Joulukalenteri luukku 19

19.12.2013

luukkukuva19Luukku 19 sisältää ensimmäisen joulukalenterini loppuhuipennusarvonnoista! Ihan huiketa juttuja on vielä tulossa, tässä on niistä ensimmäinen! Me saimme testattavaksi Tiaralle kaksi Barbie-nukkea tällä viikolla, ja ne tulivat kyllä tismalleen oikeaan osoitteeseen. Mä kyselin aiemmin syksyllä teiltä, että minkä ikäiselle Barbieita kannattaisi ostaa, ja suurin osa oli sitä mieltä että kyllä Tiaran ikäinen voi jo leikkiä Barbeilla. Meillä on nyt sitten useampi Barbie pukinkontissa ostettuna,ja lisäksi mummu tuo Oulusta muutaman minun Barbie-kokoelmani helmen. Oli mahtavaa päästä testaamaan vähän etuajassa, että mitä se Tipsu niistä Barbeista oikein tykkää.

Kun sain paketti-ilmoituksen ja lähdin hakemaan pakettia, josta kerroin Tiaralle löytyvän Barbeja, ei neiti meinannut pysyä pöksyissään. Tulin kotiin ison pinkin laatikon kanssa ja Tiara oli aivan haltioissaan flunssasta huolimatta! Instagram-seuraajat pääsivätkin näkemään Tiaran ilahtuneen ilmeen heti tuoreeltaan, ja tuosta illasta asti on Tipa leikkinyt Barbienukeillaan vähän väliä. Ei siis liene ollenkaan huono juttu, että joululahjaksi on tulossa nukkeja lisää ja lisäksi mun vanhoja Barbien huonekaluja, vaatteita ja muita kivoja juttuja jotka tuovat leikkimiseen aivan uusia ulottuvuuksia.

IMG_1152x IMG_1161x IMG_1178x IMG_1192x IMG_1202x IMG_1217xbarbiearvontaSain arvottavakseni teille tuollaisen samanlaisen Summer-nuken jonka Tiara sai. Summer -nuken mukana tulee myös vaihdettava keltainen mekko ja hänellä on hullun pitkät ripset jollaisia barbeilla ei kyllä mun lapsuudessa vielä ollut, mutta Tipa ainakin tykkää! Arvontaan voit osallistua tuttuun tapaan keksimällä itsellesi nimimerkin, jättämällä sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään ja kommentoimalla tähän postaukseen, kenelle haluaisit Barbien antaa. Arvonta-aikaa on 24.12. klo 23.59 asti! Onnea arvontaan kaikille♥


No Responses to “Joulukalenteri luukku 19”

 1. Avatar Yasu sanoo:

  Tyttärelleni menisi tämä :)

 2. Avatar Ninni sanoo:

  Tyttärelleni ehdottomasti antaisin<3

 3. Avatar Niinae sanoo:

  Mun pikku tyttönen tykkäisi varmasti :)

 4. Avatar Jenni sanoo:

  Haluaisin antaa barbin maailman ihanimmalle kummitytölle <3

 5. Oi että miten tuli omat lapsuusajan barbileikit mieleen :) Mukana ehdottomasti arvonnassa ja nukke tulisi tietysti meidän hienohelmalle 1v9kk <3

 6. Avatar sahanna sanoo:

  Kummitytölleni, joka on juuri myös hurahtanut täysin barbeihin… :)

 7. Avatar kaisis sanoo:

  Antaisin Barbien Ellalle, vähän isommalle tytölle, joka leikkii kovasti Barbeilla. Ihania kuvia ”pikkuäidistä” hoitamassa Barbeja.

 8. Avatar Siiri sanoo:

  Antaisin sen kohta 2-vuotiaalle kummitytölle. :)

 9. Avatar Mmarika sanoo:

  Jee, arvonnassa mukana. Barbi menisi kummitytölle 2½ vee.. Juuri puhuttiin, että käydään lomalla kaivamassa äitin varastosta meidän vanhat barbit kummitytölle, mut oishan toi paljon siistimpi!! :)

 10. Avatar maikki sanoo:

  Omalle tytölleni antaisin :)

 11. Avatar Anna sanoo:

  Voi ei, minun 3-vuotiaan tyttäreni ois ihan pakko saada tuollainen!! <3 Meillä ollaan kovia Barbie-leikkijöitä. Hauskan kuuloista, kun on jo kunnon vuoropuhelua, löydän itseni monesti "vakoilemasta" tytön leikkiä, niin ihanan kuuloista, lapsen mielikuvitus on niin mahtavaa! :)

 12. Avatar Elina sanoo:

  Ihan huippu arvonta. Toivotavasti arpaonni suosii :)

 13. Avatar jassu sanoo:

  kummitytölle, täyttää tammikuussa 3v ja olisi kyllä ihana ensimmäinen semmoinen <3

 14. Avatar Heyni sanoo:

  Ihana arvonta! Mua oikein harmittaa, että mä oon joskus myynyt suurimman osan mun barbeista kirppiksellä, ois niin ihana antaa omalle lapselle omia vanhoja barbeja. Onneks mulla on pehmoeläimiä ja muita leluja tallessa, jotka toivottavasti korvaa barbit. :)

  Mä haluaisin antaa Barbin omalle Helmilleni vaikka synttärilahjaksi maaliskuussa, kun humppanen täyttää 2 vuotta.

