Joulukalenteri luukku 8

08.12.2013

luukku8Facebookin seuraajat tietävätkin mitä tämä luukku sisältää, ja miksi tämän tekeminen vei niin paljon aikaa että juuri ja juuri kerkeän tämän oikeana luukkupäivänä julkaisemaan, hahaa! Eli kyseessä on siis postaus mun lempikuvista blogihistorian aikana! Niitähän on tietenkin ihan järkyttävän suuri määrä, mutta kokosin viisi kategoriaa joista kustakin valitsin kymmenen kuvaa. Eli huhheijaa, viisikymmentä kuvaa on luvassa, toivottavasti ei haittaa! Mä en millään halunnut pienentää kuvia kollaaseiksi, sillä muuten ne eivät olisi päässeet niin oikeuksiinsa. Toivottavasti siis megapitkä kuvalistaus ei haittaa!

Koska kuvia tosiaan on se neljäkymmentä, mulla menisi ikä ja terveys kirjoittaa kaikkiin miksi juuri ne kuvat ovat niitä rakkaimpia ja lemppareimpia. Olen kuitenkin valinnut jokaisesta kategoriasta sen ultimaattisen lempparin ja kirjoittanut siitä muutaman sanasen.

10 lempparikuvaa Tiarasta

IMG_1127 IMG_2161 IMG_3084 IMG_5138 IMG_7878 IMG_8592 pikkuneitimuruli 057IMG_3227IMG_3299lempikuva1Tipa on maailman suloisin neiti ja hänestä saa vaikka miten ihania kuvia hupsuilla ilmeillä höystettynä, mutta silti mun ehdoton suosikki on tämä viimeinen kuva. Tässä kuvassa on niin paljon tunteita mukana, tämän kuvan ottohetkellä meidän elämä oli juuri muuttunut ihanalla tavalla, Tiara on ihan vastasyntynyt ja niin pikkuruisen pieni. Tuo hurjan näköinen musta jalka johtuu siitä että Tiara syntyi perätilassa, eli tuli jalat edellä maailmaan ja oikea jalka ruhjoutui synnytyksessä ilkeännäköisesti, vaikka mustelmat hävisivätkin ihan parissa päivässä eikä se lääkäreiden mukaan ollut kipeä, onneksi.

10 lempikuvaa Zeldasta

IMG_0405 IMG_6643 IMG_7175 IMG_8577 IMG_9023 IMG_9560x lempikuva2 1378375_315651085241359_2022846921_nIMG_8892IMG_0295 IMG_1265Kahden alimman kuvan välillä oli vaikea valita lempparia, sillä kummastakin tykkään niin eri syistä!! Ylempi kuva on ihana siksi, että siinä Zelda on tismalleen samassa asennossa jossa hän nykyäänkin vielä käpertyy joka ikinen yö nukkumaan ja näyttää maailman suloisimmalta. Alempi kuva taas on ihana siksi, että muistan tuon päivän ihan kuin se olisi vasta ollut ja muistan kuinka onnellinen olin meidän vastasyntyneestä, terveestä vauvasta jonka puolesta olin pelännyt koko raskauden ajan ennenaikaisten supistelujen ja kohdunkaulan lyhenemisen vuoksi. Kuvanottohetkellä iloitsin koska viimein sain pukea ihania vaatteita hänen päälleen joita olin järjestellyt kaappiin samalla peläten etten koskaan saisi pukea niitä Zeldalle. Onneksi kaikki meni lopulta hyvin ja Zelda on täällä meidän kanssa♥

10 lempikuvaa itsestäni

eteen IMG_2298x IMG_4866x IMG_5055x IMG_5172x IMG_6052x IMG_7431x IMG_7850 IMG_8948x PB160298Tästä kategoriasta oli kaikken vaikeinta valita lempparia! Vaikea aihe muutenkin, minä itse, tuntuu jotenkin itserakkaalta valita lempikuvaa niistä joissa on oma naama. Mutta miksi ei voisi valita, kuviahan nekin ovat ja toisista tykkään enemmän, toisista vähemmän. Viimeisen kuvan valitsin suosikikseni siksi, että se kuvastaa mun mielestä sitä että oon kasvanut ihmisenä ja bloggaajana näiden vuosien aikana. Mä rakastan tuota mekkoa yli kaiken, ja tuo oli ihan mielettömän upea ilta, jota en ihan heti tule unohtamaan. Ja sitä en varsinkaan unohda että teidän ansiostanne olin topkympissä! Mun mielestä tuosta kuvasta välittyy itsevarmuus ja hyvä fiilis ja siksi tykkään siitä.

