Sylvanian Families -arvonta

20.04.2014

Saimme tuossa muutama viikko sitten Sylvanian Familiesin ihanan nalleperheen ja minibussin tytöille leikittäviksi, ja ne ovat saaneet osakseen jo rajua rakkautta yksivuotiaaltamme, ja innokkaita leikkejä kaksivuotiaaltamme. Mulla oli pienenä oravaperhe ja hiiriperhe, taisi olla ehkä karhuperhekin, ja muistan aina leikkineeni mielellään niillä. Mä tykkään kovasti Sylvanian Familiesin maanläheisyydestä, ne muistuttavat mun omasta lapsuudesta ja ovat niin ihana tavallisia, pelkistettyjä ja suloisia värioksennus-glittermegapläjäys-jättipäänukkejen ja muiden kummallisten nykyajan villitysten rinnalla.

Kaksivuotiailla lelusuosikit vaihtelevat tiuhaan tahtiin, mutta ainakin tällä hetkellä näyttäisi siltä että Sylvanian Familiesit ovat tulleet jäädäkseen, äidin mieliksi. Ennemmin mä näitä ostelen synttärilahjaksi kuin vaikkapa monsterinukkeja. Zelda rakastaa hahmoja myös, onneksi tässä setissä ei ollut mukana pikkutavaroita juurikaan. Hahmot ovat vähän kokeneet kolhuja, kun Zelda natustaa niitä pienillä hampaillaan, mutta ei muutama kolhu haittaa mitään.

IMG_0997x IMG_1007x IMG_1021x IMG_1032x IMG_1038x IMG_1068xPääsiäisen kunniaksi mä sain teille arvottavaksi ihanan Sylvanian Families -rantapakkauksen! Rantasettiin kuuluu hurjasti ihania pikkutavaroita ja yksityiskohtia, juuri niitä joita itse lapsena rakastin, mutta ihan pienimmille näitä en antaisi. Onneksi iloa riittää varmasti hahmoista ja rantakalusteista, pikkutavarathan voi vaikka jemmata myöhemmin annettavaksi jos kotona on vielä pikkuruisia leikkijöitä.

IMG_8155xYhteistyössä Sylvanian Families.

1176152_10201742037730886_548105345_nArvontaan voit osallistua keksimällä itsellesi nimimerkin, kommentoimalla tähän postaukseen ja jättämällä sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään. Ajattelin tällä kertaa myös lisätä arvonnaan valinnaisen lisäjutun jolla voi lunastaa itselleen kaksi arpaa, nimittäin muutaman kysymyksen teille lukijoille, koska mua kiinnostaa tietää. Voit siis osallistua yhdellä arvalla ihan normaalisti, tai kahdella arvalla vastaamalla kysymyksiin. Osallistumisaikaa on torstaihin 24.4.14 klo 20.00 asti.

 1. Milloin aloit lukemaan blogiani?
 2. Oletko vakkarilukija vai satunnainen vierailija?
 3. Mistä pidät/et pidä blogissani?
 4. Parannusehdotuksia?
 5. Postaustoiveita?

Eli viisi kysymystä, toivottavasti edes muutama jaksaisi vastailla kysymyksiin. Musta olisi nimittäin todella mielenkiintoista kuulla vastauksia, sillä blogissani ei tämän tyyppistä gallupia ole ollut varmaan ensimmäisen vuoden jälkeen! Paljon onnea arvontaan kaikille!


No Responses to “Sylvanian Families -arvonta”

 1. Avatar Marikamaji sanoo:

  Noilla olen itsekin leikkinyt lapsena ja vielä yksi hahmo on tallessakin! Olisi mukava saada näitä taas ja saada lapset leikkimään, itse mukaan lukien! ;)

  Milloin aloit lukemaan blogiani?
  Noin vuosi sitten.
  Oletko vakkarilukija vai satunnainen vierailija?
  Vakkari. Katson päivän, kahden välein onko uusia postauksia.. :)
  Mistä pidät/et pidä blogissani?
  Pidän selvästä rehellisyydestäsi. Kerrot myös lapsiperheen epämukavista asioista ja sitten tuot kuitenkin tiettyä glamouria blogiin sopivissa määrin! Viihdyttävä, tietoa-antava ja hauska :)
  Parannusehdotuksia?
  Ei tule mieleen!
  Postaustoiveita?
  Kyselypostaukset on mukavia! Lukijoiden kysymyksiin vastaamista.. :) tietyn kategorian mukaan aina silloin tällöin!

 2. Avatar Sofia sanoo:

  Kahdella mukana! 1. Kideblogin tullessa 2. Aika vakkari 3. monipuolisuus 4.- 5-

 3. Avatar Zanzi sanoo:

  Noita Sylvian families hahmoja meillä ei vielä olekaan yhtään. Itsellä joskus lapsena ollut samanlaisia, mutta en ole varma oliko samaa sarjaa vai jotain toista :) Ihania on.

 4. Avatar emmi sanoo:

  Vuosi sitten aloin lukemaan blogiasi ja erittäin tyytyväinen lukija täällä :) säännöllisesti luen julkaisujasi.
  Pidän blogissasi ihanasta positiivisuudesta ja postauksien pituudeista. Olen perheen äiti joten pidän lapsi postauksista eniten mutta tosiaan en muista onko tällästä postausta ollu ei varmaankaa :D laittasit miehesi tekemään kokonaan yhden postauksen hänen itse päätetystä aiheestaan :D ja mukana arvonnassa siis ;) olet ihana♡

 5. Avatar minttu89 sanoo:

  1. Blogia olen lukenut noin vuoden verran
  2. Vakkarilukija ehdottomasti
  3. Pidän kaikesta..luen juttujasi mielellään
  4.hmmm…ei tule mieleen :)
  5. Videopostauksia lasten kans

 6. Avatar Jonna sanoo:

  Mukana arvonnassa, nää lelut vaikuttaa niin ihanilta ja sellaisilta mistä meidän neiti pitäisi. Ajattelin myös lunastaa itselleni lisäarvan ;)

  1. Aloin lukemaan blogiasi vuonna 2011.
  2. Vakkarina oon pyöriny alusta asti kun kävin lukemaan blogiasi :)
  3. Tää kysymys on vaikea, oikeastaan pidän ihan kaikesta mitä blogistasi löytyy, itse persoonana olet todella ihanan tuntuinen.
  4. Minulla ei ole parannusehdotuksia, koska tämä on hyvä :D
  5. Postaustoiveitakaan minulle ei nyt valitettavasti tule mieleen. Mutta kerron kyllä jos mieleen jotain juolahtaa :)

 7. Avatar Siiri sanoo:

  Jee :)

  1. Odotit silloin Zeldaa.
  2. Vakkarityyppi.
  3. Pidän ns. normaaleista postauksista, mielipidekirjoituksista, videoista. Yhteistyöjutut ja asupostaukset kyllästyttää.
  4. Kuvaa asut välillä ihan eri tavalla, sisällä, istuen, ylhäältä tms.
  5. Rinnat imetyksen jälkeen! :D kerro perheestäsi.

 8. Avatar -tp sanoo:

  Oih, vähän ihana!

  Aloin lukemaan blogia satunnaisesti ensin Tiaran syntymän jälkeen, jostain höpöhöpö keskustelussa oli linkitetty niin satuin käymään vilkaisemassa. Aika satunnaisesti kyllä siihen aikaan, juuri ennen kun ilmoitit blogissa odottavasi Zeldaa olinkin päätynyt vakkaristi lukemaan tätä ja täällä sitä vielä innolla odotetaan jokaista uutta postausta.

  Pidän siitä että blogi on ihanan positiivinen ja rehellinen, ehkä kaikki ei siihen usko että positiivisuutesi ja blogin antama kuva on totta, mutta minä kyllä uskon että olet oikeasti noin ihanan positiivinen ja säteilevä. Välillä tuntuu että ehkä vähän liikaa blogi yhteistyö juttuja, mutta toisaalta, kun työtähän tämä sinullekin on niin suotakoon kaikki se mitä blogi tuo tullessaan niin ilomielin sinulle :)

  Voiei, yhtäkkiä ei kyllä mitään parannusehdotuksia tule, hirveen hyvällä mallilla kaikki!

  Postailet minusta monipuolisesti kaikesta, ehkä joku lempikirja juttu vois olla kiva? Tai joku isompi juttu tulevaisuuden haaveista/toiveista/tavoitteista.

 9. Avatar E sanoo:

  Mukana kahdella arvalla.

  1. Blogia aloin lukemaan joskus Tiaran vauva-aikana, jonkunaikaa ennen kun aloit odottaa Zelzaa.

  2. Joka päivä käyn katsomassa onko tullut uusia postauksia.

  3. Tykkään oikeastaan monipuolisesti kaikista postauksista. Lapsista ja perhe-elämästä (itsekkin nuori äiti -89 ja lapset -10 ja -13).

  4. Ei tule mieleen :)

  5. Olisiko vaikkapa jotain vinkkejä arjen sujumiseen ja ajankäyttöön ym. liittyen. Kun oon ymmärtänyt ettei teillä paljoa ole mihin lapset saisi välillä hoitoon jne. Miten jaksat kaikkea ja tuntuuko koskaan vastuu rankalta jne. :)

 10. Avatar kahdenaiti sanoo:

  Kahdella arvalla mukana :)

  Aloitin lukemaan blogia tiaran ollessa pieni :) käyn päivittäin katsomassa blogiasi, ja odotan innola uusia postauksia. Yksinkertaisuudessaan blogisi on juuri näin hyvä!
  Ei ole parantamisen varaa.
  Olisi kiva, jos tekisit pitkästä aikaa ”päivä kuvina -postaus” tai ”asuntoesittely -postaus”

  :)

 11. Avatar mirka sanoo:

  2 arpaa.
  Aloin lukea blogiasi puolivuotta sitten.
  Vakkarilukijana mennään ;)
  Pidän kirjoitustyylistä ja runsas kuvaisista postauksista ja tietty nää arvonnat on kivoja vaikka harvoin arpaonni suosii :)
  Parannuksia ei nyt tule mieleen.
  Päivä videona olisi kiva, niitä on niin kiva tuijotella :):)

 12. Avatar 1609 sanoo:

  Milloin aloit lukemaan blogiani?
  – noin vuosi sitten
  Oletko vakkarilukija vai satunnainen vierailija?
  – vakkari, tosin välillä vain selailen kuvat sillä olen laiska lukemaan :<
  Mistä pidät/et pidä blogissani?
  – kuvista, positiivisuudesta ja aitoudesta, laiskalle lukijalle tekstiä on vähän liikaa
  Parannusehdotuksia?
  – hmm…tämä on kyllä hyvä näin :)
  Postaustoiveita?
  – esim. "esittelyä/kuvia" puistoista ja ulkoilu paikoista jossa käytte lasten kanssa, ruokajutut ja ohjeet on aina kivoja

 13. Avatar Elsaalviina sanoo:

  Oi kuin mukava arvonta, mie kans tykkään sylvanian familien-hahmoista! Jaaa osallistun ehottomasti kahdella arvalla, tässä vastaukset kysymyksiin:
  1. Aloin lukemaan blogiasi kun odotin esikoistani, eli huhtikuussa 2011.
  2.Vakkarilukija olen-
  3.Eniten pidän lapsiaiheisista postauksista, ne kun on lähimpänä sydäntäni tällä hetkellä. :) ja täytyy myöntää, mutta välillä minuu ärrrsyttää kun siula ei ikinä ole juuri mitään negatiivista lapsiarjesta, ainakin sillon kun ite on kohta 2,5-vuotiaan uhmalaisen kanssa taistellu mitä pöljimmästä asiasta. ;P
  4. En keksi parannettavaa, täm on hyvä näin. :)
  5. Miten kerkeät tekemään kotihommia kahden pienen lapsen kanssa? :)

 14. Avatar Marjo sanoo:

  Sylvanian families! TAHTOO VOITTAA :) Sylvanian families sarja on sellainen, että sitä sarjaa haluan ostaa omille tuleville lapsilleni. Itse olen leikkinyt vähän samanlaisilla hahmoilla, joilla oli myös ”karva” ja minä kuulemma olin onnistunut mutustamaan karhu raukat kaljuiksi :D

  Kysymyksiin:

  1. Aivan blogisi alkuaikoina, kun Tiara ilmoitti tulostaan ja aloit kirjoittaa blogia.
  2. Olen vakkarilukija, harvemmin vain tulee kommentoitua.
  3. Pidän kirjoitustyylistäsi, se on selkeää ja sujuvaa. Pidän myös kuvista ja siitä, miten kerrot arkikuulumisistanne :) Pidän myös mielipidekirjoituksistasi ja ennen kaikkea nostan hattua siitä, miten hienosti olette Oton kanssa nuorina vanhempina osanneet kasvattaa kaksi lasta ja miten omistaudutte perheelle :)

  4. Parannusehdotuksia? Nyt ei heti tule mieleen mitään erityistä.
  5. Jonkinlainen tulevaisuuteenne liittyvä juttu olisi kiva kuulla – missä näet itsesi ja perheesi esimerkiksi viiden vuoden päästä, millaisia haaveita ja unelmia sinulla on?

 15. Avatar kiiramiranda sanoo:

  1. Aloin lukemaan blogiasi kun odotit Tiaraa. Yhtenä iltana bongasin sen ja lukaisin kaikki julkaisemasi postaukset n.60 siihen mennessä ja koukkuun jäin.:)
  2. Vakkarilukija oon ollut jo monta vuotta.
  3. Pidän ihanista kuvista ja sun kirjoitustyylistä, saat kiinnostuksen herätettyä jo ekan lauseen jälkeen ja vaikka aihe ei mua kiinnostaisikaan niin luen loppuun:) Mitään huonoa palautetta ei ole, kaikin puolin ihan blogi! Ja vaikutatte koko perhe aivan super mahtavilta.
  4. Parannusehdotuksia ei oikein ole…
  5. Hius ja kosmetiikka postaukset sekä tyyli on aina kivoja, olis myös kiva kuulla teidän kuulumisia videolta.

  Eli osallistun siis 2 arvalla. Olisi aivan mahtavaa voittaa tuo sylvanian families setti pikkusiskolleni (3v) joka rakastaa niitä, ja aina innoissaan esittelee kuvastosta mitä haluaisi.

 16. Avatar noora sanoo:

  osallistun siis kahdella arvalla :)

  1.Milloin aloit lukemaan blogiani?
  Kirjotit vielä bloggerin kautta blogia ja muistelisin että sulla oli tummat hiukset. Ainakin siellä oli paljon masukvuia, joten taisit odotella Tiaraa? En nyt tarkkaa aikaa siis muista, mutta varmaan todella alku ajoista lähtien!
  2. Oletko vakkarilukija vai satunnainen vierailija?
  vakkarilukia, aina kun facebookkiin ilmoitat postauksesta, niin olen heti lukemassa!
  3. Mistä pidät/et pidä blogissani?
  Asu postaukset on huippuja, lasten kuulumiset ja videot! Mieleen on jäänyt postaus jossa kyselit Tiaralta, ja laitoit vastaukset tänne. Se oli huippu! Lisäks kaikki matkapostaukset on ollut ihania.
  En osaa sanoo mitään postausta, josta en olis tykäänyt! Sun tyyli kirjottaa ja kuvat on niiin ihania, että kaikki postaukset on hyviä :)
  4. Parannusehdotuksia?
  Hmmm.. En keksi tähän mitään, vaikka kuinka yritän pähkäillä. Kuvat on hyviä, teksti on hyvää, postausten tahti on hyvä.. Ei oikeesti oo mitään parannettavaa!
  5. Postaustoiveita?
  Videoita on aina mukava kattoo :) Ois kiva saada my day, nekin postaukset on ollu hyviä :) Ja jos vaan mahollista, niin my day videolla!

  Vielä pakko lisätä että sun fb sivut on tosi kivat, on ihana lukee kaikkia Tiaran tokaisuja :)

 17. Avatar Jenny sanoo:

  1. n. vuosi sitten
  2. vakkari
  3. lapsista olevat jutut kiinnostavat eniten (itsellä reilu 2vuotias tyttö) ja ruoka jutut
  4. juuri hyvä tälläisenä
  5. ehkäpä mielipidepostaus. Tykkään lukea kyllä ihan mitä vaan:))

  Ehdottomasti mukana arvonnassa! Meillä on tällä hetkelle mun vanha fisher pricen maatila ja eläimet suosiossa:)

 18. Avatar EllieBee sanoo:

  Kahdella mukana!

  1. ~1/2 v sitten
  2. Seuraan vakituisesti Bloglovin’in kautta
  3. Tykkään lapsijutuista ja blogin rennosta otteesta. Asupostaukset ei innosta niinkään.
  4. En osaa sanoa
  5. Vierailut ”lapsiperhekohteissa”

 19. Avatar oliviagggg sanoo:

  1. Aloin lukemaan blogiasi tarkalleen ottaen 13.5.2012, ensimmäinen lukemani postaus taisi olla se äitienpäiväpostaus (myday) sen vuoden äitienpäivästä.
  2. Ihan kuule vakkarilukija! :D Oon sekä face- että instaseuraaja. Ootte mulle kuin ”ystäväperhe” tai joku sukulainen. :D
  3. Pidän siitä,että kirjoitat niin paljon arjestasi. :) Ja lapsista! Oijoi. Arkipostaukset on parhautta, mutta ehkä kaikista parhaimpia postauksia on ollut ( ja tulee olemaan) sinun kasvatuspostaukset. Tai sitten mielipidepidepostaukset… voih, vaikea valita, kun kaikki on parasta! :D Hmm.. täytyy miettiä tuota mistä en pidä….Noh, eipä tuu mieleen. :D
  4. Parannusehdotuksia…? Hmmm…. varmaankin se että, faceen olisi kivaa saada enemmän jutskia, ja päivityksiä. Tai no, ei se mikään välttämättömyys ole. Tuokin oli vain tuollainen nopeasti keksitty ehdotus, kunhan vain jatkat samaan rataan niin hyvin menee. :)
  5. Postaustoiveita…myday videoina olisi kiva, päivitetty asuntopostaus olisi myöskin kiva, tulevaisuudensuunnitelmat olisi superkiva. Siis semmoinen ”kuvittele itsesi 10 vuoden päähän” yms. Kuuluuko niihin esim iltatähti? :D Ömm… ja jokin mielipide syväanalyysi jostain oli supersuperkiva! :D

  Nyt ei tuu enempää tekstiä, mutta lupaan tulla kirjottelemaan jos jotain tulee mieleen. :)

  Mutta joo, kahdella arvalla osallistun tähän kisaan. Tuli kyllä super paljon tekstiä, mutta sitä saa mitä tilaa ;).

