Gaala sneak peek

24.10.2014

Kaikki alkaa olla kasassa huomista varten, ja mua jännittää ihan hirmuisesti! Ajattelin paljastaa teille vähän mun huomista asua, ja samalla kysellä vähän kampausvinkkejä. Päiväasusta en vielä tiedä mitään, kun en ole muistanut suunnitella sitä ollenkaan. Illan asu onneksi on valmis, se taitaa ollakin se tärkeämpi niistä kahdesta.

Mä tosiaan vaihdoin mekkoa vielä tuossa kaksi päivää sitten, kun se ensimmäinen vaihtoehto ei vaan tuntunut sittenkään hyvältä. Nyt mulla on ihana ihana mekko, joka näyttää aivan multa ja on juhlava. En malta odottaa että saan laittaa sen huomenna. Mekon lisäksi mä oon ihastunut mun laukkuun, joka yhdistää mun ja Oton asut toisiinsa. Sen enempää en vielä paljasta, niin säilyy vähän jännitystä vielä!

IMG_9419x IMG_9433x IMG_9439x Inspiration dayn ja illan gaalan välissä mulla on kampaaja-aika ja olen siitä tosi innoissani! Mulla on vaan pieni paniikki, että millaisen kampauksen haluan. Sen pitäisi olla jotain näyttävää, mutta ei kuitenkaan liian ylivedettyä. Ei tylsää mutta ei myöskään too much. Onneksi mulla on sellainen kampaaja, joka tietää tasan mistä tykkään. Eiköhän me saada jotain hauskaa kehiteltyä!

Keräsin muutaman kuvan mulla kuluneen vuoden aikana olleista juhlakampauksista ja ajattelin kysyä teidän mielipidettä. Auki vai kiinni? Kiharaa vai sileää? Mikä sopii teidän mielestänne kaikkein parhaiten, kertokaa ihmeessä!

idgaala1310252985_775420085809071_39862239_o IMG_4987xxxxxxxxxxx IMG_5019x IMG_8914x Meikin suhteen en myöskään ole tehnyt vielä päätöksiä. Ehkä jonkin tyyppistä smokey eye -meikkiä, se toimii aina. Huulimeikin kanssa mulla on vielä mietittävää, toisaalta haluaisin ehkä tummat huulet, mutta mulla on tällä hetkellä huulet niin rohtuneet tiheästä rasvaamisesta huolimatta (kiitos talvipakkanen), että en tiedä voiko niihin laittaa huomenna mitään muuta kuin kilon bepanthenia. Se jää nähtäväksi! Parhaat huulten elvytysvinkit saa myös laittaa jakoon, jos sellaisia on!

IMG_3205xxMeillä on täällä täysi tohina päällä kun mun äiti ja 11-vuotias serkku tulivat aamulla meille. Lapset on aivan liekeissä ja kaikki lelut on esitelty jo varmaan kertaalleen, toinen kierros jo menossa. Ihanaa että tytöillä on leikkiseuraa.

Mahtavaa alkavaa viikonloppua kaikille<3


89 Responses to “Gaala sneak peek”

 1. Mira sanoo:

  Carmex on ihan parasta huulirasvaa! Mulla talvisin aina ihan rohtuneet huulet just kylmän ilman takia,mutta viime talvena ostin sit tota carmexia kun niin paljon olin kuullut kehuja, ja toimii. Vinkkasin siskolle kanssa ja sisko sanoi samaa että ihan ykkös huulirasva. Kantsii kokeilla :)

 2. kotitonttu sanoo:

  Mun mielestä iltapukujuhlaan käy aina jokin tyylikäs nuttura!

 3. MemmuH sanoo:

  Letti kampaus sopii sulle aivan loistavasti ! Oot todella kaunis ! Onnea huomiseen. :)

 4. Debus sanoo:

  Hiukset ehdottomasti auki! Mielestäni kasvonpiirteesi erottuvat paremmin silloin! :)

  En malta odoittaa, että nään asusi!:)
  Pidä hauskaa ja toivottavasti tuot voiton kotiin!