 15. Avatar Mii sanoo:

  Minun tyttärelleni antaisin! Hän rakastaa barbeja, joita mummin luona on ja ne on mun ja siskojeni vanhoja :) ajattelin etten ostaisi tyttärelle vielä joululahjaa,vähän tiukan rahatilanteen vuoksi . Tyttö 1v 8kk ja olen hänen kanssa yksin ja opiskelen. Tämä ois siis hyvä joululahja :) vaikkei se niin pakollinen viel olekkaan , kun saa kuitenkin mummilta lahjan :)

 16. Avatar Julia sanoo:

  Antaisin mun 5-vuotiaalle pikkusiskolle! :) Hän on vasta ruvennut leikkimään mun vanhoilla barbeilla, niin olis kiva että nyt sais ihan ikioman hienon barbien :)

 17. Avatar Nimeya sanoo:

  Voi tuo olisin niin ihana lahja kummitytölleni,jolla on myös 3-vuotis syntymäpäivä viimeisenä päivänä tätä kuuta.Hän varmasti ilahtuisi lahjastaan

 18. Avatar zzenni sanoo:

  Ihana barbie, ja paljon mukavempi kun ennen ku polvetkin taipuu yms. ! :) Barbie tulisi kummitytölle joka täytti juur kaks. :–)

 19. Avatar MeWämili sanoo:

  Mukana,tämä olisi esikoiselle kiva ♥

 20. Avatar plipp sanoo:

  Paikkakunnallamme on pieni hyväntekeväisyys kirpputori, jossa kerätään tällä hetkellä kodin tarpeellisia tavaroita, leluja ja vaatteita viisihenkiselle perheelle, jotka menettivät omaisuuttaan talonsa tulipalossa. Lahjottaisin mielelläni Barbien perheen tyttölapsille! :)

 21. Antaisin lahjan parhaan ystäväni pienelle tytölle, joka rakastaa Barbeja :)

 22. Avatar Marika sanoo:

  Aivan ihana barbi. Antaisin sen 7-vuotiaalle veljentytölleni joka tykkää leikkiä barbeilla ja muilla nukeilla eniten :)

 23. Avatar Hipsu sanoo:

  Etkö oo huolissas mitä noi barbiet opettee Tipalle esim kauneusihanteista ja miten ne voi vaikuttaa tytön minäkuvaan jne jne?

 24. Avatar Daisye- sanoo:

  Apua pakko osallistua! Oma tyttöni on 2v ja 4kk ja ehdottomasti hänelle antaisin :) Tarkotus oli antaa oma barbie kokoelma jossa oli jos jonkinlaista barbieta, mutta vanhempieni talo paloi jo muutama vuosi sitten, eikä mitään lapsuutemme aarteita ehditty pelastaa :/

 25. Avatar Siili sanoo:

  Tytärhän sen saisi ja pitäisi varmasti!

 26. Avatar Henna sanoo:

  Arvonnassa mukana. Omalle tyttärelleni menisi! :)

 27. Avatar metukka sanoo:

  Rakkaalle kummitytsylle <3

 28. Avatar Tianna sanoo:

  Barbie menisi ehdottomasti vajaa 4 vuotiaalle kummitytölleni, joka on koko syksyn sairastellut milloin mitäkin ja tälläkin hetkellä tytöllä on paha flunssa ja vatsatauti jonka vuoksi on joutunut vierailemaan sairaalassa. Tämä jos mikä piristäisi hänen raskasta syksyä. <3

 29. Avatar Mymmyryy sanoo:

  Antaisin tuon lahjaksi maailman suurimmalle barbie-fanille, serkulleni :) Hänellä on downin syndrooma ja ikää 15 vuotta. Barbiet saa edelleen sen suurimman hymyn huulille.

 30. Avatar Merita sanoo:

  Tyttärelleni antaisin,on juuri barbie-iässä. <3

 31. Avatar Zanzi sanoo:

  Antaisin sen myös pienelle ihanalle tyttärelleni joka on samanikäinen kuin Tipa ja tykkää myös ihan hirveästi barbeista, mutta ei omista vielä omaa ja sisko ei anna leikkiä omillaan. Varmasti tykkäisi todella paljon :)

 32. Avatar Milla sanoo:

  Antaisin kummitytölleni♥

 33. Avatar V sanoo:

  Haluaisin antaa Barbin ystäväni pienelle tytölle :)

 34. Avatar Katinka sanoo:

  Arvonnassa mukana! Antaisin Barbie-nuken meiän kuopukselle, kun se aina käy hakemassa salaa isosiskon huoneesta Barbeja ja Monster High-nukkeja. Nyt kun Milla yltää oven kahvaan ja sitä ei pidättele enää mikään, niin ois ihan kiva jos sillä ois omakin Barbie, ei tarvitsisi nyysiä siskolta. :)

 35. Avatar a sanoo:

  Antaisin barbin 4-vuotiaalle siskontytölle! :)

 36. Avatar Safri sanoo:

  Tyttärelleni tämän antasin! <3

 37. Avatar Valmanainen sanoo:

  Mun tyttö leikki viimeks mummolassa ollessa mun vanhoilla barbiella ja tykkäs kovasti:)

 38. Avatar sanna sanoo:

  Serkkutytölle menis tämä :)

 39. Avatar Niina sanoo:

  Ihana arvonta!! :D Antaisin barbien 4-vuotiaalle kummitytölleni!