 20. Avatar nuuppaa sanoo:

  Milloin aloit lukemaan blogiani?
  – Zeldan raskauden puolivälissä
  Oletko vakkarilukija vai satunnainen vierailija?
  – Vakkari!
  Mistä pidät/et pidä blogissani?
  + Kirjoitustyyli ja asiallinen teksti
  + Ihanat postaukset
  + Positiivinen asenne
  + Ihana pieni perhe, ihana lukea kuinka toisille menee hyvin, piristää päivän!
  – Itse en ole ikinä ollut mitenkään muodin perään, joten yhtenä miinuksena perus asukuvat
  Parannusehdotuksia?
  – Hetken yritin miettiä mutta millaisen kuvan sinusta olen blogin kautta saanut, niin en oikeen keksi mitään paranneltavaa
  Postaustoiveita?
  – Lisää videoita!:) mistä vaan….

 21. Avatar Emilia sanoo:

  Kahdella arvalla mukana! :) Voitto menisi varmaankin synttärilahjaksi hoitolapselle.

  1. Aloitin muistaakseni keväällä 2011, melkein heti sen jälkeen kun perustit blogin. Kaveri vinkkasi ja rakastuin :)

  2. Vakkarilukija olen! Odotan postauksia innolla ;)

  3. Pidän eniten tavallisesta arkihömpästä ja lapsiin liittyvistä postauksista. Nämä arvonnat ovat myös mukavia piristyksiä! :) Välillä erilaisia asuja koskevia postauksia tuntuu olevan hieman liikaa, mutta nehän voi aina skipata jos ei jaksa lukea! Tykkään sun blogista kyllä paljon♥

  4. Tähän hätään ei ainakaan tule mitään mieleen.

  5. Päivät videolla on ihan huippuja! Voisitko muuten laittaa johonkin postaukseen ne vanhat äitienpäivä-videot, kun Tiara oli vauva? Miehelläni katsoisin ne pitkästä aikaa, en löydä youtubesta :(

 22. Avatar Emppu sanoo:

  En nyt muista tarkkaa aikaa koska blogiasi aloin lukemaan, mutta joskus hieman ennen kuin Aloit odottamaan Zeldaa tai sit ihan sun alkuraskaudesta. Ja vakkarilukijoitahan tässä ollaan, koukkuun tuli jäätyä:D pidän sun tyylistä kirjoittaa. Pidän myös siitä kuinka uskomattoman hyvältä äidiltä vaikutat omille lapsilles :) samaan jos joskus pääsisi kun omia saa! (Eli kolmea kummilastani varten siis tähän arvontaan osallistuin:D) vaikutat kaikin puolin aidolta ihmiseltä ja sen huomaa sun tekstistä, senpä takia blogias on niin mukava lukea. Parannusehdotuksia nyt ei ainakaan heti tuu mieleen, koska kirjotat niin monipuolisesti. Ja postausehdotuksia… Ehkä joku kysymyspostaus vois olla mukava :) ihan tollaiset arkipostauksetkin on mukavia ja niitä sä teetkin!:) kaikin puolin ihana blogi sulla ja ihana perhe teillä!

 23. Avatar Riikka sanoo:

  Milloin aloit lukemaan blogiani?
  Törmäsin blogiisi sattumalta silloin kun odotit tiaraa viimeisilläsi, muistan vielä hyvinkin elävästi kuvan jossa seisot parvekkeella ihan raskauden viimeisinä päivinä. Ajattelin että voi ei, mikä teiniäiti taas on pistänyt blogin pystyyn.. Tästä meni joitakin viikkoja/kuukausia kun törmäsin blogiin uudelleen ja rupesin seuraamaan aktiivisesti. Ensin en edes älynnyt että tämä oli se blogi jonka olin jonkin aikaa aiemmin tuominnut pelkän kuvan perusteella. Koukkuun jäämisen jälkeen oli pakko tietysti lukea kaikki aiemmin ilmestyneet postaukset.

  Oletko vakkarilukija vai satunnainen vierailija?
  Vakituinen lukija. Myönnettäköön että käyn usein jopa useamman kerran päivässä ”selailemassa” ja katselemassa että onko uusia postauksia tullut.

  Mistä pidät/et pidä blogissani?
  Pidän todella paljon tyylistäsi kirjoittaa. Teksti on helppo lukuista, helppoa ymmärtää, kappalejaot ovat sopivia, kuvia on paljon teidän arjestanne. Tykkään kun kirjoituksista ja kuvista välittyy ihan tavallinen perhe-elämä josta itse kovasti haaveilen. Myös Oton postaukset ovat olleet todella hauskoja ja erittäin hyvin kirjoitettuja. Ylistää voisin blogia aivan todella paljon. Todella harvoin tulee kuitenkaan kommentoitua mitään, tai ylipäätään seurattua kommenteissa tapahtuvaa keskustelua.

  Parannusehdotuksia?
  – :) Pidä tälläisena hyvänmielen blogina jatkossakin!

  Postaustoiveita?
  Otolta jotain hauskaa.

  Hyvää kevään jatkoa teidän koko perheellenne!

 24. Avatar Mia sanoo:

  Mukana arvonnassa! Olen ihaillut noita kaupassa, mutta ostoskoriin saakka eivät ole päätyneet!

  1. / 2. Blogisi löysin bloglovinista top-listoilta muutama kuukausi sitten. Vanhoja postauksia ei ole tullut luettua, mut uudet luen säännöllisesti.

  3. Pidän kivasta tyylistäsi kirjoittaa, lapsiperhejutut kiinnostavat oman elämäntilanteen vuoksi erityisesti. Positiivisuus viehättää, teksteissäsi on myös ns. arkirealismia, sitä ehkä kaipaisin vielä lisääkin esim. miten lasten uhmaa käsittelette jne. Kuitenkin on kiva lukea myös ns. glamour-juttujakin,siinäpä sitä haastetta riittää siis! :)

  4. Asukuvat ei oo niin mun henk.koht. juttu, mutta ei ne mua haittaakaan! ;)

  5. En osaa sanoa, mielestäni blogissasi on hyvä tasapaino aiheiden välillä.

 25. Avatar KatjaMarketta sanoo:

  Ihana toi rantasetti ja muutenkin noi nallet on niiiiiiin söpöt! :3 Mie kans vastaan kysymyksiin:
  1. Milloin aloit lukemaan blogiani?: Tämän vuoden alussa.
  2. Oletko vakkarilukija vai satunnainen vierailija?: Vakkarilukija.
  3. Mistä pidät/et pidä blogissani?: Tää sivusto lagii jotenki tai sit mun kone vaan on huono :D Blogissa ei niinkään mtn huonoa, just hyvä näin.
  4. Parannusehdotuksia?: Uus kansikuva ois nasta mut ei todellakaan pakollinen.
  5. Postaustoiveita?: Tiaran uhmaikä

 26. Avatar Lelly R sanoo:

  Oih! Niin ihania nalleja! Tietäisinkin jo yhden pikkutyypin, joka varmasti hullaantuisi näihin ihan totaalisesti ja juuri sopivasti synttäritkin osuis kohdalle!(: Osallistun arvontaan siis kahdella arvalla.

  Milloin aloit lukemaan blogiani? – Silloin Tiaran odotusajan alkupuolella.
  Oletko vakkarilukija vai satunnainen vierailija? – Vakituinen
  Mistä pidät/et pidä blogissani? – Blogisi on niin ihanan pirteä ja monipuolinen ja jokainen postaus on lukemisen arvoinen. On ihanaa seurata kun tytöt kasvavat ja lukea teidän hassuja tapahtumia. Otto ja Oton kirjoittamat postaukset on myös se mistä mä pidän sun blogissa, koska Otolla on niin hyvin sana hallussa ettei voi kuin vain ihailla. Mä pidän sun blogista niin, etten edes keksi mitään mistä en pitäisi.
  Parannusehdotuksia? – Jatka samaan malliin ja tee just sitä mitä sä haluat!!
  Postaustoiveita? – Olisi hauskaa jos joku arkinenpäivä tms. olisi kirjoitettu Zeldan näkökulmasta(:

 27. Avatar Jelena sanoo:

  Meiltä löytyy enimmäkseen vaan legoja ja autoja niin tälläinen olisi kivaa vaihtelua!:)
  1. Aloin lukemaan blogia ihan silloin melkein heti alusta :)
  2.vakkari olen,lempiblogi kun tämä on aina ollut:)
  3.tykkään sun kirjoitustyylistä ja positiivisuudesta!onnellisuus näkyy sun kirjoituksissa ja välttyy myös tännekin:)
  4.ei tule kyllä mitään mieleen mitä tarvis parantaa..
  5. Päivä videona!

 28. Avatar Jenni sanoo:

  Voi noi on kyllä niiin ihania, mun kummityttö on ihan hulluna näihin ja hän nämä myös saisi jos arpaonni potkaisisi. Kahdella arvalla matkassa. :)

  1. Milloin aloit lukemaan blogiani?
  -Viime kesänä kun vauvakuume nosti pintaansa. Tämä sinun blogisi oli ensimäinen mammablogi johon törmäsin.

  2. Oletko vakkarilukija vai satunnainen vierailija?
  -Vakkari, bloglovinin kautta tulee seurattua kaikki postaukset

  3. Mistä pidät/et pidä blogissani?
  -Pidan oikeastaan kaikesta. Tyttöjen kuulumisista ja siitä että kuvia on paljon. Minusta on mielenkiintoista myös lukea kaikkia yhteistyöpostauksia.

  4. Parannusehdotuksia?
  – Ei oikeastaan, pidän tällaisenaan

  5. Postaustoiveita?
  – Olisi kiva saada rehellinen teidän päivä postaus teidän normaalista arkipäivästä.

 29. Avatar Iina myös sanoo:

  Mukana arvonnassa! Sylvanian families-lelut on ihania, meiltä ei vielä yhtään löydy.
  Ja vastaukset:
  1. Aika pitkään olen jo lukenut, ihan tarkkaan en muista, mutta ainakin Zeldan odotusajan alusta lähtien. :)
  2. Varmaan satunnainen vakkarilukija. :D
  3. Pidän, koska tämä on niin ”elämänmakuinen”.
  4. –
  5. Parhaat kaupunkitärpit lasten kanssa, näin kun kesää kohden mennään.

 30. Avatar Henna sanoo:

  Oi miten ihanilta leluilta noi näyttääkään!

  1. Varmaankin n. 1,5 vuotta sitten
  2. Ehdottomasti vakkarilukija
  3. Pidän kivasta kirjoitustyylistäsi ja kiinnostavista aiheista. Ei tule mieleen huonoa puolta.
  4. –
  5. Päivä videona postaus!

 31. Avatar Mariia sanoo:

  Ihana arvonta, mukana kahdella arvalla! :)

  1. Aloin seuraamaan blogiasi 2012 keväällä. Kerrottuani raskaudestani töissä, yksi työkaverini suositteli tätä ja se oli ihastusta ensisilmäyksellä!

  2. Olen vakkarilukija, seuraan bloglovinin ja fb:n kautta.

  3. Pidän blogissasi eniten kirjoitustyylistäsi ja positiivisuudestasi. Postauksista lemppareita ovat lapsiin ja lastentarvikkeisiin liittyvät postaukset, reseptit sekä päivistänne kertovat postaukset. Niin ja parisuhteesta ja kasvatuksesta kertovat postaukset. Vähiten tykkään ehkä yhteistyöpostauksista, mutta olet toteuttanut ne todella tyylikkäästi ja blogiisi sopivalla tavalla. Nehän taitavat olla vähän ”välttämätön paha”, jos aikoo blogia ammattimaisesti pitää? ;)

  4. Parannusehdotuksia minulla ei ole tarjota :)

  5. Postaustoiveita? Hmmm, ehkä jotain meidän päivä -tyylistä tai mielipide-postausta? Luotan makuusi, kaikki varmasti uppoaa! :)

  Sylvanian families -paketti menisi ilahduttamaan meidän 1,5-vuotiasta pikku neitiä <3

 32. Avatar Emmau sanoo:

  Kahdella arvalla :)

  Milloin aloit lukemaan blogiani?
  – 2011 eli aika alkuvaiheessa, tykkäsin jo silloin ihan älyttömästi!
  Oletko vakkarilukija vai satunnainen vierailija?
  -Vakkarilukija siitä asti :)
  Mistä pidät/et pidä blogissani?
  -Tykkään tavastasi kirjoittaa, ja siitä miten positiivinen olet, se pelastaa aina huonon päiväni :)
  Parannusehdotuksia?
  -Ei varsinaisesti yhtään parannettavaa, ehkä enemmän menee postaustoiveiden puolelle sitten :D
  Postaustoiveita?
  -Eli päivä kuvina, Oton juttuja ja ehkä vähän hius ja meikkijuttuja olisi kiva lukea. :) Ja kaikista eniten toivoisin postausta teidän kasvatustavoista ym. jälleen. :)

 33. Avatar Bii sanoo:

  Kahdella mukana :)

  Milloin aloit lukemaan blogiani? Hmm, olisiko pari v sit
  Oletko vakkarilukija vai satunnainen vierailija? Vakkari
  Mistä pidät/et pidä blogissani? Lapsijutuista, kirjoitustyylistä, ruokajutuista,ym/en keksi
  Parannusehdotuksia? –
  Postaustoiveita? Ruokajutut+reseptit, lasten arkipostaus, Tiaran uhmaikä

 34. Avatar Piitu sanoo:

  Osallistun, sylvanian families-hahmot on kyl ihanimpia leluja mitä on olemassa! :)

  Milloin aloit lukemaan blogiani?
  – Päädyin tänne ekan kerran muistaakseni silloin kun Tiaran nimi julkaistiin ja siitä oli keskustelua jossain foorumilla.
  Oletko vakkarilukija vai satunnainen vierailija?
  – Kai mä aika vakkari olen :D
  Mistä pidät/et pidä blogissani?
  – Pidän oikeastaan melkein kaikesta, ennenkaikkea sun kirjoitustyylistä =) toisaalta mun mielestä asukuvia riittää yksi kuva per asu, siitä tulis jotenki professionaalimpi vaikutelma.
  Parannusehdotuksia?
  ^
  Postaustoiveita?
  – Esittele sulle tärkeimmät paikat Helsingissä ja kuvaa teidän kotia ja lähihoodseja ulkopuoleltakin? :) Rakastan Helsinkiä niin semmoista ois kiva lukea.

 35. Avatar mmm sanoo:

  Milloin aloit lukemaan blogiani?
  – Hmm, Tiara ei ollut syntynyt vielä silloin,mutta olit kyllä raskaana… Useamman vuoden siis, bloggerin puolelta :)

  Oletko vakkarilukija vai satunnainen vierailija?
  – Vakkari

  Mistä pidät/et pidä blogissani?
  – Ns. ylisanat ärsyttää välillä, kun kaikki on ihan mahtavaa, huikeeta, aivan ihanaa, superia… Tulee vähän teennäinen fiilis välillä. Kaupallisuus myös on alkanut ärsyttämään, tiedän, että nykyään moni bloggaaja kirjoittaa blogia työkseen, mutta nykyään useimmiten skippaan kaikki postaukset, joista käy jo alkumetreillä ilmi että on yhteistyö tai kampanja jonkun kanssa…

  Parannusehdotuksia?
  – hmm, enpä osaa sanoa, tuosta yltä nyt käy ilmi mikä blogissa ärsyttää.

  Postaustoiveita?
  – enemmän niitä ei-niin-kaupallisia postauksia. ;)

 36. Avatar lukija sanoo:

  Kahdella arvalla mukana!

  1. Apua, oon lukenu niin kauan jo etten muista. Ehkä 2012 kun itse sain silloin esikoiseni :)
  2. Olen vakkarilukija
  3. Eipä taida olla mitään mistä en pitäisi. Kaikki on mielenkiintoista luettavaa. Ja mukavaa kun kirjoitat monipuolisesti. Ja kuvat on aina niin upeita. Aina tulee hyvälle mielelle positiivisesta blogistasi :)
  4. Tää näin just hyvä :)
  5. Lastenvaate -postauksia, mielipidekirjoituksia.. :)

 37. Avatar Hemppu86 sanoo:

  2 arpaa. 1.milloin aloin lukea blogia? Viime vuoden Heinäkuussa. Odotin silloin toista lastani. Ja rupesi kiinnostaa lukea erilaisia blogeja 2. Olenko vakkari vai satunnainen lukija? Kyllä nykyään ehottomasti vakkari kyllä tulee luettua kaikkea mitä kirjoitat. 3. Mistä pidän/ en pidä? Ei oikeestaan ole mitään sinun blogissa mistä en pitäisi. Pidän siitä et kirjotat kaikesta arjen hetkistä, sinusta välittyy onnellisuus ja otat hyvin meidät lukijat huomioon. 4. Mitä pitäisi parantaa? Ei itselleni tule mitä tarttis parantaa. 5. Postaustoiveita? Video postaus päivän tapahtumista

 38. Avatar Sandra sanoo:

  Serkkutyttöni (3v) on aivan hulluna näihin, joten jos voitan annan tuon setin ehdottomasti hänelle! Itselläni on kylläkin nelikuinen poika, mutta hän saa kyllä vielä odottaa noin pieniä leluja :) lisäksi hänelle odottaa jo autot laatikossa :D
  1. Noin vuosi sitten.
  2. Vakkarilukija.
  3. Pidän maanläheisyydestä, rehellisyydestä, onnellisuudesta ja rakkaudesta, joka sinusta ja teksteistäsi oikein huokuu.
  En keksi mitään, mistä en pitäisi.
  4. –
  5. Miehen ja naisen välisistä rooleista perheessä, jos sellaista et ole vielä kirjoittanut.

 39. Avatar Sinit sanoo:

  Osallistun arvontaan.

  Aloin lukemaan blogiasi varmaan viime syksynä.
  Luen päivittäin.
  Pidän monipuolisuudesta ja iloisesta asenteesta,
  Sekä tiiviistä postaustahdista.
  Joskus ” ärsyttää” lukea usein kiireestä, vaikka se varmasti
  Usein sitä onkin.
  Postaustoiveena olisi kiva lukea normiarjessa enemmän.

