Viikon kuvasatoa

23.05.2013

IMG_3244x IMG_3243xIMG_3162xTiaran kummitäti ja mun ihana ihana ystävä Netta oli pikavisiitillä täällä Helsingissä tiistaina ja mehän tietysti käytiin sitten Nettaa moikkaamassa keskustassa. Netta on yksi mun pitkäaikaisimpia ja läheisimpiä ystäviä ja täytyy kyllä sanoa että joka kertaa kun nähdään niin harmittaa vaan entistä enemmän se että koulut veivät meidät eri paikkakunnille lukion jälkeen! Mutta onneksi sentään on puhelimet ja facebook niin edes jollain tapaa voi pitää yhteyttä näkemisten välillä. Aina kun Tiara leikkii puhelimella niin hän sanoo ”Haloo siellä. Ai kiitos, hei! Netta soitti!” eli Netta muka soittaa Tiaralle, ei koskaan kukaan muu. Kertoo varmaan jotain siitä kenen kanssa se Tipan äitsykkä yleensä puhelimessa hölpöttää!

Otolla on siis nyt tämä viikko kesälomaa kun haluttiin pitää yksi viikko nyt kun vauva on vielä niin pikkuinen ja loput myöhemmin kesällä. Meillä oli kaikenmaailman Linnanmäki- ja piknik-suunnitelmia mutta sää ei oikein ole ollut meidän puolella ja silloin kun oli kauniit ilmat oli Tiara kipeänä, inhottavaa. Täytyy toivoa että viikonlopusta tulisi edes kaunis niin voisi edes jotain kivaa tehdä ulkonakin. Tiistaina sentään oltiin siellä keskustassa koko perhe ja saatiin vähän nautiskella auringosta (ja päästiin jopa harvinaista kyllä Oton kanssa samaan kuvaankin kun oli joku muu kuvaamassa)!

IMG_3223x IMG_3224x IMG_3236xSadepäiviä ollaankin nyt vietetty sisätiloissa löhöillen ja herkkuja syöden, eikös niin että lomalla saa herkutella! Mä leivoin eilen meille Daim-mutakakkua ja voi nam että oli hyvää! Leivoin sen samalla ohjeella kuin aiemmin tekemäni Vadelma-mutakakun jonka ohjeen jaoin täällä, mutta vadelmien tilalta laitoin sitten kaksi Daim-patukkaa murskattuna. Tiaran kanssa ollaan taas vähän maalattu vesiväreillä, tehty urakalla palapelejä ja luettu kirjoja hyllykaupalla. Vauvakin on lomafiiliksellä ja hän on ottanut oikein rennosti nukkuen edelleen yhtä paljon kun ennenkin. Ihana pieni tuhisija, ei voi muuta sanoa!

IMG_3292x IMG_3297x IMG_3310 IMG_3315 IMG_3339 IMG_3356IMG_3278 IMG_3373 IMG_3376Tiara sai päättää mitä mä maalaan ja hän halusi ehdottomasti pupun, pöllön ja ”aaaringon”, sekä porkkanoita ettei pupulle tule nälkä. Ihan hauskaa itsekin maalata vaikka taidot ovatkin ruostuneet ihan olemattomiin (jos niitä koskaan olikaan). Tipa on oppinut nyt kastelemaan pensseliä vedessä itse ennen kuin hän ottaa väriä siihen mutta kastelu on niin hauskaa että paperi suunnilleen lainehtii vedestä! Mutta eipä se ole niin justiinsa, tärkeintä on että Tiaralla on kivaa. Tiara kyllä jaksaa ainakin keskittyä tosi ihanasti maalaamiseen, tänäänkin hujahti pari tuntia pensselit kourassa ihan huomaamatta.

