Kuumeisen höpinöitä

20.02.2015

Moikka! Vointi ei vieläkään ole täällä juuri kohentunut näiden päivien aikana, mulla on kuumetta tälläkin hetkellä. Voin vain kiittää onnea siitä että kukaan muu ei ole kipeänä mun lisäksi, ja äiti on ollut meillä, kun hän tuli Helsinkiin alunperin moikkaamaan kaveria (ja tietenkin meitä) pariksi päiväksi. Ensi viikolla meillä alkaa päivähoitoon tutustuminen joten syytä olisi saada itseni kuntoon tässä viikonlopun aikana, koska sitä ei voi kertakaikkiaan jättää välistä eikä siirtää.

Olen joutunut perumaan tältä viikolta kaikki tapaamiset, ja Tampereen bloggaajareissun jolle mun piti huomenna lähteä yhdessä ihanien ja upeiden bloggaajakollegoiden kanssa. Harmittaa ihan hirveästi, koska tuota reissua olin odottanut ja suunnitellut jo pitkän aikaa. Nyt on kuitenkin pakko laittaa terveys edelle ja koettaa parantua lepäämällä. Onneksi äiti on tosiaan ollut täällä, niin lapset ovat päässeet ulos joka päivä ja mä olen saanut nukkua ja kyhjöttää sohvan nurkassa. Harmittaa silti että meidän viimeinen ihan oikea kotiviikko ennen päivähoitoon tutustumista ja sen virallista alkua kului sitten näin, sairastellen.

En ole kertaakaan Tiaran odotusajan jälkeen ollut näin kipeänä, ja kieltämättä ottaa koville vaan olla tekemättä mitään, vaikka mitään ei jaksaisikaan tehdä. Tälläinen paikallaan makoilu tuntuu sikatylsältä kun on tottunut touhuamaan vähän kaikkea vähän kokoajan. Mutta ihan selkeästi tälläinen lepo on nyt tarpeen, koska tämä tauti ei vieläkään ole ohitse. Ihanat lapset on mua kuitenkin piristäneet joka päivä, lukeneet satuja, piirtäneet hienoja kuvia, peitelleet mut peittojen ja lelujen alle ja kokanneet omassa leikkikeittiössään kanakeittoa. ”Minua niin harmittaa sinun puolesta että sinulla on kova yskä, sinä olet minun rakas äiti” sai kyyneleet silmiin, empaattinen pieni kolmevuotias on ihana kun huolehtii äidistä.

kipeenäkollaasi

Mulla on ollut ihan liikaa aikaa ajatella ja pää pursuaa ideoita, mutta en lähde niitä nyt kuitenkaan vielä kipeänä toteuttamaan, että postauksista saa vähän muutakin irti kuin kuumehourailua. Mutta lupaan palata sorvin ääreen täydellä teholla heti kun vointi kohenee. Kiitos teille kaikille ihanille ymmärryksestä. Aina kun on meinannut iskeä masennus siitä miten huonosti olen tällä viikolla voinut tehdä blogia (tai mitään muutakaan), on joku teistä käynyt toivottamassa pikaisia paranemisia ja käskenyt olemaan miettimättä blogia. Kiitos, että olette niin ihania ja kannustavia <3

Mukavaa viikonloppua kaikille, toivottavasti teistä ei kukaan ole kipeänä!<3

PS: Ai mistä tietää että oon kipeä? Meillä on kotona ollut nyt reilun viikon ajan kolme suklaapatukkaa, suklaalevy ja vaikka mitä karkkeja, enkä ole koskenut yhteenkään niistä, koska ei tee yhtään mieli. Tää taitaa nyt olla joku vähän hc:mpi flunssa kun ei tee mieli edes suklaata.


22 Responses to “Kuumeisen höpinöitä”

  1. Jellu sanoo:

    voi ei, korkea kuume on pahin heti mahataudin jälkeen! 🙁 niitä kahta mä en kestä! Älä nyt mieti blogia yhtään ja parane pian! Sulla on parhaat lukijat jotka ymmärtää 😉

  2. Punakynä sanoo:

    Olen jo muutaman vuoden ajan seuraillut blogiasi ja täytyy kyllä sanoa, että olet kehittynyt kirjoittajana todella paljon. Teksteissäsi kulkee selkeä punainen lanka, eikä se ole rönsyilevää – kiitos hyvien ydinvirkkeiden!

    Joitakin toistuvia virheitä huomaan jokaisesta tekstistä, kuten esimerkiksi kokoajan, joka pitäisi kirjoittaa siis erikseen: koko ajan. Kannattaa myös kerrata pilkkusäännöt, sillä joissakin virkkeissä meinaa ajatus jäädä kadoksiin, koska olet käyttänyt pilkkua väärin.