 40. Avatar Laura sanoo:

  Antaisin barbien mieheni siskontytölle, joka on nyt 6vuotias ja aivan mieletön barbi/nukkefani!

 41. Avatar Katii sanoo:

  Tyttärelleni jolla ei ole vielä yhtäkään Barbie-nukkea :)

 42. Avatar Petra sanoo:

  Antaisin barbin miehen siskolle/poikani tädille

 43. Avatar tanju sanoo:

  Laittaisin barbien varmaan säästöön tuleville omille lapsille, jollei suvussa minua ennen tule suloinen prinsessa joka tarvii sitä ennen omia :)

 44. Avatar emppu sanoo:

  Antaisin tämän barbin kummitytölleni joka rakastaa barbeja :)

 45. Avatar sanna sanoo:

  Kai pojatki voi leikkiä barbeilla? Se tulis meijä pojalle ;D

 46. Avatar hhheidiii sanoo:

  Rakkaalle kummitytölle menisi kyseinen Barbie <3
  Ihana murunen tarvisi vähän "isojen tyttöjen" leluja ettei omista vauvaleluista luopuminen uudelle tulokkaalle olisi niin paha paikka. :D

 47. Avatar Mira sanoo:

  Meidän tytölle olisi varmaan tosi mieluinen:)

 48. Avatar empuli sanoo:

  Kummityttöni kanssa seurataan yhdessä aina Tipan kuulumisia ja kun hän näki tyon barbin, niin hän silmät säihkyen kysyi että tuoko pukki minulle samanlaisen :) joten olis aivan ihanaa päästä antamaan rakkaalle kummitytölle tuollainen! :) ♥

 49. Avatar ann sanoo:

  omalle tytsylle antaisin, haikeana katselin barbie hyllyjä jo kaupoissa mutta jäi vielä hyllyihin. itse aikoinaan leikin kovasta barbinukeilla. nykyään on niin hienoja nukkeja!

 50. Avatar hheidiii. sanoo:

  Rakkaalle kummitytölle antaisin Barbien<3
  Murunen tarvitsisi vähän "isojen tyttöjen" leluja että vauvalelujen antaminen uudelle tulokkaalle menisi kivuttomammin. :D

 51. Avatar nenna sanoo:

  Moikkka,

  Mukana arvonassa. Jos voittaisin antaisin barbien 3 vuotiaalle prinsessalleni<3

  Terv.Nenna

 52. Avatar Miiu sanoo:

  Veljen tytölle menisi, hän on kolmen vanha ja pitää kovasti kaikista ”tyttöjen jutuista” eli Barbie olisi varmasti mieleinen!

 53. Avatar krista sanoo:

  Hihhii, mukaan arvontaan! Missäköhän mun lapsuuden barbiet on…

 54. Avatar kutri sanoo:

  Kummitytölle antaisin syntymäpäivälahjaksi tai lahjaksi ihan muuten vaan :)
  Ihana Tiara! Niin iso tyttö jo!

 55. Avatar Kaisa sanoo:

  Antaisin barbin tytölleni(3v.10kk.),jonka joululahjalistakin koostuu pelkistä barbeista ja barbitaloista yms. <3

 56. Avatar LaUrA A sanoo:

  Omalle, rakkaalle tyttärelleni antaisin <3

 57. Avatar Laura sanoo:

  Tytölleni antaisin!

 58. Avatar lauran sanoo:

  Antaisin tämän ihanalle kummitytölleni lahjaksi..

 59. Avatar mandi sanoo:

  Antaisin Barbien siskontytölle syntymäpäivälahjaksi, oon yleensä niin ostamaan lahjoja, vaikka jotain haluaisinkin antaa! :)

 60. Avatar Ninni sanoo:

  Meidän 4-vuotiaalla tytöllä ei ole vielä yhtään barbia,joten hänelle antaisin. :)

 61. Avatar jenni. sanoo:

  antaisin barbien esikoisellemme :)

 62. Avatar miljama sanoo:

  Omalle tytölle :)

 63. Avatar Emmau sanoo:

  Pikkusiskolle menisi, kun hänellä ei ole ikinä ollut Barbeja :)

 64. Avatar oliviagggg sanoo:

  Hmm.. antaisin tuon huippu Barbien varmaankin pikkuserkulleni (10vee) , joka on ihan barbihullu. :D (Kommentti tais tulla kaks kertaa, terv. rähmäkäpäläni)

 65. Avatar Nimetön sanoo:

  Antaisin barbin pikkusiskolleni, joka ei omista vielä yhtään barbia! varmasti ilahtuisi ja olisi mieluinen ylläri :)

 66. Avatar Mili sanoo:

  Vajaa kolme vuotias tyttöni olisi tästä enemmän kuin innoissaan eli hänelle !!! <3

 67. Avatar atttol sanoo:

  Pikkusiskolleni antiaisin barbin! Hällä ei ole vielä yhtään barbia joten ilahtuisi varmasti ylläristä :)

 68. Avatar Kikati sanoo:

  Esikoistyttärelle menisi, ehdottomasti :)

 69. Avatar Tiina sanoo:

  Kyllä se Neelalle tulis, jos onni suosisi! :)

 70. Avatar Sofi sanoo:

  Barbien antaisin kummitytölleni, joka rupee juuri olemaan sen ikäinen että barbie leikit rupeavat kiinnostamaan. :) on itsekkin varsinainen rinsessa, ja tämä oli varmasti mieluinen lahja.

