syntynyt, voisi ajan mun puolesta pysäyttää tai ainakin hidastaa kulkemaan puoliteholla. Jos aika jatkaa kulkuaan tällä samalla nopeudella niin kohtahan me istutaan Oton kanssa jo kiikkustuolissa ja lapsenlapsenlapset keittää meille kahvia!

Mulla on maailman paras olla, juuri tässä ja nyt (ellei selkäkipua, virtsarakkoa pahoinpitelevää pikkukaveria ja suklaanhimoa lasketa) enkä vaihtaisi kyllä päivääkään pois. Oon onnekkain nainen maan päällä kun oon tuollaisen kultakimpaleen itselleni napannut!

Nyt kipittelen viimeinkin nukkumaan, mutta kunhan herään niin masupäivitystä 27+0 merkkipaalun kunniaksi, sekä uusia masukuvia että asukuvia Amarillo-reissulta. Zara-ostokset esittelen ensi viikon aikana kunhan saan muutamat muutkin viimeaikojen ostokset kuvausvalmiiksi niin saan kaiken koottua yhden otsikon alle kerralla. Hyvää yötä ihanat<3


38 Responses to “Iina sydän Otto 2v!”

  1. riikinkukonsulka sanoo:

    Voi kuinka ihana postaus!
    Onni ja rakkaus hehkuu teistä, toivottavasti se rakkaus mikä välilläne on ei katoa koskaan.
    Luulin, että olette olleet jo paljon pidempää, kuin kaksi vuotta, mutta se on hyvä alku sille kaikelle tulevalle.
    Oletko tehnyt postausta siitä, mistä suhteenne sai alun?
    Olisi kiva lukea kuinka tapasitte yms. 🙂

    Kaikkea hyvää teidän perheellenne, toivottavasti saatte kokea monenmonta onnellista hetkeä yhdessä toistenne ja lastenne kanssa.
    Tsempit vielä loppuodotukselle!

  2. Jasu sanoo:

    Tykkään lukea blogias aivan älyttömänä! ihanaa tekstiä ja välillä voin soveltaa tämän jopa omaankin arkeen! elikkä olen seurustellut itsekkin 2 vuotta (kohta) poikaystäväni kanssa, tulin raskaaksi vasta vähän aikaa seurustelumme jälkeen ja nyt asumme unelma kodissa! toista lasta en viellä oota, mitta arvaappas kuin kova vauva kuume on kun tätä ihanaa blogia luen 😉 ainiin, itse olen tavannutkin sinut joskus kauan aikaa sitten oulussa!

    • Iina sanoo:

      Mikä ihana kommentti, kiitos tosi paljon :)!!<3 Mukavaa että voit samaistua teksteihini ja ihanaa kuulla miten hyvin teillä sujuu 🙂 Ja hahah, tsemppiä vauvakuumeiluun; meillä se ainakin johti aika nopeasti tähän tokaan raskauteen ;DD! Hauskaa että ollaan tavattu joskus, olisipa kiva tietää enemmän että kuka olet! Mukavaa kevättä teidän perheelle :)!

  3. Emmye sanoo:

    Oikein paljon onnea teille!! Kyllä oli taas ihana postaus ja niin kivasti kirjoitettu. Kyllä Otonkin kelpaa, kun on löytänyt noin ihanan ja mahtavan puolison rinnalleen, joka osaa arvostaa asioita eikä pidä kaikkea itsestäänselvyytenä. Mun mielestä molemmin puolinen arvostaminen on myös tärkeää.

    Oih! Tiedän tunteen, kun ei ole voinut/saanut käydä kuin eri lääkärillä yms., miten mahtavaa on päästä edes joskus ulos sieltä neljän seinän sisältä, vaikka olisi koti, miten ihana tahansa. Ja tuollaiset keskusteluhetket ovat ihan parhautta!

    Ja, vaikka kyseessä on oma äiti ja tulette hyvin toimeen keskenään, niin on se silti ihan eri asia kuin se, että olisitte vaan oman perheen kesken. Se vaan ei ole sama fiilis.

    Mä taidan mennä takaisin sänkyyn, kun pieni potilas siellä vaikeroi….vaihtelua melkein jatkuvalle yskimiselle.

    Paljon hyviä ja onnen täytteisiä vuosia teille yhdessä Oton kanssa (unohtamatta ihania lapsia)! <3 <3

    • Iina sanoo:

      Voi kiitos ihana sun kauniista sanoistasi, mulle tuli tosi hyvä fiilis :)!!<3

      Se on oikeasti kyllä niin ihanaa kun saa laittautua pitkän kotona oleskelun jälkeen ja mikäs sen mahtavampi syy laittautumiselle kuin kahdenkeskinen oma hetki rakkaan kanssa :)!! Se on ihan totta että vaikka äiti on maailman läheisin ja rakkain mulle niin silti se on toki eri asia olla vain oman perheen kesken 🙂

      Toivottavasti teidän pieni potilas paranee pian!! Kaikkea hyvää ja ihania hetkiä myös teidän perheelle!<3

  4. Heli sanoo:

    Hyville ihmisille sattuu hyviä asioita <3

  5. Elisabet sanoo:

    Paljon onnea ihanalle parille jo etukäteen!♥ Heh,ensviikolla tulee myös mulle ja mun kihlatulle 2v täyteen 🙂

  6. Jaanh sanoo:

    Ihana! 🙂 Oikeessa oot siinä, että ajan sais pysäyttää. Vuodet vierii ja mekin ollaan oltu miehen kanssa yhdessä jo 5vuotta! Se eka vuosihan tuntuu suurelta virstanpylväältä ja sen jälkeen hyvä että pysyy vuosien perässä. Se on kyllä hurjaa, miten vuosi on lyhyt ja pitkä aika..

