Olen ihastunut hapsuviittaan

29.08.2015

Tukholman lemppariostos mulle itselleni oli aivan ihana vaate River Islandista. Otsikkokin sen jo kertoo, hapsuviitta tai poncho tai mikä ikinä onkaan. Mustaa mokkajäljitelmää, sopivan ohut ja kevyt mutta kuitenkin lämmin. Taittuu superpieneen tilaan joten se on helppo ottaa mukaan ekstralämmikkeeksi nyt lämpimällä jos lähtee ilman takkia, ja myöhemmin syksyllä vaikka nahkatakin kaveriksi. Arvoin pitkään mustan ja kamelinvärisen väliltä, mutta musta lähti mukaan. Tiedän että kamelinruskea on super in tänä syksynä, mutta musta oli vaan enemmän mun juttu. Vähemmän tunkkainen mun muiden vaatteiden kanssa, ja enemmän mun näköinen.

Luulen että tulen pitämään tätä päällä koko syksyn, koska tämä antaa jokaiselle asulle särmää! Mä tykkään kovasti hapsuista, ja meidän tytöt kanssa. Ainoa hankaluus tietty että mä onnistun aina jättämään ne auton oven väliin kun istun kyytiin, hahaa. Saa nähdä kuinka monta hapsua on enää viitan oikealla puolella loppusyksystä kun olen tarpeeksi monta kertaa jättänyt ne oven väliin.

Odotan jo vähän viileämpiä syyspäiviä että pääsen taas käyttämään mun viime talvena ostettuja ihania mustia tolppakorkoisia nilkkureita, ne sopivat aivan loistavasti tähän viittaan. Ja eikö vain musta isolierinen villahattu kruunaisikin tämän lookin? Sellainenkin on hankintalistalla mutta jotenkin en ole vaan osannut ostaa vaikka olen nähnytkin niitä kaupoissa. Aina ihastelen ja hypistelen niitä kun näen mutta sitten en kuitenkaan osta.

Viitan kanssa puin tällä kertaa Hennesiltä muutama päivä sitten ostetun harmaa v-aukkoisen neuleen ja Monkin tekonahkalegginssit jotka ostin meidän aiemmalla Tukholman reissulla. Jalkaan Topshopin slip-onit, jotka nekin ovat Tukholmasta, silloin kun siellä vielä oli Topshop. Ihan tyhmää että koko Ruotsissa ei ole enää Topshopeja, miksi niiden piti hävitä! Onneksi on sentään River Island, toivottavasti se ei häviä sieltä ikinä.

Viitta River Island / Neule H&M / Legginssit Monki / Laukku Coach / Kello Marc by Marc Jacobs* / Kaulakoru H&M / Kengät Topshop / *saatu blogin kautta

Hapsuviitta hot or not? Mikä on teidän syksyn lempparivaate?


17 Responses to “Olen ihastunut hapsuviittaan”

 1. Nimetön sanoo:

  Kiva asu! Mietin vaan sitä lierihattua; tekisikö se tästä asusta vähän ”pelottavan” ja synkän? Sopisiko joku muu väri siihen kuin musta?

 2. Essi sanoo:

  Oi miten ihana viitta ja näyttää superhyvältä siun päällä! Oot taas kerran niin kaunis ja upea :)

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Voi ihana siinä, kiitos niin hurjan paljon<3 Mäkin oon kyllä niin iloinen että uskalsin ostaa tuon viitan vaikka onkin vähän erilainen kuin mun muut vaatteet :D

 3. Ella sanoo:

  I h a n a asu!!! Tuun ehkä ryöstöretkelle sun vaatekaapille!

 4. Linkku sanoo:

  Tosi nätti viitta!! Simppeli mutta oikein onnistunut asu jälleen kerran :)

 5. Iina sanoo:

  Hyvää nimipäivää Iina!<3
  Mää itkua melkeen väännän täällä, ku kukaan ei muista mua nimipäivänä. Kaukana kotoa ja yksin ollu koko päivän. Sit lohduttomana aloin miettii et kenet Iinat mää tiiän. Tulit ensimmäisenä mieleen! Tuli hyvä mieli, että vaikka mua ei kukaan muista, nii määpä voinki muistaa jotaki toista!
  Ps. Äkkiä vielä piti iltalehestä tarkistaa, et onhan se varmasti Iinan päivä, etten nyyhki täällä turhaan ::D

 6. Nimetön sanoo:

  Ihana viitta :-)

 7. Nimetön sanoo:

  Aivan super ihana asu!!!! näyttää niin kivalta ja sopii sulle! vaikka oonki sua aikapaljo nuorempi niiin tykkään kyllä tosi paljon, oiettä!

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.