Toimiiko hehkutettu ripsari oikeasti?

10.07.2015

Muistattekin varmaan kuinka iloitsin uudesta Benefitin Roller Lash -ripsiväristä jonka ostin Tukholmassa Sephorasta. Moni halusi nähdä tuloksia ripsivärin vaikutuksista, ja niinpä ikuistin harmaiden, lyhyiden ja suorien karvojeni transformaation teille. Ihan ensialkuun täytyy sanoa, että koskaan en omista ripsistäni saisi sellaisia pitkiä ja upeita, kuin ripsivärimainoksissa, tai niinkuin vaikka meidän tytöillä on. Mun karvat on harvat, ja ne eivät kovin tuuheaan tai pitkään lopputulokseen pysty, yleensä ripsiväristä saan niihin vain värin ja ehkä kaksi kuitua tarttuu kiinni ja mulla on kaksi vähän pidempää ripseä lyhyiden hapsien joukossa. Alaripsiä mulla ei ole, tai jos on, niin ne ovat paakussa ja niitä on kolme per silmä.

Siksi olen jo pitkään käyttänyt tekoripsitupsuja tuomassa vähän eloa katseeseen. Niiden käyttäminen on aika hidasta, mutta lopputulos kyllä palkitsee. Niillä saa tuuheat ja pitkät ripset, jotka näyttävät ainakin mun silmiin luonnollisemmalta kuin tekoripsinauhat tai jopa ripsienpidennykset, lähinnä siitä johtuen että niihin uskaltaa laittaa ripsiväriä ja ne eivät rapistu viikkojen saatossa, koska laitan joka aina käyttäessäni uudet. Niitä ei myöskään tarvitse huoltaa, ja yksi viiden euron paketti tupsuineen riittää mulla muutaman viikon. Mutta kuten sanottua, niiden käyttö on hidasta, ja siksi olen kiitollinen että ostin tuon uuden ripsivärin.

Ripsiväri lupaa pidentää, tuuheuttaa ja etsiä ne kaikkein ohuimmatkin ripset joita et tiennyt edes omistavasi, ja nostaa ne esille koukunmuotoisten harjasten avulla. Se lupaa, että ripsentaivuttimet ovat tästä lähtien turha kapistus, sillä Roller lashin nimi ja muoto tulevat siitä, että se lupaa kihartaa ripset kuin papiljotti. Tässä on kuva mun silmistä, toisessa silmässä on yksi ohut kerros ripsaria sekä ylä- että alaripsissä, ja toisessa silmässä ei mitään. Ripsiä ei ole taivutettu.

Mun mielestä tulos on todella hyvä, sillä en ole koskaan saanut millään muulla ripsivärillä näin näyttävää tulosta, varsinkaan vain yhdellä kerroksella. Mulla on ihan oikeat alaripset joissa on pituutta! Ja silmänurkkaan on jostain tullut pitkiä ripsiä jotka kehystävät kauniisti katsetta, eikä niin että ne ainoat pari pidempää karvaa ovat vain keskellä silmää. Harjaa on hyvä käyttää, eikä se sotke. Mulla on niin pienet silmät, että yleensä joudun hinkkaamaan ripsaria silmäluomilta, koska mikään harja ei osu pelkästään ripsiin. Silmän sisänurkan pikkuhaituviin on vaikeaa osua, kuten tuossakin huomaatte niin niissä ei ole juuresta asti ripsiväriä koska en osu sinne mitenkään helposti edes tällä ripsivärillä. Näyttää vähän spookylta kun toinen silmä on näissä kuvissa isompi kuin toinen!

Lopputulokseen levitin kaksi ohutta kerrosta ripsiväriä molempiin silmiin, ylä- ja alaripsiin. En edelleenkään käyttänyt ripsentaivutinta, ja kiinnitin erityistä huomiota siihen että saisin sitä väriä sisänurkan ripsiinkin ylläolevan kuvan nähtyäni.

ripsetennenjälkeen1 ripsetennenjälkeen2

Tuo alempi kuva on valitettavasti vähän suttuinen, vaikka kamerassa näytti vielä ihan hyvältä. Mutta ylempi on ihan tarkka, ja siitä näkee ainakin miten katse on avartunut ja silmät kehystetty nätisti. Jollekin jolla on tosi pitkät ja tuuheat ripset ihan luonnostaan, voi tuo minun ripsieni jälkeen-kuva näyttää aika surkealta, mutta mulle se on suuri voitto. Mulla ei rehellisesti sanottuna koskaan ole ollut näin hyvännäköiset ripset pelkällä ripsivärillä, ja olen kokeillut kuitenkin varmaan viittätoista eri ripsiväriä monelta eri merkiltä.

