Ihania äitejä kylässä

28.05.2013

Aivan loistomaanantai takana! Muutama mulle alunperin blogiympyröistä tuttu ihana äitiystävä (Emilia, Demi ja Jenina) tuli meille eilen kylään mukanaan pari kerrassaan mahtavaa taaperoista nimeltä Ava ja Viima. Kyllä riitti tosissaan menoa ja meininkiä kun muksut pyörivät ja hyörivät ja me blogimammat pistettiin kamerat viuhtomaan.  Aikamoinen räpsräps täältä kuului kun yritettiin ikuistaa koko hauska päivä. Lapsilla riitti hupia toisistaan ja etenkin Ava ja Tiara leikkivät jopa paljonkin yhdessä vaikka ja mitä. Tiara innostui myös Viimasta kovasti, hän oli niin hellyyttävä pieni poika joka konttasi menemään huimaa vauhtia.

Saatiin räpsittyä aivan järjetön määrä kuvia ja muksuista varsinkin niin söpösiä otoksia että teki tiukkaa valita edes mitä tänne laittaa esille! Oli mukava nähdä ihan livenäkin kaikkia mukavia tyyppejä joiden kanssa on jo pitkään tullut juteltua ensin blogien tiimoilta ja myöhemmin ihan muutenkin tutustuttua. Äitiystävät ovat kyllä tärkeä voimavara, toiset äidit kun usein tietävät tasan tarkkaan mitä tarkoittaa kun puhuu jostain lapsiin liittyvästä ja heiltä voi saada niin mahtavia vinkkejä (Kiitos Emilia kun muistutit että Zaran lastenosaston vaatekoot ovat niin nafteja että voin laajentaa etsintöjä Tiaran vaatteiden osalta jo vauvojen osastolta isompien puolelle) kuin vertaistukeakin. Kerran jos toisenkin tuli nimittäin raskausaikana valitettua ja aina onneksi löytyi myötätuntoa!

260312_4849829091597_1126605034_n 379770_10200431543089034_59711239_n 431791_4849828931593_454870095_n 942235_10201149665922683_1388060777_n 954894_4849828851591_1180419417_n 970939_10200431544969081_2140637304_n 972353_10200431548889179_285987869_n collage1 IMG_3733 IMG_3739x IMG_3740 IMG_3748 IMG_3754 IMG_3767x IMG_3773 IMG_3807x IMG_3829x

Me mentiin vielä Emilian ja Avan kanssa ulkoilemaan kun muut olivat jo lähteneet kotiin ja oli hauska seurata kun Tiara ihan ihmeissään katsoi miten Ava kiipeili joka paikkaan aivan itse ja juoksi ja teki vaikka mitä. Tiara on ulkona vielä aika arka (kuten muistatte varmaan sen kun Tiara ei aluksi edes istunut hiekkalaatikolle vaan lapioi hiekkaa seisalleen) ja onkin hyvä että Tiaralla on samanikäistä ulkoiluseuraa kun kyllä ne omat ikätoverit aina rohkaisee taaperoa siihen liikkumiseen enemmän kuin äiti tai isi. En tosin usko että Tiarasta koskaan tuleekaan mitään hurjapäätä, meidän neiti taitaa vaan tykätä enemmän rauhallisista leikeistä kuten noilla katuliiduilla piirtelystä ja keinumisesta.IMG_3843 IMG_3852 IMG_3862 collage2Kiitos vielä Demi, Jenina ja Emilia sekä pikkuiset! Eilinen oli kiva hengähdystauko tähän kiireen ja stressin keskelle, mulla on nimittäin vielä hurjasti hommaa ennen meidän oikeaa yhteistä kesälomaa joka alkaa ristiäispäivänä. Ristiäisten ja normaalin blogin päivittämisen lisäksi on jos jonkinlaista projektia, pressitilaisuutta, neuvolaa, sukulaisten valmistujaisjuhlaa ja sitten ois vielä se kaikkein tärkein eli noi muksut joiden kanssa olisi kiva tehdä kaikkea ja nauttia ihanasta säästä ulkoillen. Mulla on suoraansanoen äärimmäisen stressaava kaksiviikkoinen edessä, mutta ehkä mä jotenkin suomalaisella sisulla selvitän sen kunnialla! Täytyy varmaan tehdä jonkinnäköinen tehtävälista jotta muistan kaiken tehdä.

Aivan ihanaa kesäistä alkanutta viikkoa kaikille, toivottavasti teillä ei ole yhtä kiire kuin mulla! Hyviä stressinhallintakeinoja, anyone?

