Bachelorette party

14.01.2014

Lauantaina oli kauan odotettu päivä, eli mun polttarit ja musta tuntuu että en vieläkään ole toipunut siitä hämmennyksestä, miten upeat juhlat mulle oli järjestetty! Mun kaveripiiri on tosi laaja ja levittäytynyt ympäri Suomea, mutta silti todella moni mun ystävä oli järjestänyt itselleen vapaan hetken mun polttareita varten ja meillä oli ihan huippu porukka kasassa. En edes oikeastaan tiedä miten voisin ylistää polttareitani tai ystäviäni tarpeeksi, joten ehkä on aika kertoa itse juhlista?

Polttarit alkoivat ylläribrunssilla meidän naapurin Oonan luona, mikä oli mun mielestä aivan ihana idea! Mua nauratti kauheasti kun en yhtään tiennyt mitä tapahtuu kun lähdettiin kaasojeni Emmiksen ja Netan kanssa meidän ovesta ulos, ja sitten mentiinkin hissillä pari kerrosta alemmas naapuriin brunssille. Mun ystävät olivat valmistaneet mielettömän brunssin piirakoineen, croissantteineen ja tuoreine mimosa-drinkkeineen, eikä päivä olisi paremmin voinut lähteä käyntiin.

DSC02817x DSC02778x DSC02786x DSC02789x DSC02812x DSC02833xBrunssin jälkeen suunnattiin hieman karuun säähän ulos, mutta ehdittiin onneksi paeta hotellimme sviittiin ennenkuin myrsky äityi todella pahaksi. Ulko-ohjelmassa oli kukkakimppukeilausta, mikä oli huisin hauska ice-breaker ja saatiin kyllä tunnelma ihan kattoon ja kiljuttiin kuin Himymin woo-girlsit konsanaan. Kukkakimppukeilauksessa ideana oli saada kukkakimpulla pulloista tehdyt ”keilat” kaadettua, mikä oli aika hankalaa, mutta maailman hauskinta! Kukkakimppu koki kovan kohtalon, raukkaparka.

DSC02843x DSC02857xMeidän juhla- ja yöpymispaikkanamme toimi Hotelli Seurahuoneen sviitti mm. poreammeella varustettuna, ja en olisi kyllä mitään ihanampaa juhlapaikkaa osannut toivoakaan. Seurahuone sijaitsi alle 50m päässä ravintolasta jossa kävimme syömässä, kuten myös klubista jolla illalla juhlimme. Sijainti oli aivan täydellinen, ja niin oli miljöö muutenkin. Meidän sviitissä oli ihanan paljon tilaa, sopivasti istumapaikkoja, mahtava huonekorkeus, monta peiliä meikkaaville (ja edelleen kiljuville) tytöille, kaksi suihkua, ja se poreamme.

Huoneesta löytyi myös skumppaa ja muuta juhlajuomaa niin paljon että kilttiä kotiäitiä kauhistutti, mutta hienosti jaksoin koko illan enkä yhtään hävinnyt nuoremmilleni vaan juhlin täysillä loppuun asti!

DSC02916x DSC02917x DSC02922x DSC02948 DSC02955xPikaisen naamojen kohennuksen jälkeen me siirryttiin Sokoksen yläkertaan ravintola Loisteeseen syömään, ja ruoka oli todella hyvää! Mä söin itse broileria, sieniohrattoa ja hunajapaahdettuja juureksia, mikä oli superherkullista, mutta kaikki muutkin kyllä tuntuivat todella tykkäävän omista annoksistaan eli ehdottomasti voin suositella Loistetta. Parasta ravintolassa olivat loistavan seuran ja maittavan ruuan lisäksi kuitenkin mielettömät näköalat ympäri Helsingin keskustan. Kymmenennestä kerroksesta oli nimittäin ihana tuijotella kaupungin valoja ja ulkona pauhaavaa lumimyrskyä, kun tiesi että hotelliin on niin lyhyt matka ettei ehdi edes tulla kylmä.

DSC02977x DSC02978x DSC02981x DSC02983xRuoka-annokset olivat juuri sopivan kokoisia, maha tuli täyteen mutta ei tullut ähky eikä sen myötä järkyttävä ruokalevon tarve, eli jaksettiin jatkaa juhlintaa heti syönnin jälkeen. Ruokailun jälkeen vuorossa oli vähän morsiamen menneisyyden läpikäymistä, mikä aiheutti kyyneleet silmissä naureskelua ja kiivasta väittelyä vuosiluvuista ja tapahtumien kulusta. Meillä oli niin hauskaa! Tytöt olivat askarrelleet mulle oman polttarikirjan, minne oli liimattu monta sivullista kuvia musta ja mun nuoruusvuosista, ja käytiin sitten näitä kuvia stoorien kera läpi.