Benefitin meikkejä ei Suomessa myydä, mikä on suuri vääryys, mutta netistä niitä löytyy ainakin Asokselta, siellä on myös Roller Lashia. Me ollaan onneksi lähdössä tasan kolmen kuukauden päästä sinne Lontooseen, niin taidan ostaa sieltä sitten uuden Roller Lashin kun ajoituskin on sopiva. Mä ihastelin kaikkia muitakin Benefitin meikkejä siellä Sephorassa, ja ajattelin ostaa Lontoosta myös POREfessionalia, eli ihohuokosia piilottavaa voidetta. Testasin sitä jo siellä ja se tuntui hyvältä ja toimivalta, mutta jostain syystä päätin jättää sen vielä ostamatta ja nyt vähän haikailen sen perään. Onko teillä kokemusta siitä? Toimiiko se hyvin?

Meikkivoide saatu blogin kautta.

Olen ihan tyytyväinen meikkivalikoimaan nyt, mulla on muutama hyvä perustuote jotka toimivat kesällä kivasti eikä meikkaamiseen mene aamuisin kuin viidestä kymmeneen minuuttia. Se on ihanaa kaiken sen ripsitupsujen asettelun jälkeen, siihen vierähti aina vähän pidempi tovi, en tiedä onko se oikeasti hidasta vai onko mulla vaan mämmikourat mutta tykkään tästä nykyisestä tilanteesta huomattavasti enemmän. Juhliin voi sitten laittaa vielä tupsuja niin saa ihan kreisit ripset.

Mitä mieltä olette Roller Lashista? Toimiiko vai ei?


23 Responses to “Toimiiko hehkutettu ripsari oikeasti?”

 1. Minttu sanoo:

  No hei WAU!! Mun täytyy juosta heti tänään Sephoraan ja ostaa toi sama ripsari!! Tosi upee lopputulos! Mulla on kanssa tosi hennot ja mitättömät ripset, mutta oon niin arka silmieni suhteen, että en ole ikinä oppinut käyttämään edes ripsien taivutinta. Ripsien kestopidennysajan olen perunut varmaan kolme kertaa, kun viime hetkellä on mennyt pupu pöksyyn. Tuon ripsivärin avulla vois näköjään unohtaa molemmat traumat… :) :D

 2. Tiia sanoo:

  Asos, niinkuin mikään muukaan isompi nettikauppa (feelunique, look fantastic) ei toimita benefitin tuotteita suomeen.

  • Iina Hyttinen sanoo:

   No voi ei! Miksi ihmeessä ei?? :D En tiennyt tästä ollenkaan, sori! Osaisitko kertoa jotain muuta nettikauppaa mistä niitä sitten saisi?

   • Pihvi sanoo:

    Tuo on itseasiassa ihan yleistäkin että joitakin merkkejä ei toimiteta Suomeen, esim dermablendit (joitain saa kyllä apteekeista nykyään) ja muutama vuosi sitten ainakin china glaze kynsilakat, sairaaaan ärsyttävää!

 3. Helen sanoo:

  Näyttääpä toimivan sulla hyvin!
  Saas nähdä miten mulla toimisi, ripset on kyllä pitkähköt, mutta eivät pysy yläasennossa millään ;)

 4. Tiia sanoo:

  Eipä niitä oikeen mistään saa, kaikki nettikaupat lopetti bout vuos sitten benefitin lähettämisen UKn ulkopuolelle. Tosin en oo varma voiko benefitin nettisivuilta tilata suomeen, mutta epäilen. Enkä lähtis mistään kauheen hämäristä paikoista tilailemaan, saatika sitten eBaysta tms.

 5. Rosalienism sanoo:

  Mulla on body shopin tea tree pore minimizer voidetta ja se on ainakin ollut mun mielestä tosi toimiva :)

 6. Milla sanoo:

  Mainitsit tuosta Benefitin POREfessionalista, mä suosittelen ainakin ihan täysillä! Ihan loistava primer, vaikka vähän kalliinpuoleinen (£25 muistaakseni ainakin Bootsissa). Tällä hetkellä itselläni on käytössä vähän halvempi versio, eli Maybellinen Baby Skin. Kalliimpi on tässä tapauksessa kyllä selvästi parempi, taidan palata siihen kun nykyinen loppuu.

