Värikkäitä ihanuuksia

07.02.2013

Kerroinkin jo salamarakkaudestani keltaiseen tuossa aiemmin lastenvaatteista postaillessani ja nyt tuota ihanan aurinkoista väriä on alkanut jo vähän kertymään lasten vaatevalikoimaankin. Keltaista on onneksi tänä keväänä hyvin löydettävissä monenkin merkin valikoimista, meidän keltaiset ihanuudet ovat tähän mennessä löytyneet Seppälästä ja Polarn O. Pyretiltä (voi kun se paketti tulisi jo perille!). Vaikka yritänkin ainakin jossain määrin välttää ylenpalttista hempeilyä vaatteiden valinnassa, näin pian kahden tytön äitinä sitä helposti sortuu siihen pinkkiin, kuten minäkin tein taas kerran! Mutta silti voin ylpeänä vaatekaapin valikoimaa katsellessani todeta että pinkki ja vaaleanpunainen ovat nykyisin vähemmistöä vaatteiden väriskaalassa.

Aiemman vauvanvaateinventaario -postauksen kommenttiboksissa kävi kuhiseva kommentointi mm. siitä miten kesävauvaa puetaan. Mä oon iloinen kaikista vinkeistä joita teiltä sain ja mä oon päättänyt panostaa pikkutyypin vaatteissa erityisesti pehmeisiin ja hengittäviin materiaaleihin. Lisäksi olen haalinut lähinnä kirkkaita tai vaihtoehtoisesti vaaleita värejä, jotta saan mahdollisimman hyvin hyödynnettyä myös Tiaran vanhoja murretuissa ja tummissa väreissä löytyviä syysvauvan vaatteita ilman että ne vaikuttavat kovin tunkkaisilta kesällä. Jo olemassaolevista vaatteista löytyviä paksuista kankaista valmistettuja vaatteita en voi ohuiksi ja hengittäviksi muuttaa, mutta luotan siihen että Suomen kesästä kyllä löytyy niitä erilaisia sääolosuhteita joka lähtöön ja collegevaatteillekin tulee kesän aikana käyttöä kylmempinä päivinä.

hupparikuva huppariyksityiskohdat kukkapaita kukkapaitayksityiskohdat leggarikuva mekkokuva mekkoyksityiskohdat sortsikuva sortsiyksityiskohdat vauvansukat asusteetkuva

Ihanan värikkäältä näyttää kaikki ainakin mun silmään, ellei noita villakangasshortseja lasketa. Mä en vaan voinut jättää niitä kauppaan kun ne olivat alennuksessa vain 5,90 Zarassa ja katselin niitä jo syksyllä. En vain silloin kokenut sortseja niin tarpeellisiksi että olisin niistä normaalihinnan 22,90 maksanut, enkä kyllä kokisi vieläkään. Mutta ovathan ne ihan syötävän söpöt ja tuohon hintaan ei sen ole niin väliksikään ovatko ne niin käytännölliset. Ompahan yksi uusi syysvaatekin jo valmiina odottamassa vauvan kasvua!

Tänään mä menen vihdoin ripsihuoltoon kuukauden tauon jälkeen kun ensin olin vuodelevossa ja sitten unohdinkin koko asian. Ihanaa saada räpsyttimet taas kuntoon kun ne ovat jo jonkinverran harventuneet ja vähän harottavat! Yllättävän hyvin ne ovat silti pysyneet, paljon paremmin kuin mitä oletin kun ei ollut kokemusta. Tällä kertaa ajattelin ehkä ottaa ihan pikkuisen tuuheammat ja pidemmät ripset, katsotaan miltä lopputulos näyttää sitten! Mä voisin sitten vaikka huomenna postailla ripsistä kun sitä toivottiin kovasti.

Ihanaa torstaipäivää kaikille <3


22 Responses to “Värikkäitä ihanuuksia”

 1. Avatar Karo sanoo:

  Eihän miten ihania vaatteita! <3
  Mä kohta kallistun siihe et alan pukee tätä pikkujäbää neitien vaatteisiin ku nuo on niii ihania ja musta tuntuu et oon poikien vaateosastolla iha eksyksissä! :D

 2. Avatar Pilvi sanoo:

  Ihania vaatteita :) Tuo Tiaran mekko varsinkin on todella suloinen!
  Missä käyt muuten laitattamassa ripset? Oon itsekin ajatellut kokeilla ripsienpidennyksiä, ainakin sitten viimeistää häihin :)

  • Avatar Sippe sanoo:

   Ihan vinkkinä vaan että ei kannata just ennen tärkeetä päivää laittaa ripsienpidennyksiä, koska saattaa olla että sulle tulee allergiaa niistä. Ja niinkin tärkeenä päivänä ku häät nii ei kannate riskeerata että muistutat hääpäivänä lähinnä Quasimodoa kuin kaunista prinsessaa.. Ikinä ei tiiä kelle allergiaa tulee. Kannattaa siis testata vaikka paria kuukautta ennen häitä. :)

   • Iina Iina sanoo:

    Mä en usko että Pilvi tarkoitti ottavansa niitä juuri ennen hääpäivää vaan varmaankin siinä lähiaikoina ennen häitä :) Ja eiköhän allergiakin kerkeä tasoittua muutaman päivän tai ainakin viikon aikana jos sellaista ilmenee :)! Mutta tosiaan se on ihan totta että juuri ennen mitään tärkeää tapahtumaa ei ripsiä kannata ottaa, kuten ei tehdä muitakaan allergiaa mahdollisesti aiheuttavia kauneusoperaatioita :).