10 lempikuvaa perheestä ja Otosta

10572_10201381276881899_347108605_n IMG_1079x IMG_3077 IMG_3339 IMG_3457c IMG_4157 IMG_8841x IMG_13421 lauantaii 032 vklppp 022 Perhekuva2Tää meistä Zeldan ristiäisissä otettu yhteiskuva on vaan mun lemppari kaikin puolin! Se on jotenkin kerrankin onnistunut kuva jossa me ollaan koko perhe yhdessä ja näytetään edes suht fiksuilta. Tykkään kun ollaan kaikki vaaleaan pukeutuneita ja onnellisen näköisiä ja muistan tästä kuvasta aina miten ihana tuo Zeldan ristiäis- ja Oton synttäripäivä oli viime kesänä.

Huomasin muuten nyt kun postaus on melkein valmis että tässä ei ole yhtään raskauskuvaa mukana! En tiedä miksi, en tullut edes ajatelleeksi niitä kun etsin kuvia. Mä kyllä rakastin mun raskausmasuja ja niistäkin on paljon kuvia, mutta ne eivät nyt jostain syystä päätyneet tähän postaukseen. Mutta ehkäpä tässä oli jo ihan tarpeeksi kuvia!

Mä haastan nyt teistä jokaisen kertomaan, löytyykö teiltä jokin lempikuva mun blogista vuosien varrelta? Löytyykö se tästä postauksesta, vai onko se jotain ihan muuta? Miksi juuri se kuva on jäänyt mieleen?

PS: Viimeinen tunti aikaa osallistua Lumoavan korun arvontaan TÄÄLLÄ!


No Responses to “Joulukalenteri luukku 8”

 1. Nnn sanoo:

  Mun lempparikuva on ehdottomasti kuva Zeldasta panda-pipo päässä ja haalari päällä. Neiti on siinä ihan syötävänsuloinen! :)

 2. Linkku sanoo:

  Itekin rakastan tuota viimeistä yhteiskuvaa <3 aivan ihana! Kaikki kuvat Zeldan ristiäisistä muutenkin oli tosi onnistuneita :)

 3. Julia sanoo:

  Noista sun kuvista toi ylin on ihan ehdottomasti mun lemppari niistä :) Noista muista kategorioista en osaa ees valita lempparia! Ihania kuvia siis kaikki :) Ja toi Zeldan ristiäisistä olva yhteiskuva, aww :))

 4. ida sanoo:

  Hei!

  Oon seurannu sinua Iina jo IRC-galleriasta asti, vaikkakin silloin vain pukeutumisen takia koska en tuntenut sinua silloin. En toki tunne vieläkään, mutta blogisi on antanut niin paljon sinusta itsestäsi (ajatusmaailmasta, arvoista, tyylistä, luonteesta yms.) etten voi enää ihailla pelkkää tyyliäsi! Itse olen 20-vuotias sinkku ja ainakin jokatoinen päivä uskon myös jääväni sinkuksi (onhan se ”säälittävää” joo, ajatella niin ”jo” tässä iässä mutta kuitenkin). Sinun blogillasi olet kuitenkin innostanut, lohduttautunut ja inspiroinut minua tässä varrella ja uskon jo että, kaikki se hyvä minuakin varten on tuolla jossain! Olen vilpittömän onnellinen sinun ja perheesi puolesta! En voi muuta sanoa kuin: hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta, kaikille teille!! <3

  – 0404

 5. Aivan ihania kuvia! :)
  Tuo Zelda-kategoriassa oleva yksi kuva on ihan huippu! Tuo, missä tytöillä on nuo timanttivaatteet. Tuo ilme on vaan niin <3

 6. Nimetön sanoo:

  Ihania kuvia. ♥
  Miten muuten puhuit aluks viidestä kategoriasta ja viidestäkymmenestä kuvasta… :D

 7. kotitonttu sanoo:

  Mun mielestä suloisin kuva Zeldasta on tämä http://kideblogi.fi/butimahumannotasandwich/wp-content/uploads/sites/100/2013/11/IMG_7658.jpg

  Tuo pieni kyynel tuolla posken päällä kruunaa tuon suloisuuden! :D

  Kaikenkaikkiaan sun blogissa on tosi paljon upeita kuvia, ettei niistä osaa valita, mutta mun piti ihan selata näistä postauksista tuo Zeldan kuva tähän, kun se on jäänyt erityisesti mieleen. :)