 71. Avatar Sinit sanoo:

  Antaisin tyttärelleni.

 72. Avatar Daniela sanoo:

  Tytölleni antaisin :)

 73. Avatar Hanna sanoo:

  Omalle tytölle menisi. TAI SITTEN omalle 4 vuotiaalle pojalleni joka toivoi joululahjaksi barbien. Yksi on jo lahjaksi tulossa. Toinenkin olisi kiva!

 74. Avatar Kaisu sanoo:

  Antaisin barbien ystävän tyttärelle synttärilahjaksi!

 75. Avatar Siiri sanoo:

  On ne Barbiet vaan ihania vuodesta toiseen!
  Vähän on kyllä muuttunut ulkonäkö noilla, mutta ihania ne on silti! (:

 76. Avatar Sofia sanoo:

  Meillä tulisi Shirbulalle, joka kohta varmaan jo keksii, miten noilla leikitään :)

 77. Avatar mamba sanoo:

  Antaisin kummitytölle!

 78. Avatar Jenny sanoo:

  Omalle tyttärelleni:) tammikuussa täyttää 2vuotta:)

 79. Avatar Outi sanoo:

  3,5-vuotias tyttöni saisi ehdottomasti tuon Barbien, jos voittaisin =)

 80. Avatar laura sanoo:

  Antaisin Barbien mun rakkaalle tytölleni <3

 81. Avatar nea sanoo:

  Barbien antaisin kenelle muullekkaan kuin omalle tyttärelleni, joka tapaninpäivänä tulee 2v 9kk.

 82. Avatar sole sanoo:

  2-vuotiaalle kummitypylleni menisi :)

 83. Avatar Hanna sanoo:

  2-vuotiaalle tytölleni antaisin :)

 84. Avatar Enila sanoo:

  Tyttäreille menisi tämä! Mukaan arvontaan siis! :)

 85. Avatar Elina.P sanoo:

  Ihana Barbie! Mukana arvonnassa, Barbie tulisi 1v8kk pikku neidillemme.

 86. Avatar SeijaMarianne sanoo:

  serkun tytölle menis

 87. Avatar Riinu sanoo:

  Mukana! Omalle tytölleni antaisin!

 88. Avatar Janita sanoo:

  Tytölleni menisi :)

 89. Avatar Janitaaa sanoo:

  Antaisin Barbin tytölleni, jonka lempilelut ovat kaikki nuket ja luulen, että hän ilahtuisi kovasti myös ensimmäisestä Barbista :).

 90. Avatar Jonna sanoo:

  Tämä menisi ehdottomasti siskon tytölle :)

 91. Avatar Jokunen sanoo:

  Tämäkin lähtisi varmaankin kummilapselleni, sillä hänellä ei taida olla vielä yhtäkään barbieta, kun hänelle on tullut kerättyä muutamaa tiettyä mieleistä sarjaa. Uskon kyllä kovasti, että hän tykästyisi myös barbeihin.

 92. Avatar Suvi sanoo:

  Barbie tulisi meille odottamaan tytön kasvamista :)

 93. Avatar iinez sanoo:

  Ystävän tyttärelle antaisin, oma poika tuskin barbia haluaisi :D

 94. Avatar Hanna sanoo:

  Antaisin mun pikkusiskolle. :)

 95. Avatar miinamatleena sanoo:

  4-vuotiaalle kummitytölleni <3

 96. Avatar Jaana K sanoo:

  Omalle tyttärelle antaisin Barbien.

 97. Avatar Tuikku sanoo:

  Kummitytölle menisi barbie! :-)

 98. Avatar JonnaN sanoo:

  Antaisin nuken mieheni kummitytölle joka on nyt aivan vasta hullaantunut barbi-leikkeihin.

 99. Avatar Katja sanoo:

  Kummitytölle antaisin tuon Barbien.. Hänen kahdella isosiskolla on Barbeja, niin saisipas kummityttönikin omansa. :)

 100. Avatar mjl sanoo:

  3 vuotiaalle kummitytölle varmasti kelpais tommone super hieno barbi :) tykkää niin paljon kaikista rinsessa ja barbi jutuista että olis mitä mainion lahja saada tommonen nukke! :)

 101. Avatar Ellu sanoo:

  Huippu arvonta sinulla! Barbie tulisi hiukan vajaa 3 vee tytölleni,koska emme omista yhtään barbieta ja olisi ihana vähän isompien tyttöjen juttu kun kaikissa tytöissä asuu ainakin vähän sisäinen prinsessa.

