Lontoon shoppailu- ja ruokapaikat

08.10.2015

Reissuun on enää pieni hetki, ja koska sain teiltä niin loistavia nähtävyysvinkkejä, on nyt aika kysellä teiltä parhaat shoppailu- ja ravintolavinkit Lontoosta! Edellisellä käynnilläni kiersin lähinnä Oxfordstreetillä, ja kävin myös tsekkaamassa tietysti Harrodsin ja Harvey Nicholsin. Kuvituksena on jälleen kuvia pikku-Iinasta Lontoossa vuonna 2008. Pienemmissä liikkeissä käytiin Portobellossa. Mutta Lontoo on aika suuri ja siellä on varmasti paljon sellaisia kauppoja joista mulla ei ole mitään hajua, eli nyt on aika paljastaa Lontoon piilotetut helmet. Tein pienen inspiraatiolistan itselleni Lontooseen, ihan vain siksi että tietäisin mitä etsiä ja etten ostaisi mitään turhaa. Tosin saattaa olla niin (niinkuin usein käy) että nyt kun listasin mitä haluaisin, en löydä mitään mitä listalla on vaan kaikkea ihan muuta. Sekin on ihan ok, haha.

Teiltä kuulin jo Westfieldin ostoskeskuksesta, jonne me ehdottomasti suunnataan jonain matkapäivänä, vaikka myös keskustan liikkeissä aiotaankin kiertää. Sieltä varmasti löytyy kaikki kaupat joissa haluaisin käydä.

Mä etsin uutta laukkua itselleni, joten kaikki kaupat joissa myydään keskihintaisia merkkilaukkuja kiinnostavat mua. Mä en ole sijoittamassa mihinkään huippukalliiseen designer-laukkuun juuri nyt, mutta haaveissa siintää joku muutaman satasen maksava uusi musta pikkulaukku. DKNY, Rebecca Minkoff, Marc by Marc Jacobs ja Coach kiinnostavat mua erityisesti näissä laukuissa, sekä vähän yllättäen myös Kenzo jonka en tiennyt tekevän niin kivoja pikkulaukkuja. Eli vinkatkaas ihmeessä Lontoon parhaat laukkuvalikoimat!

Primark, Topshop River Island ovat ihan peruskauraa joista nyt tietenkin löytyy vaikka mitä. Uusi takki ja syysnilkkurit ovat listalla myös. Muistan edelliseltä reissulta ainakin Wallisin, Nextin, Aldon ja Bershkan, sekä tietenkin Nextin. Mutta mitä muita sellaisia kivoja perusvaatekauppoja Lontoossa on, joissa kannattaisi ehdottomasti vierailla? Löytyykö esimerkiksi Forever21?

Hei ja kosmetiikka, omg! Bootsista ja Superdrugista nyt tietenkin löytyy varmaan kaikkea, onko Lontoossa myös Sephoraa? Ainakin Benefitin meikkejä mä tarvitsen, sillä ripsari alkaa vedellä ihan viimeisiään. Ja jos on jokin toinen hyvä merkki jonka meikkejä kannattaa hamstrata Lontoosta, tai jokin tietty tuote, niin saa vinkata, mä kun en ole mikään kosmetiikkaekspertti.

Otolle ostoslistalla on ainakin uusi jouluneule, mutta niitä taitaa löytyä Primarkista ihan yllin kyllin eikö vaan. Viime vuoden mopsi oli maailman hauskin, tänä vuonna pitää vetää vielä enemmän yli. Ehkä me voitaisiin koko perhe pukeutua jouluneuleisiin? Se olisi ihan huippua! Lapsille mä etsin kaikkea, toinen kasvaa kaikista housuistaan ulos kun taitaa olla perinyt äitinsä koivet, ja toinen taas haluaa prinsessajuttuja, prinsessajuttuja, prinsessajuttuja. Ketjuliikkeistä löytyy tietenkin kaikkea kivaa myös lapsille, mutta voisiko joku vinkata esimerkisi missä Lontoon River Islandissa on paras lastenvaatevalikoima? Tukholman R.I:ssä kun on esimerkiksi vain mini-mallistoa tarjolla, mutta ei isompien lasten vaatteita.

