Pikku leopardi ja pikku karitsa

04.02.2013

Mä esittelinkin jo blogin Facebook -sivujen puolella aiemmin tänään Tiaran Mini Rodini Jaguar -haalaria, sekä neidin uutukaisia tennareita, mutta ajattelin nyt esitellä loputkin Nextiltä tilatut jutut, esittelen sitten loput ostokset myöhemmin tällä viikolla kunhan ne ovat saapuneet perille. Eli Jaguar -haalari tilattiin viime viikolla heti Mini Rodinin kevätmalliston ilmestyttyä ja toimitus Lilla Companysta oli supernopea! Haalari(t) tuli suoraan kotiovelle alle 48 tuntia tilauksesta. Mä tilasin siis haalarin sekä koossa 80/86 että 92/98 koska en ollut varma kumpi koko Tiaralle olisi parempi, mutta isompaan sitten päädyttiin vaikka se vielä vähän reiluhko onkin.

80/86 -kokoinen oli sen verran nafti ettei olisi kovinkaan kauaa Tiaralle edes mahtunut kun nytkin oli jo vähän tiukka, tuo isompi on kyllä hieman liian pitkä hihoista, mutta onhan tässä muutama kuukausi Suomen sääolosuhteilla aikaa kasvaa haalariin sopivaksi. Ja luulenpa että haalari menee takuuvarmasti vielä syksylläkin, ellei jopa myös ensi keväänä. Se jää nähtäväksi! Pienemmän haalarin palautin kauppaan, mutta olen tyytyväinen etten ottanut riskillä vain toista koska olisi harmittanut jännittää sitten jos haalari olisi ollut vääränkokoinen että löytyykö niitä enää sopivassa koossa sitten!

IMG_3749 xx IMG_3765xx IMG_3735 xx

Kultaiset glitter-tennarit on tilattu Nextiltä Briteistä ja täytyy kyllä todeta että taitaa meidän H&M-tilausten aika olla ohi ainakin lasten juttujen osalta. Nextin valikoima on miljoona kertaa parempi, tuotteita ei ole ainakaan vielä Suomessa joka muksulla ja toimitus kesti kolme päivää ja oli (on aina) maksuton! Paketti saapui tänään päivällä suoraan meille kotiin ja kaikki tilatut tuotteet oli juuri sellaisia kuin pitikin. Nextillä on myös hinnoittelu kohdillaan, tuotteet eivät ole juuri perus Lindex-Kappahl -valikoimaa kalliimpia, osa jopa halvempia esim. monet vauvojen yöhaalarit ovat 3kpl/21€ mikä on mun mielestä ainakin todella edullista! Ja voi miten hurmaavan söpöjä juttuja Nextin valikoimista löytyykään, mä luulen että tilaan tästä lähtien suuren osan muksujen vaatteista sieltä.

Koska en ollut ennen tilannut Nextiltä, en osannut sanoa laadusta tai vaatteiden todellisesta koosta vielä mitään ja siksi tilasin vain pari juttua ettei sitten tarvitse palauttaa väärän kokoisia tmv. Kaikki vastasivat kuitenkin juuri kokoaan ja mä oon todella tyytyväinen sekä noihin kenkiin, Tiaran uusiin camo-leggingseihin että vauvan maailman suloisimpaan lammaskuosiseen mekko+sukkahousut -settiin! Katsokaa miten suloisia:

IMG_3780xx leggingssiyksityiskohdatIMG_3784xx

Vauvan mekko on Nextin My first wardrobe -mallistoa ja ihan syötävän suloinen! Sukkahousutkin olivat unelmanpehmeää puuvillaa ja mekko on myös ihana. En malta odottaa että saan pukea pikkutyypin tuohon asuun, niin söpöltä se tulee näyttämään. Luulen tosiaan että nää ei jää meidän viimeisiksi Next -ostoksiksi, sen verran tyytyväinen olen! Luulin että olisi vaikeaa tilata ulkomailta kun en ole koskaan ennen uskaltautunut tilaamaan, mutta se olikin tosi helppoa ja nopeaa. Verkkokaupan sivuille pääsee *täältä*!