    Nyrkkisääntönä pilkun käyttämiselle on se, ettei lauseilla ole yhteistä tekijää: Isä paistoi makkaraa, ja lapset söivät hattaraa (isä, lapset). Jos lauseilla on yhteinen tekijä, pilkkua ei tarvitse käyttää: (Minä) käytän koiran lenkillä ja sitten (minä) aion tehdä ruokaa.

    Tuskin ”tavallinen” lukija edes kiinnittää näihin huomiota. Vaikutat sellaisesta ihmiseltä, joka haluaa kehittyä, joten laita vinkit korvan taakse.

    Ihanaa alkavaa kevättä perheellenne!

    T. Tuleva äidinkielen (suomen kielen) opettaja

    • Punakynä sanoo:

      Painovirhe paholainen pääsi yllättämään: sellaiselta ihmiseltä, ei sellaisesta. 😀

    • Iina Hyttinen sanoo:

      Kiitos paljon vinkeistä ja tosi kiva kuulla että tykkäät mun teksteistä, vaikka niissä toistuvia virheitä onkin! 🙂 Mulle pilkutus on aina ollut se pahin kompastuskivi, ja olen siinä kovasti yrittänyt kehittyä mutta vieläkin se on vaan hankalaa! Mutta tuo sun vinkki oli tosi hyödyllinen. Ja ”koko ajan” näyttää mun silmiin niin väärältä silloin kun se ei ole yhteen kirjoitettu että aina luulen että se kuuluu yhteen, vaikka näin ei olekaan 😀 tämä siis selvä nyt, jatkossa yritän muistaa kirjoittaa erikseen!

      Mukavaa kevättä sinnekin, susta tulee varmasti huippu opettaja! 🙂

  3. st.brigitten sanoo:

    Paranemisia! Oot onnekas kun sulla on noin ihana äiti <3 Mä niin muistan kun olin keuhkokuumeessa just sillon kun lasten iskä oli armeijassa ja jollain parin viikon leirillä…Siinä yritin sairastella ja hoitaa silloin 2v ja ½v lapsoset yksin 😀

    • Iina Hyttinen sanoo:

      Voi kiitos paljon<3 Niin mä kyllä olen, mun äiti on ihan paras! Ja voi hurja, miten ihmeessä sä edes pärjäsit!! Oot kyllä ihan uskomaton selviytyjä<3

  4. Karo sanoo:

    Voi Iina 🙁 parane pian!
    Ei sitte ollu munkaan kohtalo yhtään hääppösempi, täällä landella kipeenä itekkin 😀 tätä on liikenteessä! Mut sit ku ollaan taas täysissä voimissa ni toteutetaan meidän kahvireissu <3

    T. Karo

  5. Elisabet sanoo:

    Pikaisia paranemisia! <3 Kyllä se tauti siitä helpottaa ja sitten taas pääsee toteuttamaan asioita. 🙂

  6. ssps sanoo:

    Eikä miten ihana toi piirustus 😀 Mullakin on ollut jo yli viikon kamala yskä ja flunssa :/ Pikkuhiljaa alkaa onneksi helpottaa, toivottavasti sullakin helpottaa pian!

    • Iina Hyttinen sanoo:

      Haha se piirustus oli kuulemma Otto 😀 On vähän samaa näköä ainakin mun silmään! 😀 Voi sua, pikaista paranemista sinnekin<3 Mulla on kans jo vähän parempi olo onneksi!

  7. elsi sanoo:

    Parane pian. 🙂

  8. V sanoo:

    Ihanan empaattisia lapsia teillä! Voi kumpa koko maailma olisi pullollaan noin empaattisia ihmisiä. Parane pian!

    • Iina Hyttinen sanoo:

      On ne kyllä ihania kun huolehtivat, ja mahtavaa huomata miten kolmevuotias osaa jo asettua toisen asemaan jonkin verran ja lohduttaa tai iloita tilanteesta riippuen toisen puolesta :)! Kiitos paljon<3

  9. Tiina sanoo:

    Hei! Onko tuo teidän lokerikkohylly ikeasta? Jos on, niin mulla on samanalainen ja oon aina halunnu siihen tuommoset jalat alle! Ikeassa oon nähny vaan niitä, missä on ne pyörälliset jalat, niin ihan pakko nyt kysyä, että mikä systeemi teillä on nuissa jaloissa ja siis mistä nuo jalat ylipäätään on? 😀

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.