Kevääksi hakusessa

20.01.2014

Ajattelin pitkästä aikaa koota muutaman kollaasin vaatteista, joita haaveilen löytäväni itselleni kevääksi. Aika hyvin olen pitäytynyt siinä mun listassa (jonka mainitsen nykyään tosi usein jostain syystä) joten koen että nyt on aika lisätä ehkä muutama uusi asia listalle, joiden tarpeen olen huomannut vasta viime aikoina. Kävin läpi Sheinsiden valikoimia ja kokosin mun suosikkeja kuviin.

graysweatshirtsTiikeri-college täällä, Popcorn college täällä ja Legend-college täällä

Mulla on kaksi collegepaitaa jo entuudestaan, mutta sitä täydellistä yksilöä ei ole vielä löytynyt. Tämänhetkiset collegepaitani ovat väreiltään tummanharmaa ja viininpunainen, joista tummanharmaa kaveri kutistui pesussa aivan muodottomaksi ja viininpunainen on liian viininpunainen, eli syksyinen. Olenko mä ainoa jonka mielestä viininpunainen ei näytä keväällä enää ollenkaan niin kivalta kuin syksyllä? Näistä kolmesta ihanasta collegesta tykkään juuri siksi että tämä perus harmaameleerattu sävy on klassikko, ja näissä on kaikissa jokin kiva juju vaikka ne ovatkin yksinkertaisen tyylikkäitä. Suurin suosikkini on ehkä tuo kropattu Popcorn -college, sillä se on ihanan pirteä punaisella printillään.

kevätaitojaEka paita täällä, liukuvärjätty paita täällä, sinivalkoinen paita täällä, mustavalkoinen lintupaita täällä, kukallinen farkkupaita täällä, atsteekkipaita täällä, liukuvärjätty farkkupaita täällä, leopardipaita täällä

Tyylikkäitä, siistejä kauluspaitoja ei ole koskaan liikaa. Haaveissani siintää joku sinisen tai vihreän sävyinen kevyt ihanuus, eniten näistä ylärivin neljästä mua miellyttää tuo liukuvärjätty paita keskellä. Se on jotenkin niin ihanan herkkä ja kaunis, mutta alkaako ombre olla jo vähän out? Tykkään kyllä kaikista muistakin ylärivin paidoista todella paljon, ja näen jo mielessäni miten kivoja asuja noista voisi yhdistellä sekä hameiden että housujen kanssa, ja miten kivasti ne sopisivatkaan yhteen uuden bleiserini kanssa.

Alarivin farkkupaidat ovat aivan ihania! Mulla on myös yksi farkkupaita jo entuudestaan, vuonna 2009 Gina Tricotista ostettu ihan perus keskisininen farkkupaita helmiäisnapeilla, mutta se on tosiaan ostettu viisi vuotta sitten ja kaipaan jo ehkä vähän vaihtelua denim-yläosien saralla kun sitä olen käyttänyt niin pitkään. Hyvin se on kyllä kestänyt ja ollut laadukas, ja tässä taas huomaa että ajaton, yksinkertainen malli kestää aikaa ja on freshin näköinen vielä vuosienkin jälkeen. Nyt kuitenkin kaipaan jotain vähän näyttävämpää ja erilaisempaa farkkupaitaa sen rinnalle, ja leopardikuosi-hulluna muhun iskee tietysti eniten tuo leopardiolkapäinen rento malli oikealla.

cuteandcomfyPitsinahkamekko täällä, collegemekko täällä, musta taskumekko täällä, sydänmekko täällä

Erilaisissa blogi- ja PR-tapahtumissa pyöriessäni olen huomannut, että mulla on tosi vähän vaihtelua mun ”siisteissä arkivaatteissa”. Perus asuni tälläisiin tilaisuuksiin on yleensä farkut, siisti (kaulus)paita ja neule tai bleiseri. Olen alkanut kaipaamaan siistejä arkimekkoja juhlamekkojeni rinnalle, jotta voisin useamminkin valita kaapistani jotain muuta ainaisten farkkujen tilalle ja löysin neljä pakkosaadaheti-mekkoa kun tutkailin Sheinsiden valikoimaa. Mä tykkään tekonahasta ja nahkaa multa löytyy niin housuista, takeista kuin jo kahdesta mekostakin, mutta ne ovat molemmat senverran juhlavia että en niitä esimerkiksi aamupäivän lasten kanssa vierailtavaan tuotelanseeraustilaisuuteen kyllä kehtaisi laittaa.