Nyt mulla on Tiaran välikausivaatteista mietinnässä enää pipo ja hanskat, sekä kumisaappaat. Puistokengiksi mahtuvat edelleen viime syksyn Kangaroos -lenkkarit ja kaupungille sitten nuo uudet tennarit tai jotkin söpöt ballerinat joita meiltä kyllä löytyy. Mini Rodini -haalari ei tosiaan ole mikään kovin vedenpitävä, mutta jos Kappahlin Kaxs -haalari viime syksyltä ehtii jäädä pieneksi ennen kevättä, niin käyn varmaan kotiuttamassa samanlaisen isommassa koossa. Ja en myöskään usko että leo-haalari jää käyttämättä, me vaan käytetään sitä enemmän kauniin sään päivien pukeutumiseen ja kaupunkireissuille!

Mitäs tykkäätte ostoksista? Eikö olekin lammaskuosi aivan ihana?! Lisää lampaita meille! Mukavaa maanantaipäivän jatkoa kaikille<3


36 Responses to “Pikku leopardi ja pikku karitsa”

 1. Mirka sanoo:

  Moikka taas!

  Mä tilasin sen Mini Rodinilta sen Picon keltaisena koossa 80/86 ja se on juuri sopivan reilu :) Yksi tuttu sanoi, että se isompi olisi ollut ihan liian iso ja hyvä, että uskoin.

  Mäkin oon tilannut Nextiltä yhden neuleen kevääksi ja se on aivan ihana! Oon kyllä ihan samaa mieltä siitä nettikaupasta, toimituksesta ja valikoimasta. Pitää taas keväämmällä tarkistaa valikoima uudestaan :)

  • Iina sanoo:

   Moikka! Joo mä kuulinkin et ne Picot on paljon reilumpaa mitoitusta kuin nuo haalarit, Picosta oisin itsekin varmaan valinnut tuon pienemmän koon :)

   Ja Next on ihan paras, harmittaa kun vasta nyt keksin sen :D!! Mä tarkistan sitä valikoimaa vähän joka päivä vaikkei se niin usein päivitykään, onkohan mulla joku shoppailuaddiktio :DD!

  • Mirka sanoo:

   Joo näin mäkin ymmärsin noi koko-asiat :)

   Ja tosiaan, mä hoksasin sen Nextin jo joskus loka-marraskuussa, mutta sen yhden tilauksen jälkeen on unohtunut koko paikka :/ Mutta onneksi sä muistutit :)

   • Iina sanoo:

    No kun mäkin shoppailin siellä joskus aikaa sitten kun kävin Lontoossa ja rakastuin ihan totaalisesti mutta en oo ollenkaan tajunnut että niillä on nettikauppakin!! :D Hyvä jos musta oli ees jotain hyötyä ;)! :DD

 2. Minna sanoo:

  h&m:llä tosiaan kestää toimituksissa jonkin aikaa :o ja tuotteet tulevat pahimmillaan jokainen eri paketissa tyyliin viikon välein :D

 3. Mira nda sanoo:

  Tosi kivoja ostoksia :) Pitää käydä katsomassa tuota verkkokauppaa!

  • Iina sanoo:

   Kiitoksia! Käy ihmeessä kurkkimassa :)

   • Mira nda sanoo:

    Heips! Kävin tekemässä nyt tilauksen ja omalla mittapuullani meni siihen paljon rahaa. Kun maksoin ostokset ja kaikki onnistui ja olin näppäillyt myös verkkopankkitunnukset yms, niin tuli jotain, että ”ERROR”, mutta silti alhaalla luki tuotetiedot ja että vaatteet lähetetään minulle kolmen(kai?) päivän sisällä. Siinä myös luki, että sähköpostiini tulee tästä vahvistus. Sähköpostiin ei ollut tullut vahvistusta, mutta tililtäni on jo mennyt tuo maksamani summa. Tarkottaakohan tämä nyt, että tuotteet on tilauksessa ja toimitetaan..? Ihmettelen vain kun siinä luki jotain, että ”ERROR” ja että jotain meni pieleen maksussa ja pitäisi maksaa uudestaan, vaikka tililtäni summa on mennyt?!

