Ihan paras tiistai

03.12.2013

Tänään on ollut niin kiva päivä, ettei mitään rajaa! Aamulla herättiin tyttöjen kanssa yhdeksän maissa, ja odoteltiin että maailman paras Karo tuli meille Seinäjoelta. Leikittiin tyttöjen kanssa ja syötiin aamupalaa rauhassa ja kun Karo tuli meille niin nautiskeltiin herkkukahvia ja laittauduttiin iltapäivää varten. Tiara oli aivan onnesta soikeana kun Karo tuli käymään ja luki innoissaan Karolle kirjoja ja esitteli lelujaan. Tipa on niin ihana kun hän rakastaa kun meillä käy vieraita ja pulputtaa aina onnellisena minkä ehtii.

IMG_0831x IMG_0845x IMG_0864x IMG_0878xIloisen ja hälinäisen aamun ja päivän jälkeen me suunnattiin Karon kanssa keskustaan piipahtamaan ensin Marsaanan PR-toimistolla ja sen jälkeen katsastamaan Polhemille Lindexin uutta Tomorrow by Emma Lindqvist -mallistoa. Matkalla kerettiin nappaamaan parit asukuvat Mikonkadulla ihanien jouluvalojen alla ennen kuin piti rientää paikasta toiseen.

1464775_10202583223801742_1676899073_n 1473751_10202583221721690_767442545_n 1476967_10202583230641913_1312066679_nPäivän asu / Takki Sheinsidelta saatu / Hame Gina Tricot / Paita ZARA / Nilkkurit ZARA Sukkahousut Vogue / Huivi Pieces / Laukku River Island, ASOS / Tyylikäs sukka hätävaralinssisuojana Oton sukkalaatikosta lainattu

1483455_10202583232201952_73442098_nLindexin Tomorrow -malliston suunnitellut Emma Lindqvist on Swedish School of Textiles -koulun maisteriohjelmassa opiskeleva mielettömän lahjakas nainen, joka voitti aiemmin tänä vuonna Lindexin arvostetun suunnittelukilpailun ja pääsi näinollen suunnittelemaan oman mallistonsa Lindexille. Mun mielestä on ihan mielettömän siistiä että Ruotsissa tuetaan nuoria suunnittelijoita ja he pääsevät oikeasti esille ja saavat jalansijaa muotimaailmassa tällaisten kilpailujen avulla. Lindex muuten sponssaa Swedish School of Textilesin maisteriohjelmaa, aika huikeaa!

Mä itsekin haaveilin joskus muotisuunnittelijan urasta, olen varmaan joskus täällä maininnutkin kuinka kuusivuotiaana käytin tunteja päivässä siihen että suunnittelin paperinukeilleni uusia vaatteita, ja paperinukkien vaatteista siirryin luonnostelemaan vaatteita ihan muutenvain. Tätä  jatkui pitkälle teini-ikään, oikeastaan vasta näin lasten myötä olen siirtynyt piirtämään Puputupunoita ja Minioneita ja lakannut suunnittelemasta, mikä on ehkä vähän harmi koska mä nautin todella paljon vaatesuunnittelusta. Pitäisi ehkä joku päivä kaivaa taas muistilehtiö esiin ja suunnella vaikka unelmieni itsenäisyyspäiväpuku, kuten mulla oli tapana aina pienenä linnanjuhlien aikaan.

Emman upea mallisto perustuu silkkipainotekniikkaan, ja sisältää sekä värikkäämpiä että mustavalkoisia, graafisempia vaatteita. Itse Emma Lindqvist kuvailee mallistoaan näin: ”Eri kerrosten yhdistyessä syntyy kolmiulotteinen vaikutelma, jonka olen halunnut tuoda esiin Lindexin mallistossa. Malliston mielenkiintoisuus syntyy mielestäni juuri eri printtien yhdistelymahdollisuuksista. Mitä enemmän kuvioita, sitä parempi!”. Ihana Emma oli paikalla Polhemilla itse, ja oli mahtavaa päästä tapaamaan häntä ja kuulemaan tarinoita vaatteiden takaa!

1079587_10202583349284879_901147658_njee 1421594_10202583345364781_2071203305_n herkut1405_10021405_1004 1405_1005Asukuvat ja kuvat Polhemilta lainattu rakkaalta Karolta♥ Upeat mallikuvat Tomorrow -mallistosta Lindexiltä.

Tästä on vissiin tulossa joku tapa että tiistaisin on kivaa, tavataan kavereita ja käydään tsekkaamassa mahtis vaatteita, en valita ollenkaan. Mitähän kivaa me ensi tiistaina keksittäisiin? Tänään on muuten tasan kolme viikkoa jouluaattoon, sillä jouluaattokin on tiistai. Mä veikkaan että tiistai on yllättäen nyt se loppuvuoden kovin päivä viikosta, vaikka yleensä olenkin erityisen ihastunut perjantaihin ja lauantaihin.

