Talvihaalarit ensiesittelyssä

09.09.2013

Postaus toteutettu yhteistyössä MiniMintin kanssa. Mä kirjoittelin tuossa ennen meidän laivareissua Mini Rodinin Drop 2:n suosikeista ja nostin kollaaseissa esille omat haalarisuosikkini. Me saatiin MiniMintistä Zeldalle ihana mustavalkoinen pandahaalari ja Tiaralle tilasin sitten sen beigen karvahuppuisen pandakuosihaalarin kaveriksi. Moni teistä ihastelikin jo muutama päivä sitten Instagramissa meidän haalareita ja nyt päätin ottaa ne tarkempaan syyniin!

Mulla oli pulmana valita kokoa, koska tällä hetkellä Tipa on juuri tosi pahasti kokojen välissä! 80/86 on Tiaralle nafti, jopa melkein pieni – mutta 92/98 on taas vielä tosi reilu. Kuitenkin päädyin ottamaan tuon isomman koon koska Tiaralle menee vielä viime talvenkin haalari sen aikaa että varmasti tuo isompi on sopiva. Ja isompi haalari menee Tiaralle varmasti vielä ensi talvenakin! Zeldalle otin pandahaalarista koon 80/86 ja luulen tehneeni oikean kokovalinnan! Neidin saman merkin välikausihaalari koossa 68/74 on juuri nyt sopiva, eli samankokoinen talvihaalari olisi luultavasti jäänyt pian pieneksi.

Onhan tuo vielä tosi reilun näköinen, mutta veikkaan että kun talvihaalarille oikeasti alkaa olla käyttöä niin meidän isopieni neiti on jo sen kokoinen että haalari on enemmän kuin passeli! Talvihaalareiden kanssa on ainakin mulla aina todella isoja ongelmia kokojen valinnassa, mutta oon mennyt sillä logiikalla että mieluummin aivan liian iso kuin niin nafti ettei mene koko talvea. Onneksi näissä Mini Rodinin haalareissa on kiristettävä vyötärönauha, eli se auttaa reilusti säätämään kokoa.

IMG_2689x Tipanhaalari zeldanhaalariMini Rodinin explore -talvivaatteet on valmistettu ihan huippumateriaaleista ja ainakin mun korvaani kaikki mitä näistä haalareista luvataan tekevät niistä kyllä täysin sen hintansa arvoisia. Tutustuin todella huolella haalarin mukana tulleeseen pikkulehtiseen niiden teknisistä ominaisuuksista ja olen kyllä aivan myyty. Sen lisäksi että ominaisuudet kuulostavat hyvältä, ne oli selitetty kattavasti mutta kuitenkin niin että tälläinen teknisten vaatteiden untuvikkokin ymmärtää mistä jutellaan.

Tai onhan mulla jo kahden talven kokemus, mutta vasta nyt Tiara alkaa olla siinä iässä että niillä ominaisuuksilla oikeasti on todellista merkitystä kun ulkona ollaan säällä kuin säällä vähintään se muutama tunti päivittäin ja hän puuhailee muutakin kuin makoilee vaunuissa tai opettelee kävelemään lihapullaksi topattuna. Lumiukkojen tekemisessä talvivaatteissa tarpeellinen tekninen ominaisuus eli vesipilari on Mini Rodinin haalareissa 8000mm ja hengittävyyskin aivan huippuluokkaa. Teipatut saumat auttavat pitämään kosteuden poissa ja hengittävyys takaa sen että kosteus myös haihtuu eikä jää vaatteeseen ikävän kylmältä tuntuen.

Mulla ei ole itselläni aiempaa kokemusta juuri Mini Rodinin talvivaatteista, mutta kaikki mitä olen ystäviltäni niistä kuullut puhuu kyllä todella sen puolesta että en tehnyt laisinkaan huonoa valintaa päätyessäni näihin. Ja talven aikanahan se sitten selviää! Mä tulen varmasti esittelemään haalareita lisää vielä kunhan talvi saapuu tänne ja tulevat ne varmasti näkymään kaikissa meidän ulkoilukuvissakin. Voin sitten kirjoitella käyttökokemuksia!

Kuten tavallista, Mini Rodinin vaatteet ovat menneet kuin kuumille kiville ja monista vaatteista myös koot ovat loppuneet jo useammastakin nettikaupasta. Minimintissä kuitenkin on vaatteita vielä hyvin jäljellä koska siellä on yksi Suomen suurimpia Mini Rodini -valikoimia, eli jos siis rakastuit palavasti pandoihin niin kannattaa suunnata sinne tutkimaan. Minimintissä myös tykätään kovasti meistä Mini Rodiniin hurahtaneista, Rodini-tilaajille nimittäin postikulut ovat ilmaiset!

