Hääjuoksu

21.10.2013

Toissa viikon lauantaina osallistuttiin siis Stilissiman järjestämään upeaan Suomen ensimmäiseen hääjuoksuun Oton kanssa ja ihan ensimmäisenä täytyy sanoa että oli aivan huikean hauska kokemus! Mä olenkin täällä useampaan otteeseen hääjuoksusta jo kertoillut eli kilpailun eukonkantoteema  on varmasti kaikille tuttu. Kilpailu sujui meiltä paremmin kuin osasin ikinä odottaa, tai no rehellisesti sanottuna en odottanut mitään. Meillä ei ole eukonkannosta pienintäkään kokemusta ja vastassa oli jopa ammattijuoksijoita! Mutta ilmeisesti meidän tekniikka oli ihan tarpeeksi kunnossa, olimme nimittäin oman juoksuerämme nopeimmat mikä oli mun mielestä aivan mahtavaa!

Me ei lähdetty tavoittelemaan edes kilpailun voittoa, haluttiin vaan olla mukana tässä tapahtumassa ja tehdä jotain hauskaa yhdessä että saadaan hääalbumiin jotain vähän erilaistakin muisteltavaa kuin yleensä. Kilpailu oli juuri sitä! Me naurettiin ihan kippurassa kun suunniteltiin kilpailutekniikkaa ja meidän asuja ja lopulta päädyttiin hankkimaan mulle kirppikseltä ystäväni Parisin avustuksella mahdollisimman pottamainen lasten laskettelukypärä ja siihen kaveriksi mulla oli omat ikivanhat keijusiivet ja taikasauva jonka lainasin Tiaralta.

1385133_609338545774295_223991218_n946383_609338542440962_2010084197_nhääjuoksujeeKuva: Janne Miettinen

Saatiin ihan hyvät tyylipisteetkin, vaikka monella parilla oli kyllä tyyli vielä reippaasti paremmin hallussa kuin meillä! Tosi mahtavia kisakumppaneita olimme saaneet eikä ollenkaan hävettänyt hävitä ammattijuoksijoille nopeudessa ja sirkustaiteilijoille tyylipisteissä. Vitsit, harmi kun ollaan tuleva aviopari vain kerran, muuten voitaisiin osallistua hääjuoksulle vaikka joka vuosi!

Palkinnot arvottiin ja onnetar oli oikein suopealla tuulella meitä kohtaan tällä kertaa, me voitettiin nimittäin Junior Suite Bestwestern Hotelli Katajanokalta eli Katajanokan vankilahotellista meille hääyöksi. Ihan huippupalkinto, meillä ei nimittäin vielä ollutkaan hääyöksi hotellia varattuna! Nyt on siis hääyön suunnitelmat kunnossa ja skumppa-aamiainen vielä kirsikaksi kakun päälle, taas yksi rasti to do -listaan!

Oli ihan mahtavaa että teitä lukijoitakin oli meitä katsomassa ja kannustamassa, upeaa että pääsitte paikalle ja näitte meidän juoksun! Kiitos vielä kaikille kilpakumppaneille, paikallaolleille ja erityiskiitos Stilissiman ihanalle Hannalle♥


27 Responses to “Hääjuoksu”

  1. Erika sanoo:

    Ihana kuva teistä tossa lopussa!:)

  2. Laura sanoo:

    Ihania kuvia varsinkin toi viimeinen ♥

  3. (: sanoo:

    Oli varmasti tosi siistiä! 🙂
    Ja ihana kuva teistä!
    Mistä saitte (hankitte) nuo asut tuonne?

  4. jenny sanoo:

    Haha, ihana pari olette! 🙂

  5. Kaisla sanoo:

    Ihana toi vika kuva teistä! XD ♥♥ näytät ihan keijulta! 😀 ♥ ootte zöbiksii ♥

  6. Linkku sanoo:

    Voi, olis ollu mahtavaa nähdä tää livenä! 😀

  7. Tintu sanoo:

    Olette kyllä niin ihana pari, tuosta tulee superihana muisto ja varmaan tytötkin tykkää isompana katsoa kuvia!

  8. Annika sanoo:

    Aika hurja asento tuolla ensimmäisen kuvan kauimmaisella parilla, haha :—D Hääjuoksu kyllä kuulostaa hurjan kivalta, kiva kun menestyitte! :–)

  9. Emmye sanoo:

    Onnea palkinnosta!
    Me ollaan oltu samassa hotellissa hääyönä ja myös vuosipäivänä häiden jälkeenkin. En voi kuin suositella kyseistä paikkaa!

  10. Nimetön sanoo:

    Odotin tätä postausta niin paljon, hauskoja kuvia ja varmasti hieno kokemus! 😀 Ja mahtavaa että voititte noin upean palkinnonkin (:

  11. Tsuida sanoo:

    Janne Miettinen on muuten aivan loistava hääkuvaaja, jos teillä ei sellaista ole vielä valittuna. Kuvasi meidän häät joitakin vuosia sitten ja hinta-laatu -suhde oli täysin kohdallaan 🙂 En saa rahaa tästä mainostuksesta, tuli vain mieleen, kun hän oli teistä tuon kuvan ottanut 🙂

  12. st.brigitten sanoo:

    Ihana kuva teistä! 🙂 Vaikuttaa hauskalta tuo hääjuoksu. Harmi kun meidän aikana ei täällä semmoista ollut. No josko joskus tänne Rolloonkin rantautuu ja pääsen jonkun tuttavan juoksua katsomaan 🙂

  13. Marika sanoo:

    voi eikä kun näin teidät siinä Lumoavan luona ja meinasin tulla moikkaamaan ja kiittämään vielä kerran niistä lipuista (kyllä piristi kun ei arpaonni yleensä suosi) mutta sulla oli siinä juttu kesken nii en kehdannu 🙁 mutta bongasin sut kuitenki ! 🙂

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.