    Kiitos jos voit auttaa!

    • Iina sanoo:

     Hei!

     Ompas ikävää, mä en valitettavasti osaa muuten auttaa kun neuvomalla ottamaan yhteyttä niiden asiakaspalveluun! Tosiaan kuten kerroin niin itsekin vasta eka kertaa tilasin tuolta ja mulla sujui kaikki ihan ongelmitta niin ei ole kokemusta tuollaisesta. Toivottavasti selviää!!

     • Mira nda sanoo:

      Joo toivotaan että kaikki selviää! :/ Mun mielestä tuolla oli vaan asiakaspalvelun puhelinumero mutta siellä pitäis sit vissiin puhua englantia? :S

     • Iina sanoo:

      Joo Britti-firmahan toi on niin luulisin asiakaspalvelun olevan englanniksi myös, toivottavasti selviää!! :/

 4. (: sanoo:

  Mitkä maksutavat nextillä käy? :)

  • Iina sanoo:

   Mä en itseasiassa sen tarkemmin lukenut mut ainakin Visa electronilla voi maksaa kun mulla onnistui silleen :)! Mut eiköhän tuolta sivuilta löydy infoa niistä!

 5. Jannica sanoo:

  Kuolen tohon ekaan kuvaan, Tiara on niin TÖRKEEN SÖPÖ!!! Kau-isi :3

 6. iitukka sanoo:

  Todella suloisia ostoksia! Tätä sun blogia on aivan ihana lukea, sä kirjotat niin kivasti, että jaksaa lukea pidempiäkin postauksia! Ja te vaikutatte niin ihanan rakastavaisilta ja välittäviltä vanhemmilta, ei voi muuta kuin ihailla!
  Oikein ihanaa loppuraskautta! :)

  • Iina sanoo:

   Voi kiitos, ihana kuulla että tykkäät :)! <3 Ja miten kivasti sanottu! Mukavaa kevättä sulle ja saa useemminkin tulla jättämään noin kivoja kommentteja :D!!

 7. Noora sanoo:

  Oioioii ihana pikkutiara tuossa ekassa kuvassa ♥ miten joku voikaan olla noin ihanan näköinen pieni ihminen? Tiara on muuten ihan sun näköinen, paitsi paljon vaaleammat piirteet :)

  • Iina sanoo:

   Se on kyllä suloisin<3 :D Ja aijaa, kaikki aina sanoo et se on kuin ilmetty isänsä mut ihanaa jos löytyy vähän munkin näköä ;D! Jännä nähdä miltä pikkusisko sitten näyttää syntyessään (tai siis keneltä) :D!

 8. Jaanh sanoo:

  Ihanan erilaisia vaatteita. Ei aina peruspinkkiä, johon tulee sorruttua. :) Vieläkö Tiara mahtuu noihin Abc:n rattaisiin? Meillä on samanlaiset yhistelmät mustana ja tyttö nyt 1v2kk. Ei taho jalat istuesa ennää pysyä rattaiden sisällä. Muutenki harmittaa ko meidän rattaat ei keinu, ovat niin kovat ja kolsut. Muuten oon tykänny. :)

  • Iina sanoo:

   Kiitoksia :)! Kyllä Tiara mahtuu vielä hyvin ja lämpöpussinkin kanssa ilman mitään ongelmia :) Mä oon tykännyt noista rattaista tosi paljon, melkein harmittaa luopua niiden käytöstä tuplien myötä :D Tai no jäähän ne meillä vielä parvekevaunuiksi :)

 9. Nea sanoo:

  Ihana Tiara! Niin söpö :) tekis mielin ostaa vauvan vaatteita vaikka oma ei oo tiedos moneen vuoteen ku en oo viel ees 18 :D