Muisteloiden jälkeen me alettiin tietysti pelaamaan juomapeliä, joka olikin vähän erilainen juomapeli. Mä sain vastata kysymyksiin, joihin tytöt olivat laittaneet myös Oton vastaamaan, ja mun piti aina koittaa arvuutella että mitähän se Otto oli mahdollisesti vastannut. Tytöt olivat tainneet ajatella saavansa mut nalkkiin tällä pelillä ja juomaan useammankin huikan, mutta siinä kävikin niin että arvon polttareiden järjestäjät joutuivat juomaan mua enemmän, hahaa! He kyselivätkin multa että jutellaanko me oikeasti Oton kanssa noin paljon, kuin vastausten perusteella kävi ilmi. Ollaan kuulemma ihan liian yliällösöpöjä, tai jotain sinne päin!

DSC02990x DSC03002x DSC03097x DSC03115x DSC03132x DSC03157 DSC03179x DSC03215xHotellilta me lähdettiin sitten loppuillasta vielä melkein hotellin viereen Namuun, missä meille oli pöytä täynnä skumppaa ja drinkkejä varattuna koko seurueelle ja bileet jatkuivat ihan mahtavina! Tanssittiin sydämemme kyllyydestä koko porukka ja pidettiin superkivaa. Mä en oikeasti muista millon mulla on viimeksi ollut noin hauska ilta ja olen ollut noin rentoutunut ja antanut vaan mennä. Parasta oli se että sain viettää koko päivän ja illan kaikkien rakkaimpien ystävieni kanssa yhtäaikaa, se todella on harvinaista , tai oikeastaan ainutkertaista herkkua.

kollaasiiEn kyllä tiedä miten voisin tarpeeksi kiittää ihania ihmisiä ympärilläni siitä kaikesta hyvästä, mitä he tuovat mun ja meidän koko perheen elämään, mutta täytyy sanoa että on mulla kyllä maailman parhaat kaverit Kiitos vielä kaikille polttareissa mukana olleille, mä oon sanaton.♥


15 Responses to “Bachelorette party”

 1. Avatar Tiinn sanoo:

  Mistä on toi sun toppi? :)

 2. Avatar kotitonttu sanoo:

  Ihanan kuuloiset polttarit! :) Olet ollut todella tyylikkäänä, kuten aina!

 3. Avatar Sanna sanoo:

  Toi kenen kanssa pompit tossa sängyllä näyttää ihan yheltä tyypiltä joka on hertsikassa yhellä kirpparilla töissä. Jos kyseinen henkilö on sama niin mulle jäi kyseisestä tyypistä tosi hyvä fiilis kun asioin hänen kassallaan :) näyttää tosi kivoilta ja rennoilta noi polttarit :)

 4. Avatar Nimetön sanoo:

  Oot niin kaunis ja ihailen sun kroppaa!! :)

 5. Avatar Annele sanoo:

  oli varmasti upea päivä! :)

 6. Avatar Utelias sanoo:

  Näyttääpä kivalta! Mutta hei, pakko kysyä, mikä tuo hame on? Se näyttää aivan todella ihanalta!

 7. Avatar Karo sanoo:

  Nyyh harmittaa vieläki etten päässy, tosi ihanaa siellä on ollut ♥

 8. Avatar Henni sanoo:

  Ihania kuvia ja sä oot kyllä mielettömän kuvauksellinen nainen! :) Varmasti oli ikimuistoinen päivä!

 9. Avatar lillalove sanoo:

  Kuulostaa ihanalta <3 On kyllä oikeesti kiva, ettei ihmiset järjestä enää sellasia nolauspolttareita, vaan nykyään panostetaan enemmän hemmotteluun :)

 10. Avatar joku123 sanoo:

  kuka tuo on kenen kanssa pompit tossa sängyllä? :)

 11. Avatar Henni sanoo:

  Oot kyllä ihan mielettömän kaunis ja tyylikäs, jäin noita sun kuvia kattoon ihan kateellisena !:D Ja tosi ihanan kuuloset polttarit !

 12. Avatar Jarno sanoo:

  Eiiii, kuin siistii! :D Tärkeintä on ollut, että ollut kivaa ja sä oot saanut nauttia =) ♥

 13. Avatar Nimetön sanoo:

  puhut koko ajan tytöistä,paris on vissiin kans näillä puheilla tyttö? :o

 14. Avatar Jenny sanoo:

  Sulla on ihanan ”kuohkee” tukka :)

 15. Avatar Mertsi sanoo:

  Mun makuun aika tylsät polttarit, ns. perus baari-ilta hotellilla höystettynä, mutta itse en tosin perusta juomisesta yhtään ja syömään/hotelliin nyt pääsee aina, joten siksi näin. Mun unelmana ois ennemminkin käyttää päivä tehden kaikkea kivaa yhdessä hullutellen (toki talvi rajoittaa tätä) ja tehdä jotain erikoista, jota ei varmasti toiste tule tehtyä ja joka ei kuitenkaan sisällä mitään nolaamista (pienet pukeutumiset ym. toki ok). Baariin en haluaisi missään vaiheessa, vaan esimerkiksi joku mökki jossakin syrjäisemmässä ois loppuillasta parasta. Pitänee vihjaista kavereille hyvissä ajoin..

  Mutta jokaisella toki on ihan omanlaisensa polttarit ja selvästi itse tykkäsit näistä, sehän siinä aina on tärkeintä. :) Olit tosi nättinä!

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.