 40. Avatar Jelena sanoo:

  Milloin aloit lukemaan blogiani?
  – Oon lukenut blogia ihan alusta asti. Alussa kävin ehkä kerran kuussa kattomassa, että mitä tänne kuuluu, mutta varmaa jonku puolen vuoden jälkeen rupesin käymään viikoittain ja nyt oon jo pidemmän aikaa käynyt päivittäin kurkkimassa ja seurailen facebookista :)
  Oletko vakkarilukija vai satunnainen vierailija?
  – Vakkari!
  Mistä pidät/et pidä blogissani?
  – Postaukset tuo iloa päivääni, oli aihe mikä tahansa! Kirjotat hyvin ja tosi selkeesti ja on ihana seurata teidän perheen arkea :) Alussa en tykänny yhtään kideihin liittymisestä, koska blogi muuttu tosi radikaalisti… Mutta nyt kun tähän on tottunut nii pakko myöntää, että onhan tää selkeempi :)
  Parannusehdotuksia?
  – Mun on pakko liittyä muiden mielipiteisiin ja pyytää sua jatkamaan samaan malliin! :) Sen verran iloa jaat mun(kin) elämään, että en keksi mitään parannettevaa :)
  Postaustoiveita?
  – Mielipidepostaus jotain _sulle_ tärkeestä asiata olis kiva! :)

 41. Avatar Karin sanoo:

  Mukana kahdella arvalla :)

  Mulla oli itselläkin pienenä toi pupuperhe, ja oon tässä miettiny pitäiskö ostaa pojalle (siis mulle) kans noita :)

  Milloin aloit lukemaan blogiani? Oisko ollu noin pari vuotta sitten.
  Oletko vakkarilukija vai satunnainen vierailija? Vakkari!
  Mistä pidät/et pidä blogissani? Pidän postaustahdistasi ja vaihtelevista postauksista.
  Parannusehdotuksia? Jatka vain samaan malliin, kirjoitat todella mielenkiintoisesti.
  Postaustoiveita? hmm.. ehkä enemmän sisustusta..?

 42. Avatar mmarika sanoo:

  Tuo olisi huippukiva kummitytölle. :) Ja vastaukset kysymyksiin:

  1. Aloin lukemaan blogiasi reilu 2 vuotta sitten..tarkkaa aikaa en muista, mutta Tiara oli silloin pieni vauva.
  2. Vakkarina luen :)
  3. Tykkään kun kerrot ihan arkisista asioista ja siitä että myös Otto on blogissa ”mukana”..usein kun ei haluta koko perhettä julkistaa.
  4. Hirveemmin ei parannusehdotuksia tule kyllä mieleen. Jatka samaan malliin!
  5. Postaustoiveenakin, että jatka samaan malliin! Tykkää just näin tästä blogista!

 43. Avatar Elsu sanoo:

  Nuo ovat tosi suloisia!
  Olen lukenut blogiasi melkein siitä lähtien kun aloitit. Vakituisena luen. Tykkään kokonaisuutena tästä, en osaa nimetä yhtä tiettyä kivaa tai varsinkaan huonoa. On mukava lukea teidän elämästä! Parantamista ei ole. Postaustoiveitakaan ei ole.. Tulipas tylsät vastaukset!

 44. Avatar Marran sanoo:

  Mukana arvonnassa! Olisi niin kiva joku uusi juttu ikuisten Lego-leikkien sijaan. Eihän Legoissa mitään vikaa ole, mut äippä välillä kyllästyy kun neiti ei muilla haluais leikkiä. :) Varmasti olisi aivan innoissaan!

  Milloin aloit lukemaan blogiani? Silloin kun odotit Tiaraa, olin itse samaan aikaan raskaana.
  Oletko vakkarilukija vai satunnainen vierailija? Ehdottomasti vakkari.
  Mistä pidät/et pidä blogissani? Blogisi on positiivinen ja ”hyväntuulinen.”
  Parannusehdotuksia? Tämä on sun blogi ja varmasti sun näköinen, mitä sitä parantamaan. :)
  Postaustoiveita?-

 45. Avatar Isosisko sanoo:

  Oih, nää ois aivan ihanat mun siskolle! :) (kyllä, mun sisko on 2v, minä 22v. ;D) Tykkään kans tollasista ”normaaleista” leluista, joilla joskus itsekin oon leikkinyt! Osallistun siis kahdella arvalla :)

  1. Varmaan noin vuosi sitten aloin lukea sun blogia säännöllisesti.
  2. Vakkarilukija, bloglovin pitää ajan tasalla ;)
  3. Tykkään postauksista, jossa kerrot teidän arjesta ja joissa lapset esiintyvät :) Asukuvat on myös inspiroivia. Ainoa asia josta en pidä, on piiiitkät postaukset, mutta niistäkin katson aina vähintään kuvat! :D jos on aikaa niin niitäkin on välillä kyllä kiva lukea.
  4. Ei parannusehdotuksia!
  5. Ehkä sellanen, jossa kertoisit miten oot itse muuttunut lasten myötä; tätä on ainakin sivuttu mutta en muista että oisit sen tarkemmin ottanut asiaa esille? :) Oton mielipiteitä on myös hauska lukea :)

 46. Avatar emmma sanoo:

  2 arvalla haluisin osallistua :)

  -Aloin lukemaan sun blogia aika vasta, oisko joku kuukausi sitte .
  -Oon nyt ihan vakkari lukija ja kurkkaan tänne muutaman päivän välein oisko tullu uusia postauksia ;)
  -pidän laadukkaista kuvista todella paljon.
  -No eipä tässä mulle tule mitään parannettavaa mieleen. :D
  -Haluaisin postauksen jossa ois video susta ja tytöistä ! :)

 47. Avatar Me Wämili sanoo:

  Nämä on niin ihania,ajattelin esikolle synttärilahjaksi kasata sylvanien paketin ^_^

  1.Olen lukenut blogiasi jokusen kuukauden
  2.Yleensä luen uusimmat postaukset,joten lienen vakkari (?) ^_^
  3.Pidän tyylistäsi kirjoittaa.
  4.Valitettavasti en keksi moisia :P
  5.Mielestäni kirjoitat hyvin monipuolisesti,joten en keksi tähän hätään mitään erityistä postaustoivetta.

 48. Avatar maisse sanoo:

  1. Eka postaus, minkä luin blogistas, oli sun ensimmäinen äitienpäivä! Se oli muistaakseni toteutettu videona ja sait laukun lahjaks.

  2. Vakkariks kai itseni laskisin:-D

  3. Tykkään sun positiivisesta asenteesta elämään, lastenkasvatukseen, blogiisi, kaikkeen! Arvostan sun kasvatustapaa ja sitten kun omia lapsia joskus saan, niin muistelen kaikkea mitä oon ”oppinut” sulta:-)

  4. Parannusehdotuksia vaikea sanoa, koska sun blogi, sun säännöt. Jos joku juttu ei miellyttäisi, niin tuskin tätä lukisin.

  5. Postaustoive voisi olla vaikka perus ”Mitä tänään teimme”-postaus.

  Parannusehdotuksia?
  Postaustoiveita?

 49. Avatar Misaemilia sanoo:

  Milloin aloit lukemaan blogiani?
  Hääblogisi kautta viime joulukuussa?!
  Oletko vakkarilukija vai satunnainen vierailija?
  Vakkarilukija
  Mistä pidät/et pidä blogissani?
  Pidän lapsiin liittyvistä postauksista ja en niin välitä asupostauksista ym.
  Parannusehdotuksia?
  Vähän vähemmän asupostauksia
  Postaustoiveita?
  Lapsiin liittyvät postaukset on kaikki kivoja :)

 50. Avatar Mummi sanoo:

  Osallistun kahdella arvalla ja jos voittaisin, antaisin lahjaksi lapsenlapselleni !
  En kommentoi useinkaan mutta nyt halusin osallistua arvontaan.
  Tässä vastauksia:
  1. Olen lukenut blogiasi sieltä asti kun odotit Tiaraa
  2. Olen vakkari lukija
  3. Pidän sujuvasanaisuudestasi, siitä että rikot nuori äiti on huono äiti -myyttiä, rohkeudestasi ja sanavalmiudestasi.
  4. Parannusehdotuksia ei ole :)
  5. Postaustoiveena lisää mielipidekirjoituksia

  Toivottavasti minulla olisi tuuria ja voittaisin !
  Kiitos hyvästä blogista !

 51. Avatar Minna sanoo:

  Ehdottomasti mukana tässä. Itsellä oli pienenä nalleperhe ja ai että mä rakastin niitä. Nuo on niin vaan niin suloisia :)

  Milloin aloit lukemaan blogiani?
  – Joskus etsin netistä luettavaa ja tämä kolahti heti. En muista tarkalleen milloin.

  Oletko vakkarilukija vai satunnainen vierailija?
  – Ehdottomasti vakkari :)

  Mistä pidät/et pidä blogissani?
  – Pidän erityisesti lapsiin liittyvistä postauksista koska Zelda on lähes samanikäinen kuin oma tyttö.

  Parannusehdotuksia?
  – Jatka samaan malliin :)

  Postaustoiveita?
  – Erilaisia mielipidepostauksia ja sitten ihan ruoka-, lastenvaate- yms.

 52. Avatar Evepöö sanoo:

  Ihanaa, todellakin mukana arvonnassa! :D

  1. Joskus viime syksynyä löysin hääblogisi ja sitä kautta rupesin lukemaan kunnolla blogiasi
  2. Yritän olla vakkarilukija, mutta tuntuu, että elämä on välillä niin hektistä ettei aikaa aina löydy ja täytyy useamman viikon tekstit lukea sitten kerralla :D
  3. Pidän tyylistäsi kirjoittaa, elää ja olen seurannut mielenkiinnolla kasvatustasi (omat lapsen haaveena).
  4. Ei valittamista, samaan malliin vain :)
  5. Lisää videohöpötyksiä Tipan ja Zeldan kanssa

 53. Avatar alias sanoo:

  2 arvalla mukana myös :)

  1.Milloin aloit lukemaan blogiani? Odotit silloin Tiaraa ja odotin itse samaan aikaan omaa esikoistytärtä.
  2.Oletko vakkarilukija vai satunnainen vierailija? Vakkari. Ehdottomasti.
  3.Mistä pidät/et pidä blogissani? Pidän arjen kuvaamisestasi ja on mielenkiintoista lukea blogia, jonka pitäjän elämäntilanne onaika samanlainen.
  4.Parannusehdotuksia?
  5.Postaustoiveita?

 54. Avatar Elina sanoo:

  Mukana kahdella arvalla,

  1. reilu vuosi sitten
  2. vakkari lukija
  3. lapsiin liittyvät postaukset, oma tyttö suht samanikäinen kuin Tiara
  4. hyvä näin :)
  5. lastenvaate postaukset

 55. Mukana, olen ennen lapsen saantia jo haaveillut että kun lapsia saan niin ostan heille Sylvanianin perheitä.

  1.Aloin lukemaan blogiasi kun Tiaran odotus oli puolessa välissä.
  2.Aika vakkari
  3.Pidän aikalailla kaikesta kun sun kirjoitustyyli on koukuttava ja sitten kaikki ruoka ohjeet on aivan huippuja tälläiselle kokkaus taidottomalle.
  4.parannusehdotuksia ei tule mieleen ainanaan näin vasta heränneenä

 56. Avatar Siili sanoo:

  Kahdella mukaan :)

  Milloin aloit lukemaan blogiani?
  En ihan tarkalleen muista, mutta useampi kuukausi sitten.

  Oletko vakkarilukija vai satunnainen vierailija?
  Vakkarilukija

  Mistä pidät/et pidä blogissani?
  Kauniita ja laadukkaita valokuvia ja mukavia tekstejä.

  Parannusehdotuksia?
  En keksi :)

  Postaustoiveita?
  Kevät- ja kesävaatteista olen juuri nyt kiinnostunut, myös ideat lastenjuhliin kiinnostavat.

 57. Avatar Tiiu sanoo:

  1.Aloin lukemaan blogiasi kun odotit vielä Tiaraa. Niin se aikaa vaan menee ;)
  2. Vakkari lukija. Lähes kaikki tekstit tulee luettua alusta loppuun.
  3. Pidän paljon tavastasi kirjoitaa. Aluksi kiinnosti samantapainen elämän tilanne. Meillä lapset -10 ja -11
  4-
  5. mielipiteistäsi on kiva lukea. Lapsiperheen arjen lisäksi.

  Kahdella arvalla mukaan arvontaa.

 58. Avatar Mariaps sanoo:

  1. Milloin aloit lukemaan blogiani?
  – Aloin lukemaan blogiasi keväällä 2011 kun odotin ensimmäistä lastani. Minun esikoinen on viikon vanhempi kuin Tiara. :)

  2. Oletko vakkarilukija vai satunnainen vierailija?
  – Voin kyl sanoa olevani vakkarilukija vaikka lukijana en olekkaan. Aina anonyyminä lukenu blogeja ku niin laiska tekemään mitään tilejä. :D

  3. Mistä pidät/et pidä blogissani?
  – Blogissasi parhainta on se kuinka paljon itselle saa kahden lapsen äitinä vertaistukea arkeen. :D

  4. Parannusehdotuksia?
  – Eipä oikeestaan mitään. :)

  5.Postaustoiveita?
  – Hulluna sisustustaja kaipailisin kodista jonku näköstä postasta. Mulla ollu nyt ongelmana lastenhuoneen sistustaminen, et miten saan sinne kaiken tarvittavan mahtuun. :)

 59. Avatar jope sanoo:

  mukana arvonnassa,meillä on fanitetty sylvaniaa jo pari vuotta löytyy kaikennäkösiä autoja ja taloja mut tää setti puuttu;)

 60. Avatar krista sanoo:

  Aloin lukemaan blogiasi kun odotit Tiaraa.
  vakkarilukija olen.
  Mulla ei mitään toiveita/odotuksia blogin suhteen ole. En tykkää lukea mammalapsiblogeja, mutta jostain hyvästä syystä täällä käyn lueskelemassa. Teidän stokken rattaista kiinnostaisi kuulla, kun ostoslistalla on mahdollisesti samat rattaat :)
  Mukana siis arvonnassa.

 61. Avatar jenni sanoo:

  1.Aloin lukea blogia jo ajat sitten satunnaisesti mutta vakituiseen kun huomasin että olimme yhtä aikaa raskaana (Zelda) ja sain kuukauden Zeldan jälkeen oman esikoiseni :)
  2.Eli vakituinen lukia
  3.Pidän eniten ruoka/kasvatus/arjen puuhaa postauksistasi, ehkäpä en pidä noista ”gaala” ja muista meno postauksista niin .
  4.Parannus ehdotus olisi että kirjottaisit useammin lastesi kehityksestä:)
  5.Kaikki lapsiin lasten kasvatukseen ja ruokailuun liittyvät postaukset

 62. Avatar Ninja sanoo:

  Milloin aloit lukemaan blogiani?
  -Reilu vuosi sitten :)

  Oletko vakkarilukija vai satunnainen vierailija?
  -Vakkari, joka päivä katson onko tullut jotain uutta!

  Mistä pidät/et pidä blogissani?
  -Selkeistä kirjoituksista, helppolukuisuudesta ja mielipiteistä! Huonoa sanottavaa ei ole.

  Parannusehdotuksia?
  -Parannusehdotuksia ei ole :)

  Postaustoiveita?
  -Sisustuspostauksia olisi kiva lukea!

 63. Avatar kutri sanoo:

  Oi kuin söpöjä! Kahdella ehdottomasti mukana, olisi ihana antaa nuo vaikka kummitytölle tai siskon lapselle :)
  1. Ehkä Tiaran loppuodotusvaiheessa, jossain vaiheessa sitten oli että en lukenut mutta nykyään olen ihan vakkarilukija.
  2. ^ :)
  3. Blogisi on mukava ja inspiroiva tietyllä tapaa. Piitkät kirjoitukset ovat joskus työläitä lukea, mutta onneksi on kuvia joukossa. Monipuolisuus on myös plussaa, kirjoitat useista eri asioista.
  4. Hmm.. ehkä että samasta tilanteesta ei olisi niin montaa kuvaa vaan mielummin lisäksi vaikka ihan muita kuvia. :)
  5. Päivä videoina, ’otto postaa’, mielipidekirjoitus esim ihan jostain muusta aiheesta kuin lapsiperheeseen liityen, kuvapostaus.

 64. Avatar Nannukka sanoo:

  Heippa! Osallistuisin arvontaan kahdella arvalla.

  – Aloitin lukemaan blogiasi oman plussatestini jälkeen viime vuoden maaliskuussa, koska etsin nuorten äitien blogeja. Blogisi osui sitten onneksi eteeni! :)
  – Ehdottomasti käyn lukemassa blogiasi päivittäin. Aina odotan innolla uusia postauksia.
  – Pidän blogissasi hyvälaatuisista kuvista ja lapsiin liittyvistä postauksista.
  – Banneri voisi olla hieman pienempi, jotta näkisi ilman sivun rullaamista alemmaksi, onko tullut uutta postausta. :)
  – Mitään erityisiä postaustoiveita minulla ei ole. Blogiin tulee ihanan monipuolisesti postauksia eri aiheista.

 65. Avatar Laura M. sanoo:

  Kahdella arvalla mukaan.

  Milloin aloit lukemaan blogiani?
  En tarkalleen muista, kuitenkin jo paljon ennen kideblogeja..

  Oletko vakkarilukija vai satunnainen vierailija?
  Vakkarilukija.

  Mistä pidät/et pidä blogissani?
  Pidän mielipidepostauksista ja lapsien kuulumisista ehkä kaikkein eniten, ja vähiten hmm… ehkä siitä että kommentteihin vastaaminen kestää niin kauan, vaikkakin toki ymmärrän että niitä tulee ihan hirmu paljon! Jos pakko on joku keksiä niin sitten se on tuo :)

  Parannusehdotuksia?
  Niin no ehkä jos joku niin tuo kommenttijuttu sitten. :)

  Postaustoiveita?
  Teidän yhteiset kysymyspostaukset on kaikkien aikojen parhaita :)

 66. Avatar nina sanoo:

  1. Milloin aloit lukemaan blogiani?
  – Tarkkaan en muista, mutta jo ennen Tiaran syntymää. :)

  2. Oletko vakkarilukija vai satunnainen vierailija?
  – Vakkari.

  3. Mistä pidät/et pidä blogissani?
  – Pidän blogisi monipuolisuudesta, täältä löytyy varmasti jokaiselle mieluista luettavaa ja odotan aina innolla uusia postauksia. Se on myös kiva, kun postauksissa on paljon (hyviä) kuvia.