 102. Avatar Sun sanoo:

  pojalleni! jes täällä oli joku muukin kirjoittanut että pojalle menis. tietysti pojatkin voi leikkiä barbeilla siinä missä tytöt autoilla :)

 103. Avatar Katja sanoo:

  Antaisin kummitytölle tämän Barbien. Hänen isosiskoilla on jo barbeja, niin olisi ihana antaa kummitytölle oma sellainen. Ei tarvitsisi ainakaan enään tapella niistä muista barbeista isosiskojen kanssa :)

 104. Avatar nina sanoo:

  Omalle tyttärelle menis. :) Hän on samanikäinen Tiaran kanssa ja varmasti innostuis myös barbeista! Ja sais äitiki niitä siinä sivussa vähän tällätä. ;D

 105. Avatar emilia sanoo:

  Omalle tytölle menis, hänellä Ei vielä Ole barbeja, mut uskon et tykkäis :)

 106. Avatar satua sanoo:

  Antaisin kummitytölle :)

 107. Avatar nea sanoo:

  Omalle tytölle antaisin! :)

 108. Avatar Laura Elorinne sanoo:

  Tyttärelleni antaisin ehdottomasti <3

 109. Avatar Miltzu sanoo:

  Barbie menis ehdottomasti kummitytölleni joka on saman ikäinen kun Tiara :)

 110. Avatar MeHelmi sanoo:

  Antaisin barbien ehdottomasti 2,5v tyttärelleni joka rakastaa leikkiä barbeilla sekä pukea niitä!

 111. Avatar Teija sanoo:

  Meidän pikkuneiti varmasti tykkäisi tuosta barbista.

 112. Avatar Heidi sanoo:

  Kummitytölle antaisin :)

 113. Avatar RK sanoo:

  Antaisin barbien tulevaisuudessa pojalleni, koska kyllä pojatkin voi leikkiä nukeilla!

 114. Avatar Ewwa sanoo:

  Omalle prinsessalle menisi. Ite en juurikaan barbeilla lapsena leikkinyt niin tällä hetkellä on vain yksi barbi neidillä, kun en niistä juurikaan ole välittänyt. Meidän neiti ei tässä asiassa ainakaan äitiinsä ole tullu. Joten enemmän barbeja meille!

 115. Avatar Reetta sanoo:

  Ihanaiselle kummitytölleni menisi:)

 116. Avatar Suvi sanoo:

  Ihanalle kummitytölleni antaisin barbin. Jouluna kummityttö saa mm. poneja meiltä ja tammikuun synttäreiksi ole ajatellut hankkia barbeja. :)

 117. Avatar pikku-iia sanoo:

  Kyllä se menisi helmikuussa 2 täyttävälle esikoiselle…

 118. Avatar Maarit sanoo:

  Rakkaalle tyttärelleni antaisin. Olisi varmasti ikionnellinen. Tuota kyseistä sarjaa seuraa innokkaana.

 119. Avatar Janika sanoo:

  Pikkusiskoni rakastuisi tuohon barbieen! :)

 120. Avatar Pautsi sanoo:

  Antaisin Barbien omalle 2,5-vuotiaalle tytölleni. Mutta ehkäpä vasta kesäkuussa 3-vuotis lahjaksi :)

 121. Avatar Heidix sanoo:

  Barbie menisi siskontytön syntymäpäiväpakettiin. :)

 122. Avatar Johanna /nxmo sanoo:

  Antaisin sen 4-vuotiaalle sukulaistytölle. :-)

 123. Avatar 6tytönäiti sanoo:

  Omalle 6v tytölle palkinto menisi. Sais välillä uudenkin nuken eikä aina vaan neljän isosiskonsa vanhoja.. :)

 124. Avatar Heidi sanoo:

  Antaisin tämän mun ihanalle pikkusiskolle joka on 10 ja vielläkin leikkii barbeilla/bratzeilla. Olen niin ylpeä että hän vielä ”kehtaa” leikkiä niillä, moni hänen luokan tytöistä ei kuulemma leiki :(

 125. Avatar marsanarsa sanoo:

  Siskoni tytölle joka majailee englannissa ja nähdään aivan liian harvoin! Alkanut juuri näistä kiinnostumaan ja jos yhtään tulee meidän perheeseen niin se kiinnostus pysyy! :)

 126. Avatar nuppu sanoo:

  4v Esikoistyttärelle taitais tollainen ihanuus mennä! Vaikka meillä onkin hyvin vahva my little pony-vaihe just nyt niin silti aina välillä pitää kaivella barbit ja huonekalut(kaikki nostalgisesti kans mun vanhoja!), ja ehkä uus barbie vähän innostais vielä enemmän leikkiin niillä!:)
  Meille kun pukki ei taida olla yhtään uutta barbiakaan tuomassa….?!

 127. Avatar Julia sanoo:

  Antaisin Barbin siskoni kolmesta lapsesta keskimmäiselle, 8-vuotiaalle Saralle, joka tuntuu valitettavan usein olevan sellainen ”väliinputoaja”, kun saa aina isosiskon vanhat vaatteet ja tavarat, ja sitten taas nuorimmainen, äidin iltatähti saa kaiken uutena kun on perheen vauva. Olisi ihanaa ilahduttaa ihanaa tyttöä uudella Barbilla! :-)

 128. Avatar ansku sanoo:

  Juuri kolme vuotta täyttäneelle kummitytölleni :)

 129. Avatar jannk sanoo:

  Antaisin tämän kummitytölleni :)

 130. Avatar ninni sanoo:

  Kummitytölle menisi tämä, tykkää kovasti barbeista! :)

 131. Avatar jope sanoo:

  voitto menis meijän 4veelle ja olis muuten eka barbi tässä talossa.joskus tuotiin mummolasta yx mun vanha mut siltä irrotettiin jalat parissa päivässä

 132. Avatar jeltsuu sanoo:

  Maailman rakkaimmalle siskontytölle joka on ihan kuin oma olisi, hyvin saman ikäinen neiti kuin teidän Tiara :)

 133. Avatar jennaa sanoo:

  Tämä olisi täydellinen lahja kolme vuotiaalle tyttärelleni. Yhtään ”oikean”kokoista barbia ei vielä ole menossa joululahjaksi, vain niitä pienempiä barbeja.

