Kuulumisia hääkuplan ulkopuolelta

02.02.2014

Moikka! Otto jäi eilen töistä lomalle viikoksi, ja en voisi olla iloisempi, helpottuneempi ja onnellisempi. Kulunut syksy ja talvi ovat olleet äärimmäisen rankkoja meidän perheelle, kun Otto on painanut duunia minkä on ehtinyt. Mutta nyt se kaikki viimein palkitaan ja saadaan viettää koko viikko yhdessä perheen kesken, ennen kuin lauantaina kaikki sitten huipentuu meidän hääjuhlaan.

Tämä viikko on ollut yhtä kiirettä ja menoa, sekä hääjuttujen että blogin yhteistyökuvioiden osalta, mutta mulla on ollut superhauskaa ja olen saanut tavata ihan huippuja tyyppejä, kuten esimerkiksi hääkukkaliikkeemme taitavan omistajan, joka tiesi heti millaisia kukkia mä tarvitsen, hääkampaajani joka teki todellisia taikoja tukalleni, sekä esimerkiksi Fashionstoren huippukivat tytöt joiden kanssa mulla oli tapaaminen alkuviikosta.

Fashionstoresta kerron myöhemmin lisää, mutta nyt vuorossa kuvia torstain eventistä, joka liittyi alkoholiin, mutta jonka vietin vesiselvänä. Torstaina oli siis uuden Campari -kalenterin julkistustilaisuus, missä tapasin Kidekollegani Annan ja Karoliinan. Campari juomana ei ehkä ole ihan se mun juttu, mun makuaisti kun on raskauksien jälkeen taantunut alkoholin suhteen teiniajoille, jolloin siis ainoa mikä upposi oli limuviina tai makea siideri. Pelkkä alkoholin haju jo ällöttää nykyään, vaikka ennen raskauksia saatoin nauttia viiniä tai lasillisen viskiä ihan ongelmitta. Mutta kalenterin kuvat upeasta Uma Thurmanista olivat kyllä vaikuttavia, ja tilaisuudessa oli niin herkullista ruokaa että vyötärönympärys kasvoi varmaan 20cm kun nautiskelin brownieita, pastasalaatteja ja patonkia.

IMG_4879IMG_4882 IMG_4889 IMG_4910 IMG_4918 IMG_4943x IMG_4944x IMG_4964xJakku Sheinside* / Paita Sheinside* / Farkut Cubus / Kengät Zara / Laukku Michael Kors / Käsikoru Ti Sento / Kello Guess*

* saatu blogiyhteistyön kautta.

Sain ylläolevan harmaan jakun ja ihanan sinisen puseron Sheinsidelta tällä viikolla, ja tykkään kovasti niistä sekä yhdessä, että erikseen. Jakku on mukavan hienostunut, mutta kuitenkin rento ja neulemainen, menee nätisti talvella takin alle ja lämmittää, mutta on varmasti kevyt ja kiva myös lähempänä kesää ihan ilmankin takkia. Napitettavia, siistejä puseroita ei voi olla liikaa ja päätin kokeilla kerrankin vähän rohkeampaa väriä ainaisen mustan, harmaan ja valkoisen sijaan. Mielestäni sininen näyttää blondin tukan kanssa tosi kivalta, mitä te olette mieltä?

IMG_4749 IMG_4825x IMG_4827 IMG_4732Tiara ja Zelda ovat olleet tällä viikolla päivisin paljon mummunsa kanssa, kun mä oon juossut jokapaikkaan. Onneksi äiti tuli tänne avuksi niin olen saanut tehtyä sekä hääjuttuja, että blogijuttuja paljon. Kerettiin me kuitenkin tyttöjen kanssa kirjastoon hakemaan jättiläispino luettavaa, ja ollaankin luettu paljon yhdessä aina sopivan hetken tullen. Nyt ollaan saatu olla tyttöjen kanssa koko viikonloppu kotona rauhassa ja ensi viikolla on vähemmän juostavia paikkoja ennen lauantaita (tai niin luulen, katotaan vaan kun hääpäivä lähestyy niin ne kiireet vaan lisääntyvät). Tiara on niiiin iloinen kun saa olla mummun kanssa, kun ikävä kerkesi jo olla kova joulun jälkeen.

Zelda on kasvanut hulluna, ja oppinut uutta. Meidän pikkuapina kiipeää jo itse syöttötuolista ruokapöytää vasten seisomaan ja pääsee luikahtamaan joka paikkaan. Silmät saa olla selässäkin ihan kokoajan, kun utelias yhdeksänkuukautinen vilistää menemään minkä kerkeää. Tiaraa harmittaa välillä kun pikkusisko tulee ”pilaamaan” leikit, mutta aika hienosti tytöt ovat leikkineet yhdessäkin!

IMG_5183x IMG_5190x IMG_5163xTakki Sheinside* / College Sheinside* / Hame Gina Tricot / Sukkikset H&M / Kengät Dinsko / Laukku Guess / Käsikoru BikBok

*saatu blogiyhteistyön kautta

Sheinside lähetti minulle myös rennompaa vaatetta, eli tuon ihanan Popcorn -collegen jota kuolasinkin jo aiemmin, ja joka on myös vilahtanut Instagramissa samalla kun esittelin uutta tukkaani. Hiuksista teen vielä kokonaisen postauksen kun nyt on tullut niin paljon viestejä ja muutama kommenttikin aiheeseen liittyen, mutta supertyytyväinen olen ehdottomasti! Hääblogia ja Instaa vilkuilleet ovatkin jo aiemmin nähneet tukasta useamman kuvan niin kiinni kuin aukikin. Näiden hiusten myötä mä oon nyt täysin varma, että oli oikea valinta vaalentaa tukka, en oo varmaan koskaan ollut näin tyytyväinen hiuksiini!