  4. Parannusehdotuksia?
  – Ei tuu mieleen, tämä on hyvä tälläisenaan.

  5. Postaustoiveita?
  – Päivä kuvina/videoina. Ja uhmapostaus Tiarasta olis kiva, onko uhmaa ja miten se ilmenee ym. Mulla on samanikäinen tyttö, joten kiinnostais tietää miten muilla tuo ah-niin-ihana uhmaikä esiintyy. :D

 67. Avatar nb sanoo:

  1. Aloin lukemaan blogiasi noin vuosi sitten.
  2. Vakkari, tykkään facebookissakin ja sieltä kautta tulen aina lukemaan uusimmat postaukset :)
  3. Pidän blogissasi siitä, että kirjoitat niin paljon erilaisista aiheista! Ei esim. pelkkiä muotijuttuja. Olen äiti ja pidän lapsipostauksista, mutta on myös mukava, että on välillä jotain muutakin :D
  4. Ei tule mieleen mitään.
  5. Tiaran haastattelu oli kiva ja se olisi kiva nähdä myös videon muodossa. Oton postaukset ovat myös hyviä aina välillä! :D

 68. Avatar Aino sanoo:

  Kahdella arvalla osallistun! :)
  Milloin aloit lukemaan blogiani? -Ehkä noin kuukausi sitten kun päädyin tänne.
  Oletko vakkarilukija vai satunnainen vierailija? -Ehdottomasti vakituinen lukija!
  Mistä pidät/et pidä blogissani? -Ihanan omalaatuinen nimi, älä missään nimessä vaihda sitä pois. Banneri on myös todella hieno ja kuvaa hyvin blogisi aihepiirejä. Postaat sopivan usein ja kuvat ovat todella hienoja! Olet erittäin kaunis nainen ja lapsesi ovat suloisia. Tekstit ovat sopivan pituisia. Blogisi kautta välittyy hyvä mieli!
  Parannusehdotuksia? -Voisit ehkä vastailla useampiin kommentteihin, sillä monille lukijoille on tärkeää saada vastaus. Se ei kuitenkaan ole kovin tärkeää loppujen lopuksi, sillä harva bloggaaja vastaa kaikkiin kommentteihin ja ymmärrän, että olet varmasti kiireinen. :)
  Postaustoiveita? -Vaatekaapin sisältö sinulta itseltäsi sekä tytöiltä :)

 69. Avatar titti sanoo:

  Milloin aloit lukemaan blogiani? Luin sun blogia, kun odotit Tiaraa. En muista miten eksyin sun blogiin, mutta jäin koukkuun :) Omaa blogia olin pitänyt jo jonkin aikaa joten olisko ollut jonkun linkin takaa sit.

  Oletko vakkarilukija vai satunnainen vierailija? Taidan kuulua nykyään vakiokalustoon :D

  Mistä pidät/et pidä blogissani? Ei ole asiaa, mistä en pitäisi.

  Parannusehdotuksia? En osaa sanoa, tykkään tälläisenä, selkeänä ja kivana kokonaisuutena :)

  Postaustoiveita? Hmm… Molemmilta tytöiltä sellaiset vaatekappaleet joista et jostain syystä (miksi) ole raaskinut luopua :D Jos sellaisia ei ole niin vaikka lempparivaatteet sieltä kaapin uumenista.

 70. Avatar Katinka sanoo:

  Sylvanian familiesit on täällä(kin) meidän 2-vuotiaan lemppareita! :-)
  Osallistun kahdella arvalla, toivottavasti ois kerrankin onni myötä!

  1. Olen lukenut blogiasi Tiaran odotusajasta saakka, aloin niihin aikoihin vasta löytämään blogit ja omasi oli ensimmäisiä jota aloin vakituisesti seuraamaan. :-)
  2. Olen vakkarilukija.
  3.Pidän tiheästä postaustahdista ja yleensäkin on mukava seurata miten ”tarinanne” soljuu eteenpäin. Tai siis mitä elämä eteenne tuo. :-)
  4. En nyt tähän hätään keksi parannusehdotuksia.
  5. Postaustoiveena kaikki lapsiin liittyvät jutut, esimerkiksi sellainen olisi kiva, missä vertaisit Zeldaa ja Tiaraa vuoden ikäisinä, mitä eroja/ samankaltaisuuksia tyttöjen persoonista/tavoista/kehityksestä löytyy. :-)

 71. Avatar sanna sanoo:

  kokeillaanpa tällä kertaa onnea :)
  1. aloin lukemaan sillon ku perustit blogin ja mulle siitä kerroit
  2. alusta asti oon heti lukenu uudet postaukset
  3. kaikki on mukavaa luettavaa, ainut vaan että ruokapostauksista tulee ruokakateus kun en ite niin hyvin osaa ja jaksa ja niitä lukiessa kauhee nälkä
  4. eipä oo ehdotuksia
  5. mulla kiinnostas semmonen aihe missä vertaat oulua ja helsinkiä asumisen kannalta ja muutenki ;)

 72. En osallistu arvontaan mutta ajattelin vastata noihin kysymyksiin:
  1. Aloin lukemaan blogiasi elokuun alussa.
  2. Vakkarilukija olen ehdottomasti! :)
  3. Pidän blogissasi siitä, että kerrot lapsista, mielipiteistäsi, sekä siitä että kerrot joistain asioista hyvin laajasti (en nyt oikein osannut selittää :D) ja kirjoittamistyylistäsi etkä postaa vain tapahtumista/lyhyesti kuulumisiasi
  4. Toivon, että blogi ei muuttuisi sellaiseksi, jossa on vain lyhyitä (kuulumis)postauksia ja pelkkää mainostamista
  5. Parhaita postauksia ovat olleet postaukset, joissa kerrot pitkästi esim. Lasten lukemisista tms. Toivoisin lisää sen kaltaisia postauksia :)
  Ihanaa kevättä ja kesää teille!

 73. Avatar Elina sanoo:

  – Aloin seuraamaan blogiasi Tiaran syntymästä asti
  – Aluksi epäsäännöllisesti, nykyisin olen ihan vakkari lukija
  – Pidän blogisssasi kuulumisista ja lapsijutuista. Tykkään myös tosi paljon sun tyylistä. En keksi mitään mistä en tykkäisi :D
  – No mun mielestä ei oo mitään mitä sun pitäis parantaa :)
  – Sun ja Tiaran höpötys videot on parhaita! :)

 74. Avatar Laura sanoo:

  Kahdella arvalla mukana arvonnassa!:)
  1. Aloin lukemaan blogiasi niillä main kun julkistit että olet taas raskaana :)
  2. Vakkarilukija
  3. Päivänasut ja muutenkin vaatepostaukset, niin sinun kuin lastenkin, on suosikkeja :) huonoa en ihan totta keksi
  4. –
  5. Lisää vaatejuttuja kesävaatteista, itsellä edessä vaatekaapin suursiivo ja sulta saa hyviä vinkkejä mitä hankkia tilalle :)

 75. Avatar Kaisu sanoo:

  Aloin lukea blogiasi, hmm, ehkä vuosi sitten kun itse rupesin odottamaan esikoistani ja ryhdyin etsimään ”vertaistukea” netistä.

  Olen vakkarilukija, käyn blogissasi aina kun tulen koneelle viettämään laatuaikaa blogien parissa (eli päivittäin/useamman kerran viikossa)

  Pidän blogissasi raikkaasta ja mukaansa tempaavasta kirjoitustyylistä, pirteästä olemuksestasi (huokuu kirjoituksissa) ja siitä, että tämä on vaan niin hyvä blogi!

  Parannusehdotuksia: jaa-a, äkkiseltään ei tule mitään mieleen, koska tämä on hyvä näin, mutta koitan keksiä tähän jotakin jotta voisit kehittyä :). Nojaa, ehkä voisit halutessasi raottaa sitä todellisuutta vähän enemmän (vaikka ihailtavan hyvin kerrot elämän hyvistä ja huonommista hetkistä) esimerkiksi miten saatte järjestelyä kaikki kuviot, miten jaksat, mistä saat voimaa ja energiaa.

  Postaustoiveita: Pidän eniten siitä tavallisesta arjesta kertovista jutuista sekä mielipidepostauksista. Myös (onko ne nyt sitten mainospostauksia vai mitä) tuote-esittelyt käytössä olevista tuotteistanne, jotka olette saaneet/ ostaneet ja hyväksi todenneet. Esimerkiksi itse hyödyin paljon teidän välikausivaate esittelystä (Reima) kun olin sitä samaa pukua kuin Zeldalla ajatellut meidän tytölle. Ruokavinkit ja herkkupostaukset ovat aina ihania tämmöiselle ruuan ystävälle :)

 76. Avatar pampula sanoo:

  Kahdella arvalla mukana :)
  Milloin aloit lukemaan blogiani?
  – noin 1½ vuotta sitten.
  Oletko vakkarilukija vai satunnainen vierailija?
  -vakkari
  Mistä pidät/et pidä blogissani?
  -pidän kuvista ja tyylistäsi kirjoittaa. Tosin välillä tekstiä on ihan liikaa mun makuuni :D
  Parannusehdotuksia?
  -en osaa sanoa
  Postaustoiveita?
  -päivä videoina ois kiva.

 77. Avatar Minttu sanoo:

  Milloin aloit lukemaan blogiani?
  Noin vuosi sitten
  Oletko vakkarilukija vai satunnainen vierailija?
  Vakkarilukija
  Mistä pidät/et pidä blogissani?
  Pidän lapsiaiheisista postauksista, kun itselläkin lapsi on ja toinen tulossa pian samanlaisella ikäerolla kuin teilläkin :-)
  Parannusehdotuksia?
  Ei oikeastaan tule mieleen.
  Postaustoiveita?
  Vaikka arkihaaste: Tältä meillä oikeasti näyttää.

 78. Avatar Dreidel sanoo:

  Onpa suloinen setti! Osallistun kahdella arvalla.
  Milloin aloit lukemaan blogiani?
  – Joskus 2012 kun olin itse äitiyslomalla.
  Oletko vakkarilukija vai satunnainen vierailija?
  – Satunnainen vakkari :D
  Mistä pidät/et pidä blogissani?
  -Pidän asenteesta, mielipidepostauksista ja lapsiin liittyvistä jutuista.
  Parannusehdotuksia?
  – Aiemmiin kirjoitit ehkä hieman enemmän ja avoimemmin lapsistasi, varsinkin kehityspostaukset olivat kiinnostavia. Ymmärrän kuitenkin että blogin kasvaessa myös aihepiirit laajenevat ja yksityisyyttäkin on ajateltava :)
  Postaustoiveita?
  -Ei ole.

 79. Avatar Kiksteri sanoo:

  Aloin lukemaan blogiasi joskus kun odotit Zeldaa. Olen vakkarilukija. Pidän kirjoitustyylistäsi, se on sujuvaa. Et jaarittele liikoja, mutta kirjoitat silti luontevasti ja rennon oloisesti. En pidä jostain asukuvaposeerauksista, haha, sori en nyt muuta keksinyt! Huomasin vaan jonkun postauksen yhteydessä, miten paljon kivempia muut kuvat ovat kuin asukuvat, niissä kun toistuu aina ne saman poseeraukset. Ymmärrettävää kyllä.
  Parannusehdotuksia en nyt tähän hätään keksi, aika sopivasti sulta tulee erilaisia juttuja :) paitsi videoita en jaksa katsoa, kun niihin menee niin kauan aikaa. Oon tällainen peruskiireinen kotiäiti ja omalla ajalla pitää vaan äkkiä tsekata ne blogit, niin keskittyminen ei vaan riitä videoihin kun samat asiat voisi lukea niin paljon nopeammin. Katsoin kyllä joskus yhden videon osittain, ihan mielenkiinnosta. Että ei mua haittaa jos niitä on, toiset kuitenkin tykkää.

 80. Avatar Ninnu sanoo:

  Kahdella arvalla mukaan :). Monesti ollaan ihailtu sylvanian families hahmoja lelukaupassa. Nämä rantavarusteiset pikkuiset hahmot olisi kyllä takuulla meidän poitsun 3-vuotta mieleen!
  1. Aloin lukemaan blogiasi hieman ennen kun aloit odottamaan Zeldaa. Tuolloin itse odotin kuopustamme(joka tällä hetkellä 1v.1kk vanha). Löysin blogin reilusti ennen kideihin siirtymistäsi. 2. Olen vakkarilukija. 3. Mielestäni lapsiin liittyvät jutut on kivoja. Tykkään erityisesti lasten vaatteisiinasusteisiin liittyvistä postauksista. 3. Parannusehdotuksia.. Blogisi on hyvin monipuolinen, mutta kuvia voisi käyttää postauksissa mielestäni enemmän :). 4. Postaustoiveisiin.. Mielenkiintoista olisi lukea teidän kesäsuunnitelmista :)

 81. Avatar jenni. sanoo:

  Milloin aloit lukemaan blogiani?
  – syksyllä 2011, kun tiara syntyi :)
  Oletko vakkarilukija vai satunnainen vierailija?
  – vakkari
  Mistä pidät/et pidä blogissani?
  – pidän: kuvia on paljon, kirjoitat mielenkiintoisista asioista, asujutut
  – en pidä: välillä blogista saa sellaisen käsityksen, että teidän elämä on yhtä ruusuilla tanssimista ja kaikki on niin ihanaa ja lässynlää (toki ymmärrän, ettet halua blogissa kertoa ikävistä asioista), postaukset ovat välillä liian pitkiä ja sekavia
  Parannusehdotuksia?
  – jos on paljon asiaa (eri asioita), niin toivoisin että niistä tehtäisiin omat postaukset.. mua ei haittaa vaikka postauksia tulisi päivässä parikin, jos ne ovat lyhyempiä ja käsittelevät vain paria asiaa.
  Postaustoiveita?
  – tyttöjen vaatekaapin sisältö, kesävaatteiden esittelyä, millaisia kesäsuunnitelmia teillä on, millaisena näet elämänne 5 tai 10 vuoden kuluttua

 82. Avatar sm sanoo:

  Aloin lukea sun blogia kun Tiara oli arviolta vähän vajaa puolivuotias(?), sulla oli silloin muistaakseni kauhea innostus leopardikuosia kohtaan ja taisit itse olla mustahiuksinen silloin. On muuten kehittynyt tämä blogi siitä ihan hurjan paljon, ja ei voi myöskään olla huomaamatta sitä, miten itse olet aikuistunut ja kaunistunut entisestään ja löytänyt upean tyylin!

  Luen blogia säännöllisesti, tykkään paljon perus arkipostauksista ja asukuvista! Oton kirjoitukset on olleet myös kivoha, samoin sun omat ”asiapitoisemmat” ns. mielipidepostaukset. Hääjuttuja oli kiva lukea, vaikka ne suurimmaksi osaksi olivatkin toisen blogin puolella, ja yksi yksittäinen postaus, joka nyt tulee mieleen, on jostain vuoden takaa ehkä, se joasa kirjottelit vaatekaapin sisällöstä ja siitä, mitä vielä tarvitset. Kesäpostaukset on myös olleet kivoja, kohta niitä taas tulee! Monipuolisuus on kyllä parasta, sulla on kivasti erilaisia postauksia.:)

  Tossa tulikin jo asioita, mistä pidän, eikä tule mieleen mitään parannettavaa.:)
  Postaustoiveena toivoisin jonkinlaista vaatepostausta/-postaussarjaa. Tyyliin lempipaidat,-housut, – kengät, -mekot/hameet, -takit, -asusteet jne ja sit vielä aikaisemmin mainitsemaani postaukseen jatkoa, mitä vielä puuttuu kaapistasi. Voisi kai kuitenkin sanoa vain, että jatka samaan malliin!

 83. Avatar krista sanoo:

  Mulla oli lapsena pupuja, mutta mä en oikein ymmärtänyt niiden päälle :) ehkä ne voisi saada uuden mahdollisuuden tyttöni kanssa?
  Vastaukset:
  1. Melko tasan vuosi sitten, tyttöni syntymän tienoilla
  2. Vakkarilukija
  3. Pidän iloisuudesta ja monipuolisuudesta. En nyt sano, että en tykkäisi asujutuista, mutta ne menee minulla silleen hutaisten ohi, kuvat on niistäkin kiva katsoa :D
  4. ei ole
  5. Jatka samoilla linjoilla!

 84. Avatar Ruusu sanoo:

  Mukana, yhdellä arvalla :)

 85. Avatar Saana sanoo:

  Itsekin olen kyseisillä leluilla lapsena leikkinyt! Mulla nyt pian 3-vuotias tytär ja olisi ihana voittaa hänellekin näitä!
  Kahdella arvalla mukana tässä ihanassa arvonnassa !

  1.Blogiasi aloin lukemaan niihin aikoihin,kun Tiara syntyi.
  2. Blogisi linkki mulla kirjanmerkeissä ja seuraan fbssä blogia,joten vakkari lukija ja säännöllisesti kun kurkkimassa joko on uutta postausta !
  3. Eniten sun blogissa pidän siitä,että tulee lähes aina hyvä mieli lukiessa. Tämä on niin ihana hyvänmielen-blogi!
  4. Parannusehdotuksia: lisää lapsien kuulumisia ja vaatepostauksia :) myös mielipide postauksia olisi ihana lukea !
  5. Postaustoiveita: lapsien kuulumisia enemmän ja mielipidepostauksia + vaatepostauksia !:)

  Ihanaa kevättä ja tulevaa kesää teidän koko perheelle!:)

 86. Avatar Saara sanoo:

  Ihana arvonta!