 134. Avatar Julia sanoo:

  Tyttärellehän se tietysti menis :)

 135. Avatar Petra sanoo:

  Antaisin barbien minun 2v3kk tyttärelleni joka oli aivan ihastunut mun vanhoihin barbeihin kun oltiin käymässä mun mummilla jossa nää barbiet asustaa vielä hetken kunhan saan tilaa tyttäreni huoneeseen :)

 136. Avatar Mandi sanoo:

  Nuken saisi 3 vuotias siskoni (:

 137. Avatar Saarali sanoo:

  Vaikea kysymys, kun kotona on kolme tyttöä! Ehkä keskimmäiselleni, koska yleensä kohtalona on periä kaikki isosiskon vanhat jutut, ja nollavuotias nuorimmainen ei ihan vielä barbien päälle ymmärrä.

 138. Avatar Marran sanoo:

  Antaisin mun 2vee neidille. Jostain kumman syystä alkanut puhumaan barbeista, vaikka kotona ei varmaan sanallakaan ole mainittu! :) Mut tuleehan noista oma lapsuus mieleen..

 139. Avatar Emmye sanoo:

  Omalle 5-vuotiaalle tulisi tämä. Tykkää kovasti Barbeista!

 140. Avatar saralaur sanoo:

  meillä ei taida omassa porukassa olla tällä hetkellä pikkuneitiä vailla barbia, joten laittaisin Barbien 3 v. veljeni mukana vietäväksi hänen päoväkotiinsa. siellä on varmasti monen monta leikkijää uudelle barbielle :)

 141. Avatar Tintti sanoo:

  2 v tytölleni antaisin :)

 142. Avatar Mira nda sanoo:

  Omalle tytölle :)

 143. Avatar Johanna sanoo:

  Antaisin barbin kummitytölleni, joka kohta täyttää 4-vuotta :) hän tykkää nukkejen hoitamisesta niin uskoisin, että myös barbit ovat hänelle mieluisia :)

 144. Avatar aletta sanoo:

  Kummityttöni tästä ilahtuisi :)

 145. Avatar Hertta sanoo:

  Mahtava arvonta, taas! :) Antaisin barbin tyttötrioni keskimmäiselle, toissapäivänä 5v täyttäneelle. :)

 146. Avatar Maiski sanoo:

  Siskon tytölle menis :)

 147. Avatar Elli sanoo:

  Antaisin barbin hoitolapselleni. :)

 148. Avatar katzka sanoo:

  Itselläni ei ole tytärtä kelle antaa joten antaisin kaverini ihanalle tyttärelle!! <3

 149. Avatar Evemaria sanoo:

  Omalle tyttärelleni antaisin tämän. Itse rakastin barbeja pienenä tyttönä! :)

 150. Avatar jennni sanoo:

  Antaisin tämän 2v tyttärelleni. :)

 151. Avatar sallak sanoo:

  Tyttärelle :)

 152. Avatar jenni sanoo:

  Antaisin poikaystävän 3-vuotiaalle pikkusiskolle ♥

 153. Avatar Niina sanoo:

  Barbi tulisi omalle tytölleni!

 154. Avatar mjk sanoo:

  Antaisin barbin pikkusiskolleni :)

 155. Avatar Hippu sanoo:

  4-vuotiaalle pikkuneidille, jolla ei taida olla vielä yhtään barbia.

 156. Avatar Fani sanoo:

  Antaisin tuon mieheni kummitytölle. Hän kun on juuri siinä iässä, että barbit ovat niin IN!

 157. Avatar Miia sanoo:

  Tämä menisi omalle ihanalle 3-v. tytölleni <3

 158. Avatar Pihlaiida sanoo:

  Siskoni tyttärelle menisi tämä! Itse en pienenä ollut juurikaan kiinnostunut barbeista, vaan leikin ennemmin isoveljen kanssa legoilla, mutta eiköhän hänelle moinen kelpaisi!

 159. Avatar AnneP sanoo:

  omalle tytölleni antaisin :)

 160. Avatar ssini sanoo:

  mun pienelle serkkutytölle menisi lahjaksi:)

 161. Avatar Sannna sanoo:

  Barbien saisi kummityttöni ! :)

 162. Avatar Minka sanoo:

  Meidän Arielille tietenkin :)

 163. Avatar MM sanoo:

  Barbie olisi ihana lahja tyttärelleni.

