Indiedays Blog Awards -asupohdintaa

12.10.2014

Indiedays Blog Awards -gaalaan on enää alle kaksi viikkoa aikaa, ja tapani mukaan olen valmistautunut tosi hyvin pukeutumiseen, eli en mitenkään! Olen kyllä selannut nettikauppojen valikoimia, mutta vieläkään ei ole löytynyt sitä täydellistä yksilöä jonka haluaisin päälleni. Ensi viikolla mun on pakko tehdä päätös, alkuviikosta jo, sillä muuten en ehdi enää tilata edes express-toimituksella mistään, eli kiire on! Siksi ajattelin kääntyä teidän puoleenne, sillä olen teiltä saanut ennenkin ihania ideoita ja hyviä mielipiteitä juhlapukeutumisen suhteen.

Näin syksyllä mä haluaisin pukeutua tummaan mekkoon, sillä kirkkaat värit eivät jotenkin syksyllä tunnu yhtään niin hyvältä, kuin vaikkapa kirkkaanpunainen tai neonoranssi viimekeväänä. Olen katsellut mustaa ja viininpunaista värinä, mutten vielä päätynyt siis mihinkään tulokseen. Viininpunaisessa arveluttaa se, että onko se tarpeeksi juhlava väri. Musta on todellakin juhlava, ja aina tyylikäs valinta, mutta onko se liian tylsä ja turvallinen sittenkin?

strappyblack

Kuvat: Topshop, River Island

Mustissa mekoissa tärkeintä on se, että mukana on joku kiva yksityiskohta. Erityisesti mä tykkään sellaisista mekoista, joissa on avoin selkä, tai selässä jokin ihana yksityiskohta. Haluaisin mekosta joko mini- tai midimittaisen. Vesirajamekko ei ole suunnitelmissa, mutta maximekoista on tullut viimeaikoina mulle ainakin jo melkein yliannosta, ja haluan kokeilla jotain kevyempää. Katsotaan vaan niin päädyn taas maxiin.. Näistä mun ehdoton suosikki on tuo, joka on kuvattu selkäpuolelta. Se on vaan niin kaunis ja yksinkertainen!somethingdifferentKuvat: H&M, River Island

Musta on turvallinen vaihtoehto, mutta entä jos sittenkin kokeilisin jotain muuta? Kuvioita tai viininpunaista? Tykkään ehkä himpun verran enemmän H&M:n mekon valkoisesta versiosta, sillä yllättävää kyllä, tässä tapauksessa valkoinen näyttää mun silmään tyylikkäämmältä kuin musta, vaikka yleensä se menee aina toisinpäin. River Islandin kuviollinen mustavalkoinen peplum-mekko on kuvioinniltaan aivan ihana, mutta tuo peplum mietityttää, kun se ei koskaan ole ollut ehkä se mun kropan juttu, ainakaan ennen. Ja viininpunainen, se näyttää jotenkin arkiselta. Mutta olen itseasiassa nähnyt kuvan mekon livenä, ja se ei ollut yhtään arkinen silloin! Silti en osaa päättää. Joten nyt, neuvoja kaivataan! Mikä on teidän suosikki, ja mitä ei missään nimessä saa ostaa?

Indiedays Blog Awardseissa on tänä syksynä aivan uusi kategoria, Inspiroivin perheblogi, jossa mäkin olen siis ehdolla. Perheblogeja ei ainakaan mun muistaakseni ole ennen vielä palkittu missään gaaloissa, vaan perheblogit on aina laitettu Lifestyle-kategoriaan. Perheblogeista ehdolla on monta mun ystävää myös, ja mä vannon että kuka tahansa sen voittaakin, palkinto menee oikeaan osoitteeseen! Mun ääni meni ihanalle ystävälleni Korinnalle, jonka kanssa me tutustuttiin täällä Kideissä viime vuonna. Perheblogit ovat ehdottomasti ansainneet oman kategoriansa, mutta missäs on isiblogit perheblogien joukosta? Ehkä ensi vuonna ehdolle pääsee joku isibloggaajakin!