 8. tuua. sanoo:

  En osaa päättää mitään lemppareita, sillä sun blogi on hyviä kuvia täynnä! Mutta yks kuva on jostain syystä jäänyt mieleen: Zeldan prinsessa-aivastus :)

 9. Emppu sanoo:

  Ei herran jestas kuinka kauniita, suloisia ja ihania lapsia!♥ Aivan mielettömiä kuvia!!! Ootte kyllä niin kaunis perhe :)

 10. Nimetön sanoo:

  Oi, ihana luukku! (: Tosi kiva katsella valikoituja kuvia ja muistella vähän myös millaiselta tytöt ovat näyttäneet pienempinä vielä, ihania. Tuo teidän perhepotretti on kyllä upea kuva, josta välittyy lämpö, ja tosiaan olette siinä kaikki onnistuneita ja kivoissa vaatteissa (:

 11. henkku sanoo:

  Mistä tuo sun ihana musta mekko tossa blog awards kuvassa on ? :)

 12. Jonna sanoo:

  Siun blogissa on ollut tosi monia ihania kuvia mutta tästä postauksesta lemppareita on tuo zeldan lemppari kohdasta missä on molemmat tytöt ja zeldalla hassu ilme<3 Ja toinen lemppari on tuo pikku tipa masulleen, ylisöpö!

 13. Hui, Zelda on tosiaan Tiaran näköinen kun vertailee Tiaran vauvakuvia Zeldaan.
  Ihania kuvia teistä kaikista!

 14. Voi vaan kuvitella miten käsittämätön homma on ollut valita kaikkien kuvien joukosta nämä. Upeita kuvia oikeasti kaikki, mutta erityisesti mua sykähdytti tuo, missä Tiara-vauva vaaleanpunaisen huovan sisässä pupu sylissä haukottelee. Siihen tiivistyy kaikki vauvan suloisuus!<3

 15. Essi sanoo:

  Nyt tää essi tekee paluun! En oo suinkaan teitä unohtanut, joka postauksen lukenut mutta rankan perhejutun takia en kommentteja jaksanut kirjoitella. Usein olin jo kirjoittamassa mutta en sit vaan saanut kirjotettua..:D Mulla ois niin paljon lemppari kuvia teistä mutta en jaksa ettiä niitä…:D yks ehdoton lemppari on toi kokoperheen viimeinen kuva! aaaaws:) Mulle on jotenkin (en tiiä miten) jäänyt mieleen kuva susta pitkän ajan takaa, mut en nyt sattunut sitä löytämään :DD Siis sellainen jossa sulla on mustat hiukset ja se kuva oli jotenkin ihana! Ja monet monet kuvat ulkona otetut kun Tiara oli pikkuinen. Ja monet monet muut, teistä ei saa edes huonoja kuvia!! Nyt tää kommentointi meinaa tyssätä jote luovutan suosiolla;D Ja muuten oon nyt aika jouluhömmpä vaikka ennen sitä vihasinkin, kiitos sun!

 16. Jenni sanoo:

  Siis apua miten söpöjä kuvia Tiarasta ja Zeldasta! :)

 17. hihhu sanoo:

  noiden viimeisten kuvien myötä mä tajusin kuinka kauan oon tätä blogia lukenutkaan. te ootte muuttunu ihan valtavasti tosta tiaran ristiäiskuvasta! oton liehuletti ja sun mustat hiukset.. ja olemus muutenkin. pelkkiä teinejä. nyt te ootte kaks aikuista ihmistä joilla on kaksi ihanaa pientä tyttöä.. kyllä se aika vain kuluu :)

 18. Helluw sanoo:

  Musta kans toi teidän perhekuva Zeldan ristiäisistä on kaikista ihanin. Siitä välittyy aito onnellisuus, ilo ja rakkaus. Aivan ihana kuva!♥ Ja tuo sun onnellinen hymy kruunaa koko kuvan. :) ♥

 19. Jenni sanoo:

  Miksenköhän mä saa kommentoitua tähän, tää on nyt kolmas kerta kun yritän. Samaa on kyl tapahtunut tänään muidenkin kidejen kohdalla…
  No ei mulla siis muuta kuin että apua miten ihania nuo kuvat Tiarasta ja Zeldasta on!!

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.