Tuo vasemmanpuolimmainen mekko on kyllä pitsihihoilla varustettu, mikä tekee siitä ehkä vähän juhlavan, mutta mielestäni siitä saisi oikein asustamalla aivan ihanan mekon tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Kolme muuta mekkoa sensijaan eivät mielestäni ole kovin juhlavia, ja esimerkiksi collegemekko näyttää niin mukavalta että siinä voisi lähteä vaikka leikkipuistoon pomppimaan Tiaran ja Zeldan kanssa.

Mitkä olivat teidän suosikkivaatteitanne? Mitä vaatetta kaipaatte vaatekaappiinne keväällä 2014?


No Responses to “Kevääksi hakusessa”

 1. Avatar Kisuliini sanoo:

  ”Se on jotenkin niin ihanan herkkä ja kaunis, mutta alkaako ombre olla jo vähän out?” Et kai oikeasti ajattele noin, että jotain vaatetta ei voi pitää koska se ei ole enää muodissa? Mä olen aina inhonnut tuollaista ajattelutapaa. Minusta sillä ei ole mitään väliä onko vaate muodissa vai ei, kuhan itse tykkää.

  • Iina Iina sanoo:

   En ajattele että ei voi pitää, pidän kyllä kaikkia kaapista löytyviä vaatteita riippumatta trendikkyydestä :) Mutta en välttämättä halua ostaa uutena sellaisia vaatteita jotka ovat pyörineet jo katukuvassa niin kauan että itseäkin melkein kyllästyttää. Kuten olen täälläkin kirjoittanut niin muoti on superlähellä mun sydäntä, ja olen todella tarkka omista vaatteistani ja seuraan trendejä. Sillä sen sijaan mitä muut pukevat päälleen, ei ole mulle mitään merkitystä :)

 2. Avatar alexandria sanoo:

  Ei herranjumala minkä pakkomielteen sain kehitettyä tohon collegemekkoon tässä tiistaiaamun ratoksi! Aivan täydellinen!! ♥

 3. Avatar Maria sanoo:

  Tällaset postaukset on kivoja! Pari noista kauluspaidoista meni kyllä tuonne mietintäosioon. :)

 4. Avatar lillalove sanoo:

  Olin ihan in love syksyllä burgyndyyn, mutta nyt kevään lähestyessä se ei kauheesti houkuta. Pastilleja ja muuta ihanaa kiitos :)

 5. Avatar Linkku sanoo:

  Vitsi kuinka ihanilta ja rentseiltä noi kaikki collegepaidat näyttää! Sellasia mulla ei taida pahemmin olla, joten tarpeeseen tulis. Ja sit toi leopardikuosinen farkkupaita, oh!! Perfect :D Iteki oon vähä turhan hulluna leopardikuosiin… Siskon kommentti mun kaikkiin uusiin leopardivaatteisiin on aina ”lopeta jo” :’D

 6. Avatar Ninni sanoo:

  Tosi kivoja vaatteita,minun mielestä noista kauluspaidoista nuo neljä oikeenpuolimmaista on ihanimmat ja samoin mekoista kaks oikeella puolen olevaa. Tuon ihanan sydänmekon voisin tilata vaikka heti itselleni ja samoin lintupaidan. <3

 7. Avatar Santra sanoo:

  Pakko ihan kysyä että millä ohjelmalla laittelet näitä kuvia, siis yhdistelet tekstejä, vaatteita ja kuvia? :)

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.