 164. Avatar Miukuli sanoo:

  Kummitytölleni varmasti antaisin, oma tyttöni kun luultavasti vasta repisi barbilta hiukset päästä :)

 165. Avatar murrmelii sanoo:

  Antaisin kummitytölle tai siskon tytölle ;)

 166. Avatar -S- sanoo:

  2 ja 4 v tytöilleni :D

 167. 3-vuotias tyttäreni varmasti ilahtuisi tästä.:)

 168. Avatar Jenni-- sanoo:

  Kummitytölle menisi :)

 169. Avatar Marianna sanoo:

  Tyttäreni olisi onnessaan barbiesta :)

 170. Avatar inka sanoo:

  Antaisin barbien tytölleni :)

 171. Avatar nneeaelisa sanoo:

  Tyttärelleni antisin tämän jos voitttaisin :)

 172. Avatar Lotta sanoo:

  Omalle tyttärelleni sen antaisin. Tyttö on Tiaraa muutaman kuukauden nuorempi eikä vielä omista yhtään barbia. Olisi varmasti siitä yhtä innoissaan kuin teidän tyttö. :D

 173. Avatar Elena sanoo:

  Tyttärelleni antaisin tämän, vaikka ei ihan vielä ajankohtaisia välttämättä olekaan. Ehkä menisi synttäripakettiin :)

 174. Avatar Ella sanoo:

  Pikkuinen kummityttöni täyttää tammikuussa 2 vuotta ja tämä olisi hauska lahja hänelle! :)

 175. Avatar Riikki sanoo:

  Mukana arvonnassa. Barbien antaisin siskontytölle, kun itselläni on vain poitsu.

 176. Avatar Ninani sanoo:

  Kummitytölle menisisi itse omaan vain 2poikaa jotka ei ihan vielä barbeilla leikki vaikka barbien kuplavolkkari löytyyki ;)

 177. Avatar - Tanja - sanoo:

  Tyttärelleni antaisin, jos arpaonni suosii :)

 178. Avatar AnnaMaria sanoo:

  Oho, onpas aikamoiset ripsiräpsyttimet nykybarbilla… Ei minun nuoruudessani vaan(hehe)…
  Ehdottomasti arvonnassa mukana!
  Lahjaksi antaisin veljentytölle 6-vuotissynttäripäivänä helmikuussa. Barbiet ovat vaan niin ihania, itse leikin niillä aikoinaan varmaan tokaluokkalaiseksi asti.

 179. Avatar jonski sanoo:

  Antaisin barbin ihanalle kummitytölleni:)

 180. Avatar Kastanjapuu sanoo:

  Kummitytölle!

 181. Avatar Tiiu sanoo:

  2-vuotialle tyttärelleni, jolla ei vielä olekaan barbeja.

 182. Avatar Heini sanoo:

  Kolmesta lapsestani ainoalle prinsessalleni <3

 183. Avatar Iina sanoo:

  Barbie menisi tytölleni yhden toisen barbien seuraksi! :)

 184. Avatar Anskuli sanoo:

  mukana ja barbin saisi meidän 5-vee neiti :)

 185. Avatar Kk sanoo:

  Tytölle antaisin muutaman vuoden päästä, kun alkaa tajuamaan barbeista jotain :) kiva arvonta!

 186. Avatar Veronika sanoo:

  Antaisin barbien rakkaalle pikkusiskolleni<3

 187. Avatar Mira sanoo:

  2,5-vuotiaalle tyttärelleni. Yhtään barbia meillä ei itseasiassa ole vielä, mutta aina kun käydään kyläilemässä jossain,niin barbeilla tykkää kyllä leikkiä :)

 188. Avatar Heidi sanoo:

  Mukana arvonnassa! Antaisin tämän 6-vuotiaalle pikkusiskolleni synttärilahjaksi!:)

 189. Avatar Riibuska sanoo:

  Haluaisin antaa tämän tytärpuolelleni, mainiolle ja viisaalle pienelle, jolla on lyhyesti sanottuna ollut rankka vuosi.

 190. Avatar Nannica sanoo:

  Barbin antaisin hyvän ystäväni tyttärelle, joka on todella innokas barbien suhteen, mutta niitä ei vielä ole kuin muutama.

 191. Avatar Elena sanoo:

  Barbie menisi omalle tyttärelleni 2-vuotis lahjaksi :)

 192. Avatar Heidi sanoo:

  Antaisin barbin tyttärelleni :)

 193. Avatar Satu sanoo:

  Tyttäreni täytti 2 vuotta marraskuussa, eikä hänellä vielä ole omia barbeja, joten tästä hän saisi ensimmäisen :)

 194. Avatar Jelena sanoo:

  Siskon tytölle :-)

 195. Avatar Jessi sanoo:

  Siskolleni antaisin <3

 196. Avatar I.N sanoo:

  Ystävän lapselle lahjaksi. :)

 197. Avatar Taru sanoo:

  Antaisin barbien 3 -vuotiaalle tytölleni, joka rakastaa leikkiä kaikkia prinsessaleikkejä, muttei omista vielä yhtään barbieta. Tuollainen ihanuus olisi varmasti unelmien täyttymys neidille, jonka synttäritkin ovat ensi kuussa :)

 198. Avatar Jensku sanoo:

  Haluaisin antaa lahjan ainoalle ja rakkaalle kummitytölleni joka on 5-vuotias. Näemme aivan liian harvoin, koska asumme kaukana toisistamme. Tämä ilahduttaisi varmasti häntä <3

 199. Avatar Aadanen sanoo:

  Minunkin tyttäreni on alkanut innostua barbeista, joten olis kiva voittaa hänelle noin hieno nukke!

