Weekend chill

04.10.2015

Kukkuluuruu! Eilen meitä suosi ihana auringonpaiste ja lähdettiinkin iltapäiväksi vähän kauemmaksi puistoon. Matkalla bongattiin graffitein peitetty seinä, joka oli täynnä pikkuruisia etanoita ja pysähdyttiin siihen sekä ottamaan kuvia että laskemaan niitä etanoita. Niitä oli siis kymmeniä, lapset olivat aivan haltioissaan. Lopulta löydettiin vielä aivan megaiso hämähäkki, sellainen parin sentin kokoinen. Siitäkin lapset ja Otto innostuivat, tämä äiti ei niinkään. Mulla on nimittäin kerran murtunut jopa jalka hämähäkin takia, kun mökillä säikähdin niskassani ollutta hämähäkkiä niin että lähdin juoksemaan korkeat ja kapeat portaat alas äidin luo ja tipahdinkin sitten. Tällöin olin siis ala-asteiässä, olisinkohan ollut kahdeksanvuotias. Enää en ehkä säikähdä niitä ihan yhtä paljon, mutta joo, hauska opetustarina kerrottavaksi lapsille ainakin, että ei kannata hätiköidä ja mennä paniikkiin.

Oltiin puistossa koko iltapäivä ja leikittiin lasten kanssa piilosta ja kiipeiltiin. Pyörittiin A-keinussa ja tehtiin vaikka mitä hauskaa. Löydettiin myös oravia ja vaikka mitä. Ihanan rentoa ja kivaa, ja lapsetkin nauttivat. Puiston jälkeen käytiin vielä kaupassa ja tehtiin ruuaksi pitkästä aikaa avokadopastaa. En muistanut enää koko herkun olemassaoloa, mutta Otto sitten kysyi että tehtäisiinkö sitä ja olihan se taas hyvää. Aika ihanaa syödä kaikkea pehmeää ja kermaista (vaikka siinä ei kermaa olekaan, avokadon koostumus vain on sellainen) nyt kun on viileämmät ilmat.

Mun asu: Takki Sheinside* / Sweatshirt Sweet SKBTS* / Farkut Cubus / Kengät Nike / Paita Zara / Laukku Marc by Marc Jacobs

Oton asu: Takki H&M / Ruutupaita Sweet SKBTS* / T-paita H&M / Farkut Topman / Kengät Björn Borg* / Lippis Sweet SKBTS*

Tiaran asu: Pipo Sweet SKBTS* / Takki Villervalla / Paita Gugguu / Farkut Zara / Kengät Zara

Zeldan asu: Pipo Asos / Haalari Mini Rodini / Kengät Zara / *saatu blogin kautta.

Mä olen käyttänyt aikaa Lontoon reittien ja kohteiden miettimiseen ja teidän vinkeistä olen saanut hyvän pohjan meidän suunnitelmille. Alkavalla viikolla kirjoittelen siis vielä Lontoon shoppailuista ja ravintoloista ennenkuin sitten lähdetään. Matkakuume on kova ja ei tässä meinaa pysyä enää housuissaan kun olen niin innoissani. Käytin jopa sanaa intsinä kun puhuin Otolle reissusta, se tarkoittaa että tässä on kyllä todellinen innostus meneillään, apua. Ehkä on noloa näin bloggaajana hehkuttaa tavallista parin päivän kaupunkireissua näin, kun monelle sellaiset ovat ihan arkipäivää ja no big deal, mutta mulle tämä on ainakin iso juttu ja en aio sitä peitellä.

Mennään tänään tyttöjen kanssa moikkaamaan tyttöjen pikkupikkuserkkua ja vietetään rento sunnuntai. Lapset ovat leikkineet pukuleikkiä koko aamun ja koti on vähän sen näköinen. Mutta ehtii sitä siivoilla illallakin, ei jaksa kuumottaa kun tärkeintä on että on hauskaa.

Ihanaa sunnuntaipäivää kaikille <3

 


11 Responses to “Weekend chill”

  1. A sanoo:

    Moikka! Mä aloitin kayla itsinesin treeniohjelman ja muistelin että olit joskus tehnyt sitä! Saitko tehtyä sen kokonaan loppuun tai oletko jatkanut sittemmin? Millaiset liikuntarutiinit sulla on nykyään? 🙂 kiitos jo etukäteen!

    • Iina Hyttinen sanoo:

      Moikka! 😀 En saanut tehtyä, enkä oo jatkanut, ja ei oo mitään rutiineja tällä hetkellä, on vain kasa tekosyitä ja laiskuutta ja muutama suklaalevy kaapissa 😀 Toivottavasti sulla käy paremmin ja jaksat loppuun asti! Siis sehän on hullun tehokas ohjelma, mä huomasin niin ison muutoksen jo nopeasti sitä tehtyäni ja voi jos vaan saisin jostakin sen fiilisken että jaksaisen vetää sen kokonaan läpi… 😀

  2. Ulla sanoo:

    Teittekö itse Oreo-jätskiä, vai onko valmiissa noin runsaasti keksejä??
    Miten teillä muut suhtautuvat isukin huonoihin yöuniin??Onko hän ainoa yökukkuja?
    Hyvä meininki teillä ulkoillessa!
    T ulla

  3. Maire sanoo:

    Kiva päivä teillä ollut, varmasti myös tyttöjen mieleen! 🙂
    Hei jos päädyt jossain vaiheessa myymään tuon Zeldan haalarin, myy mulle!! Mulla on tyttö ja poika ja ostan mielelläni Mini Rodinilta juuri tuota kuosia kun sopii molemmille ja on niiiin mun mieleen!! 🙂

    • Iina Hyttinen sanoo:

      Voi kiitoksia <3 Oli se kyllä ihana päivä! Tuo on niin ihana kuosi, Zelda ei ole hetkeen suostunut käyttämään haalaria ollenkaan ja olin ja ihan murtunut että enkö saa enää pukea sitä ikinä kenellekään vaikka mahtuu kyllä, mutta sitten yhtäkkiä nyt halusikin sen päälle 😀 Pidän mielessä!

  4. Elina sanoo:

    Hei, mistä tuo kori on, missä on omenoita? Ihana! 🙂

  5. Sonja sanoo:

    Sehän sun blogissa just on niin kivaa, kun jaksat iloita kaikesta niin täysillä (kuten nyt tuosta teidän tulevasta reissusta), etkä ajattele, että minilomat, auton osto jne. on jotenkin ”arkipäiväistä”, eikä niistä olisi syytä hehkuttaa sen kummemmin. Siksi en jotenkin jaksa edes innostua monista blogeista, kun niiden kirjottajien elämä tuntuu olevan joskus täynnä ulkona syömistä, kaukolomia ym. enkä koe, että voisin tavallaan samaistua kirjoittajiin. Monet kuitenkin lukevat esim. perheblogeja vähän niin kuin ”vertaistuen” vuoksi. Sun blogissa on aitoutta, etkä yritä luoda jotain täydelliseltä näyttävää kulissielämää, mutta teillä on selvästi oikeasti kiva meininki siellä. Sellainen inspiroi aidosti!

  6. Sannak sanoo:

    Zeldalla on aivan sinun kasvonpiirteet kuvassa, jossa pidät häntä sylissä. Ihana! 🙂

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.