Ihania tiistain viimeisiä minuutteja ja mukavaa keskiviikkoa teille kaikille! Huomenna joulukalenterin uusi luukku! Joulukalenterissa on muuten ihan huippuja arvontoja tulossa!

PS: Jos haluatte, ehditte ja jaksatte niin mun hääblogini on ehdolla Love me do -häätapahtuman Wedding blog awardseissa ja sitä voi käydä äänestämässä TÄÄLLÄ! Äänestäminen tapahtuu niinkin yksinkertaisesti kuin klikkaamalla blogini nimen alla olevaa nuolta ylöspäin ja äänestää voi joka päivä kerran päivässä tammikuun loppuun saakka! Mä arvostan kovasti kaikkia ääniä ja olen myös tosi otettu että mut on vaatimattoman hääblogini kanssa nimetty ehdolle. Kiitos teille kaikille ihan hirmuisesti♥

PPS: Nyt mua kyllä naurattaa nämä mun peeässät jo, mutta kun on asiaa niin minkäs teet! Eli kommentointiongelmista  kärsineille tässä on ohje, miten Kideblogit lähtee taas toimimaan oikein. Ongelmat johtuvat meidän sivuston kanssa yhtäaikaa sattuneista Chromen ja Safarin päivityksistä. Epäonnista että sattuivat yhtäaikaa, mutta näin siis saa kommentoinnin taas toimimaan:

Safari-selaimessa asetukset–>ulkoasu–>oletuskoodaus–>unicode(utf-8). Ja tässä linkki Googlen ohjeeseen miten Chromessa saa toimimaan!

Nyt moikkamoii♥


16 Responses to “Ihan paras tiistai”

  1. Nimetön sanoo:

    Te ootte niin upeita! Ps. Minusta voisit laittaa aina tosi paljon kuvia koska yleensä en jaksa lukea kaikkea tekstiä ja kattelen vaan kuvat 😀

  2. Ninnu sanoo:

    Juuh vähän enemmän kuvia vois aina olla ei toi tollanen kirjotustyyli oikein innosta lukemaan mut kivoja kuvia 🙂

  3. Minna sanoo:

    Mä taas tykkään että on paljon tekstiä! Vaikka sanotaan että kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa niin itse saan enemmän irti lukemalla sun juttuja 🙂 tälläset hyväntuuliset postaukset on ihania! Kuvat tietenkin hyvä vastapaino mutta sen takia just mun lemppariblogi kun on niin paljon mielenkiintosta (tai välillä viihdyttävää höpöttely) tekstiä! Ei mitään kritisoitavaa, kiitos!<3

    • Iina sanoo:

      No ihanaa että tekstikin miellyttää edes joitain, se on se juttu mihin yritän panostaa eniten! Kiitoksia ihan hirmuisen paljon sinulle itsellesi! Rakentavaa kritiikkiä saa antaa aina mutta kyllä ehdottomasti klpaa positiivinenkin palaute ;)! Mukavaa joulunodotusta sinulle ihana♥

  4. Annika sanoo:

    Ite tykkään eniten siitä, että on sekä kuvia että tekstiä, suunnilleen näissä suhteissa kuin tässäkin postauksessa – mutta eipä sen nyt niin väliä aina ole :b Tekstistä välittyy aina niin ihanasti se positiivinen tunnelma (plus tekstin sujuvuus on ihan huippujuttu ja tekee koko blogista vielä huipumman) ja kuvat nyt ovat muuten vain söpöjä tai kauniita tai muuten vaan hienoja, joten ei niiden väliltä osaa valita! :–)

    • Iina sanoo:

      Voi kiitos ihan hurjan paljon♥ Mahtavaa kuulla että teksti on sujuvaa ja positiivista, siihen mä pyrinkin! 🙂 Ja kiva että tykkäät myös kuvista, mä koen että mulla on sana paremmin hallussa kuin kuvaustaidot mutta yritän kovasti kehittyä kuvaajana kokoajan ja toivon että vielä joku päivä voin jopa olla ylpeä jostain kuvasta! 😀

  5. Nimetön sanoo:

    Siis nyt ota ihan kohteliaisuutena; sie menisit aivan jostain 15-16 vuotiaasta! saa muksut olla ylpeitä HYVÄLLÄ TAVALLA nuoresta äidistä 😉

  6. ana sanoo:

    ookssää ottanu pidennykset pois :O

  7. O sanoo:

    ihana Oton sukka linssinsuojana ;D aiii en kestä,onks mulla jotenki huono huumori vaa miks tää naurattaa nii paljo 😀

  8. Laura sanoo:

    Upea asu sulla! Iina sä inspaat mua sun pukeutumisella ♥

  9. Marjukka sanoo:

    Minäkin tykkään kun on paljon luettavaa!

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.