Joko te olette valinneet lastenne talvivaatteita? Millaisia kokemuksia teillä on Mini Rodinin talvihaalareista?


19 Responses to “Talvihaalarit ensiesittelyssä”

 1. Avatar Liisa sanoo:

  Just eilen kattelin noita haalareita netistä, mutta hinta oli päälle 200e niin vähä liikaa. Tosi nätit kuitenkin. Ei tuu montaa samanlaista varmasti vastaan :)

 2. Avatar Annilia sanoo:

  nuo on kyl ihania, mut järjettömän hintaisia!! Ei mulla ainakaa oo varaa ostaa neljälle lapselle yli 200e pukua!!! Ja yli puolet halvemmalla saa myös hyvin kosteutta pitäviä ja teknisiä pukuja, mun kokemuksella erittäin hyviä :)

  • Iina Iina sanoo:

   Kyllä varmasti halvemmallakin saa laatua, se mikä mua nimenomaan Rodineissa viehättää on laatu yhdistettynä noihin pandaihanuuksiin ;D Ja se viehätys veti hinnan ohi tällä kertaa! Mutta kivoja kuoseja on muillakin merkeillä! :)

 3. Avatar Nannukka sanoo:

  Varmasti maku kysymys, mihin haluaa panostaa! :) Kyllä musta on kiva, ettei monella samanlaista haalaria ole. Mutta täytyy munki myöntää, ettei olis varaa 200e haalaria lapselle ostaa… Laatua halvemmissakin on. :) Mutta teidän tytöt on onnekkaita kun saa noin hienot haalarit käyttöön! Tää blogi on tosi ihana!

  • Iina Iina sanoo:

   No näinhän se on! :) Ja laatua on toki halvemmissakin, sitä en missään nimessä tarkoittanut vaan sitä että meillä tämä söpöyspandat + huippulaatu -kombo vei voiton tällä kertaa :)! Kiitos paljon mukavaa että tykkäät♥♥

 4. Tosi kivat haalarit teille tuli! Meidän pojalla on tuosta beigestä pandasta toppatakki, aivan ihana! Kuvia löytyykin tänään blogista: http://www.karkkipurkki.com/2013/09/meidan-mini-rodineissa-sovituskuvia.html :)

  • Iina Iina sanoo:

   Joo mä mietin kans toppatakkia mutta tulin siihen tulokseen että ”citytakiksi” tuo panda ois ollut liian kuuma ja meidän 2-vuotiaalle haalari on vielä ulkoiluun käytännöllisempi valinta :) Ihana se kyllä on ja rakastan sitä väriä ja kuosia!

 5. Avatar Mira nda sanoo:

  Meille on tulossa paketti Minimintiltä, Heart Baby haalari! Love love love ♥ Ja ihanaa kun sai postikuluitta! Mulla ei ole myöskään kokemusta noista haalareista vielä. Mutta oli pakko ottaa, kun se on untuvatoppahaalari ja varmaan niin superlämmin, ettei tarvitse laittaa paljoa muuta vaatetta alle! Meillä oli viime talvena, kun Nella oli vielä pieni vauva, Benettonin untuvapussi ja oli kyllä niin superhyvä. Nella kuitenkin tänäkin talvena nukkuu vielä ulkona 1-2 päikkärit ja temmeltää ulkona jonkin verran. :) Mutta rattaissa istuu myös varmaan suht paljon kun käydään kaikkialla ja kävelyillä yms, tarvetta lämpimälle haalarille siis! Odotan jo nyt innolla. :)
  Toivottavasti on hyvä haalari. :) Vaikka näköjään tossa Heart Babyssa on pienemmät vesipilariominaisuudet kun tuossa satasen kalliimmassa pandassa esim.. Mutta eiköhän tuokin ihan hyvä ole. :) Nella kun ei varmaan niin paljoa jaksa vielä touhuta ulkona, kun vaikka Tiara! :) (Nella siis 1v 1kk)

  Ihanat hankinnat teillä <3 Millaisia asusteita löytyy talveksi? :)

 6. Avatar Saara sanoo:

  Millasen talvi”haalarin” oot itelles meinannu hankkia? :D

 7. Avatar Elisabet sanoo:

  Onpa ihanat kyllä! :) Tuo Zeldan pandahaalari on kyllä ihan hirmuhirmu suloinen!<3 Kyllähän semmoinen olis mukava pukea omalle neidille, mut liian arvokas minun kukkarolle. :)

