#Äitihetki

13.09.2014

Olen mukana WWF:n ja Coca-Colan Arctic Home #äitihetki-kampanjassa, jonka tavoitteena on kerätä rahaa jääkarhujen tutkimukseen, jääalueiden suojeluun ja ilmastonmuutosta hidastavaan työhön. Miten tämä liittyy äitiyteen, ja äitihetkeen? No antakaas kun kerron. Meillä äideillä täällä Suomessa on mahdollisuus tarjota lapsillemme perustarpeet, ja niiden lisäksi viettää ihania äitihetkiä lasten kanssa, nauttia ja seurata lastemme turvallista kasvua.

Kampanjan ideana on, että myös jääkarhuilla olisi mahdollisuus samaan. Jääkarhuäitien tilanne tällä hetkellä, ei ole yhtään niin mukava kuin meidän. Kun jäätiköt sulavat ilmastonmuutoksen voimasta, jääkarhuemot eivät saa pyydystettyä ruokaa pennuilleen, ja joutuvat kulkemaan yhä pidempiä matkoja etsiäkseen pesimispaikkoja. Pennut syntyvät sokeina, ja täysin riippuvaisina äideistään, mutta saattavat joutua olemaan jo ihan pienenä pitkiä aikoja äidistä erossa. Siinä missä me saamme nauttia ihanista äitihetkistä, jääkarhuäidit eivät pian kykene enää huolehtimaan edes pentujen perustarpeista ilmastonmuutoksen vuoksi.

Kun miettii nälänhätää, ja kotialueen tuhoutumista omalle kohdalle, nousee iso pala kurkkuun. Kyllä, nälänhätää on myös ihmisten keskuudessa, mutta eläimet eivät ole yhtään sen vähempiarvoisia. Tällä menolla meidän lastemme lapset eivät enää tunnista vanhempiensa satukirjojen hassuja valkoisia karhuja. Coca-Cola ja WWF keräävät Arctic Home -sivustolla lahjoituksia jääkarhuemojen auttamiseksi, ja mikä parasta, Coca-Cola on sitoutunut tuplaamaan jokaisen lahjoitetun euron. Itsekin aion lahjoittaa rahaa, ja toivon että kampanja saa ansaitsemaansa huomiota.

IMG_4755x IMG_4766x IMG_4773xMe saimme Coca-Colalta ja WWF:ltä ihanan fleecepeiton, ja jääkarhupehmolelun, joiden kanssa käperryimme viettämään mun omaa suosikkiäitihetkeä. Istuimme tyttöjen, ja Lumi-nimen saaneen jääkarhun kanssa parvekkeelle lämpimään syysiltaan, nappasimme satukirjoja kirjahyllystä mukaan, ja luimme kaikessa rauhassa. Vaikka kuopus ei kauheasti jaksanut keskittyä lukemiseen, kuten ei yleensäkään, meillä oli kaikilla kivaa. Tiaran kanssa luettiin kirjoja, ja Zelda osallistui heiluttamalla välillä asiaankuuluvasti lapiota kirjan yllä.

IMG_4788x IMG_4824x IMG_4835xMulla on ilo jakaa teille kolme samanlaista jääkarhutuotepakettia, jonka itse saimme. Paketissa on ihana harmaa fleece-peitto valkoisella jääkarhuprintillä, sekä WWF:n unelmanpehmeä jääkarhupehmolelu, jollainen tälläkin hetkellä nukkuu Tiaran kainalossa. Kilpailuun voitte osallistua postaamalla Instagramiin kuvan hashtageilla #äitihetki, #arctichome ja @iinalaura. Kolme ihaninta 12.10. mennessä lisättyä mun lukijoiden (eli myös @iinalaura tägättynä) #äitihetki-kuvaa voittavat siis peiton ja jääkarhupehmon. Lisäksi kaikista #äitihetki-kuvista parhaiten tunnelmaa välittävä kuva voittaa liput sunnuntaina 15.2.2015 klo 14.30 järjestettävään Disney On Ice-näytökseen, Vip-katsomoon kahdelle aikuiselle ja kahdelle lapselle. Paras kuva valitaan 13.10.2014 ja voittajalle infotaan voitosta Instagramissa.

Yhteistyössä Coca-Cola & WWF.

Käykää ihmeessä lukemassa lisää jääkarhuista, ja siitä miten kampanja auttaa heitä! Mä olen iloinen että saan olla mukana hyvän asian puolesta, ja kertoa siitä muillekin. Ihanaa lauantai-iltaa kaikille, ja palaan huomenna asiaan!


6 Responses to “#Äitihetki”

 1. Avatar Petra sanoo:

  Olet hyvän asian puolesta asialla taas, loistavaa!
  Osallistuttu, toivottavasti ymmärssin ohjeet oikein :D

 2. Avatar Amanda sanoo:

  Kilpailuun en osallistu, mutta rahaa lahjoitin kyllä!

 3. Avatar Emppu sanoo:

  Hei, pakko kysyä tuo ihana valkoinen paitasi on? :)

 4. Avatar Helena sanoo:

  Sulla on niin sievät ja persoonallisen näköset lapset että huomaan aina jääväni tuijotteleen niiden kuvia pitkäks aikaa ja ihasteleen kuinka somia ne on :D

Kommentoi