Työmatkalla Tukholmassa

27.08.2015

Kiitos, teille kaikille ihanille teidän sanoista, tuesta ja rohkaisusta. Mä en voi sanoin kuvailla miten onnellinen ja kiitollinen olen siitä että te ihanat ihmiset olette siellä ruutujen takana, ja jaksatte piristää, auttaa ja sanoa niin kauniita asioita. Juuri teidän takia mä haluan tätä juttua tehdä, tuli vastaan mitä tuli. Mä tiedän että niitä inhottavia sanoja tulee jatkossakin, ja mä tiedän että tulen pahoittamaan mieleni niiden takia vielä joskus, mutta se kaikki hyvä mitä mä blogista elämääni saan on liian arvokasta luovuttavaksi. Kiitos vielä, vuodatin aika monta kyyneltä teidän juttuja lukiessa, pari mm. Arlandan lentokentällä kotimatkalla eilen.

Lähdettiin tosiaan mun työkaverin kanssa eilen aamulla super aikaisin kohti Tukholmaa, kun meillä oli muutama tapaaminen siellä.Heräsin aamulla jo neljän maissa että kerkesin aamuseiskan lennolle ja lentokoneessa iski hetkellinen järkky väsymys vaikka herääminen oli sujunut ihan ongelmitta. Arlandassa käytiin hakemassa kahvit ja tehtiin vähän hommia ennen kuin piti lähteä kohti tapaamispaikkaa keskustassa. Kello oli Tukholmassa vasta seitsemän aamulla kun saavuttiin, koska siellä kello on tietenkin tunnin vähemmän kuin täällä.

Käytiin T-Centralenin Espressohousessa aamiaisella ja söin ihan ylihyvän bagelin ja sen kanssa vesimeloni-sitruunalemonadea (?). Se ei siis ollut limua vaan jotain sellaista tuoretta ja raikasta, mielettömän hyvää. Espressohousessa oli ilmainen wi-fi, ja kun yhdistin sen niin sain ilokseni huomata että se ohjasi mut Espressohousen suomenkielisille kotisivuille,  ja huomasin että Suomen eka Espressohouse avataan Kamppiin ensi kuussa! Ihan parasta, nyt tiedän minne menen aina keskustassa kahville tai aamiaiselle. Ja bagelit, ne on aina Suomessa liian kuivia ja tylsiä, mutta tuo jonka mä söin oli ihanan rapea päältä ja sisällä oli paljon tuorejuustoa ja karamellisoitua sipulia ja kaikkea hyvää, eikä se ollut yhtään kuivaa. Hehkutin sitä mun bagelia mun työkaverille varmaan kyllästymiseen asti mutta pakko hehkuttaa vielä täälläkin. Toivottavasti bagelit kuuluvat myös Suomen valikoimaan sitten.

Sitten kun tapaamiset olivat ohi ja oltiin käyty siinä välissä lounaalla, meillä oli aikaa vielä shoppailulle, koska lento kotiinpäin lähti vasta vähän ennen yhdeksää. Pyörähdin Brandy Melvillessa jonka ihania crop topeja olen ihastellut instagramissa nyt pari kuukautta, ja löysin sieltä itselleni kivan paidan. Se jälkeen kiersin keskustassa Gallerianin koska siellä on kaikki lempparikaupat River Islandista Footlockeriin. Ostin River Islandista itselleni aivan ihanan jakun, tai no viitaksi sitä ehkä kutsuisin, ja siitä tulee ihan selkeästi mun syksyn lempparivaate. En malta odottaa että pääsen kuvaamaan sen!

Kävin myös T-Shirt Storessa ostamassa Otolle ja tytöille ihania luomupuuvillaisia teepaitoja, ja lisäksi löysin vielä Zarasta muutaman paida heille lisää. Mulla oli niin pieni laukku mukana että en uskaltanut ostaa mitään kovin isoa, mutta nuo kaikki paidat sai kivasti viikattua pieneenkin käsilaukkuun. Tytöille ostin vielä pienet My  Little Pony -avaimenperäpehmolelut, joista he olivat aivan innoissaan. Mä vilauttelen paitoja ja kaikkea teille myöhemmin kun ei ole muutenkin koko postaus täynnä kuvia ja höpötystä muista asioista!

Pakko kyllä vielä itkeä Ramlösan perään. Mä en juo koskaan kivennäisvettä, Suomessa. Ramlösa ja sen mielikuvitukselliset maut ja juuri sopiva hiilihappomäärä taas on ihan taivaallista, Mojitean lisäksi mun lemppari on key-lime pineapple. Ai että, nämä kun saisi vielä Suomeen niin sitten olisi ihanaa! Voi Tukholma, ikävä sinne jo nyt. Tajusin muuten tässä samalla että olen viimeisen muutaman vuoden aikana käynyt tuplasti niin usein Tukholmassa kuin Oulussa, vaikka aina ennen on todellakin ollut toisinpäin. Tarkoittaa siis sitä että käyn molemmissa paikoissa aivan liian harvoin, haha.