  Rakastan Benefitin meikkejä, ja olen nähnyt loistavia reviewejä Roller Lashista. Mun piikkisuorille ja pitkille ripsille se ei kuitenkaan tuonut luvattua kiharrusefektiä edes ripsentaivuttimen kanssa, luultavasti liian paksun koostumuksensa takia :/ Mut kiva että toimi sulla, kuvissa ainakin näyttää upealta!

 7. Kia sanoo:

  Heippa! Mua kutsuu kohta Lontoo, aattelin kysyä onko sulla jotain hyviä vinkkejä ostoksiin, meikit ja vaatteet kiinnostaisi kuulla :)
  Perus Primarkit ja Bootsit tiedän jo, ja mielellään sellaisia vinkkejä tuotteista mitä ei Suomesta saa

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Moikka! Voi vitsit, mullakin on jo ikuisuus siitä kun kävin Lontoossa viimeksi! Mutta mä odotan ainakin Topshopin ja River Islandin lisäksi Ms Selfridgeä, Urban Outfittersia, American Apparelia, Dorothy Perkinsiä, Wallisia, New Lookia, Footlockeria, J. Crewta, Bershkaa ja vaikka mitä mitä ei nyt tule mieleen :D!! Noi on kaikki vaatekauppoja, sellasia mistä mä saattaisin ostaa vaattteita, ja suurin osa noista löytyy Oxford Streetiltä ainakin mun muistin mukaan :) IHanaa reissua sulle!

 8. sapelli sanoo:

  Mikä Lontoon matka? Mitä oon missannu? :D

 9. Katja sanoo:

  Moikka!
  Huikeita tuloksia, tykkään itekki tosta ripsarista just alaripsiin ja erottelee tosi kauniisti tuuheuttavan päällä. Ostin omani viime syksynä ja ton Givenchyn ohella käytettynä sitä on vieläkin jäljellä! Toinen huippu ripsari on Benefiton They are real tai Givenchyn 5in One mascara jossa kolme hassua palloa harjana. Givenchyllä saa ihan irtoripsimäisen upean tuloksen. Kannattaa kokeilla tota primeria ehottomasti, iha loistava kans ja antaa pitkäkestoisen, mattapintaisen ihon. Meikkikin tarttuu paremmin!

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Mä just kysyin siltä myyjältä et kumpaa se suosittelee, They are realia vai tota Roller Lashia ja sekään ei oikeen osannu päättää kumpi olis parempi kun molemmat on niin hyviä, mutta se sano et sillä on käytössä nyt se Roller Lash niin luotin siihen :D Mut kiitos paljon vinkeistä, pitääpä kokeilla noita joskus! Ja kiva jos se primeri toimii, mä haluan kyllä ehdottomasti ostaa sen sitten! :)

 10. Pikkumyy sanoo:

  Hei vinkatkaa ihmeessä jos joku tietää mistä sais tilattuun. Kerkesin jo innostua tosta :/

 11. Jutta sanoo:

  Mikä sattuma, mekin lähdetään Lontoon reissuun tasan kolmen kuukauden päästä! :-D

 12. Stella sanoo:

  POREfessional on aivan maaginen tuote! Paras primer minkä tiedän ja oikeesti joka pennin arvoinen. Sitä saa Lontoosta Bootsista ja sit isommista tavarataloista kuten House of Fraser ja Debenhams. Bootsin meikkivalikoima on muutenkin ihan top luokkaa, ostan ite sieltä aina kaikki meikkini. Bootsista saan kans sitä POREfessionalia pienissä tuubeissa jotka on sit halvempii. Mut mun mielestä paras Benefitin tuote on ehdottomasti Erase Paste, eli siis paksu tahnamainen peitevoide. Aivan uskomaton ja riittä piiiiiiitkän ajan. Ostin sen pienen purnukan mikä mulla on nyt käytössä vuosi sitten, ja edelleen käytössä, tosin pian pitääkin ostaa toinen purnukka. Ja mä käytän sitä joka ikinen päivä kun itellä on pandamaiset silmäpussit 24/7.

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Pitää kyllä ehdottomasti ostaa sitä sitten! :D Boots on kyllä kiva kauppa, tykkäsin kyllä viimeksi Lontoossa käydessäni myös Superdrugista vaikka siellä taisi olla vähän pienempi valikoima? :D Ja sait mut kiinnostumaan Erase Pastesta, montakohan puntaa mä käytän Benefitiin lokakuussa :DDDD Kiitos paljon vinkeistä!

 13. Inka sanoo:

  Olis ihan huippua jos tekisit postauksen noista irtoripsitupsuista! Oon aina miettinyt miten niiden kans toimitaan :D

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.