  1. Milloin aloit lukemaan blogiani?
  – Oon ollut mukana ihan ensimmäisestä postauksesta lähtien! Löysin blogisi, kun joku linkkasi sen demi.fi’hin muistaakseni otsikolla ’OMG löysin ihanan teiniäitiblogin!’ :D Good old times…
  2. Oletko vakkarilukija vai satunnainen vierailija?
  – ihan vakkarilukija! Käyn monta kertaa päivässä katsomassa josko oisit jo kirjoittanut.
  3. Mistä pidät/et pidä blogissani?
  – Pidän mm. isoista, hyvälaatuisista kuvista ja arkipostauksista. Asukuvapostaukset ovat mielestäni tylsähköjä.
  4. Parannusehdotuksia?
  – Hankala. En osaa sanoa. Tykkään blogistasi juuri näin!
  5. Postaustoiveita?
  – Videoita! Tiaran puhetta on niin ihana kuunnella!

 87. Avatar Aniii sanoo:

  1. Olen lueskellut enemmän ja vähemmän säännöllisesti noin pari vuotta. En tosin ole tainnut koskaan ennen kommentoida! ( Mutta Sylvanian families <3 )

  2. Vähän kumpaakin? :D Välistä tosiaan luen ihan säännöllisesti, sitten kun töissä on kovasti kiirettä saatan pitää pidemmänkin breikin blogien lukemisen kanssa.

  3. No minun on nyt myönnettävä, että ihan kaikki yhteistyöpostaukset ei aina kolahda. Ymmärrän täysin että ne nykyään "kuuluu kuvioon", mutta joskus tuntuu että mainosmäärä puskee ulos silmistä ja korvista. Eikä tämä rajoitu yksistään sinun blogiisi :) Mutta sitten taas pidän kyllä tästä maanläheisestä otteesta joka sinulla on.

  4. Videopostaukset myös tekstinä! Luen tosi usein puhelimella blogeja, ja se videon lataaminen on H-I-D-A-S-T-A.

  5. Ihan arkijuttuja, miten arki rullaa kahden muksun kanssa, kun parisuhdekin pitää johonkin väliin tunkea, kuulumiset, tekemiset, olemiset ja menemiset :D

 88. Avatar Elisabet sanoo:

  Mukana kahdella arvalla. :) Ihastuttava setti kyllä tosiaankin! Eiköhän nallet pääsisi meidänkin neidin suosioon, mutta nimenomaan ne pikku jutut vielä jemmaisin.
  1. Voi, mä en nyt tarkalleen muista sitä ajankohtaa, kun lukemaan aloin, mutta Tiara oli kyllä syntynyt ja taisipa hän olla semmoinen muutaman kuukauden ikäinen. Sillon mulla ei vielä ollut omaa lasta, mutta jokunen aika siitä aloinkin odottamaan meidän likkaa!
  2. Vakkarilukija, ehdottomasti. :)
  3. Mä tykkään tästä blogista kokonaisuudessaan. Selkeä sivu, selkeät ja kiinnostavat kirjoitukset, upeat kuvat. Harva blogi näin kolahtaa!
  4. Niitä ei mieleen tule.
  5. Päivä kuvina/videoina (normaalit arkipostaukset), tytsyjen ja sun vaatepostaukset ja koko perheen ruokapostaukset olisi mukavia. :)

 89. Avatar Tanninen85 sanoo:

  Kahdella osallistun. Itsellä ei lapsia ole, mutta kummityttöäni voisin ilahduttaa yllätyksellä!

  1. Olen lukenut blogiasi reilun puoli vuotta.
  2. Olen vakkarilukija, käyn päivittäin blogissasi vierailulla :)
  3. Blogisi on viihtyisä. Luen kaikki postaukset läpi tarkkaan ;D Tämä on ensimmäinen kerta kun kommentoin, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Kaikki postausaiheet ovat mieleen, vaikka ei itsellä lapsia ole, mutta kirjoitat niin että lapsetonkin tykkää lukea loppuun asti postaukset.
  4. Blogi on sinun näköisesi, sinun juttu niin en itse lähtisi sitä muuttamaan. Kirjoitat mistä itse tykkäät ja kerrot ne mitä itse haluat, kaikkia ei voi miellyttää.
  5. Varmaankin se perus, jossa lukijat saavat esittää sinulle kysymyksiä.

 90. Avatar Nimetön sanoo:

  Nuo on söpöjä, arvonnassa siis kahdella arvalla mukana!

  1. En kyllä tarkkaan edes muista, jaloitin blogisi lukemusen oskus kun Tiara oli vielä aika pieni, ehkä n. Puolivuotias.
  2. Olen vakkarilukija, mutta en ole rekisteröitynyt lukijaksi :)
  3.&4. Pidän blogisi iloisuudesta ja sinun asenteesta elämään joka paistaa kirjoituksistasi. Pidän myös perus arki postauksista, ruokapostauksista yms. Blogiyhteistyö jutut ovat tietenkin bloggaajan kannalta mukavia, ja ainakin itse lukijanakin niistä usein pidän mutta jonkun verran niissä on myös ollut juttuja jotka itseäni ei kiinnosta. Ne on onneksi helppo selata ohi. Myöskään näistä blogijuhlista yms en ole oikein kiinnostunut, mutta nekin postaukset on suht helppo ohittaa :) Eli parannusehdotuksia en nyt oikein tähän keksi, kun joku muu taas varmaan juuri noista postauksista pitää .. :D Toivon kuitenkin että olet 100% rehellinen tehdessäsi postauksia saamistasi tuotteista, enkä siis epäile ettet olisikin. :) Kaikin puolin mukava hyvänmielenblogi.
  5. Päivä kuviina tai videoina -postaukset ovat aina kivioja!

 91. Avatar Reetta sanoo:

  Äh ja edellisestä siis puuttui nimimerkit yms. Tässä siis ne.

 92. Avatar KaroH sanoo:

  Mukana yhdellä arvalla!

 93. Avatar Hanna sanoo:

  Mukana kahdella arvalla ! Vaikka minulla ei vielä lapsia olekkaan ajattelin silti tähän osallistua.. pienempiä sisaruksia löytyy useampi ja ajattelin että tämä olisi oiva tapa yllättää pienimmät sisarukseni. Asutaan pitkän välimatkan päässä toisistamme ja nähdään todella harvoin, mikä mua harmittaa henkilökohtaisesti paljonkin. Tämä olisi siis kiva yllätys ja varmasti myös mieleinenkin. :)

  1. Milloin aloit lukemaan blogiani? – hmm, kyllä siitä taitaa jo yli vuosi tulla. Tarkkaa aikaa en muista.
  2. Oletko vakkarilukija vai satunnainen vierailija? – Vakkari, seuraan myös instassa ja facebookissa. :)
  3. Mistä pidät/et pidä blogissani? -Tykkään kovasti ihan arkisista postauksista ja postauksista missä tytöt/otto on mukana. En niinkään liiemmin välitä asukuva-postauksista, vaikka ne ovatkin nykyaikana suuri osa blogia.. toki en niitä hauku, ja tykkään kyllä tyylistäsi ! :) Mutta kun lukee useampia blogeja ja jokaisessa on paljon asukuvia niin niitä tulee aika usein selattua vaan läpi..enemmän semmoset hömppäjutut kiinnostaa ja niitä jaksaa lukeakin.. :) Välillä kyllä sun asukuvista saa paljon inspiraatiota myös omaan pukeutumiseen. (tulipas tästä nyt sekalainen romaani..)
  4. Parannusehdotuksia? – hmm, en osaa sanoa. Jatka vaan samaan malliin !
  5. Postaustoiveita? – Enemmän oton kirjottamia postauksia ! Ne on aivan ihania :D lisäks enemmän vaan kaikkee sekalaista hömppäjuttua, ne on mielenkiintosia ja hauska lukea ! :) Lisäksi toivoisin enemmän videoita.

  Mukavaa kesän odotusta sinulle iina <3

 94. Avatar Primrose sanoo:

  Oon mukana arvonnassa kahdella arvalla! Noi Sylvanian Families -hahmot ovat niin söpöjä, että voisin keräillä niitä vaikka ihan itsellenikin. :D Meille on kuitenkin tulossa alkusyksystä pienokainen, joten hänen ilokseen nuo päätyisivät, jos meille voitto tulisi.
  Milloin aloit lukemaan blogiani?
  Suurin piirtein Zeldan ristiäisten aikoihin. Muistan lukeneeni mielenkiinnolla teidän tarinaanne Zeldan nimen takaa.
  Oletko vakkarilukija vai satunnainen vierailija?
  Olen vakkari ja luen blogia Bloglovinin kautta.
  Mistä pidät/et pidä blogissani?
  Pidän kovasti blogin positiivisuudesta ja iloisesta yleisilmeestä. Yhteistyöpostaukset ym. mainokset osuvat välillä itselleni tosi hyvin, välillä taas ei niin hyvin, mutta niinhän se menee, että kaikkia ei voi miellyttää. :) Joka tapauksessa tykkään kovasti lukea blogiasi.
  Parannusehdotuksia?
  Eipä nyt tule ihan heti mitään mieleen. Minusta tässä blogissa käsitellään hyvin kaikenlaisia perhe-elämään ja bloggaamiseen liittyviä juttuja.
  Postaustoiveita?
  Ei tule nyt mitään isoa mieleen. Ehkä joku mielipidepostaus olisi kiva pitkästä aikaa?

 95. Avatar Nimetön sanoo:

  mukana kahdella arvalla ! vaikka omia lapsia ei olekaan niin kaverin tyttöä voisin ilahduttaa :’)

  -Aloin lukemaan blogia joskus kun Tiaran odotus oli vielä suht’ aluillaan, eli kauan !
  -Ajattelen itseäni vakkarilukijana, vaikka en rekisteröitynyt lukija olekaan niin vierailen päivittäin katsomassa josko uusia postauksia olisi tullut, joinain päivinä useampaankin otteeseen… :D
  – Pidän kaikesta ! Vaikutat niin mukavalta persoonalta ja blogisi on monipuolinen ja asiaa on laidasta laitaan, hömpästä ihan täyteen asiaan
  – Ei mitään parannettavaa, jatka samaan malliin !
  – Mitään erikoisempia postaustoiveitakaan ei varmaan ole, höpöttelyvideot on aina jees, samoin vaatekaappeihin kurkkaus eli lempiasuja, kenkiä, asusteita… :)

 96. Avatar jensku sanoo:

  Mukana kahdella arvalla :) Me ollaan myös leikitty Sylvanian Families -perheillä pienenä! Löytyi ainakin karhuja ja pupuja.

  1&2. Aloin seuraamaan blogia säännöllisesti aika pian blogin alun jälkeen, eli joskus kesällä 2011. Vakkarilukijana olen ollut siitä asti.
  3. Pidän pitkistä teksteistä, laadukkaista kuvista ja asiapostauksista. Inspiraatiomielessä blogi on myös mainio, joskus käyn katselemassa vanhoja asukuvia kun itse kriiseilen ”meikitön verkkariäiti”-vaiheessa :D Positiivinen elämänasenne ja hyvän mielen blogi-tyyli saa itsekin ajattelemaan omassa elämässä positiivisemmin.
  4. Kommenttelja lukiessa huomaa, kuinka pidetty blogisi on. Taidan yhtyä edellisiin koska parannettavaa ei mielestäni juurikaan löydy. :)
  5. Arjen voimavarat, miten jaksatte ja mistä saatte voimaa ja energiaa, kun teillä on mun ymmärtääkseni melko pieni lähiverkosto? Miten hoidatte parisuhdettanne? Ruokapostaukset on kivoja, samoin mielipidepostaukset. Ja kevät/kesätyyliin ja vaatteisiin katsastus olisi kiva! Joku kesävaatteiden kulmakivet-tyyppinen vaikka. :)

  • Avatar jensku sanoo:

   Ja vielä yksi postausehdotus tuli mieleen! Päivärytmistä olisi mielenkiintoista kuulla, millainen on arjen kotipäivän rytmi ja miten rytmi vaihtelee vaikka blogitapahtumien ja juttujen kanssa kun otat lapset mukaan. Hoituuko esim. päiväunet ja ruokailut silloin kun sopii, vai onko tarkat ajat ruokailuille ja päiväunille. Jääkö blogitapaamisia välistä, mikäli ne eivät sovi yhteen tyttöjen päivärytmien kanssa?

 97. Avatar Heintsu sanoo:

  Mukana arvonnassa, kaksi arpaa! :)

  1. Milloin aloit lukemaan blogiani? Reippaasti yli vuoden olen jo mielenkiinnolla lueskellut!
  2. Oletko vakkarilukija vai satunnainen vierailija? Vakkari, ihana aina facebookista bongata että on tullut uusi postaus!
  3. Mistä pidät/et pidä blogissani? Ei ole mitään mistä en pitäisi! Tää on tämmönen positiivinen, kiinnostava ja kivannäköinen blogi jonka postauksia voisi lukea vaikka kuinka paljon :D Ja haaveena olisi myös omia lapsia saada, siihen asti tykkään seurailla tiiviisti blogeja joissa äitiys on mukana :)
  4. Parannusehdotuksia? Jatka samaan malliin!
  5. Postaustoiveita? Videopostaukset on aina kivoja!

 98. Avatar memmu sanoo:

  Oi nuo on ihania!

 99. Avatar kaisla sanoo:

  Heippa! Ihan ensimmäiseksi; haluan vain vastata gallupiin, joten jos arpaonni suosii minua, toivon, että arvot uudelleen ja joku muu, jolla on enemmän tarvetta lelulle, voittaa :)

  Milloin aloit lukemaan blogiani?
  – en muista, varmaan viime kesänä

  Oletko vakkarilukija vai satunnainen vierailija?
  – käyn katsomassa useamman kerran viikossa jos olet kirjoittanut, lukiessa tulee aina hyvä mieli :)

  Mistä pidät/et pidä blogissani?
  + helppolukuinen ja oikein kirjoitettu teksti, hyvälaatuiset ja kivat kuvat, monipuoliset aiheet, blogin sävy on miellyttävä ja positiivinen
  – välillä tuntuu, että bloggaajien tapahtumista, brunsseista jne. on paljon juttua, mutta tottakai se on ymmärrettävää ja mielestäni on hienoa, että saat kokea kaikki tapahtumat ja kehityt. Tämä ei siis ole ”huono puoli”, itseäni vain kiinnostaa muunlaiset jutut enemmän :)

  Parannusehdotuksia?
  – En keksi tähän mitään

  Postaustoiveita?
  – Olen lueskellut joitakin vanhoja postauksiasi. Saavani kuvan mukaan olet muuttunut aivan huimasti blogin alkuajoista, vai oletko? Olisi mielenkiintoista, jos sinulla on aikaa kirjoittaa mitä mieltä olet omasta kasvamisestasi Iinana, äitinä ja tyttöystävästä vaimoksi :) Miten ajatusmaailmasi ja asenteesi ovat muuttuneet? Oletko jossain asiassa muuttunut aivan ääripäästä toiseen? Toivottavasti ymmärsit pointtini:)

  Ihanaa loppukevättä koko perheelle, olipa kauniit kuvat Tiarasta! :)

 100. Avatar empsis sanoo:

  arvonnassa mukana!

  Milloin aloit lukemaan blogiani?
  – en muista tarkkaan, mutta silloin kun odotit vielä Tiaraa
  Oletko vakkarilukija vai satunnainen vierailija?
  – vakkarilukija
  Mistä pidät/et pidä blogissani?
  – lapsipostaukset kiinnostavat eniten :)
  Parannusehdotuksia?
  – tykkäisin lukea vielä enemmän arjesta
  Postaustoiveita?
  – ei tule mieleen

 101. Avatar Mira sanoo:

  Oi meidän pian 3v ihastuisi noihin varmasti! Meillä siskon kanssa oli noita kanssa lapsuudessa:)

  1. Tiara oli silloin muutaman kuukauden ikäinen.
  2. Vakkari :)
  3. Perus arki postaukset on lemppareita. Yhteistyö postaukset ei niinkään aina kiinnosta mutta kuuluu
  blogimaailmaan, joten ymmärrettävää.
  4. En osaa sanoa parannuksia, kuvat ja tekstit aina siistit ja selkeät. Samalla tavalla vaan jatkossa.:)
  5. Olisi kiinnostava kuulla Tiaran ja Zeldan lemppari ja inhokki ruuista.

 102. Avatar RK sanoo:

  Milloin aloit lukemaan blogiani?
  Olen lukenut varmaankin aika alusta saakka.. :)

  Oletko vakkarilukija vai satunnainen vierailija?
  Vakkari

  Mistä pidät/et pidä blogissani?
  Tykkään siitä, että postaukset ovat mielenkiintoisia ja sopivan pituisia. Kuvia on sopiva määrä. Joskus (lähinnä kun itsellä on huono päivä :D) ärsyttää kun kaikki on niin ihanasti.. :DDD

  Parannusehdotuksia?
  Joskus voisi pitää sellaisia minipostauksia :)

  Postaustoiveita?
  En nyt keksi heti mitään. Kurkistus teidän keittiön kaappeihin? :D

  Kaksi siis mulle. Ihanaa kevättä! Ihanaa kun aurinko rupee paistamaan.

 103. Avatar judith sanoo:

  yhdellä mukana!! aurinkoista kevättä!

 104. Avatar arja A sanoo:

  yhdellä arvalla tavoittelen ihanaa palkintoa!=)

 105. Avatar sikkuralla sanoo:

  Mukana arvonnassa yhdellä arvalla :)

 106. Avatar Petra T. sanoo:

  Mukana arvonnassa ehdottomasti! :)
  VASTAUKSET:
  1. hmm muistaakseni niin, että olit juuri kertonut Zeldan raskaudesta
  2. olen vakkari ollut kokoaika :)
  3. pidän eniten kaikista ´´höpöhöpö” postauksista, mitään en _inhoa_, mutta vähiten minua kiinnostaa vaate-esittelyt
  4. Vaikea keksiä mitään parannettavaa, koska sun blogi vaan on ihan huippu.. mutta noh, vaikkapa enempi noita höpö juttuja, eli teidän kuulumisia, ja lapsi juttuja kaipaan aina! :)
  5. postaustoiveita voisi olla semmone, missä vertailisi tyttöjen ulkonäöllisiä piirteitä keskenään ja/tai niin, että mitä Tiara on periny sulta ja mitä otolta ja sama Zeldalta :)
  Ja semmoin ois tosi kiva, jos tekisit jonkun ´´omat vinkit bloggaamiseen” kun oot itse menestynyt tässä niin hyvin, niin mitä vinkkejä antaisit aloittelijoille, niille ketkä on kirjottanu pidempää, muttei lukijoita ole saanut yms.