 5. jellu sanoo:

  Mä oon edelleen sitä mieltä että auki ja kiharat hiukset! :D ja ehdottomasti smokey eyes ;)

 6. Heini sanoo:

  Toi lettikampaus punaisen mekon kanssa on ihana! Mä ite tykkään tommosista söpöistä leteistä, ne on ihanan tyttömäisiä mutta niihin saa kuitenkin kivasti särmää, jos haluaa :)

 7. Pautsi sanoo:

  Ihana tuo kampaus, missä on letti ja toisiksi viimeisen lainekampaus on myös kaunis. Hauskoja juhlia teille! :)

 8. maria sanoo:

  toi lettikampaus näyttää tosi kivalta :) mullakin talvisin kuivuu tosi helposti huulet. yleensä öisin ja kotona käytän vitalista tai vaseliinia (jälkimmäinen ei kyl kestä yhtä kauan) ja sitte kaupugille mentäessä mulla on käytössä ACOn toi perus sininen huulirasva, tuoksuu vaniljalta ja hoitaa tosi hyvin huulia :) ja pehmentää.

 9. Maria sanoo:

  Kiharat, laineet, letit… Mikä vaan varmasti näyttää hyvältä! :) Jänskä nähdä teitä! Toivottavasti törmätään siellä ihmisvilinässä. <3 Mua jännittää myös sun puolesta tuleeko voitto! :D

 10. luontaishoitoa sanoo:

  Kannattaa hieroa huulia sokeripalasella! Se auttaa ja poistaa kuollutta ihoa huulista :)

 11. Nimetön sanoo:

  Ehdottomasti tuo lettikampaus joka on punaisen mekon kanssa! :)

 12. Nauru sanoo:

  Mäki tykkään tosta lettikampauksesta! Ehdottaisin siis ehkä jotain vastaavaa, hiukset auki mutta niin, että siinä on kumminkin joku pieni juju. Mitä huuliin tulee, niin musta tuntuu että huulet rohtuu aina sitä pahemmin mitä enemmän niitä rasvaa. Itse varmaan vain kuorisin huulet kevyesti sokerilla ja löisin just sen kilon bepanthenia päälle.

 13. Laura - Arjen Sekametelisoppa sanoo:

  Kolmanneksi alimmassa kuvassa sun tukka on niin kiva, ns. pöyheästi kiinni on mun mielestä paras ja näyttävin just juhlatilaisuuteen. Kivaa iltaa ja kiitos kivasta blogista, oon seuraillu jo pitkään, mutta muistan kommentoida harmittavaisen vähän, lupaan tsempata jatkossa :D

  http://arjensekametelisoppa.blogspot.fi/

  • Iina sanoo:

   Kiitos paljon sun sanoista! Ihana että halusit nyt kommentoida, ja ei se mua haittaa jos ei aina jaksa mitään sanoa, pääasia että viihtyy täällä mun juttujen parissa <3 :) Ihanaa loppuviikkoa!

 14. Satu sanoo:

  Tuo kampaus punaisen mekon kanssa on tyylikäs sekä moderni. Jotakin sen suuntaista! Myös laineet jollakin twistillä olisi varmasti näyttävä kampaus. Riippuu paljon myös iltapukusi tyylistä :) Kyllä luottokampaaja varmasti osaa loihtia jotakin upeaa!

 15. Tuo lettikampaus oli ihana! Nutturasta tulee helposti liian virallinen look. Auki, laineet tai letit on trendikkäämpiä. :) Ihanaa gaalaa! Pidän peukut pystyssä!

 16. Jennye sanoo:

  Sopii hyvin sulle tuo lettikampaus, missä on punainen mekkokin. Ehkä kiharaa ja lettiä? :) Ja smokey eyes ehdottomasti vaaleiden huulien kanssa. Kivaa viikonloppua ja hauskoja juhlia! :)

 17. pikku-iia sanoo:

  Kokeile kuoria huulet vedessä kostutetulla sokeripalalla, sen jälkeen paljon huulirasvaa.

 18. heidi sanoo:

  osittain auki, osittain kiinni!