kollaasijeeMulle bloggaaminen on tapa toteuttaa itseäni, herättää keskustelua, saada vertaistukea, vaihtaa vinkkejä, ja toivottavasti myös inspiroida. Mulle tulee joka kerta ihan superhyvä mieli, kun joku teistä kertoo inspiroituneensa mun blogista, sillä mitä enempää voisi toivoakaan bloggaajana, kuin että antaa inspiraatiota lukijoille? On helppoa pukea päälle kaunis mekko, ja saada siitä kehuja, mutta inspiroiminen on vaikeaa. Se vaatii työtä, se vaatii ajan hermolla olemista ja mielipiteiden herättämistä. Mä toivon että osaan ja pystyn nyt ja jatkossa inspiroimaan teitä, sillä te kaikki siellä ruutujen takana inspiroitte mua, PALJON!

Jos koette, että täältä saa inspiraatiota, hyviä vinkkejä, vertaistukea, pienen hengähdystauon perhearkeen tai mitä tahansa muuta hyvää, mä toivon että käytte äänestämässä. Äänestäminen on helppoa  ja nopeaa, ja se onnistuu TÄÄLLÄ sekä koneella että mobiililaitteilla. Perheblogit löytyvät alimmaisina, ja äänestys vaatii vain nimen ja sähköpostiosoitteen laittamisen. Äänestäjien kesken arvotaan kahden hengen lippupaketteja Indiedays Blog Awards -gaalaan, joka järjestetään 25.10.2014. Kiitos ihan hurjasti kaikille jo äänestäneille, ja kaikille jotka jaksavat ja haluavat vielä käydä äänestämässä. Aikaa äänestää on enää muutamia päiviä, äänestys päättyy 19.10.

Ihanaa viikonalkua kaikille, ja hyvää yötä <3


46 Responses to “Indiedays Blog Awards -asupohdintaa”

 1. Amanda sanoo:

  Sinuna mä valitsisin aivan ehdottomasti tuon River Islandin viininpunaisen mekon! Muotoilu näyttää tosi kivalta ja vois uskoa sopivan sun kropalle. Viininpunainen väri on ihana, etenkin näin syksyisin. Toiseksi paras oli tuo H&M:n valkoinen. Mustaa mä en valitsisi, koska se on jo vähän nähty.

 2. Jelena sanoo:

  Mun henkilökohtaiset suosikit noista vaihtoehdoista on nimenomaan tuo H&M valkoinen mekko ja ylin River Islandin mekko :)

  Mä äänestin sun blogia, koska (oon tän ennenkin sanonut, mutta taas kerran sanon) sun blogi on yksinkertaisesti ainoa, jota jaksan lukea säännöllisesti ja käydä joka päivä kurkkaamassa, että onko uutta postausta tullut. Joka kerta, kun huomaan uuden postauksen, mä oon ihan innoissani ja luen sun juttuja mielenkiinnolla. Oton blogia käyn kurkkimassa aina välillä ja luen monta postausta kerralla, mutta kyllä mä enemmän vannon sun nimeen, vaikka Oton kirjoitustyyli onkin aivan ihana!

  Toivottavasti sun asukriisi ratkeaa ja pääset taas tyylikkäänä liikkeelle! :)

  • Iina sanoo:

   Voi ihana sinä <3 Kiitos ihan hurjan paljon sun sanoista, ja siitä että jaksoit äänestää! <3 Ihan parasta että viihdyt mun blogin parissa noin hyvin, toivottavasti nyt ja aina :) Ja kiitos mekkovinkeistä ja tsempistä! Kyllä tämä tästä toivottavasti ;)!

 3. AnnaMaria sanoo:

  Näistä vaihtoehdoista ehkä helpoiten näkisin sun päällä ton ylärivin River Islandin lyhyen mekon, jossa riittää jujua selkäpuolella. Silti toi viininpunainenkin vaihtoehto on hieno :) Tsemppiä asukriisiin sekä tulevaan gaalaan ;)

 4. Nimetön sanoo:

  River Islandin mustavalkonen mekko miellytti kaikkein eniten kyllä mun silmää näistä ja hyvin osaan kuvitella sen sun päälle :) Noista H&M mekoista pakko sanoa että ihastelin itsekin netissä niitä mutta livenä myymälässä ne ei näyttäneetkään yhtään niin kivalta… Tietysti ne voi päällä taas näyttää hyvältä mutta jotenkin pienen pieni pettymys iski kun pitkän etsimisen jälkeen bongasin ne kaupassa :D

  • Iina sanoo:

   Joo mä kans näin ne livenä pari päivää sitten ja ei näytä kyllä yhtään samalta kuin noissa kuvissa :D! Eikä onneksi ollut kokojakaan enää että olisin voinut edes sovittaa! Mutta se mustavalkoinen R I on kyllä kiva kans :)!