  Elikkä, 2 arpaa! :)

  PS. oli muuten hauska tämmöin, että bloggaja kyseleekin lukijoilta, kun yleensä se menee toisinpäin!

 107. Avatar nea sanoo:

  Mukana kahdella arvalla

  1 tais olla muutama viikko Tiaran synnyttyä
  2 vakkari
  3 mielenkiintoisia ha hauskoja postauksia, en pidä mitään niin sanotusti huonona
  4 enemmän lasten kasvuun ja kehitykseen liittyviä juttuja
  5 vois tulla tyttöjen ja sun sekä oton vaatteista postausta

 108. Avatar Kata sanoo:

  Nuo on nii ihania, meiltä muutama elukka jo löytyyki :)

 109. Avatar Lotta sanoo:

  Moikka!
  Noi Sylvanian Families -hahmot on aivan ihania! Osallistun arvontaan!

  Ja vastaukset galluppiin:
  1. Aloin lukemaan blogia viime vuodenvaihteen jälkeen.
  2. Olen lukenut siitä asti vakituisesti.
  3. Pidän iloisesta elämänasenteestasi. Kirjoitat myös usein, melkein joka päivä on uutta luettavaa! Luin jotain vanhoja postauksia ja pakko kehua että olet kehittynyt ihan huimasti mm. kirjoittajana!
  4. Parannustoiveita? Samaa mieltä kuin edellinen että joskus ”minipostauksia”, mutta en valita. Näinkin on tosi hyvä!
  5. Postaustoiveita? Sisustusjuttuja!:)

  Hyvää kevättä koko perheelle!:)

 110. Avatar Miia sanoo:

  Kahdella olisin mukana. :)

  1. Alusta asti olen lukenut.
  2. Vakkarilukija.
  3. Pidän blogin monipuolisuudesta. Vaihtelevia ja erilaisia postauksia, ei aina sitä samaa.
  4. Ei oikeen tuu parannusehdotuksia mieleen. Tää on hyvä tämmösenä. :)
  5. Postaustoiveitakaan ei juuri nyt ole mielessä.

 111. Avatar NinaK sanoo:

  Tänään laiskottaa, mukaan siis vain yhdellä arvalla =).

 112. Avatar V sanoo:

  Kahdella arvalla mukana! Muistan myös hyvin nää söpöt pikkuhahmot omasta lapsuudesta.

  1. Oon lukenut sun blogia ihan alusta asti.
  2.Vakkari
  3. Blogi on kokonaisuudessaan huippu! Arkipostauksista pidän eniten. Asupostaukset ei kauheesti nappaa, mut mielipidekysymys, toiset tykkää. :)
  4. Parannusehdotus ei koske suoranaisesti sun blogia, vaan ylipäänsä näitä kideblogeja. Sivusto olis kiva saada mobiililaitteillekin sopivaks, olis kivempi lukea. :D
  5. Hmmmm, sä kun esittelet paljon omia vaatteita, niin olisi kiva et välillä tekisit postauksia myös tyttöjen vaatteista. :) Joku semmonen ’kurkistus lastenvaatekaappiin’ olis kiva!

 113. Avatar sole sanoo:

  Ah nuo on ihania! :) Meillä on noita töissä, ois kiva voittaa kummitytöllekin (joka on muuten Tipan ikäinen). Osallistun kahella arvalla.

  1. Joskus silloin kun Tiara oli vielä pikkupallero :)
  2. Vakituinen.
  3. Pidän kuvista, pirteydestä sekä siitä, että saan joskus blogistasi inspiraatiota. Laiskoina päivinä en pidä tekstin paljoudesta, mutta silloin vain silmäilen sen läpi tai jätän osan lukematta :D
  4. Vaikka yritin, en keksi parannettavaa! Ulkoasu on jees ja kirjoitat monipuolisesti eri aiheista.
  5. Jaaa… Voisit kirjoittaa sun/teidän kesäsuunnitelmista!

 114. Avatar Pumpkin Jam sanoo:

  Milloin aloit lukemaan blogiani? Reilu vuosi sitten. Vai oliko se silloin, kun jäin itse äitiysvapaalle, eli vuoden 2012 lopussa? Aika kuluu niin vauhdilla, ette pysy mukana ollenkaan.

  Oletko vakkarilukija vai satunnainen vierailija? Vakkari!

  Mistä pidät/et pidä blogissani? Tykkään arkipostauksista ja tyttöjen kuulumisista. Vähemmän tykkään sinun vaate/muotipostauksista (tyylimme ovat aika erilaiset), mutta ei nekään haittaa :)

  Parannusehdotuksia? Vähemmän asukuvia :D

  Postaustoiveita? –

 115. Avatar Katarooma sanoo:

  Olen vakkarilukija Bloggerin kautta. Olen lukenut blogia viime vuoden loppupuolelta asti. Kovin usein en kommentoi, mutta luen aina tarkkaan sun postaukset. Pidän blogistasi paljon, se on ihanan elämänmyönteinen. Joskus tulee ehkä vähä semmonen olo, että voiko elämä olla aina niin positiivista yms minkä kuvan blogi antaa. Toisaalta sää kirjotat negatiivisistaki asioista aika positiiviseen sävyyn. Parannusehdotuksia ei kauheana ole. Kuvia ja kirjotusta on tasapainosesti. Ainut postaustoive mitä tähän hätään keksin on sun kynnet. Postaus niiden laitosta yms. Kerroit ystäväsi laittavan ne. Ois hauska lukea sellainenki erilainen postaus.

 116. Avatar PL sanoo:

  Oij! Suloisia pikku otuksia joilla tuli pienenä leikittyä itsekkin hoidossa :)

  Milloin aloit lukemaan blogiani? : Noin 2 vuotta sitten, olen kyllä yritäänyt koluta vanhatki postaukset läpi :P
  Oletko vakkarilukija vai satunnainen vierailija?: Vakkari, joka on joka päivä odottamassa uutta postausta <3
  Mistä pidät/et pidä blogissani?: Ihanasta persoonastasi ja tavastasi kirjoittaa, miinuksia en ole löytänyt vielä ;)
  Parannusehdotuksia?: Ei ole :D
  Postaustoiveita?: Millainen laukku sinulla on? Sekä millaista hoitolaukkua kuljetat mukana. :D + olisi kiva tietää mitkä tavarat on AINA pakko löytyä laukustasi :)

  Hyvää vapun odotusta ja aurinkoista kevättä teille kaikille sinne! :)

 117. Avatar Sanna sanoo:

  Milloin aloit lukemaan blogiani? Ei kyllä ole mitään hajua mutta olisiko pari vuotta?;)
  Oletko vakkarilukija vai satunnainen vierailija? Vakkarilukija!! Oon huono lukija kun en koskaan kommentoi mutta melkeinpä kaikki postaukset oon lukenu:)
  Mistä pidät/et pidä blogissani?oot niin ihana äiti sun lapsille ja muutenkin niin elämäniloinen niin on mukava lukea postauksia:) Kaikki arkiset postaukset on mukavia!
  Parannusehdotuksia? Jatka samaanmalliin!
  Postaustoiveita? Ei tule nyt yhtäkkiä mieleen…

 118. Avatar Anne sanoo:

  Mukana ollaan. Kiva blogi. Käyn säännöllisen epäsäännöllisesti lueskelemassa. Yhdellä mukana.

 119. Avatar Sofia sanoo:

  Arvonnassa yhdellä mukana.

 120. Avatar aiai sanoo:

  Osallistun kahdella arvalla!
  Olen lukenut jo useamman vuoden ja olen vakkarilukija. Pidän blogisi monipuolisuudesta ja toivoisinkin sen pysyvän jatkossakin yhtä monipuolisena. Lisäksi toivoisin esittelyn molempien tyttöjen vaatekaapeista.

 121. Avatar Jonna sanoo:

  1. Olen lukenut blogiasi vajaa puolitoista vuotta. Taisi olla ensimmäisiä äitiblogeja, joita aloin lukea oman lapsen synnyttyä.
  2. Vakkari. Tosin täytyy myöntää, että aluksi en laittanut itseäni blogisi lukijaksi Bloggerin tai Bloglovinin kautta, kun ajatus oli, että minähän en lue isoja kaupallisia blogeja, vaan pieniä ja laadukkaita. Kun olin kuitenkin muutaman kuukauden ajan käynyt joka päivä erikseen katsomassa blogin kuulumiset, oli pakko myöntää, että tosi hyvä blogi tämä on, eikä yhteistyöt tarkoita, että blogi olisi pelkkää mainosta :) Nyt luen juttusi päivittäin Bloglovinin kautta.
  3. Kirjoitustyylisi on kiva, olet rehellinen ja sinulla on hyviä kuvia. Pidän myös positiivisesta asenteestasi. Vaatepostauksia en kovin tarkkaan lue, mutta sekin vain, koska meidän tyyli on niin erilainen, etten koe, että niistä kauheasti saan mitään irti. Kyllä nekin kuitenkin aina selaan eli en ole sitä mieltä, että ne pitää lopettaa :)
  4. Sori, ei yhtään ideaa tähän.
  5. Mielipidepostauksia ja päivä kuvina -postauksia lisää, kiitos.

 122. Avatar Satu sanoo:

  Kahdella arvalla mukana!

  1. Hieman ennen Tiaran syntymää liityin lukijaksi
  2. Vakkari ehdottomasti :)
  3. Blogisi on varsinkin nykyään hyvin monipuolinen ja aina yhtä ihanan positiivinen!
  4. En kyllä juuri nyt keksi mitään, kaikki on kuten pitääkin
  5. Päivä videona olisi mukava!

 123. Avatar Jaana K. sanoo:

  Yhdellä arvalla mukana.

 124. Avatar anskuliini sanoo:

  Ehdottomasti mukana arvonnassa! Olisi mukava antaa tuttavaperheen lapsille nuo lahjaksi, ihastuisivat varmasti! Mukana siis kahdella arvalla! :)
  1 ja 2. Löysin blogisi vajaa vuosi sitten ja sen jälkeen käynyt parin päivän välein katsomassa onko uusia postauksia, eli siis vakkari lukijana mennään.
  3. Pidän blogissasi siitä että siinä on sopivassa suhteessa lapsiperheen elämään liittyviä postauksia ja ihanaa naisellista ”hömppää” kuten asukuvia! ja ihanan paljon muutenkin kuvia! hmmm mistähän en pitäisi, tosi tyhmä vastaus mutta en keksi mitään kritiikkiä.
  4. Parannusehdotuksiakaan en kyllä osaa sanoa, etköhän sä ammattibloggaajana tiedä paremmin kun minä :D
  5. Postausehdotuksia: vaikka joku iinan arkimeikki postaus, lemppari vaatteet/kengät/laukut ja sit vaikka joku sellanen postaus jossa kertoisit sun/teidän perheen tulevaisuuden tai vaikka tulevan kesän suunnitelmista/haaveista.

 125. Avatar Janina sanoo:

  1. Luin blogiasi ensimmäistä kertaa silloin kun aloitit, eli oliko se vuonna 2011. Blogi jäi sitten pitemmäksi aikaa pois luettavien listalta, koska elämäntilanne oli jotenkin kovin eri, vaikka ikää oli saman verran. Löysin blogisi uudestaan viime syksyn alussa, kun aloin itse odottaa lasta ja tämä on nykyään ehdottomasti yksi suosikkini perheblogeista!

  2. Ihan vakkarilukija olen nykyään :)

  3. Blogissasi pidän raikkaista kuvista, kivasta kirjoitustyylistä, monipuolisista postausaiheista, hyvästä postausvauhdista ja ennenkaikkea siitä miten rakkaus lapsiasi ja Ottoa kohtaan tulee ilmi kirjoituksissa ja kuvissa.
  Siitä mistä blogissassi en pidä, on vaikea alkaa keksimään. Väkisten pitäis sitten jotain huonoa sanoa, eli en löydä mitään huonoja juttuja kyllä nyt tähän hätään!

  4. Parannusehdotuksia en myöskään osaa antaa.

  5. Postaustoiveet…hmm. Mun omia lemppareita on päiväni kuvina-postaukset, joita on varmasti haastavaa toteuttaa kahden pienen lapsen kanssa. Sellainen olisi tulevaisuudessa kiva. Lisäksi haluaisin lukea jutun, jossa kerrot omista kesävaatehaaveiluista ja esittelet jo kaapista löytyviä kesäkuteita. Myös postaus Oton vaatteista olisi hauska! :D

 126. Avatar Danie sanoo:

  Kahdella arvalla mukana arvonnassa! :)
  1. Puolisen vuotta sitten.
  2. vakkari
  3. Pidän erityisesti lapsiin liittyvistä jutuista.
  4. Hmm, ei nyt kyllä keksi mitään.
  5. Jotain lapsiin liittyvää ehkäpä. :)

 127. Avatar Taru sanoo:

  yhdellä arvalla

 128. Avatar Janika sanoo:

  Yhdellä arvalla mukana!

 129. Avatar Veronika sanoo:

  Milloin aloit lukemaan blogiani?
  = Vähän sen jälkeen kun aloitit blogin pitämisen.

  Oletko vakkarilukija vai satunnainen vierailija?
  = Vakkarilukija.

  Mistä pidät/et pidä blogissani?
  = Pidän todella monipuolisista ja hienosti kirjoitetuista postauksista ja erityisesti asukuvista. Jos jotain täytyy sanoa, niin alkuaikojen jälkeen blogiin on tullut hieman liikaa mainoksia ja sisältö on muuttunut yksipuolisemmaksi, mutta edelleen on lemppariblogi.

  Parannusehdotuksia?
  = Ei ole mainittavaa, kaikkea löytyy kaikille.

  Postaustoiveita?
  = Oisi kiva lukea lisää sinusta ja Otosta ja onko kenties tulossa lisää videoita teistä?

  Kahdella arvalla mukana! :)

 130. Avatar kaija sanoo:

  olen vakituinen lukija, en muista aikaa,mutta ennen Tiaran syntymää, pidän arjen ja perheen kivoista tapahtumista, niistä on kiva lukea. Samanlaista edelleen ja mukavia hetkiä perheen parissa, tulee hyvä mieli lukiessakin!

 131. Avatar minttu47 sanoo:

  1. Ehkä reilun vuoden ainakin.
  2. Melko vakituinen
  3. Selkeä blogi, mielenkiintoiset jutut ja nämä arvonnat ovat kivoja – mitään negatiivista en keksi
  4. –
  5. Kaikki lapsiin liittyvät jutut kiinnostavat, arvontoja voisi olla enemmänkin.
  Kaksi arpaa.

 132. Avatar Sarkulin sanoo:

  Aivan ihania nämä Sylvanian Families -lelut:)
  1. Aloin lukemaan blogiasi noin vuosi sitten.
  2. Olen vakkarilukija :)
  3. Pidän tiuhasta postaustahdista ja tavastasi kirjoittaa, mitään huonoa en keksikään!
  4. Parannusehdotuksia en keksi.
  5. Päivä kuvina tai videona -postaus!

 133. Avatar AnnaMaria sanoo:

  Kahdella arvalla mukana.

  1. Aloin lukemaan blogiasi aika tarkkaan vuosi sitten, kun olin juuri saanut esikoisen, jonka kanssa olin päivät kotona, kun mies oli töissä. Kiinnostuksen herätti alussa myös se, kun teidän Zelda on niin saman ikäinen meidän tyttären kanssa (ja minä itse olen samaa vuosimalli sinun kanssasi) :) Blogistasi saa aina ihan hyviä näkökulmia omaan elämään.
  2. Vakkarilukija siis :)
  3. Kokonaisuus on juuri nyt hyvä :)
  4. Tällä hetkellä ei parannusehdotuksia, sillä tämän vuoden aikana, kun olen ollut lukijana, on blogisi mielestäni muuttunut entistäkin laadukkaammaksi ja tekstisi ovat todella hyvin sekä kypsästi kirjoitettuja. Jatka samaan malliin vaan! :)
  5. Videopostaukset ovat ihania ja varsinkin teidän tyttöjen höpöttelyt. Tai jos saisit vaikka Tiaran laulamaan videolle :) Mutta kaikki postaukset ovat tosi tervetulleita, aion pysyä vakkarilukijana jatkossakin ;)

 134. Avatar Eedit sanoo:

  Voi kun suloinen Tiara, ihanassa kukkaseppeleessä! <3

  Arvonnassa mukana!

  1. Sattumalta kaverin tykkäyksen myötä "eksyin" blogisi sivulle, Zeldan syntymän aikoihin.
  2. Ja siitä saakka olen ollut blogisi vakilukija.
  3. Pidän erityisesti blogisi monipuolisuudesta. (On vaate-muoti-juttuja sekä lapsi-koti-juttuja, jne.)
  4. Ei ole parannus ehdotuksia, oikein hyvä tälläisena! :)
  5. Toiveena olisi miten pidät huolta kunnostasi kahden pienen lapsen äitinä + kuntovinkkejä, sekä ruokapostauksia + ohjeita. :)

 135. Avatar JonnaN sanoo:

  Yhdellä mukaan.

 136. Avatar Iida sanoo:

  Kivoja leluja!!!
  Olenlukenut blogia Tiaran odotuksesta saakka,minulla itselläni 2v poika :) käyn kurkkimassa täällä säännöllisesti,pidän blogin monipuolisuudesta!!:)

 137. Avatar hukka sanoo:

  Milloin aloit lukemaan blogiani? Noin puoli vuotta sitten.
  Oletko vakkarilukija vai satunnainen vierailija? Taidan olla aika vakiolukija.
  Mistä pidät/et pidä blogissani? Nopea postaustahti, mielenkiintoisia juttuja ja osaat hyvin kirjoittaa.
  Parannusehdotuksia? Asukuvat eivät minua kiinnosta hirveästi, joten niitä mielestäni voisi olla vähemmän.
  Postaustoiveita? Tulevaisuussuunnitelmat ehkä olisi yksi.

