Jännitystä ilmassa

23.01.2014

Siinä vaiheessa kun minä, ruuanlaiton truelover olen kolme kertaa peräkkäin onnistunut unohtamaan jonkin valmistamani ruan olennaisen ainesosan ostamisen, voi varmaankin päätellä että häästressi on huipussaan. Eilen unohtui tomaattikastiketta varten ostaa tomaattimurska, tänään makaronilaatikosta makaronit, tiistain ruuan unohtunutta ainesosaa en edes muista enää koska mulla ei ole hajuakaan mitä me syötiin silloin. Miten voinkin olla näin urpo? Tämä ei ole yhtään mun tapaista, mulla on norsun muisti, mä oon se joka muistaa lapsuudenkaverin ovikoodin vuodelta 1997 ja kaikki vanhat kotiosoitteet missä olen asunut elämäni aikana.

Onneksi nuo ruokaunohdukset nyt eivät maailmaa kaada ja muuten olen pyrkinyt nyt tekemään mahdollisimman paljon listoja etten vain unohda mitään tärkeää. Tänään on taas monta asiaa tullut hoidettua, mistä johtuen ensi viikon kalenteri on niin täyteen buukattu kuin mahdollista. Huomenna mä kuitenkin pääsen rentoutumaan koko päiväksi ja aivan uusiin maisemiin, mutta siitä kerron lisää vasta myöhemmin. Antakaa se mulle anteeksi, mä en yleensä harrasta näitä ”siitä lisää myöhemmin” -kiusoittelujuttuja, mutta nyt haluan pitää vielä hetken tämän ihan omana tietona koska olen niin äärettömän iloinen ja innostunut että pelkään että jos sanon sen ääneen niin se ei toteudu!

Tiara täytti tällä viikolla jo kaksi vuotta ja neljä kuukautta, hurjaa että aika vaan vilistää eteenpäin eikä itse huomaakaan kun ei tajua pysähtyä ajattelemaan. Tipasta on kasvanut niin ihanan osaava ja reipas tyttö, joka elää todellista prinsessavaihetta tällä hetkellä. Mielipiteitä on alkanut löytymään siitä mitä aamulla saa pukea hänen päälleen ja yleensä päälle täytyy saada mekko, kaulaan koru ja tukkaan joku härpäke. Sitten Tiara kävelee käsilaukku kädessä kotona, kopistelee mun korkkareilla ja raahaa kauppaankin punaisen glitter-laukkunsa yhdistettynä Mini Rodinin pandahaalariin, jonka ympäri laukun hihna juuri ja juuri riittää niin että perusmittainen olkalaukku roikkuu vyötärön korkeudella.

IMG_4100 IMG_4108 IMG_4132 IMG_4169 IMG_4159 IMG_4164Tänään ulkoiltiin aamulla rapsakassa pakkassäässä tyttöjen kanssa vaikka ei me kauhean kauan viitsitty olla kun tuntui että posket jäätyy. Neidit keinuivat vuorotellen vauvakeinussa ja Tiara antoi siskolleen ylpeänä vauhtia, mikä sai Zeldan kikattamaan ja kiljumaan riemusta. Viime aikoina Tiara on ottanut yhä enemmän isosiskon roolia omakseen ja huolehtinut Zeldasta innoissaan. Monena päivänä Tipa on saanut syöttää Zeldalle hedelmäsoseen välipalaksi  ja osannut tosi hienosti syöttää koko purkillisen, eikä ole edes pahemmin sotkenut! Ensin vähän epäröin kun Tipa ilmoitti haluavansa syöttää, mutta ajattelin että eikai pieni sotku haittaa jos hän niin kovasti haluaa kokeilla ja yllätyinkin iloisesti kun ruokailu sujui hyvin.