 5. jellu sanoo:

  Äänestin tottakai! <3 ja tuo valkoinen mekko on hieno! Sopisi sulle täydellisesti! Siihen mukaan näyttävät korkkarit ja hiukset kiharalle :) sekä smokey eyes ;)

  • Iina sanoo:

   Voi kiitos hurjasti <3 Ja ihana stailausideakin, kuulostaa hyvältä ;)! Se valkoinen oli livenä vähemmän hieno kuin kuvissa, vähän harmittaa! Mutta löysin kuin löysinkin itselleni mekon ;)!

 6. Kara sanoo:

  Tästä postauksesta tuli jotenki semmonen olo että sää todella välität sun lukijoista ja kirjoitat heitä varten, ihanaa <3

 7. Jonsku sanoo:

  Ehdottomasti tuo River Islandin musta mekko, joka on kuvattu selkäpuolelta! Samaan aikaan sekä klassinen ja tyylikäs, että näyttävä ja mielenkiintoinen! Aivan sun näköinen mekko!;-) Hyvänä kakkosena tuo samaisen merkin viininpunainen mekko, varmasti upea ilmestys päälläsi! eikä missään nimessä noita h&m:n mekkoja, niistä on tyylikkyys kaukana mielestäni:D

  • Iina sanoo:

   No ne kaksi onkin mun ehdottomat suosikit! ;) Ja noi H&M mekot ei ollut yhtään edes noin kivan näköisiä livenä mitä mun mielestä noissa kuvissa oli, livenä ne oli todella mauttomia jopa mun mielestä :D

 8. Laura sanoo:

  Ääni tuolle mustalle Topshopin midimekolle, kolmas vasemmalta ylemmässä kollaasissa! :)

 9. Iita sanoo:

  River Islandin viininpunainen! :)

 10. Debus sanoo:

  Ehdottomasti tuo valkoinen H&M mekko!
  Itse en valitsisi noita Topshopin mekkoja, toinen valintani olisi tuo viininpunainen, mutta se kieltämättä näyttää hieman ehkä arkiselta. :)
  Olet inspiroinut minua, toivottavasti voitat ja saat tunnustusta ihanasta blogistasi!
  Ja isiblogaajien pitäisi olla mukana, Otto ansaitsisi kyllä tunnustusta myös, aivan mahtava blogi myös hänellä! :D

  • Iina sanoo:

   Se viininpunainen on kyllä niin ihana! Ja toi H&M valkonen oli kuvassa ihana, mutta livenä kun näin niin ei sitten ollutkaan yhtään mun tyylinen :D Kiitos ihan hurjan paljon sun kauniista sanoista, ihana kuulla että koet noin! <3 Ehkä Otto pääsee vaikka seuraaviin mukaan, toivottavasti ;)!

 11. Vivian sanoo:

  Ehdottomasti River Islandin viininpunainen tai selkäpuolelta kuvattu mekko! Molemmat näyttävät hyviltä ja ovat tyylikkäitä, sekä mikä tärkeintä; siun näkösiä. :) Itse ainakin panostaisin tuollaisella tilaisuudessa mekkoon, joka on tyylikäs ja monikäyttöinen omaan tyyliin sopimisen lisäksi. RI:n kuviollinen peplum-mekko on myös nätti, mutta ei ihan niin sinnuu ku nuo kaksi aiemmin mainittua! :) Mitä nyt siis voi ”tuntea” toisen tyyliä näin netin välityksellä tietty. ^^ Henneksen mekot ei aiheuta mitään vau-reaktiota, eivätkä myöskään Topshopin mekot.

