Tyttöjen päivä

30.01.2015

Koska Otto on tänään myöhään töissä, mä päätin viettää tänään tyttöjen kanssa oikein kunnon tyttöjen päivää. Kynsilakat on jo järjestelty riviin, esikoiselle kuulemma ehdottomasti pinkkiä varpaisiin ja vaaleanpunaista sormiin. Kuopus keskittyy järjestelemään lakkapulloja erilaisiin riveihin. Luvassa on siis ainakin pientä hemmottelua, barbieleffaa Viaplaysta ja yhteinen kauppa- ja puistoreissu jolla ostetaan vähän herkkuja. Veikkaan että päästään myös muumidiskoilemaan, eli luukutetaan muumihumppaa ihan täysillä ja jalat ja kädet menevät solmuun tanssista. Parasta!

Puuhapete-kirja on taas kovassa suosiossa, samoin kuin lentokoneiden rakentaminen duploista, joten touhua riittää. Zelda huutelee tuolta että ”Kikkikki-peliiii!” eli pingviinipeli, taidetaan pelata sitä vielä yksi erä ennen ulkoilua. Tänään me ei välitetä aikatauluista, jos tytöt haluavat pelata vielä yhden erän ennen kuin lähdetään, niin miksi ihmeessä ei pelattaisi, ei kukaan käske lähtemään puistoon tasan kello 12, onneksi.

DSC_0794x OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tänään meidän pienet neidit saavat päättää, ja äiti seuraa mukana, ihana päivä siis varmasti tulossa, eikä ollut edes sarkasmia! Joskus on hyvä päästää irti omista päivätouhuistaan ja heittäytyä täysillä mukaan lasten maailmaan, ei sitä tiedä mitä kaikkea kivaa tytöt keksivätkään.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Illalla laitetaan lapsille ehdottomasti vaahtokylpy, ja kaikki ankat mukaan! Ihanaa perjantaipäivää kaikille <3

 


20 Responses to “Tyttöjen päivä”

 1. henu sanoo:

  Ihanaa päivää teille 🙂

 2. Emppu sanoo:

  Loistavalta kuulostaa, rakastan myös sun tyyliä kirjoittaa. Olet loistava äiti!

 3. Annina sanoo:

  Kuulostaapa mukavalta 🙂 Oikein hauskaa tyttöjen päivää teille!

 4. Liina sanoo:

  Kuulostaa hauskalta! Oot kyllä selvästi ihan mielettömän ihana äiti tyttärillesi 🙂

 5. julia sanoo:

  Oot kyllä huippu äiti! Toivon että musta tulee samanlainen sitten kun sen aika koittaa. 🙂 Ihanaa päivää teille! <3

 6. Emmaus sanoo:

  Ihana asenne sulla vanhemmuuteen ja arjen suhteen 🙂

 7. st.brigitten sanoo:

  Ihana päivä varmasti 🙂 Mua nauratti kun 5v esikoinen omana päivänään olis saanut päättää ihan mitä vaan niin iloisena päätti, että tänään on äiti kuule siivouspäivä! 🙂 Selkeästi äitin tyttö 😉 Voitko muuten joskus tehdä my day postauken missä keskityt omiin tekemisiin? Mua nimittäin kiinnostaa miten ehdit kuvata,blogata,vastata jokaiseen kommenttiin, päivittää eri some-kanavia, hoitaa tytöt ja kodin ja silti laittautua. Oot ihmenainen<3

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Oli kyllä ihana päivä<3 Ja voiei en kestä ihana teidän esikoinen, apua!! Meillä ei kyllä valitettavasti olla noin innokkaita siivoamaan :DD Ja voisin mä kyllä, mielenkiintoinen postausidea! 😀 En mä oo ihmenainen sen enempää kuin sinäkään, sulla on siellä vaikka mitä puuhaa itselläsikin!! <3

 8. riiff sanoo:

  Oi että kuulosta huippu tyypiltä ja äidiltä!!

 9. Meriannen sanoo:

  Voi miten ihana postaus <3 ja minä aloin nyyhkimään! Tuosta aivan upean ihanasta ajatuksesta, kuinka heittäydyt lasten maailmaan ja annat heidän ohjata arkea.. Juuri sitä, mitä minä haluaisin. Mitä toivoin. Ja siitä se tulikin se itku. Kun oma cp-vammainen pieneni.. Hänen kanssaan kommunikointi ei ole tuota tasoa. Että hän voisi ilmoittaa, mitä haluaisi että tehtäisiin. Että voitaisiin pitää tyttöjen päiviä. Hän tulee mukana, hän nauttii ulkoilusta ja tekemisestä, mutta leikeistäkin vain pieni hetki kerrallaan. Minä niin.. niin odotan sitä aikaa, että voin heittäytyä lapsen maailmaan myös. Lapseni maailmaan. Että hän ohjaisi arkea, eikä niin että hän ohjaisi arkea vain ilmoittamalla tarpeistaan.. Tiedätkö?

  Anteeksi, tulipa syvällinen kommentti.. Mutta oli pakko. Oot ihana <3 Kiitos ihanasta blogista, ja anteeksi kun niin harvoin jätän kommenttia!

 10. lillamy sanoo:

  Olisipa kaikilla lapsilla noin ihanat äidit, oot aivan ihana Iina <3 🙂

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.