    • Iina sanoo:

      Aika kyllä kuluu ihan liian nopsaan! 😀 Paljon onnea teille viidestä vuodesta, mä uskon ja toivon että mekin ollaan viiden vuoden virstanpylvään kohdalla vielä yhtä onnellisia kuin nytkin 🙂 Kaikkea hyvää teille<3 Ja kiitos!

  7. Tiina sanoo:

    Voi niitä aikoja, kun itsekin oli seurustellut jo/vasta 2 vuotta.. 🙂 Superisti onnea merkkipäivän johdosta!

  8. Kaisla sanoo:

    ihanat <3 onnee vielä <3

  9. Jarno sanoo:

    Ootta parhaita! 🙂 <3

  10. Linkku sanoo:

    Onnea kahdesta yhteisestä vuodesta! Niin kultasesti kirjotat Otosta <3 se saa mut ainakin uskomaan teiän suhteen kestävyyteen!

    Itellänikin on ihan samanlaisia tuntemuksia mun poikaystävää kohtaan 🙂 meillekin tulee muuten ihan just 3 vuotta 🙂

  11. Tiia sanoo:

    Onnea! 🙂 <3

    Teistä on saanu tän blogin mukaan juurikin sen kuvan, että ootte kun luotuja toisilleen! 🙂

    Meille tuli miehen kanssa joulukuun alussa 6v täyteen ja äkkiä on aika mennyt! Meilläkin kaksi lasta ja koira, enkä kyllä vaihtais tätä mihinkään 🙂

    • Iina sanoo:

      Voi miten kauniisti sanottu, kiitos ihan hurjasti :)!!<3 Ja voi, meiltä puuttuu vielä koira, mut semmonenkin ois joskus tarkoitus liittää osaksi meidän perhettä :)!! Onnea teille kuudesta vuodesta ja paljon ihania vuosia lisää!

  12. ac sanoo:

    Ihana!! ♥ Paljon onnea molemmille! 🙂

  13. Maria sanoo:

    Onnea hurjasti teille vuosipäivän johdosta! 🙂 Tuli kyllä hyvä mieli tätä lukiessa ja ihanaa että ootte noin onnellisia yhdessä.

  14. laura sanoo:

    !<3 en voi sanoo muuta. Sydän suli ja kyyneleet tuli silmiin, mä ihailen teijän parisuhdetta, ehkä myös vähän kadehdin, suomessa kun on niin vähän Oton kaltasia miehiä! Mutta onnee teijän 2v päivän johdosta! :3

    • Iina sanoo:

      Voi apua, miten ihana kommentti! Kiva kuulla että teksti herätti tunteita 🙂 Kiitoksia ihan hurjan paljon<3 Ja ihan varmasti löydät sulle maailman parhaan miehen ellei sellaista vielä ole kävellyt vastaan :)!<3

  15. juulia sanoo:

    Voi että rupes oikein itkettämään :´) ootte niin ihania ja teistä oikein huokuu miten onnellisia te ootte! Vaikutatte ihanilta ihmisiltä ja ansaitsette kyllä ton onnen <3

  16. Onnea teille!
    Toivon että teidän onnenne ja rakkautenne kestää koko loppu iän, ootte aivan ihania ♥

  17. Suvi. sanoo:

    Olen lukenut blogiasi heti kun omassa masussa alkoi tapahtua (LA 1.4) ja kiitos ihanasta blogistasi, käyn katsomassa päivittäin olisiko tullut uutta tekstiä (:
    Hassua miten paljon voi samaistua jonkin toisen elämään. Meillä yhdessä oloa mieheni kanssa vappuna 2 vuotta ja ensimmäinen pirpana tuloillaan. Me ei olla kyllä seurusteltu virallisesti siitä lähtien mutta tavattiin tuolloin ja ollaan oltu yhdessä joka päivä. Niinku sanoit kun kolahtaa niin sen tietää 🙂
    Onnea teille vielä 🙂

    • Iina sanoo:

      Oi paljon onnea raskauden johdosta ja toivottavasti sulla sujuu paremmin kuin mulla tähän asti :D!! Mukavaa kuulla että voit samaistua meidän juttuihin 🙂
      Kiitoksia itsellesi ihanasta kommentista ja paljon kaikkea hyvää teidän perheelle!<3

  18. jenni sanoo:

    Hirveesti onnee teille!:) Mullekin ja poikakaverille tulee kaks vuotta yhdessä oloo 13.4 🙂

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.