PS: Olettehan muut äitibloggaajat huomanneet Kideblogien avoimen kesätyöpaikan:

931191_388726071232201_1634301641_nJos et itse ole äitibloggaaja niin käy peukuttamassa suosikkiblogiasi Kideblogien FB-sivuilla! Linkitetyt blogit löytyvät kohdasta ”muiden viimeiaikaiset julkaisut aiheesta Kideblogit” ja siellä niitä onkin jo aika liuta. Mitä blogia sinä haluaisit lukea täältä meidän sivustoltamme?


No Responses to “Ihania äitejä kylässä”

 1. Demi A. sanoo:

  Oli joo kivaa! Ihana nähä ihmisiä joille on puhunut netissä jo monta kuukautta :D ♥ haha oon noissa kuvissa ihan kaamea, sä otit ton fabulous-posetuskuvankin :D:D:D

 2. elsu sanoo:

  Sä oot niin kaunis! miten sun tukkas on mennyt noin kivan väriseksi:) ?

 3. Jenina sanoo:

  No onpas onnistuneita kuvia musta… :D
  Oli ihanaa! Tuun useamminkin ku vielä asutaankin niin lähekkäin ;)

 4. Emilia sanoo:

  Hei ja jos ne 3-4 vuotta koon vaatteet on isoja niin peset ne vaan kuumassa niin ne kutistuu näppärästi sopivan kokosiksi ;) mä tein ennen aina niin mutta nyt ne on jo hyvän kokosia sillasinaan!

 5. Julia sanoo:

  pakko vielä kehua että toi keltainen sopii sulle kyllä ihan älyttömän hyvin ! niinkuin tuo tukkakin :) ..iha tulee ikävä omaa vaaleeta tukkaa !

 6. M sanoo:

  Miks oot noin nätti?:-( Hmph! Ajattelin, että olis varmaan ihan hyvä kirjottaa kerrankin jotain ihan asiaakin, mut nyt ei kyllä väsyneenä irtoo enempää… Taaskaan. :-D

 7. nella sanoo:

  Luulin että sinä ja tuo Emilia ootte riidoissa? Kun joskushan sen anonyymit valitti sille että se matkii sua tai jotain. No joka tapauksessa kiva että ootte löytäny yhteisen sävelen :)

 8. jensku sanoo:

  Ihana Iina oot niin kaunis! <3 teillä näyttää olleen hauskaa, on kyllä ihanaa kun lapset saa touhuta oman ikäistensä kanssa. Meillä on pihapiirissä Joelin lisäksi kaksi saman ikäistä lasta, ja kyllä on hauskaa kun pääsevät päivittäin leikkimään keskenään! Alex on vielä hieman pieni siihen porukkaan, mutta eiköhän hänetkin oteta mukaan leikkeihin pian. Ja kesäkuussa saadaan pihapiiriin uusi vauva, josta on taas lisää leikkiseuraa :) Ois kiva järjestää joskus lapsille vaikka leikkitreffit, kun ei mekään niin kovin kaukana asuta :)

  • Iina sanoo:

   Höpsis, itse olet :)!! <3 Oli meillä hauskaa juu, se on aivan totta että lapset kyllä viihtyy hurjan hyvin kun on oman ikäistä seuraa ja on se kiva että äidillekin on äitikavereita :)! Ja joo hyvä idea, pitää vaikka facebookissa sopia joku päivä, ois mukava nähdä :)!

 9. Nasu sanoo:

  Pakko oli tulla kirjoittamaan nyt jotain syvällisempää kommenttia ensimmäistä kertaa. Haluaisin vain kiittää siitä, että kirjoitat näinkin ihanaa ja positiivista blogia! Itselläni ei ole vielä lapsia eikä opiskelujen takia ole varmaan vielä ainakaan muutamaan vuoteen, mutta on silti aina pakko tulla tänne katsomaan mitä kaikkea kivaa olet tänne kirjoitellut! :) Vaikutat todella lämpimältä ja aidolta ihmiseltä ja olet varmasti ihana äiti ja kumppani! Oikein mukavaa alkanutta kesää sinne koko perheelle :)

 10. Jonna sanoo:

  Kuullosti ihanalta päivältä!

  Ja tuo kesätyö juttu on ihan sika kiva! Osallistuin samantien kun kyseisen näin. Olisi kiva kokeilla ja uusi kokemuskin olisi tervetullut.

 11. kape sanoo:

  Hauska nähdä teidät yhdessä:) kauniita naisia olette! Oli varmasti kiva päivä:)

 12. Iina sanoo:

  Voi kiitos paljon :)!! <3 Oli kiva päivä kivojen tyyppien kanssa!

 13. :) sanoo:

  noi tyynyt on tosi kivan näköiset lasten huoneessa. mistäs ne oli? haluisin ite kans lapsen huoneeseen yhden tai kaksi lattiatyynyä:)

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.