Oonan babyshowerit

08.04.2014

Lauantaina oli juhlantäyteinen päivä, kuten koko viikonloppu, ja juhlahumu alkoi ihanilla babyshowereilla. Oonalla, meidän naapurilla ja rakkaalla ystävällä on melkein sama laskettu aika kuin mulla oli viime toukokuussa, ja babyshowereitakin juhlittiin tismalleen samana viikonloppuna kuin mun juhlia vuosi sitten. Tulipa jotenkin niin haikea fiilis, etenkin kun samaan aikaan sitten juhlittiin oman ”vauvan” 1v-synttäreitä, aika hyvin kuvasti tätä ajankulua tällainen järjestely.

Oonan äiti ja sisko olivat järjestäneet upeat juhlat Oonan ja tulevan pikkutytön kunniaksi ja tarjolla oli ihania herkkuja ja mukavaa yhdessäoloa. Arvuuteltiin vauvan syntymäpäivää, strategisia mittoja sekä nimeä, ja kirjoiteltiin vauvalle terkkuja ja vanhemmille hyviä neuvoja. Mä kirjoitin yhden neuvon kahteenkertaan alleviivattuna: Älä stressaa. Se on mun mielestä aika hyvä neuvo, vaikka tuppaa kyllä aina joskus unohtumaan itseltäkin. Äitiys ja vanhemmuus on kuitenkin himpun verran helpompaa kun luottaa itseensä ja omiin kykyihinsä, eikä murehdi turhia, eikö vain?

Pääsin vaihtamaan nukkevauvalta vaippaa silmät sidottuna ja suoriuduin omaksi yllätyksekseni aika hyvin ja voitin! En ehkä osannut kohdella vauvaa silmät sidottuna yhtä hellästi kuin omia naperoita yleensä, mutta onneksi se ei tainnut haitataa chuchu-nukkea kauheasti, haha. Vaatteetkin sain päälle ja tutin suuhun, ihan hyvä suoritus se oli!

DSC_1622DSC_1626 DSC_1628 DSC_1642x DSC_1650 DSC_1659x DSC_1661x DSC_1682x DSC_16881974330_10201106261373392_1459116258721657003_o 10007306_10201106293134186_9139946518527038157_o DSC_1704xViime aikoina lähipiirissä on ollut hurjasti raskaus- ja vauvauutisia ja sitä ei voi kyllä sanoin kuvailla miten onnellinen olen kaikkien puolesta! On ihanaa päästä seuraamaan kun syntyy mahtavia minityyppejä ja pian meidän tytötkin saavat uusia leikkikavereita. Vauvakuumetta mulle ei itselleni ole onneksi tullut, mutta odotan kyllä innolla että saan ihania pikkuisia meille toivottavasti joskus hoitoon ja pääsen ainakin sylittelemään ihania vauvantuoksuisia minejä. Tämä on mulle ja meille myös ihana uusi tilanne, me kun oltiin oman ystäväpiirimme ensimmäinen vauvaperhe ja mä toivon että voidaan olla myös ystäville apuna ja tukena, samalla tavalla kuin he ovat olleet meille.

Nyt mun täytyy alkaa pakkaamaan, sillä iltapäivällä lähtee lento kohti maata jossa en ennen ole käynytkään. Mitähän mä otan mukaan? Siellä on säätiedotusten mukaan 15 astetta lämmintä tänään, mikä kuulostaa ainakin kivemmalta kuin tuo puhelimeni ilmoittama Helsingin yksi miinusaste. Kerron tosiaan myöhemmin lisää, laitan ainakin Instagramiin (@iinalaura) kuvia vielä lentokentältä ja koitan sitten hotellilla käyttää vaikka wifiä ja laittaa lisää kuvia myöhemmin!

Ihanaa tiistaipäivää kaikille!♥


10 Responses to “Oonan babyshowerit”

 1. MK sanoo:

  Hei siisti tuo kukkasilmäinen pöllölahja, mistähän noita saa ja mitä sisältää :)? Ihania herkkujakin!

 2. Jenni sanoo:

  Voi että miten ihanan näköiset ja kuuloiset kutsut!

 3. st.brigitten sanoo:

  Ihanat kutsut! ja hei onnea 1-vuotiaalle Zeldalle! En päässyt aiemmin onnittelemaan kun kävin synnyttämässä tämän meidän kolmannen rakkauden <3 😀 hän on nyt viikon ikäinen ihana pieni tyttönen:)

  • Iina sanoo:

   Voi hurjan paljon onnea teille ihanasta kolmannesta pikkuisesta!!!♥♥ Ja paljon kiitos! Oot kyllä ihana kun jaksat käydä täälläkin onnittelemassa vaikka juuri olet saanut vauvan!

 4. Jenna sanoo:

  Onko tuo tummatukkainen tyttö Minna?

 5. -S- sanoo:

  ihanan näköiset herkut 🙂 . sitten ihan muusta aiheesta, onko siinä mustassa pienessä Michael Korsin laukussasi se ketju osa siis ”kullan vai hopean” väristä? Mistä olet sen ostanut? Mistäköhän sellaisen vielä saisi juuri tuon värisenä?

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.