Me aletaan nyt Oton kanssa askartelupuuhiin, sillä jonkinverran on vielä hommaa ennen lauantaita silläkin saralla. Vilkuilkaa hääblogia, jos kaipaatte kuulumisia sillä se tulee päivittymään lauantaita ennen vielä monta kertaa! Hyvää yötä ihanat♥♥


No Responses to “Kuulumisia hääkuplan ulkopuolelta”

 1. Avatar Tiia sanoo:

  Hei! Haluan antaa sulle pari vinkkiä tulevaa hääpäivää varten :) Älä jätä itsellesi mitään tehtävää lauantaille vaan rentoudu niin hyvin kuin mahdollista (Hoida tehtävät niin, että joku muu voi ne hoitaa!) ja NAUTI! Hääpäivä menee niin nopeasti ohi, että siitä ihan yllättyy! Eli siis rentoudu äläkä stressaa mistään ja nauti :) Niin minä tein! Terveisin tuore morsian, joka vihittiin avioliittoon maailman parhaimman miehen kanssa 1.2.2014 <3

 2. Avatar roosa sanoo:

  Aivan ihania kuvia tytöistä :) Voisitkohan sä antaa muutaman vinkin miten saat ponnarin onnistumaa noin täydellisesti? En kerta kaikkiaan saa sitä ikinä näyttämään hyvältä :–D

 3. Avatar katariina sanoo:

  goldwellin vaahtosävytteillä saa kellertävän sävyn pois pidennyksistäsi :)

  • Avatar H sanoo:

   Katsoin myös että latva on ihan keltainen verrattuna tyveen ja meinasin saman vinkin tulla antamaan :) itsellä myös blondi ja olen niiiin supertarkka ja ankara omalle ja muiden päille XD ihan mahtavan näköinen nyt kyllä tuo tukka kun on pidennykset, sopii sulle tosi hyvin !

 4. Avatar mansikka sanoo:

  Tossa ekassa kuvassa, missä sulla on toi popcorn-paita, näyttää ihan siltä kuin sun käsi joka on hiusten edessä olis ihan lyhyt. Jotenkin semmonen kuvakulma, että näyttää oudolta :D

  Koita selvitä kiireen keskellä, onneksi on paljon apujoukkoja :)

 5. Avatar Linkku sanoo:

  Siis toi sininen sopii sulle upeesti!! Mun mielestä ainaki mulle itelleni sopii tollanen sininen just vaaleiden hiusten ja sinisten silmien takia :) sua kans pukee kyllä hienosti!

 6. Avatar Elisabet sanoo:

  Hyvin sopii sininen sulle! Meidänkin pikkuapina (huomenna 10kk!) kiipeilee syöttötuolista ja onpa hän jo kerran melkein pöydälle mennyt siitä istumaan. :D Joten joo, silmät saa olla selässäkin. Tuo pinkki laukku on muuten kiva väriläikkä noiden vaatteiden kanssa. :)

 7. Avatar Olivia sanoo:

  Mua kiinnostaa hirveesti että minkä pituisia sinä ja Otto ootte? :DDDDD Aika hassu kysymys!

 8. Avatar Vilhelmiina sanoo:

  Ei herranjumala kun sä Iina olet sitten kaunis, ja kaunistut päivä päivältä vaan kokoajan enemmän! :) Blondi tukka ja tuo punainen huulipunakin on kyllä niin sun juttu <3

 9. Avatar Essi sanoo:

  Iina !! En kestä kuinka kaunis sä olet!! Sun kasvoille sopii muuten paremmin pitkä tukka kuin lyhyt. En malta odottaa kun näen miten säteilevän kaunis morsian susta tulee…

 10. Avatar Jarno sanoo:

  Noi viimeiset kuvat (y) Toi sivulta kiinni hiustyyli sopii sulle ku nenä päähän!!! :D <3

 11. Avatar reettis sanoo:

  mee salille hyvä nainen!!

 12. Avatar Linda sanoo:

  Ihania kaikki nää kuvat! Tosi nätti toi sun asu mun mielestä ja näytät kauniilta noissa kuvissa, tytöt myöskin super söpöjä! Ja nami ruokaa. Toivottavasti ehditte vähän rentoutuakin tällä viikolla, vaikka varmaan on vielä paljon suunniteltavaa ja vähän stressaa! :)

  • Iina Iina sanoo:

   Voi kiitos ihan hurjasti, kiva että tykkäsit :)!! Hirveesti ei ehditty rentoutumaan, mutta hääpäivänä sitten kyllä otettiin rennosti ja kaikki meni nappiin :)!

 13. Avatar Mimmu sanoo:

  etkö vastaa kommentteihin enään.. ymmärrän että on ollu hää järjestelyt ym mutta kun olet kerken postaamaan ja silti tammikuulta vastaamattomia kommenteja.

  • Iina Iina sanoo:

   Kun on tehtävä valinta päivitänkö blogia ollenkaan vai vastaanko kommentteihin niin valitsen blogin päivittämisen, sillä se on mielestäni reilumpaa kaikkia lukijoita kohtaan. :) Nyt olen vastannut lähes kaikkiin kommentteihin!

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.