RA

Oli kyllä aivan ihana reissu, ei se tuntunut työltä ollenkaan, niinkuin ei mun työpäivät usein muutenkaan. Olen aina tykännyt mun työstä, mutta juuri nyt se tuntuu vielä palkitsevammalta kuin ennen, koska sen lisäksi että pääsen markkinoimaan, mä pääsen myös matkustamaan, mikä on aina ollut yksi mun työhaaveista. On ihan mahtavaa tavata joka viikko uusia mielenkiintoisia ihmisiä ja saada tehdä sitä mitä rakastaa. Mulla on aina töissä rentoutunut olo ja olen oikeasti näiden puolen vuoden aikana oppinut töissä ihan hurjan paljon ja niin monesta asiasta! Ja parasta on tietenkin ihan huippu työporukka, jossa viihdyn. Me vaihdettiin nimeä tässä elokuun alussa, kun tehtiin täydellinen sovellusuudistus, ja nykyään mun työpaikan nimi on Jevelo, joka on esperantoa ja tarkoittaa korua. Mä rakastan tuota nimeä ja se kuvaa meitä tosi hyvin, ja onpahan ainakin helpompi sanoa ääneen kuin edellinen.

Tänään me ei olla tehty yhtään mitään järkevää tyttöjen kanssa, oltiin vaan kotona ja maalattiin monta tuntia vesiväreillä. Ihan huippu päivä, ja oli ihanaa vaan öllöttää verkkareissa ilman meikkiä tukka pikkumyynä koko päivä tyttöjen kanssa. Huomennakin meillä on vapaapäivä, saa nähdä mitä keksitään.

Hyvää yötä teille ihanille, ja ihan oikeasti kiitos niin paljon, kaikesta <3


8 Responses to “Työmatkalla Tukholmassa”

 1. Laura sanoo:

  Mikä sun ammatti on? :)

 2. julia sanoo:

  Aivan upee asu!

 3. Heidi sanoo:

  Moi! Oon lukenut sinun blogia jo pitkään mutta en ole ikinä kommentoinut. Pakko vaan sanoa että sulla on ihana blogi ja tulen aina niin hyvälle tuulelle kaikista postauksista. Inspiroit mua kovasti ihmisenä ja äitinä kun olet niin positiivinen ja luova, teillä on aina niin huipun kuuloisia päiviä että se monesti saa itsenikin ponnistelemaan ja keksimään jotain uutta tekemistä oman tyttöni kanssa. Ihailen suunnattomasti sun energiaa ja innostusta kaikkeen, levität ihanaa äitiyden ilosanomaa :) hauskaa syksynjatkoa!

 4. Jassu sanoo:

  Hei! Tosi hieno tuo kuva, jossa olet portaiden edessä ja tuo punainen paita todella sopii sulle. Onko uusi ? Jos niin mistä?
  Millä käyt Ruotsissa, maksaako matka paljon ja kuinka kauan siinä menee?

 5. Lurua sanoo:

  Mun on pakko myös tunnustaa, että oot kyllä mun äiti-idoli! Mulla on vasta 8kk ikäinen tyttö ja odotan kuinka hän kasvaa ja pääsen kunnolla touhuamaan hänen kanssaan. Oonkin kerännyt jo valmiiksi listaan idoeoita, mitä voidaan sitten touhuta yhdessä ja suurimpaan osaan niistä kiitos kuuluu sinulle :)
  Kiitos sinun olen myös ymmärtänyt, että vaikka olen äiti, voin olla paljon muutakin. Raskaustestin tehdessäni hautasin haaveet urasta, mutta niin vaan jo nyt suunnittelen tulevia opiskelu- ja työkuvioita :)
  Olet kyllä niin ihana ja inspiroiva ihminen! Kyllä miehesi ja lapsesi saavat olla ylpeitä :)

 6. Essi sanoo:

  Mä tykkään Arnoldsin bageleista, mutta muita en ole kyllä maistanutkaan ikinä! Joten saattashan se mielipide muuttuu jos pääsis maistamaan tuommosta herkkubagelia :)

 7. minnis sanoo:

  Mistä tuo ihana viininpunainen paita on? Eikai vaan ruotsista :D ?

 8. janina sanoo:

  Näytät ihanalta, tosi fressiltä ja iloiselta! Ja ole hei vaan tyytyväinen vaikka väsyttäisikin aamulennolle herääminen… Itse asun muutaman tunnin ajomatkan päässä Helsingistä, joten voit vaan kuvitella, kun lähdetään ajamaan kahden aikoihin yöllä, menee yleensä tuollaisilla reissuilla ensimmäinen päivä ihan koomassa pyöriessä :D

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.