 19. Nami sanoo:

  Tuo neljäs kampaus on mun mielestä kaikista nätein..ei liian överi mut silti tosi juhlava ja sopii gaalaan smoky eyen kanssa kuin nenä päähän! :)

  Ja huulivinkkiänä antaisin semmoisen että sekoita sokeria ja hunajaa ja kuori sillä huulet :) Ihana lopputulos! Kannattaa kuoria pienillä pyörivillä liikkeillä hellästi ja muutaman minuutin ajan että hunaja kerkiää kosteuttamaan huulia :)

 20. hheidi sanoo:

  Tuo lettikampaus on mun suosikki näistä. Ehkä siksikin kun siinä näyttää olevan meikki raikkaampi ja kevyempi. Saatan toki olla väärässäkin, itehän en meikkaa, nii mistäs tiiän. :D

  Joka tapauksessa näytät siinä kuvassa tosi tyylikkäältä. :)

 21. hanna sanoo:

  Toi viimeisin hiuskuva, jossa siulla on polkkamittaiset kiharat, on selkeästi paras!

 22. Nata sanoo:

  Hellurei!

  Noista postaukseen pistämistäsi kuvista ihastuin erityisesti kampaukseen, jossa sinulla on hiukset auki(?), mutta kauniilla lettiyksityiskohdalla. Kyseinen kampaus näytti sopivan sinulle kuin nenä päähän, joten yksi ääni siis lettikampaukselle! :)

  Mukavia juhlia sinulle ja Otolle, nauttikaa täysin siemauksin!

 23. greta sanoo:

  Laita Vitalista huulille! Ihanaa mummorasvaa ja toimii varmasti, plussaa et rasva kestää ikuisuuden! Ja hiukset ehottomasti auki ja kiharalle :)

 24. Roosa sanoo:

  Rohtuneisiin huuliin auttaa kuorinta, itse käytän hammasharjaa siihen. Eli siis ”harjaat” kevyesti huuliasi kostutetulla hammasharjalla, sitten sen jälkeen rasvaat oikein hyvin :) vaihtoehtoisesti voit myös vaikka hieroa sokeria huulia vasten, hammasharja on vaan kätevä siinä hampaidenpesun yhteydessä.

 25. eva sanoo:

  Moikka!!
  Kuori huulet vesitipoilla kostutetulla sokeripalalla. Tosin, jos iho jo ohut, kuori varoen. Päälle valkovaseliinia tai lansinoh nännirasvaa :)!! Kannattaa tehdä hoito jo illalla yötä vasten.

  Kampausvinkki vois olla esim. klassinen banaaninuttura. Toimii aina! Tai iso nuttura mahd ylös. Antaa ryhtiä, vaikka sulla taitaa olla huikeat korotkin. Onpahan tuplaryhti :D

  • Iina sanoo:

   Sokeria on kyllä nyt pakko testata, niin moni suositellut!! :D Enpä tiennyt että lansinohia voisi laittaa huuliinkin, se oli kyllä mun pelastus imetyksen ensipäivinä!! Kiitos vinkeistä :) Ja nutturat on kyllä aina tyylikkäitä :)

 26. Toi lettikampaus suorilla hiuksilla on aivan upea, sopii sulle tosi hyvin! Lähtisin siis kokeilemaan jotain tyylikästä, tiukkaa ja sileää nutturaa jollain pienellä letillä. Yksinkertaista, mutta kuitenkin sit jotain löytyy ;)

  • Iina sanoo:

   Oi toi idea olisi ollut ihana :)! Näin jälkeenpäin sitä aina jossittelee että mitä sille tukalle olisi sitten oikein pitänyt tehdä ja päätyikö sitten oikeaan valintaan :D

 27. aava sanoo:

  Mun ehdotus ois taaksevedetty ja sitten kuitenkin hiukset auki. Sulla ois sellaseen jotenkin täydellisen oloiset kasvot, jos niin voi sanoa :)

 28. anns sanoo:

  Lettikampaus oli kivoin! En itse tykkää liian kiharasta söheröstä, omaan makuun tätimäinen look. Eli ehdottomasti mun lemppari toi letti + tukka auki tai sitten joku sileä nuttura. Nuttura vielä asteen juhlavampi. Odotan jo että näen sun ja Oton asut vierekkäin! :)

 29. Elisabet sanoo:

  Tuo hiukset auki+letti kampaus iski silmiin heti. Sopii sulle todella hyvin, eli miten olisi jokin lettikampaus? Niitä on vaikka ja mitä ihania! :) Smokey eyes on myös tosi kivan näköinen sulla, mut mä yleensä liputan pienen ja siron meikkimäärän puolesta, joten sitäkin tahdon ehdottaa. :) Sä oot upea, mahtavaa gaalaa sulle! <3