 138. Avatar SuviR sanoo:

  Milloin aloit lukemaan blogiani?
  – En muista tarkalleen, Tipa oli ainakin silloin vielä vauva :)
  Oletko vakkarilukija vai satunnainen vierailija?
  – Vakkari, joka päivä käyn katsomassa josko olisi uusi postaus!
  Mistä pidät/et pidä blogissani?
  – Pidän niistä ihan tavallisista päiväpostauksista missä olet kuvannut päivän hetkiä kuten aamupalaa ja puistoilua :)
  Parannusehdotuksia?
  – Enemmän mielipidekirjoituksia!! :) ne on aina tosi mielenkiintoisia.
  Postaustoiveita?
  -Lastenvaatteet kiinnostavat aina, samoin sisustusjutut :) ja rakastan sun videoita!!! Esim. Päivä videona olisi ihan mahtava! :)

 139. Avatar millamai sanoo:

  1.Milloin aloit lukemaan blogiani?
  – Tiara taisi olla silloin juuri syntynyt
  2.Oletko vakkarilukija vai satunnainen vierailija?
  – Vakkarilukija
  3.Mistä pidät/et pidä blogissani?
  – Vaikea keksiä mistä en pitäisi, sun blogi on lempparini. Ulkoasu on nätti ja kuvat hyviä. Sisältö on tosi monipuolista. Kaikista mukavinta on ehkä se, että blogi vaikuttaa niin lämpimältä, ja vaikutat kaikista saavutuksistasi huolimatta sellaiselta tavalliselta ja helpostilähestyttävältä tyypiltä, juttuihin on helppo samaistua :)
  4.Parannusehdotuksia tai postaustoiveita?
  – Olen tosi huono vastaamaan tähän..mutta ehkä joku meikkipostaus olisi kiva.. ihan vaan, koska mulle on näin kevään myötä iskenyt into haalia uusia meikkivinkkejä :)

 140. Avatar Miku sanoo:

  Nää on ihania ja meillä 3-vuotias tyttö tykkäis tosi paljon :) ja pienempi tyttönen myös kuha alkaa näitten päälle ymmärtämään :)
  1.aloin lukemaan blogiasi varmaan noin pari vuotta sitten.
  2.kuulun vakkarilukijoihin :)
  3.pidän tiheästä postaustahdista ja monipuolisista kirjoituksista. Paljon kuvia :) en kyl keksi mitään huonoa :/
  4.en osaa sanoa parannettavaa..on yksi lemppariblogeistani
  5.urheilupostaus ois kiva.

 141. Avatar Kati sanoo:

  1. Olen lukenut blogiasi melkein alusta asti. Olin aika viimeisillani oman lapseni kanssa kun tormasin sinun blogiisi mammablogeja lukiessani. Odotit siis silloin viela Tiaraa.
  2. Luen vakkarina bloggerin kautta.
  3. Pidan oikeastaan monista erilaisista postauksista. Tykkaan ihan lukea teida arkipaivasta ja etenkin kokkausvinkit ovat mukavia. Tykkan myos lasten vaatejutuista. Ainoa joka ei niin kiinnosta on muoti ja kauneus :) Mutta se on siis vain oma prefrenssini. Kirjoitat laajalti monista aiheista ja siksi bogisi varmasti juuri vetoaakin niin kirjavaan ja laajaan lukijakuntaan.
  4. Ei tule oikeastaan mieleen.
  5. Kokkaaminen pienella budjetilla, mutta hyvista raaka-aineista ja muutenkin mielenkiintoista ruokaa. Itse olemme miehen kanssa ruokaihmisia ja tykataan kokata. Nyt kuitenkin rahat tiukalla ja tuntuu silta, etta on tosi vaikea keksia mitaan kokattavaa. Muutettiin muutama kuukausi sitten Briteista Suomeen ja ruoka on taalla niin tuhottoman kallista!
  Mukana siis arvonnassa kahdella arvalla.

 142. Avatar vea sanoo:

  Milloin aloit lukemaan blogiani?
  En muista tarkalleen, mutta kyllä mä ainakin pari vuotta oon tätä lueskellut :)

  Oletko vakkarilukija vai satunnainen vierailija?
  Vakkari!

  Mistä pidät/et pidä blogissani?
  Pidän aitoudesta ja monipuolisuudesta, niin ja videoista!

  Parannusehdotuksia?
  Postaustoiveita?
  Näihin vastaan yhdessä, koska ainoa toive oikeastaan on se, että lisää arkisia postauksia, vaikka niitä onkin jo nyt paljon :) Lisäks voisit vaikka jakaa ideoita siitä, mitä lapsukaisille voisi ostaa lahjaksi.

  Osallistun kahdella arvalla :)

 143. Avatar Heidi sanoo:

  1. Aloin lukemaan sun blogia jo silloin kun odotit Tiaraa :)
  2. Olen vakkarilukija.
  3. Pidän sun kirjoitustyylistä, olet mun mielestä todella taitava kirjoittaan ja se on pitänyt mut lukemassa sun blogia vaikka elämäntilanteet onkin nykyään jo niin erilaiset ja sun blogi on mennyt ehkä liikaa mun makuun päivänasu/yhteistyösinnejatänne/teenaamupalankitäydetmeikitnaamassa-blogiksi. Tuossa tulikin myös se mistä en pidä sun blogissa, vaikkakin ymmärrän kyllä että kun on isompi yleisö niin pitää miellyttää vähän kaikkia ja toisaalta myös pitää ne yksityisasiat vielä tiukemmin itsellään.
  4. Toivosin vain ehkä enemmän kirjotuksia elämästä yleensä ja panostusta enemmän siihen tekstiin kuin täydellisiin kuviin, poseerauksiin, vaatteisiin ja ulkonäköön yleensä. En vaan jaksa olla kiinnostunut toisten ihmisten (aikuisten enkä lasten) pukimista kymmenestä eri kuvakulmasta ja se on saanut mut viime aikoina skippaan aika monta sun postausta joko kokonaan tai oon kattonu vaan pikaselauksella läpi :)
  5. Mua kiinnostaa miten pidät sun kropasta huolta, koska en ikinä uskos että oot kaksi lasta saanu (kyllä, oon ihan pirun katteellinen ;D), ruokapostaukset esim. tätä ostettiin kaupasta tällä viikolla ja tätä niistä tehtiin-tyyppisesti, lastenhuoneen sisustus ja sen toimivuus yms. lapsiin liittyvää.

 144. Avatar viiviK sanoo:

  Milloin aloit lukemaan blogiani?- hmm en nyt muista tarkkaa ajankohtaa, mutta ennen Tiaran syntymää :)
  Oletko vakkarilukija vai satunnainen vierailija?- vakkari henkeen ja vereen!
  Mistä pidät/et pidä blogissani?- tätä joutu miettimään…mutta lopulta keksin että kommenteihin vastaaminen lahaa ja joihinkin postauksiin niitä ei välttämättä tule. Mutta se on ymmärettävää suosittu blogi ja jonka pitäjä on vielä kahden lapsen äiti
  Parannusehdotuksia?- no tuosta ylemmästä voi päätellä :)
  Postaustoiveita?- hmm…olisi kiva saada postaus parisuhteesta huolehtiminen lapsi perheen arjessa :)

 145. Avatar hulamaja sanoo:

  Olen lukenut jo reilun vuoden blogiasi, ja oon siis vakkarikävijä, luen postaukset alusta loppuun ja odottelen uusia postauksia aina innolla. :) Tykkään sun välittömästä asenteesta ja tyylistä ilmaista asiat. Oot vakuuttava, oma itsesi ja rehdin oloinen tyyppi, jonka tekstejä on kiva lukea ja joihin itse aikalailla samanikäisenä ja samassa lapsiperhe-elämäntilanteessa voi samaistua melko helposti! Postaustoiveita en osaa heittää..kaikki lapsiin, parisuhteeseen ja muotihömpötyksiin liittyvät. :D

 146. Avatar Lende sanoo:

  Ihana arvonta. Tuli heti mieleen että mulla on pienenä ollu joku tämän tyyppinen nalle josta pidin aivan hirveästi… Mutta sitten se jäi joku päivä nurmikolle ja jäi ruohonleikkuriin. Voi sitä itkun määrää, harvoista leluista tykkäsin niin paljon että niiden menetys ois harmittanut yhtä paljo kuin tämän nallen! Mutta omalle tytölle nää hahmot ois niin kiva saada! :)

  Milloin aloit lukemaan blogiani?
  Muistaakseni silloin ku tipa oli vauva. Välillä oli taukoa, en lukenut hetkeen mitään blogeja kun sain oman vauvan ja kaikki energia meni siihen. Mutta nyt taas blogimaailma on lähes jokapäiväinen ”rentoutumispaikka” :)

  Oletko vakkarilukija vai satunnainen vierailija?
  Vakkarilukija. Aina kun blogeja luen pitää käyä kurkkaamassa oisko uusia postauksia tullut.

  Mistä pidät/et pidä blogissani?
  Alusta asti oon jotenki samaistunut sinuun koska ollaan molemmat nuoria äitejä. Meillä vielä vasta yks pieni mutta toisesta jo haaveilen :) tykkään ihan hirveästi siitä kuinka oot omistautunut lapsille ja kuinka teidän koko perheestä huokuu se että näin me halutaan elää ja että ootte onnellisia :)

  Parannusehdotuksia?
  Ei tuu mieleen :)

  Postaustoiveita?
  Ei oo tähänkään mitään ideoita. Sulla on niin monipuolisia postauksia/aiheita ni ei kaipaa ainakaan näin äkkiseltään mitään lisää :)

 147. Avatar Dandy sanoo:

  Olen lukenut sun blogia alusta asti :) Pakko myöntää, että alussa ajattelin sun vaan esittävän ylipirteetä ja ilosta mutta näin muutaman vuoden jälkeen on munkin pakko myöntää, että mä taidan olla vaan tämmönen ennakkoluulonen perus negatiivinen suomalainen ;) nykyään käyn aina vakituiseen lukemassa sun blogia ja odotan innolla postauksia! Ja oton postauksia! Sillä on jotenkin niin ihana ja hauska tapa kirjottaa:D
  Parannusehdotuksia ei löydy, mitä sitä hyvää muuttamaan! Ja toiveina olisi taas jossain kohtaa, että Otto haluais meille tulla kirjottelee :)
  Hyvää kesän odotusta teille<3

 148. Avatar Sanniliini sanoo:

  Kahdella arvalla lähden mukaan! Nämä lelut on niin ihania!
  1.Milloin aloit lukemaan blogiani?
  Reilu vuosi sitten
  2.Oletko vakkarilukija vai satunnainen vierailija?
  Vakkarilukija olen :)
  3.Mistä pidät/et pidä blogissani?
  Olen omaperäinen ja keksit monipuolisia aiheita. Eikä tule mitään mistä en pitäisi
  4.Parannusehdotuksia?
  Ei tule mitään parannusehdotuksiakaan mieleen!
  5.Postaustoiveita
  Videot on kivoja

 149. Avatar SanP sanoo:

  Moi! Kahdella arvalla mukana.
  1.Milloin aloit lukemaan blogiani?
  Noin vuosi sitten
  2.Oletko vakkarilukija vai satunnainen vierailija?
  Vakkalukija
  3.Mistä pidät/et pidä blogissani?
  Tekstit on hyvin kirjoitettu ja kuvat kauniita. Ja jutut tietenkin mielenkiintoisia. Ei ole mitään mistä en pidä
  4.Parannusehdotuksia?
  Enemmän juttua lapsista ja perheestäsi ylipäätänsä
  5.Postaustoiveita
  Just kaikki perhejutut. :)

 150. Avatar Mari M sanoo:

  Kahdella arvalla mukana!
  1. Aloin lukemaan blogiasi jo Tiaran odotuksen aikana
  2.vakkarilukija
  3. Pidän kaikesta, siksi tätä blogia luenkin
  4. En keksi mitään =)
  5. Kotiesittely, mitä tehdä helsingissä pienen lapsen kanssa (muualta tuleville vinkkejä)

 151. Avatar Ani sanoo:

  Kahdella arvalla mukaan!

  Milloin aloit lukemaan blogiani?
  Muistaakseni Tiaran ristiäisten aikaan. Sattumalta löysin blogisi ja jäin siihen ”koukkuun” :P.

  Oletko vakkarilukija vai satunnainen vierailija?
  Vakkarilukija, käyn monesti päivässä katsomassa onko uusia postauksia :)

  Mistä pidät/et pidä blogissani?
  Tykkään kun kirjoitat niin monipuolisesti ja ihailen tyyliäsi kasvattaa lapsiasi ja olla niin ihana äiti! Ei ole oikein asiaa mistä en pitäisi blogissasi .

  Parannusehdotuksia?
  eei ole.

  Postaustoiveita?
  Videoita Tiaran höpötyksistä :). Ja jotain vaikka esim. teidän päivä videona!

 152. Avatar Jonski sanoo:

  Mukana yhdellä arvalla:)

 153. Avatar Aletta sanoo:

  kahdella arvalla mukaan arvontaan:
  Milloin aloit lukemaan blogiani? Aloin lukemaan blogiasi epäsäännöllisesti pari vuotta sitten, säännöllisesti taas kideblogien myötä.
  Oletko vakkarilukija vai satunnainen vierailija? käyn päivittäin.
  Mistä pidät/et pidä blogissani?pidän valokuvista, erilaisista vinkeistä ja lasten jutuista, oma poikani on kolmevuotias ja musta täältä saa kokemuksen, että joku muu on samassa tilanteessa. En ole kiinnostunut päivänasuista.
  Parannusehdotuksia?
  Postaustoiveita? Vinkkejä minne Helsingissä retkeillä taaperon kanssa.

 154. Avatar Maiski sanoo:

  1.Milloin aloit lukemaan blogiani? On siitä aikaa ainakin vuosi…
  2.Oletko vakkarilukija vai satunnainen vierailija? Vierailen säännöllisesti
  3.Mistä pidät/et pidä blogissani? :)
  4.Parannusehdotuksia? Voisi lukea Bloggerin kautta
  5.Postaustoiveita? Meikki ja vaate jutut on kivoja :)

 155. Avatar Aama sanoo:

  1. Aloin lukemaan blogiasi silloin kun Tiara täytti yhden vuoden. Ensimmäinen lukemani postaus kertoi Tiaran syntymäpäiväjuhlista! :)
  2. Luen vakituisesti vaikka lukijaksi en ole liittynytkään (laiskuuttani). Ei ole kuin muutama yksittäinen postaus tuon ensimmäisen lukemani postauksen jälkeen jäänyt lukematta. Vähintään joka toinen päivä käyn aina kurkkaamassa onko uutta postausta tullut, ja yleensä onkin! :)
  3. Pidän blogissasi kaikesta. Tykkään elämänasenteestasi, aurinkoisesta ja iloisesta persoonastasi, lapsistasi, kirjoitustavastasi, postaustesi sisällöstä.. siis kaikesta! Olen monta kertaa aikonut kirjoittaa sulle kommenttia kuinka ihailen kaikkea sinussa, mutta mulla ei vaan ole sanat riittäny kuvailemaan sua tarpeeksi hyvin, joten oon pyyhkinyt kommentin aina pois kun on tuntunut että tämä ei ole riittävän hyvä! Mielestäni blogissasi ei ole mitään, mistä en pidä.
  4. En osaa sanoa parannusehdotuksia, sillä mielestäni sulla ei ole parannettavaa. Blogi on täysin ”hiottu” täydelliseksi!
  5. Arkiset postaukset on ihania! Tykkään myös vaatepostauksista, joten esittele sinun ja tyttöjen vaatekaapit? Lisäksi videopostaukset on aina kivoja.

  Kahdella arvalla mukana :) lisään tähän samaan myös sen, kun nyt kerrankin innostuin kommentoimaan, että toivon kaikkea hyvää ja onnea teidän elämäänne! Aurinkoista kesän odotusta :)

 156. Avatar nneeaelisa sanoo:

  Ehdottomasti mukana! :)

 157. Avatar Niina sanoo:

  Tähän arvontaan on kyllä ehdottomasti osallistuttava! :)

  Aloin lukemaan blogiasi silloin, kun Tiara oli vielä masuasukki.
  Ihan säännöllisesti luen blogiasi, voisin sanoa, että koukussa olen edelleen. :)
  Pidän positiivisesta asenteestasi ja tavastasi kirjoittaa (missä muuten olet kehittynyt huimasti). Itse en välitä noista asupostauksista niinkään.
  Parannusehdotuksia en kyllä keksi, pidä sama linja vain! :)
  Postaustoive; äitiys. Miten koet muuttuneesi äitiyden myötä, parhaat puolet yms.

 158. Avatar UllaL sanoo:

  1. Kideblogien kautta löysin blogiisi.
  2. Olen todella vakituinen lukija. Joka päivä päiväunien aikaan selaan lukemani blogit läpi, jos olisi tullut uusia postauksia.
  3. Tykkään siitä, että blogi on positiivinen ja siitä välittyy jotain erilaisempaa, mitä omassa tasapaksussa arjessa on. Minusta sinun blogista välittyy se, että panostat todella siihen. Blogit, joissa on pelkkiä ”kuulumispostauksia arjesta” eivät innosta usein niin paljoa.
  4. Parannusehdotuksia ei nyt heti ainakaan tule mieleen! Joskus toivon ehkä vähän enemmän realismia kirjoituksiin, koska välillä tuntuu, että blogista välittyy liiankin ruusuinen kuva elämästä, toki se on sinun blogisi imagokin. (Itse myös 2 lapsen ”nuori äiti”)
  5. Mielipidepostaukset ovat aina parhaimpia blogissa, kuin blogissa!

 159. Avatar saru sanoo:

  1. Tämän vuoden puolella
  2. Satunnainen vierailija
  3. Hankala sanoa. Kaipa pidän siitä, miten vakavasti otat bloggaamisen ja panostat siihen paljon. Yhteistyöpostausten runsaus tuo blogiin lisää mielenkiintoa. Toisaalta tyyliasiat ym eivät oikein kosketa minua. Siinä mielessä en koe varsinaisesti kuuluvani blogin ”kohderyhmään” jos sellaista nyt voi määritellä. Äitiysjutut kiinnostavat enemmän.
  4. Henkilökohtaisempien postausten, kuten tuon Oulu-jutun avulla voisi estää sen, ettei bloggaaja ala tuntua liian etäiseltä tai mainostavalta yhteistyöpostausten lisääntyessä.
  5. Valokuvaaminen. Ihmettelen aina miten bloggaajat saavat tallennettua kaiken muistikortille. Eikö siinä itse jää sivuun tapahtumista kun täytyy katsella linssin läpi? :D

 160. Hei kiva tällainen kyselyjuttu! Jostain syystä musta on kiva vastailla näihin :) Osallistun siis arvontaan kahdella arvalla, vaikka en omalle pojalleni tarvitsekaan tuollaista lelupakettia, niin mielessä on yksi aivan ihana viisivuotias tyttö, jolle tämän antaisin!