Huomenna meillä olisi tarkoitus mennä mahdollisesti etsimään ristiäisvaatetusta mulle ja tytöille ja ehkä jotain kesävaatteitakin. Ajattelin pakottaa tuon meidän perheen kaksilahkeisenkin katselemaan itselleen uusia vaatteita kun se aina suuntaa vain pelikauppoihin meidän shoppailureissuilla! Ihanaa alkavaa viikonloppua kaikille♥♥


No Responses to “Viikon kuvasatoa”

 1. Avatar Emilia sanoo:

  Mä ostan noi vihreet farkkuleggarit sit ku ne on pienet!!! :D

 2. Avatar Nimetön sanoo:

  Voi vitsit, vaikutatte niin onnelliselta perheeltä! Teillä on kaikki se, mistä ite oon aina haaveillut :) Tytötki niin söpöjä, eivätkä kyllä parempia vanhempia vois ees toivoo! Toivon teijän perheelle kaikkea hyvää tulevaisuuteen ♥

 3. Avatar Aino sanoo:

  No siis osaathan sä maalata, verrattuna muhun! En oikeesti osaa mitään muuta kuin jonkun sydämen jne. :O
  Kivoja kuvia, kyllä on söpö vauva! :)

 4. Avatar Umpsit sanoo:

  Vauva kasvaa kyllä ihan silmissä! Ootte kaunis perhe, jos niin voi sanoa. :D :)

 5. Avatar josefina sanoo:

  Meillä on nuo samat vihreet leggarit Ameliella (tosin hieman isompaa kokoa), ihastuin niihin niin kovin heti ku näin ne! :) Asiasta ihan toiseen, millainen Tiaran unirytmi nykyään on? Paljonko nukkuu päivisin, entä öisin? :)

  • Iina Iina sanoo:

   Ne on kyllä aivan ihanan väriset, mä tykkään :)! Tiaralla on aika sama unirytmi kuin koko kevään, nukkumaan 20.00 ja herää 08.00 ja päiväunet nukkuu yleensä 12-14 aikoihin, joskus on ajoissa +/- 1h eroa riippuen siitä mitä tehdään päivän aikana :)!

 6. Avatar Minka sanoo:

  Noi leggarit näyttävät vähän samanlaisilta, ku Arielin. Siis Ukki ja Mummi toivat risteilyltä vaaleanpunaiset baby mayoral-merkkiset 24kk housut, jotka olivat vieläkin niin isot, että jouduin tikeillä pienentämään vyötäröä ja onneksi pesussa ne lyhentyivät sopivasti. Oikea baby meidän 2v4kk tyttö :D
  Meillä satoi toissapäivänä illalla hiukan ja tänään vasta on sadepäivä ja, vaikka olen mennyt pitkin varjoja, kun en siedä suoraa aurinkoa varsinkaan näin raskaana, niin silti huomasin eilen dekoltee-alueeni olevan täynnä aurinkoihottumaa. Onneksi se menee ohi kesänaikana ja olin varautunut, ku viime keväänä se iski ekan kerran..
  Hienosti osaat maalata, voisit tehdä jonkun Kylli-täti tarinan Tiaralle joku päivä. Minä tuhertelen vaan jotain koukeroita paperille, kun on tylsää ja Henri on meistä se taiteilija eli ei ole herra piirtänyt mitään moneen vuoteen, kun tarvitsee täydellisen hiljaisuuden pienen piirroksenkin tekoon :D
  Vauvelinne vaan kasvaa mielenkiintoista muuten seurata teidän perheen kuvia, ku puette, niin ihania vaatteita tytöillenne.
  Huomasitko muuten, että tänään Maikki ja pelottava Pontso ei tullutkaan :O Leo tuli sanomaan ”Ei tule Maikki, vaan Nalle Puh!” Sitten oli pakko tarkistaa itsekin asia ja kyllä hieman petyin, ku Maikkia oli paljon mielenkiintoisempaa itsekin seurata :D
  Toivottavasti viikonloppuna teillä olisi paremmat säät. Henrikin aloittaa loman nyt, jotta saadaan lattia rempattua ennen vauvan syntymää.
  Ihanaa päivän jatkoa!