  • Iina sanoo:

   Lettikampaukset on kyllä ihania, ja monipuolisia! Niitä tosiaan on vaikka minkälaisia :)! Kiitos paljon ihana, gaala oli kyllä niin ihana! <3 Mukavaa loppuviikkoa teille<3

 30. Tiia sanoo:

  Niin kaunis oot tossa punasessa mekossa! Mä sanoisin kanssa et hiukset auki, ainakin suurimmaks osaks! Mä jo ootan millanen mekko sulla on!
  Huippua gaalailtaa, oot upea! <3
  T.Tiia

 31. Iina sanoo:

  Oi onnea huomiselle! Toi lettikampaus on kiva, mut sulle sopii tosi hyvin myös kiharat eli olisko sekä lettiä että kiharaa? Hiukset mun mielestä ennemmin auki kuin kiinni. :)

 32. Julia F sanoo:

  Toi lettikampaus on ehottomasti ihanin noista!! :) tosi ihana.

 33. Ida sanoo:

  Tykkään eniten lettikampauksesta ja pörröisistä kiharoista! ( tähän tulisi hymiö jolla sydämet silmissä haha) Piti ihan pysähtyä katsomaan sitä lettikuvaa niinkuin on sanottu olet todella kaunis siinä. Todella toivon sinulle voittoa huomenna vaikka eihän se tärkeintä olekkaan :)

 34. Maria sanoo:

  Hiukset ehdottomasti auki :)

 35. Nimetön sanoo:

  Lettikampaus missä on punainen mekko, voi että kun olet siinä kuvassa ihan mielettömän kaunis! :) Sopii sulle tosi hyvin tuo kampaus. Onnea gaalaan!

 36. M sanoo:

  Aivan upea toi kolmanneksi alin kuva! Sulle sopii tosi hyvin tuollainen meikki.

 37. zzzz sanoo:

  Moi Iina,

  en ole kai koskaan kommentoinut blogiisi mutta nyt tuli pakottava tarve kertoa, että tämä taitaa olla suosikkiblogini. Tulen aina hyvälle tuulelle kun luen täältä kuulumisiasi ja lisäksi postaustahtisi on enemmän kuin kiitettävä. Plussana vielä: olen sinun ansiostasi tutustunut taannoin ihastuttavaan kampaamo Kamidaan.

  Kiitos.

  Ei muuta. Olet ihana.

  • Iina sanoo:

   Moikka!

   Itse olet ihana, sun kommentti oli ihan mahtava!! :D Kiitos ihan hurjan paljon<3 Ihanaa kuulla että tulet hyvälle tuulelle täällä lueskellessa, ja hei ihanaa että olet löytänyt maailman parhaan kampaamon ;)! Kamida on ihana!! :) Kaikkea hyvää sulle ja ihana kun kommentoit<3

 38. Eeva sanoo:

  Toi lettikampaus on upee ja sitten ihan blondi tukka ja noi lyhyet kiharat! Hiukset siis auki :)

 39. Ninni sanoo:

  Lettikampaus on kyllä ihana ja kiharat kans tai oikeesti noi kaikki kampaukset sopii kyllä sulle. :) Temppiä huomiselle!!!

 40. nenna sanoo:

  selkäsuoraksi. vähän kiharaa (: olen itsekin kärsiny raskauden jälkeisesta huonosta ryhdistä.

  • Iina sanoo:

   Olen kirjoittanutkin aiheesta mun treenipostauksissa, että ryhti lähti heti parantumaan kun aloitin säännöllisen liikunnan. Tämän postauksen kuvathan ovat jo monta kuukautta tai yli vuoden vanhoja :)

 41. V sanoo:

  Lettikampaus on paras noista! Aivan ihana ja pitkä tukka sopii sulle muutenkin hirmu hyvin.

 42. Tiina sanoo:

  Tämä poikkeaa vähän aiheesta, mutta ootko nähnyt tai kuullut sofian blogista sun vanhasta kaverista Deryasta? Siellä kommenteissa joku mainitsee, että Derya on sun lapsista sanonut, että ovat niin rumia että saisivat kuolla. Hirveetä toimintaa.

 43. a sanoo:

  Ei mulla muuta, mutta olet aivan sairaan sulonen <3 hih!

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.