 200. Avatar Kiksteri sanoo:

  Kaverin tyttärelle :)

 201. Avatar sara sanoo:

  Barbie-ikään tullut siskoni saisi oivan lahjan.

 202. Avatar Miia sanoo:

  Barbi lähtisi heti sukulaistytölle:)

 203. Avatar lauras sanoo:

  Antaisin Barbien pikkusiskolleni! :)

 204. Avatar Miimi sanoo:

  Hauska arvonta! Barbien antaisin 2,5-vuotiaalle tyttärelleni. Kahden veljen pikkusisko on tähän asti leikkinyt autoilla ja dinosauruksilla, mutta nyt on nukkeleikit alkaneet kiinnostaa enemmän ja ensimmäinen ikioma Barbie olisi varmasti mieleinen yllätys. :)

 205. Avatar Bii sanoo:

  Mun kaksostytölleni, olis ensimmäinen barbie ja on samanikäinen ku Tiara :)

 206. Avatar Ilona sanoo:

  Antaisin Barbien rakkaalle 4-vuotiaalle kummitytölleni :)

 207. Avatar ansku sanoo:

  Barbie menisi kyllä minun rakkaalle 5-vuotiaalle kummitytölleni. Barbit on tällä hetkellä hänelle juuri se juttu! Oma naperoni ei vielä barbien päälle ymmärrä :)

 208. Avatar Salla sanoo:

  Omalle tyttärelle :)

 209. Avatar Sarkku K sanoo:

  Omalle tytölleni antaisin, ja varmaan tulisi serkkutyttösilläkin leikittyä tämän kanssa :)

 210. Avatar ÄSSÄ sanoo:

  Tytöltä löytyy yksi barbie, joten sille olisi kyllä tosi kiva saada kaveri.

 211. Avatar Jaanh sanoo:

  2-vuotias tyttäreni sais nukkeleikkien rinnalle myös Barbit. :)

 212. Avatar Jutta sanoo:

  2½- vuotiaalle kummitytölle :)

 213. Avatar Jenni sanoo:

  Antaisin barbin lahjaksi maailman ihanimmalle kummitytölleni, joka on Tiaran kanssa melkolailla saman ikäinen.

 214. Avatar nooraliini sanoo:

  antaisin barbin mun veljen 4-vuotiaalle tytölle, jonka kanssa ollaan tutustuttu erinäisten perheriitojen takia vasta tänä vuonna :)

 215. Avatar Riikka sanoo:

  Antaisin barbien mun pikkuserkulle, joka on vähän kun mun pikkusisko :)

 216. Avatar sitruuna sanoo:

  Oi! Oon aina rakastanut barbeja! Mun ja mun pikkusiskon kaikki tärkeimmät leikit olivat barbileikkejä ja laitetaan vieläkin molemmat reilusti yli parikymppisinä aina meidän suosikki barbiperhe istumaan minijoulukuusen alle! :D Pikkuisella kummitytöllä ei ole vielä yhtään omaa barbia ja mun on niin pakko olla se joka pääsee ekan barbin hänelle antamaan! :D

 217. Avatar suzie. sanoo:

  lahjoittaisin tämän päiväkotiin, 3-5 vuotiaiden ryhmään, jossa teen keikkaa. siellä rakastetaan leikkiä prinsessaleikkejä ja barbiet joita ryhmässä on, ovat niin huonokuntoisia, että tämä ilahduttaisi varmasti :)

 218. Avatar Eve sanoo:

  Antaisin tuon lahjaksi kummitytön isosiskolle, jolla on iiiiso barbiekuume nyt käynnissä!

 219. Avatar Jennahan sanoo:

  Mukana arvonnassa! Omalle tytölleni antaisin jos voittaisin. :)

 220. Avatar Riikka sanoo:

  Miehen siskon tyttö on nyt kovassa barbi-iässä, joten hänelle tämä olisi kiva :)

 221. Avatar Juulia sanoo:

  Meillä tytöt, varsinkin isompi tykkää kovasti Barbieista, joten hänelle tulis :)

 222. Avatar mirkku sanoo:

  Veisin barbin mummolaani. Siellä vierailee molempien enojeni ihanat lapset, pienet serkkutyttöseni <3 heijän kans pääsisin minäkin samalla ihastelemaan tätä barbia ;) oon ollut itekki tosi iso barbifriikki, mulla oli kaks iiiisoa laatikkoa barbeja, niitten vaatteita ja tavaroita ja mistään en raaskinu luopua, tallessa ne on vieläki ja serkkutyttöjen kans niillä leikitään :D

 223. Avatar laukku sanoo:

  Antaisin ehdottomasti siskontytölleni joka täyttää pian viisi! Hän rakastaa barbeja ja joka kerta kun menen kylään siskolle, hän haluaisi leikkiä kanssani barbeilla. Rakastin itsekkin pienenä barbeilla leikkimistä, se oli ihan parasta! :)

 224. Avatar Martta sanoo:

  Antaisin Barbin meidän ihanalle pikkuneidille ♥

 225. Avatar Peppla sanoo:

  Antaisin tämän poikaystäväni pikkusiskolle joka on 6v (:

 226. Avatar zuzu sanoo:

  Antaisin barbin poikaystävän pikkusiskolle <3

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.