  • Iina Iina sanoo:

   Hahah ihana, miten pieni teidän Ariel :) Meilläkin on vaaleanpunaiset tuollaiset farkkuleggingsit, ne on tosi käteviä!

   Voi ei, hurjaa miten nopeasti sinulle tulee aurinkoihottuma! Mäkin kärsin siitä mutta ainoastaan jos vietän useamman kuin yhden päivän peräkkäin rannalla tai muuten suorassa auringossa. Se on ikävä vaiva :(! Ja voi Kylli-täti oli ihana, mä aina katsoin pienenä sitä :)!

   Ja kiitos paljon, ihana että meidän tyttöjen vaatteet on kivoja sinun mielestä :)! En huomannu ettei tullut Maikkia kun meillä ei tainnut olla telkkari päällä, mutta höh onkos Maikki sitten vaihdettu Nalle Puhiin? :D Sitä Tiara ei olekaan ennen katsonut! Ihanaa lomaa teille ja kauniita ilmoja, nauttikaa :)!

 7. Avatar Linkku sanoo:

  No osaatha sää maalata! Musta tulis varmaa huono äiti ku en oo yhtää lahjakas kuvataiteellisesti :’D lapsena ite aina aattelin et kaikkien vanhempien pitää osata piirtää ja maalata hienosti :’D

  • Avatar Anne sanoo:

   No Iina-raukalla se vasta huono äiti on ollutkin kun en osaa piirtää, maalata enkä laulaa… :D Lukeminen kyllä sujuu hyvin. Mutta oikeesti, vanhemman hyvyyshän on jotain ihana muuta kuin taiteellista lahjakkuutta, kuten sinunkin kommentistasi olin lukevinani rivien välistä. Mukavaa viikonloppua ! T. Iinan äiti

  • Iina Iina sanoo:

   Hahaha :D No ei kaikkien tarvi osata maalata, eiköhän se oo tärkeintä että antaa lapselle aikaa ihan sama lukeeko vai maalaako vai tanssiiko tai laulaako :D! varmasti susta tulis loistoäiti! Ja äiti sinä oot ihana♥

 8. Avatar E sanoo:

  Voi kun oot ihan älyttömän pikkuruisen näköinen, hyvällä tavalla siis :) Ei uskois että oot kaksi lasta synnyttänyt ja vieläpä, että viime synnytyksestä olisi vasta reilu 1kk kulunut! Ihan älyttömän hyvin oot palautunut! :) Ajattelitko tehdä jossain vaiheessa palautumisesta vielä postausta?

  Blogin kautta ainakin välittyy sellanen kuva, että ootte onnellisia ja osaatte nauttia ihan arjenkin pienistä iloista ja saat(te) lapsiperheen arjen näyttämään niin ihanalta! Tottakai on ihan varmasti niitä huonompiakin hetkiä, mutta kelläpä ei olisi. Voi että, tulee oikeesti niin hyvä mieli tästä blogista! :)

  • Iina Iina sanoo:

   Voi hurjan paljon kiitoksia♥♥ :) Kyllä mä ajattelin tehdä palautumispostauksen, mahdollisesti sitten kun olen ollut jälkitarkastuksessa ja saan aloittaa liikunnan niin teen sellaisen ”tässä pisteessä olen nyt” -postauksen että millainen on pohjakunto ennen kuin alan liikkumaan kunnolla! :)

   Ja mun mielestä lapsiperheen arki on oikeasti ihanaa, ainahan niitä huonompiakin hetkia tulee kuten vaikka nyt kun Tiara oli kipeänä mutta ei niissä tarvitse jäädä märehtimään! :) Kiitos paljon ihanaa että tulee hyvä mieli ja ihanaa kesää sinulle♥

 9. Avatar Jarno sanoo:

  Otolle sopii toi lyhyt tukka (y)

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.