 10. Laura sanoo:

  Toi haalari on kyllä niiin täydellinen!!! :) ja noi kengät kans! Kävin vähän kattelee noita Nextin sivuja ja voooi ei mitä ihanuuksia siellä onkaan :) Pakko varmaan tässä jossain vaiheessa tehdä tilaus sinne! Mulla on vielä ihan kauhee keväthaalari kriisi :D Mut ehkä pitää odotella että kaikkiin kauppoihin saapuu kevätvermeet :)

  • Iina sanoo:

   Se kyllä on niin ihana haalari<3 Ja Nextin sivuilla on kyllä kaikkea niin ihanaa että meinaa jotenkin sormet vahingossa kirjoittaa sen osoitteen tuohon osoitekenttään vähän turhan usein ;DD! Ja niin joihinkin ei vissiin oo vielä kevätkamppeet ilmestyneetkään, mä oon ihan pihalla noista :D Mut toivottavasti löytyy kiva haalari :)!!

 11. Laura sanoo:

  Tykkään todella paljon lukea sun blogia :) Ihania postauksia ja ihailen paljon sua ihmisenä :) Tiara ja vauvamasu ovat myös toodella suloisia :) uusia postauksia odotan joka päivä :) välillä käyn selailemassa vanhoja postauksiakin läpi uudelleen ja uudelleen :) jatka samaa rataa :)

 12. Nimetön sanoo:

  ootko vaatteista koskaan ajatellu ostaa kotimaisia desingn vaatteita esim Marimekkoa? Ja kuosillisista ja värillistä. Oletko koskaan törmännyt kausittain vaihtuviin (ruotsalaisiin kylläkin) merkkeihin, kuin meandi ja Lingon & blåbar? Minä voin olla kaikkien näitten suosittelija.:)

  • Iina sanoo:

   Kotimainen design on kyllä lähellä mun sydäntä sisustuksessa, mutta lastenvaatteissa ei niinkään :) Kotimaisissa vaatteissa on usein mittasuhteet sellaiset että ei istu nätisti Tiaralle kun on leveitä ja lyhyitä malleja ja mä en myöskään syty yhtään suómalaiseen lastenvaatetarjontaan iskeneelle retrobuumille. Kuosillisia ja värillisiä vaatteita meillä on kyllä reippaasti, mutta tosiaan tuota retroa ei ollenkaan. Meandi ja Lingon & Blåbär on mulle tuttuja merkkejä mutta ainakaan toistaiseksi en ole niiden tarjonnasta mitään meille hommannut, katsotaan josko joskus tulevaisuudessa ne iskisivät enemmän, tosin uusimpiin kevätmallistoihin en olekaan edes vielä tutustunut :) Monet ruotsalaiset merkit on kyllä ihania, mutta enemmän oon suosinut Polarn O. Pyretiä ja Mini Rodinia :)

   • Nimetön sanoo:

    ajattelinkii et on varmaan vaan makukysymys kun teillä näyttää värikkäät vaatteet olevan pääasiassa yksivärisiä (joko isolla kuvalla tai ilman) tai raidallisia.:) Minä taas vannon värikkäiden ja kuvioitujen kuosien nimeen.:)

 13. Vivian sanoo:

  Voij, miten suloinen Tiara! :) Kivannäköinen tuo leopardihaalari, ja nuo glittertennarit ovat aika siistit. Tyttölapsille tuntuu kyllä löytyvän paljon enemmän valikoimaa, kun pojille, mutta niinhän se menee aikuisenakin! ;) Kau-isi sana saapi kyllä aina hymyilemään, ihana miten Tiara on oppinut tuon sanan nuin! :)

  • Iina sanoo:

   Tiara on kyllä ihana pikku pipana<3 :D Ja tytöille kyllä on hurjasti tarjontaa, tosin Mini Rodinilla on aika unisex-vaatteita suurin osa ja Nextilläkin näytti olevan kivoja poikien juttuja kun vilkuilin :D Mutta tuohan se enemmän vaihtoehtoja pukeutumiseen kun on myös ne mekot ja tunikat ja hameet valittavana :) Kau-isi on ihan paras, mä toivon et Tiara sanoo sen tolleen vielä pitkään :DD<3

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.