 12. Ilonaemilia sanoo:

  Viininpunainen River Island sopis sulle parhaiten! :)

 13. A sanoo:

  Blogisi on mahtava ja ehdottomasti lempparini :) Kiitos tästä blogista. Toivottavasti en täysin möhlinyt äänestystä ja ääneni menee perille. River Islandin peplum- ja viininpunainen mekko ovat ehkä ihanimmat :)

 14. UllaL sanoo:

  Ei mustaa, vaikka se toki juhlava onkin. Ehdottomasti suosikki tuo viininpunainen. Uskon, että parhain sun kropalle!

 15. Anna Autio sanoo:

  H&M valkoinen mekko!!!

  Tee pian tällainen jouluasu collage postau?en tiiä ollenkaa mitä laittaisin jouluna päälleni :/

 16. Henna/Newbie sanoo:

  Olen sitä mieltä että sulle sopis parhaiten tuollainen peplum, kuten tuo River Islandin mekko on :)

 17. Hertta sanoo:

  AIVAN UPEA toi River Islandin viininpunainen mekko ja voin kuvitella että se olis ihana sun päällä! :) Ps. Äänestin teitä, tottakai. ;)

 18. H&M:n valkoinen mekko mun suosikki! :)
  Harmitti, että samasta kategoriasta ei voi valita useampaa, perheblogeissa kun on niin monta hyvää, mutta kyllä ääneni ehdottomasti sulle meni! Sulla on kaikkein monipuolisin blogi mielestäni :)

  • Iina sanoo:

   Se ei ollut niin ihana livenä kuin kuvassa, ja mua harmittaa koska se oli yksi mun lemppareista! :D Mutta joo, siellä on kyllä tosi monta hyvää ehdolla!! Kiitos hurjasti sun kauniista sanoista ja iistä että äänestit <3 Sun kommentit piristää aina mun päivää kun oot niin kiva! :)

 19. Olivia sanoo:

  Mä taas oon aina ajatellut että tuo peplumhelma käy ihan kaikille! :D Vähän isompikokoisilla peplum peittää kivasti jenkkakahvat ja pömppömasun ja hoikemmille se taas tuo muodokkuutta.

  Viininpunainen on mun mielestä oikeastaan tosi glamourinen väri nykyään, menisi kyllä loistavasti gaalaan! Ainakin mun tietääkseni, näin ainakin oli viime syksynä ja oon saanut sen käsityksen että viininpunaisen aika jatkuu vielä. :—D Ja se kyllä sopii hyvin syksyyn myös. Tuo valkoinen on tosi kaunis myös, laittaisin ehkä itse jommankumman noista!

  • Iina sanoo:

   Oot kyllä oikeassa tuossa peplum-asiassa, mä en oo vaan jotenkin tajunnut, dille minä :D!! Mut joo toi viininpunainen mekko on kyllä niiiin ihana, ja viininpunainen väri on syksyyn ihan täydellinen :)

 20. Ansku sanoo:

  Minun mielestäni sinulle parhaat ovat molemmat alakuvassaRiveriltä :) kaikki muut ovat BIG NO! :D Mustaa on jo nähty ja tuo valkoinen joka on myös mustassa ei imartele sinua.

 21. Venla sanoo:

  Mun ehdoton suosikki on tuo Topshopin toka mekko, musta hapsu midimekko. Lyön vetoa et näyttäisit upeelta siinä kun sulla on pitkät ja hoikat koivetkin. Se on vain niin tyylikäs! Älä ota tuota viininpunasta. Ei iske mun silmään ollenkaan.

 22. Emmi sanoo:

  H&M valkoinen mekko tai TopShopin midi mittainen musta mekko! Upeita mekkoja kyllä kaikki, vaikea päätös :)

  • Iina sanoo:

   Se midi on kyllä upea, valkoinen ei iskenyt livenä yhtään kun kävin kattomassa! :) Vaikea päätös indeed, tämän kanssa on tuskailtu! ONneksi te ihanat autatte :)!

 23. Elisabet sanoo:

  Mä oon sitä mieltä, että kokeile jotain muuta kun pelkkää mustaa! Viininpunainen sopii sulle älyttömän hienosti, eli mekko siinä värissä vois olla toimiva. Myös tuo River Islandin mustavalkoinen mekko on hieno. :)

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.