IMG_4259x IMG_4265Mutta nyt mun on pakko suunnata nukkumaan koska kello soi aamulla 4.30 ja mua hirvittää jo valmiiksi että miten ihmeessä pääsen ylös! Hyvää yötä ihanat, päivittelen huomenna ainakin Instagramia ahkeraan (@iinalaura) eli jos haluatte tietää mitä huomenna tapahtuu niin kurkkikaa sinne!


33 Responses to “Jännitystä ilmassa”

  1. Sara sanoo:

    Ohoh, miten se aika näin nopeasti meni, muistan elävästi kun Tiaraa vasta odottelit 🙂

  2. Tanja sanoo:

    Mistä tuo mekko on? Ihana!

  3. Nimetön sanoo:

    Tiara on niin kaunis lapsi! ♥

  4. AnnaMaria sanoo:

    Älä huoli, kaikki unohtelee välillä asioita, vaikka normisti olisikin kuinka hyvä muisti. Varsinkin stressaantuneena pää ei jaksa muistaa kaikkea, se menee kyllä ohi<3 Tiara on kyllä tosi söpö ja ihanat ballerinat, olispa tollasia aikuistenkin kokoa. Tuossa ylimmässä konttauskuvassa Tipassa on muuten tosi paljon sun näköä 🙂 Ihanaa päivää sulle!<3

  5. Anni sanoo:

    Yleensä Tiara on ihan kopio Otosta, mutta tuossa alimmassa kuvassa missä Tiara on yksistään niin on kyl ihan sun näköinen 🙂

  6. Nanne sanoo:

    Miten Tiara voikin olla jo noin vanha 😀 Muistan niiin selkeästi vielä sen ajan, kun vasta odottelit Tiaraa 🙂 Tiara on myös tosi paljon Oton näköinen!

  7. Kaisla sanoo:

    Senki tollukka! XD

    ooiii <3 ihana kuulla, että tikru tykkää sen laukusta <3 tuli ihana fiilis! XD

    nähdään pian <3

  8. Mira nda sanoo:

    Ihania kuvia Tiarasta! Voi mikä suloisuus.

    Tsemppiä hääjärjestelyihin ja voimia!

  9. ssas sanoo:

    näissä kuvissa tiara näyttää kyllä tosi paljon sulta! 😀 vaikka yleensä oon huomannut tiarassa enemmän oton näköä

  10. Emppu sanoo:

    Minkä merkkinen toi Zeldan haalari on? 🙂 Ihania tyttöjä jälleen kerran♥

  11. Jarno sanoo:

    Ei sitä taida pysyy moni muukaan mukana, että miten noi lapset kasvaa nopeesti. Olen jopa hämilläni, että kohta Tiara menee kouluun :DD Mutta aivan loistavia kuvia 🙂 ♥ Ikäväääää, like always

  12. Julia sanoo:

    Apua oompa mä lukenu sun blogia jo kauan!! En edes ole tajunnut miten aika meneekään näin nopeesti, Tiarakin jo reilusti yli 2vuotta :D. Ekasta postauksesta asti oon lukenu blogias ja edelleen kuuluu lemppareihin.

    • Iina sanoo:

      Hahah 😀 Aika kuluu niin nopsaa ettei sitä ees huomaa! Ihan huikeaa että oot lukenut mun höpötyksiä noin kauan, ja vieläpä pysynyt mukana :)! Kiitos hurjan paljon♥♥

  13. Irene sanoo:

    Maailman söpöin tähtimekko!! <3<3 Oli mahtavaa nähdä Köpiksessä!! Toivottavasti nähdään taas pian!

  14. Suvi sanoo:

    Mikä merkki toi zeldan haalari on? 🙂

  15. fanni sanoo:

    Ihana poseeraaja siellä!

    Tsemppiä viimeisiin viikkoihin ennen häitä 🙂 listoja listoja! Niiden kans mä elin varmaan kuukauden ennen h-hetkeä 🙂

  16. Nimetön sanoo:

    olisiko sinulta mahdollista ostaa Tiaran ja Zeldan vanhoja vaatteita?

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.