  Milloin aloit lukemaan blogiani? Varmaankin niihin aikoihin, kun Zelda oli juuri syntymässä.
  Oletko vakkarilukija vai satunnainen vierailija? Vakkari :)
  Mistä pidät/et pidä blogissani? Pidän monipuolisuudesta, selkeästä ulkoasusta, fiksusta tekstisisällöstä ja hyvistä kuvista. Keksit tosi monipuolista kirjoitettavaa, eikä koskaan tunnu siltä, että ”plääh, taas tätä”.
  Parannusehdotuksia? Ainahan sitä toivoisi, että tykätty bloggaaja kirjoittelisi useammin, mutta luulen että sisällön laatu kärsisi siinä tapauksessa, joten parempi näin :)
  Postaustoiveita? Tiaraa ja Zeldaa on aina kiva nähdä kuvissa ja kuulumisissa, joten toivoisin siis lisää lasten kuulumisia ja kehitysjuttuja :)

  Lämpimiä kevätpäiviä teille! :)

 161. Avatar valma sanoo:

  Milloin aloit lukemaan blogiani?
  Satunnaisesti aiemmin, mutta enemmän kun siirryit kideblogeihin.
  Oletko vakkarilukija vai satunnainen vierailija?
  Vakkari
  Mistä pidät/et pidä blogissani?
  Tykkään, että on sopivan pituisia postauksia. Tykkään että on paljon kuvia, en jaksa lukea ylipitkiä tekstejä ja sellaiset blogit jääkin lukematta missä ei tunnu päästävän asiaan tai olevan postauksessa punaista lankaa. Sun omat asupostaukset ei mua niin kiinnosta.
  Parannusehdotuksia?
  Ei nyt äkkiseltään tuu mieleen.
  Postaustoiveita?
  hmm, ei niitäkään:D joskus käynyt jotain mielessä, mutten just muista, pitänee laittaa kommentteihin kun tulee mieleen:)

 162. Avatar Hanna sanoo:

  1. Kideblogi aikana
  2. Vakkari
  3. Pidän: Kun uskallat kertoa näin paljon omasta elämästäsi. En pidä: kun vedät ”vatsaa sisään” omissa kuvissasi, olet upean näkönen ilman lisä hoikistusta :)

  4. TÄSSÄ KYSELYSSA OLISI PITÄNYT OLLA IKÄ!! OLISI KIVA TIETÄÄ MINKÄ IKÄISET LUKEVAT BLOGIASI, koska elät varmasti erilaista elämää kun usea sinun ikäisesi. Siis 30 vee

  Toivotaan että onni soisi sylvat meidän kotiin! Yhdellä arvalla mukana!

 163. Avatar M sanoo:

  Mukana!

  Milloin aloit lukemaan blogiani? – Olisikohan ollut kevät/kesä 2012
  Oletko vakkarilukija vai satunnainen vierailija? – Vakkari :)
  Mistä pidät/et pidä blogissani? – En osaa sanoa mistä en pidä, mutta pidän kirjoitustyylistä ja siitä kun postaukset ovat sopivan pitkiä ja aiheet ovat monipuolisia.
  Parannusehdotuksia? – ??
  Postaustoiveita? – En muista onko tällaista joskus jo ollut, mutta millaisia asioita pidätte tärkeänä lastenkasvatuksessa ja vastaavasti millainen ”kasvattaminen” on turhaa tai mitä muuten et pidä tärkeänä?

 164. Avatar Eve sanoo:

  Yritän osallistua arvontaan uudelleen, kun aiemmin ei näköjään onnistunut.

  1) Milloin aloit lukemaan blogiani?
  Muistaakseni silloin, kun odottelit Zeldaa aika alkuvaiheilla. Itse olin myös raskaana tuolloin ja oli jännä lueskella aihetta käsitteleviä postauksia.
  2) Oletko vakkarilukija vai satunnainen vierailija?
  Vakkarilukija.
  3) Mistä pidät/et pidä blogissani?
  Pidän tavasta, miten kirjoitat selkeää, mutta elämänmakuista tekstiä, laadukkaista kuvista, sekä persoonallisesta tyylistäsi. :)
  4) Parannusehdotuksia?
  Ei tule mitään mieleen.
  5) Postaustoiveita?
  Lapsiin liittyvät jutut kiinnostavat, meidän päivä-postaukset, myös Oton kirjoitukset ovat hauskoja. Mua kiinnostaisi aihe, miten olet muuttunut vuosien varrella äitiyden näkökulmasta (esim. saanut itsevarmuutta tms.) ja sitten jonkinlainen katsaus blogin historiaan. Sulla on kiva tapa tehdä aiheesta kuin aiheesta kiinnostava, jatka samaan malliin. :)

 165. Avatar Mariela sanoo:

  Osallistun – ehkä suloisimpaan – arvontaan! :)

 166. Avatar Heini sanoo:

  Nää hahmot on kivoja, äitikin vois innostua leikkimään näillä. :)

  1. Vuosi sitten, Zelda oli juuri syntynyt. Heti jäin jotenkin koukkuun.
  2. Vakkarilukija.
  3. Lapsiin liittyvät postaukset on kivoja, myös perus kuulumis-postaukset on jees. Oton kirjoittamat postaukset olen nopeasti vilaissut, hän kirjoittaa niin pitkästi ja selitellen, niistä en siis niin pidä vaikka tärkeistä aiheista on kirjoittanutkin.
  4. Parannusehdotuksia ei ole.
  5. Joku teidän kodin sisustusjuttu kiinnostaa, oletko kiiinnostunut sisustuksesta. Entä onko teillä koskaan riitaa siitä miten paljon istut koneella blogin ääressä?

 167. Avatar Tiia sanoo:

  -Milloin aloit lukemaan blogiani? Siitä onkin aikaa. Tiara oli silloin pieni, varmaan lähemmäks vuoden?
  -Oletko vakkarilukija vai satunnainen vierailija? Luen postauksia aina kun kahdelta lapselta ehdin. Joskus jää parikin lukematta, mutta sellaiset menee ipadillä iltalukemisena.
  -Mistä pidät/et pidä blogissani? Arkisuudesta pidän paljon.
  -Parannusehdotuksia? Eipä tule mitään mieleen….
  -Postaustoiveita? Viikon ruoat kiinnostaa aina, sillä kotiäitinä tuntuu, että ruokalista on melkein aina sama. Pyöritetään siis samoja ruokia….

 168. Avatar Jannina sanoo:

  Milloin aloit lukemaan blogiani?
  Reilu vuosi sitten, kun omaan tikkuun pärähti plussa ja perheblogit nousivat luettavien listalle ykköseksi

  Oletko vakkarilukija vai satunnainen vierailija?
  Vakkari siitä asti :)

  Mistä pidät/et pidä blogissani?
  Lemppareita ovat perusarkea ja lastenkuulumisia koskevat postaukset, vähemmän kivoja ovat jaa-a :D tykkään tyylistä!

  Parannusehdotuksia?
  Kuten edellisessä, tykkään tyylistä. Blogin nousukiito on toki vähentänyt ns. perusarki postauksia, mutta jos teidän arki koostuu tällä hetkellä enemmän ja enemmän yhteistöistä yms. niin silloinhan kaikki on fine :)

  Postaustoiveita?
  Ehkä eniten toivoisin lasten kanssa tehdyistä retkistä, päivistä lasten kannalta ja niistä pienistä asioista blogitöiden rinnalla :) Muuutta, yleiskuvana tykkään nykyisestä!

 169. Avatar Anna sanoo:

  Ehdottomasti mukana, voi miten söpöjä ja mitä muistoja <3
  1. Aloin lukemaan blogiasi tammikuussa 2013. Vauvakuume oli kova ja oli ihanaa lukea positiivisia postauksiasi :)
  2. Olen vakkari, tsekkaan päivittäin oletko kerennyt postaamaan jotain uutta (totuus=monta kertaa päivässä :D)
  3. Blogissasi pidän positiivisuudestasi ja siitä miten näytät esimerkilläsi, että iällä ei ole mitään tekemistä sen kanssa kuinka hyvä ja rakastava äiti voi olla.
  4. Uskon että blogisi ei olisi blogisi jos jotain puuttuisi ja jos joku muuttuisi eli ei parannettavaa :)
  5. Videot tyttöjen kanssa on kyllä aina niin syötävän suloisia, että niitä ei koskaan ole liikaa :)
  KIITOS!

 170. Avatar LEEE sanoo:

  Mukana! :)
  1. Noin vuosi sitten.
  2. Vakkarilukija
  3. Pidän hyvästä kuvien laadusta, tavastasi kirjoittaa ja mielenkiintoisista postauksista
  4. Ei tule mieleen, jatka samaan malliin!
  5. Asut, mielipidepostaukset, Oton postaukset

 171. Avatar Henna73 sanoo:

  Yhdellä arvalla mukaan :)

 172. Avatar st.brigitten sanoo:

  Kahdella tuun mukaan! Milloin aloit lukemaan blogiani?- En yhtään muista, tosi kauan aikaa sitten kuitenkin :D Kävin vilkuileen ainakin Tiaran vauva-aikana (tai raskausaikana peräti), mutta lukijakuntaan liityin muistaakseni joskus kun aloit odottaa Zeldaa? Oletko vakkarilukija vai satunnainen vierailija?-Vakkarilukija, joka postauksen käyn lukemassa ja kommentoin aina jos ehdin :) Mistä pidät/et pidä blogissani?-Pidän monipuolisuudesta. En erityisemmin pidä mainospostauksista, mutta luen nekin kuitenkin :D Parannusehdotuksia?- Ei tule mieleen mitään! Postaustoiveita?-Perus ”päivä meidän kanssa”, kotikuvia lisää, lastenvaatteista tykkään kans lukea ja Ottokin vois välillä taas kirjoitella :D

 173. Avatar Laia sanoo:

  Taas kiva arvonta! Mukaan ehdottomasti!
  1. Aloin lukemaan blogiasi viime vuoden loppupuolella. Taisin löytää sen alunperin jonkin toisen blogin kautta tai Bloglovin’in ehdotuksena. Muutaman postauksen luettuani tykästuin kirjoitustyyliisi heti.
  2. Vakkarilukija nykyään. :)
  3. Tykkään vaihtelevista aiheista; sopivasti lapsia, muotia ja mielipidepostauksia/syvällisempiä aiheita. Kuvat loistavia! Yleisesti blogisi fiilis on raikas ja positiivinen.
  4. Ei tule erityisiä ehdotuksia mieleen.
  5. Tiara ja Zelda -haastattelut ja videot vain on <3

 174. Avatar Terhi sanoo:

  Kahdella arvalla mukana.
  Milloin aloit lukemaan blogiani?
  – Vajaa vuosi sitten
  Oletko vakkarilukija vai satunnainen vierailija?
  – Satunnaisesti tulee lueskeltua
  Mistä pidät/et pidä blogissani?
  – Pidän kuvista ja on monipuolisesti eri aiheita käsitelty blogissa.
  Parannusehdotuksia?
  – Jatka vaan samaan malliin, hyvältä vaikuttaa blogi.
  Postaustoiveita?
  – Potalle/kuivaksi opettelu. Jos vaikka tulisi itselle uusia vinkkejä, jotka auttaisivat arjessa.
  – Lisää ruokaohjeita.

 175. Avatar lmm sanoo:

  – Milloin aloit lukemaan blogiani?
  Ootappas, mä en itse asiassa muista. Jostain blogista blogiin kiertelin ja sitten jäin kiinni Ilman sinua olet lyijyä-blogin meininkiin. Joku kaunis päivä sitten klikkailin että mitäs muita blogeja kideissä on ja silloin. Ehkä vuoden päivät? Noin suunnilleen.

  – Oletko vakkarilukija vai satunnainen vierailija?
  Olen satunnainen vakkarilukija. :D Täytyy myöntää et luen 2/3 postauksesta. Heti jos on pelkkä muotia/meikkiä tai tämän tyylistä niin skippaan, koska ne ei oo oikein ”mun juttu”.

  – Mistä pidät/et pidä blogissani?
  Mä tykkään monipuolisuudesta ja sit lapsijutuista. Itelläni on 15kk ikäinen taapero ja toinen tulossa heinäkuussa, niin kaikki lapsiin liittyvät jutut luen yleensä tosi tarkkaan. Plus, tykkään siitä miten kirjotat.

  Parannusehdotuksia?
  – Tylsää, mutta ei mulla mitään parannusehdotuksia ole. Muotijutuista kun en ite tykkää niin en niitä kaipaa, mutta uskoisin että monet kaipaa sitten taas just niitä. Kaikkia ei voi miellyttää. Ja aina voi skipata, ellei jaksa lukea.

  Postaustoiveita?
  – Ei nyt ainakaan heti tule mieleen mitään erikoisempaa. Hauskimpana on jäänyt kyllä mieleen se sun miehes kirjottama postaus joskus kauan sitten. :)

 176. Avatar HhHeiDi sanoo:

  1.Milloin aloit lukemaan blogiani?
  -Aloin lukemaan blogia reilu vuosi sitten. Heti kun ensimmäisen kerran törmäsin blogiisi, jäin seuraamaan!

  2.Oletko vakkarilukija vai satunnainen vierailija?
  -Olen vakkarilukija. Käyn katsomassa päivittäin, onko tullut uutta postausta! :)

  3.Mistä pidät/et pidä blogissani?
  -Pidän blogissasi erityisesti siitä, että kerrot sekä arkisia asioita (perhe ja tavallinen elämä), mutta kirjottelet myös kauneuteen ja pukeutumiseen liittyvistä asioista. Eli; monipuolisuus. Toinen asia, josta pidän paljon on säännölliset postaukset! Ei ole koskaan monen päivän taukoa. :)

  4.Parannusehdotuksia?
  -Hankala kysymys.. En osaa sanoa yhtäkkiä mitään tähän… :D

  5.Postaustoiveita?
  -Lapsiin liittyvät postaukset on aina kivoja! Ja kodin esittely? Videot on myös aina todella kivoja!! :))

 177. Avatar Peace sanoo:

  Milloin aloit lukemaan blogiani?
  – noin about vuosi sitten
  Oletko vakkarilukija vai satunnainen vierailija?
  – luen säännöllisen epäsäännöllisesti, useamman kerran kuukaudessa ainakin
  Mistä pidät/et pidä blogissani?
  – pidän kuvista ja myös uusien, kiinnostavien tuotteiden esittelyistä, mieleen on jäänyt mm. Lumoavan korujen esittely ja kuvat
  Parannusehdotuksia?
  -öh, en osaa sanoa
  Postaustoiveita?
  -lapsiperheen arkeen liittyvät jutut ja tuotetestaukset kiinnostaa

 178. Avatar Kristaliini sanoo:

  Vain arvalla mukana :D Olen niiiin laiska vastaamaan kyselyihin…

 179. Avatar Mariamaria sanoo:

  Arvalla mukana minäkin

 180. Avatar Marika sanoo:

  1.Milloin aloit lukemaan blogiani?
  Tieran vauva aikaan.
  2.Oletko vakkarilukija vai satunnainen vierailija?
  Säännöllisen epäsäännöllisesti tulee päivityksiä kurkittu.
  3.Mistä pidät/et pidä blogissani?
  Eiköhän se ole tuo lapsiperheen arki kuulumiset enimmäkseen mistä blogissa pidän.
  4.Parannusehdotuksia?
  Ei tule mitään mieleen.
  5.Postaustoiveita?
  Kaikki käy, jos ei kiinnosta niin hyppään seuraavaan kirjoitukseen :D

 181. Avatar ambra sanoo:

  Milloin aloit lukemaan blogiani?

  Muistaakseni Zeldan ollessa melko vastasyntynyt, mutta selailin taaksepäin etenkin raskauteen ja synntykseen liittyviä postauksia.

  Oletko vakkarilukija vai satunnainen vierailija?

  Vakkarilukija :)

  Mistä pidät/et pidä blogissani?

  Pidän kaikesta! :) Kirjoitat selkeästi ja mielenkiintoisesti ja kivaa miten usein jaksat päivittää. Kuvat etenkin tytöistäsi on tosi söpöjä :) Sulla on kivan positiivinen asenne ja jotenkin blogisi on sellainen laadukas.

  Parannusehdotuksia?

  Tylsä vastaus, mutta en keksi!

  Postaustoiveita?

  Tyttöihin liittyvät ihan arkisetkin postaukset on tosi kivoja; itekin olen pienen tytön äiti. Tykkään myös kovasti mielipidepostauksistasi.

 182. Avatar Jelena sanoo:

  Milloin aloit lukemaan blogiani? Pari kuukautta sitten :)
  Oletko vakkarilukija vai satunnainen vierailija? Kerran viikossa luen :)
  Mistä pidät/et pidä blogissani? Kuvat ja mielenkiintoiset postaukset kiinnostavat, tykkään!
  Parannusehdotuksia? Yritin keksin, muttei tule mieleen
  Postaustoiveita? Videopostaus ja sisustusjutut :)

 183. Avatar Janttara sanoo:

  Arvalla mukana kisaamassa kivasta palkinnosta

 184. Avatar Shiva sanoo:

  Aivan ihana palkinto, kelpaisi kyllä tyttärelleni :)
  Blogiasi aloin lukemaan n. vajaa vuosi sitten, en ole kuitenkaan ”virallisilla lukijalistoilla” kun en ole perehtynyt miten tuonne liitytään… :D Blogissasi pidän taidokkaasti otetuista kuvista, ja mielenkiintoisista aiheista. Kaikki lapsiperheen arkea koskettava kiinnostaa.

 185. Avatar KCP sanoo:

  Arvonnassa mukana yhdellä arvalla

 186. Avatar Nellukka sanoo:

  Arvalla mukana, siskon vaaville antaisin kun syntyy

 187. Avatar Samsam sanoo:

  Mukana arvonnassa!

 188. Avatar Rossukka sanoo:

  Mukana yhdellä arvalla kisassa

 189. Avatar Mirkkuli sanoo:

  Oi kuinka kiva arvonta, mukana arvalla

 190. Avatar pex sanoo:

  yhdellä osallistun.

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.