 8. Avatar Sanna sanoo:

  Noi on kyllä ihan älyttömän söpöjä, kattelin just eilen Stockalla noita mut en raaskinu ostaa ku on edellinen haalari mahtuu vielä :(

 9. Avatar Heidi sanoo:

  Meille tulee tuttua ja turvallista Reimateciä täksikin talveksi, koska onnistuin bongaan uudenveroisen käytetyn samalla kuosilla kuin mikä meillä oli viime talvena <3 Meillä on nyt 98/104 koko käytössä, ja vaikka reimat on kai reiluja niin ostin 104 cm suoraan, ettei kävisi samalla lailla kuin viime talvena, tammikuussa piti käydä ostamassa kokoa isompi puku, joka sekin alkoi kevään kasvupyrähdyksen jälkeen kinnaamaan siihen malliin että kevät ja välikausivaatteet olivat todella odotetut :D Tuo Zeldan pandahaalari on kyllä aivan supersöpö <3

 10. Avatar sanna sanoo:

  Hei!
  Kunka vanha ja pitkä Tiara on? Ku meillä on toi musta bandahaalari nyt meidän 1v 1kk (79 cm) tytsylle kokoa 92/98 cm. On tosi reilu vielä, ajattelin lopputalveksi..Ku koko 92/98 merkin vk haalari on nyt ihan käytettävä. Että menisköhän vielä sitten vai jääkö käyttämättä.. On noissa kyllä aivan liian suuri kokoero noiden kokojen välillä. Pitäisi kokoja vähän pienentää.

  SANNA S.

  • Avatar Mira nda sanoo:

   Mäkin hankin koon 92/98, kun ei olis mahtunut se pienempi. :/ Ärsyttää kun ei oo sitä välikokoa! Se olis varmaan ollut täydellinen. Mutta sen näkee sitten onko sopiva. :) Meidän tyttö on myös 1v 1kk ja n. 77-78cm pitkä. :)

 11. Avatar Nina :) sanoo:

  Hei ihana blogi ja mun ihan pakko kommentoida! Mun eka työpaikka vuosia sitten oli McDonald’s ja oltiin siellä Oton kanssa samaan aikaan töissä! Otto oli hirveen mukava tyyppi, mutta hänestä huomasi, että elämässä oli painoi ”raskaat” asiat ja kerran kun jubailtiin mulle tuli ihan paha mieli kun Otto vähän valotti elämäänsä (kuljettiin pari kertaa samalla bussilla kotiin töistä). Nyt kun näin tän sun blogin mulle tuli iha överi jees fiilis! Te ootte NIIIIN kaunis ja rakastava perhe ja Otto on selvästi ihan elementissään ja onnensa kukkuloilla! Ihana nähä! Plussana vielä Zeldan nimi! Ihana! Ja se, että se on pelistä on enemmänkin kuin jees! Vaikka musta ei ainakaan ulkoapäin uskois, että pelejä pelaisin niin olin lapsena iha järkyttävä Zelda fani, se oli parasta se!
  Ihanaa syksyä teijän koko perheelle!! (ymmärrän ettet vättämättä halua tätä kommenttia julkaista, mutta teille mä tän kirjoitinkin! )

 12. Avatar Mari sanoo:

  Hei sinähän olit ostanut jo MR:n lumileopardijumpsuitin? Minkä kokoisena? Osaatko sanoa vastaako kokoaan? Odotan drop 3:sta kuin kuuta nousevaa kyseisen vaatteen takia, mutten osaa päättää, ostanko 68/74 vai 80/86. Mimmi on nyt 72cm, mutta tilaamani koon 80/86 lumileopardi-collarit ja -paita ovat ainakin ihan hirveän isot. Menevät siis varmaan vasta keväällä.

  • Iina Iina sanoo:

   Zelda on 66cm pitkä ja tuo 68/74 on sellainen vähän reilu mutta ei typerän näköinen, menee varmasti vielä hyvin jonkinaikaa päälle mutta ei ole liian iso :) Mä sanoisin että jos jaksat hetken odottaa niin ota se isompi koko, koska tuo 80/86 on sellainen koko joka ainakin meillä oli ja on Tiaralla ollut käytössä tosi tosi pitkään, eli sillä koolla saa enemmän rahoilleen vastinetta koska pidempi käyttöikä :D

 13. Avatar Nelli sanoo:

  Apua, eihän teillä ois enää tuota beigeä pandaa myydä meille!! :D<3

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.