   • Avatar Pilvi sanoo:

    Kiitos vinkistä :) En ihan edelliselle viikolle ajatellut asiaa jättää muutenkaan, mutta tuo on erittäin hyvä pointti, jota en välttämättä olisi tullut ajatelleeksi :)

  • Iina Iina sanoo:

   Kiitoksia<3 Mä käyn Beauty Salon Sarassa Albertinkadulla :) Ripset on kyllä niin kivat ja helpottaa kyllä meikkaamista yms tosi paljon :)!

 3. Avatar ac sanoo:

  En oo muuten koskaan ostanut mitään måndelssonille tai tälle toiselle seppälästä, mutta tossa sun saaliissa on kyllä niin paljon kivoja juttuja, että saatanpa käydä kurkkaamassa :) ! Mäkin haluaisin jo niiiiiiin päästä esittelemään kaikkea ihanaa mitä oon nipalle ostanut, mutku mutku tää salassapitohomma :( Kesällä niitä esittelypostauksia taitaakin tulla sitten kahta kauheammin :D

  • Iina Iina sanoo:

   Nää oli meidänkin ekat seppäläostokset muksuille, ellei Tiaran yhtä pinkkiä trikoopipoa lasketa jonka äiti antoi lahjaksi viime kesänä :D Siellä on kyllä nyt tosi kivoja juttuja :)! Ihailen kyllä sua kun kykenet salaamaan Nipan sukupuolen, mä en itse pystyisi mitenkään kun nimenkin salailu tuottaa jo ongelmia :DD!

   • Avatar ac sanoo:

    Koitan motivoida itteäni sillä, kuinka ihanaa on voida ilmottaa sitten nipan synnyttyä myös että kumpi sieltä nyt tuli :> Mut kyllä se meinaakin välillä lipsahtaa, varsinkin kun puhuu ruotsia eikä voi sanoa hon tai han, vaan pitää aina sanoa ”den” mikä kuulostaa ihan hirveeltä omaan korvaan kun jo tietää kumpi sieltä tulee :D pariin otteeseen on meinannut lipsahtaa oikeen pahasti, mutta onneks ne on vielä saatu paikkailtua ovelasti ;D

    • Iina Iina sanoo:

     No se on kyllä hyvä motivaattori varmasti, ois ihana kun itsekin sais tolleen paljastaa vielä enemmän vasta sitten kun ipana syntyy :D! Ja hei eiks Ruotsissa just päätetty et on ruotsinkielessä myös se sukupuoleton ”hen” -muoto hänestä, käyttäkää sitä ;DDD!

 4. Avatar Noora sanoo:

  Mäkin oon ihan rakastunut kunnon väreihin ja erityisesti keltaiseen! Meidän poikasta on odottamassa muuten täsmälleen samat H&M- ja Seppälä-sukat. :D Seppälässä on muutenkin tällä hetkellä kaikkea niiiiin ihanaa, että tekisi mieli ostaa kaikki! Pitää siis mennä palkkapäivänä hamstraamaan sieltä kaikki ihanuudet, ettei jää harmittamaan. :D

  • Iina Iina sanoo:

   Keltainen on paras<3 Ja noi värikkäät minisukat niin suloisia :) Seppälästä kyllä tosiaan tänä keväänä löytyy kaikkea ihanaa, mä keksisin kans kyllä vaikka mitä hamstrattavaa vieläkin ;DD

 5. Avatar Anna sanoo:

  Voi noita ihania pieniä tyttöjen vaatteita! <3 Supersöpöjä! Itsellä kun on vain poika niin jotenkin nää tyttöjen vaatteet on niin syötävän suloisia. :D

 6. Avatar Anna sanoo:

  Toi haisunäätähän on neitimäisyydestään huolimatta poika. :) Sehän rakastuu siinä elokuvassa pitkäripsiseen haisunäätätyttöön. :D

  • Iina Iina sanoo:

   Ainiinpäs onkin :DD Hehheh Bambileffaa ei oo muutamaan vuoteen tullut katsottua ja lapsena siihen sukupuoleen ei niin paljoa kiinnittänyt huomiota (vaikkakin tämä rakastuminen siinä tapahtuikin :D)

 7. Avatar Minävaan sanoo:

  moi!! ensinnäki kivoja vaatelöytöjä :)
  voisitko tehdä postauksen kaikista blogeista, joita luet? :)
  sun kautta oon löytäny monia ihania blogeja, mm. karo, essi ja ansku… :)
  kivaa loppuviikkoa teille!!

 8. Avatar Joku sanoo:

  Arvaa vaan, luin tuon ”haisunäätäneiti” sanan haisulinäätä… :D

 9. Avatar Janita sanoo:

  mun oli pakko tulla kommentoimaan tää, en kyllä tiedä miksi, mutta selailin h&m vauvanvaatteita ja löysin tälläisen söpöyden http://www.hm.com/fi/product/05800?article=05800-A ja tuli heti mieleen että olit ihastunut väreihin ja tuolla on tuolla hupussa tuo söpö vihreys ja muutenkin niin söpö asu, että koin jonkun kumman tarpeen tulla kommentoimaan sen, vaikka sua tuskin kiinnostaa. :D
  En tiedä, asu toi jotenkin mieleen blogisi ja uuden tulokkaasi joka joskus maailmaan pääsee :3

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.