Shoppailun lomassa tarvitsee tietenkin myös ruokaa. Jonkin verran ruokapaikkavinkkejä tulikin jo teiltä, ja ehdottomasti aiotaan käydä Pret-a-mangerissa, Le pain quotidienissa ja muissa iiseissä aamiais- ja lounasmestoissa. Mä luulen että ei mihinkään ihan fine dining -ravintolaan olla menossa, ensinnäkään siksi ettei olla varattu pöytää mihinkään, niin ei niitä varmaan saisi enää, ja toiseksi siksi että kun on shoppaillut ja kiertänyt tuntikaupalla nähtävyyksiä, maha huutaa järkälemäistä annosta eikä sellaista kolme tuntia kestävää yksi suupala kerrallaan ruokahetkeä. Eli sellaiset chillit ravintolat joissa on herkullista ruokaa, isot annokset ja rento tunnelma, kiinnostavat. Mitkä on teidän lempparit?

Musikaaleihin me ei tosiaan olla menossa, koska meillä on Lontoon reissun aikana se Fall Out Boyn keikka jonka takia sinne siis ollaan menossa. Keikka pidetään The SSE arenalla Wembleyssä, eli jos on sieltä suunnalta kans jotain vinkkejä niin niitäkin otan erittäin kiinnostuneena vastaan. Olisi hauska yhdistää keikkareissuun joku muukin aktiviteetti, ja keikan jälkeen ehkä ollaan sudennälkäisiä yöllä ja kaivataan jotain herkkua että jaksetaan raahautua takaisin hotellille.

Kiitos teille hurjasti jo aiempaan postaukseen tulleista vinkeistä, ollaan nyt ainakin sata kertaa fiksumpia Lontoon suhteen. Vielä jos jaksatte vinkkailla kauppoja ja ruokapaikkoja niin olisin superkiitollinen siitäkin <3

Ihanaa torstaita kaikille <3


39 Responses to “Lontoon shoppailu- ja ruokapaikat”

 1. Avatar Jenni sanoo:

  Moikka! Lontoon ehdoton suosikki on Gourmet Burger kitchen. Aivan törkeen hyviä hampurilaisia, ihanat ohuet ranskalaiset ja tosi hyvä palvelu. On kalliimpi kuin mäkki, mutta jo kympillä saa hyvän hampurilaisen. Näitä on neljä Lontoossa ja suosittelen kyllä lämpimästi.

  Toinen ruokaan liittyvä on Whole Foods Market (pari myymälää) ja jos teestä tykkää niin Twiningsin myymälä Templen metroaseman lähellä. Niin ja jos on aikaa niin etenkin lauantaina kannattaa käydä Borough Marketissa, London Bridgen aseman vieressä. Mukavaa matkaa!

 2. Avatar Katri sanoo:

  Forever21 löytyy nykyään Oxford Streetiltä, ja Primarkeja on tosiaan kaksi, kadun kummassakin päässä :)

  Kirjoitin Lontoossa asumisen jälkeen pienen shoppailuoppaan blogiini, tsekkaa ihmeessä jos kiinnostaa! :) http://korkkareitaverkkareita.blogspot.fi/2014/09/pieni-shoppailuopas-lontooseen.html?m=1

  Teille tulee varmana ihan mahtava reissu, Lontoossa keikkailu on sikakivaa! <3

 3. Avatar Erika sanoo:

  Hard rock cafe! On jo ihan näkemisen arvoinen mesta :)

 4. Avatar Ella sanoo:

  Aivan varmasti löytyy sephora! Kävin lontoossa keväällä ja muistaakseni olisin nähnytkin sekä sephoran että forever 21. Siellä pitää vaan vähän kierrellä ja ainakin itse eksyin helposti kun oli niin paljon ihmisiä ja taloja jotka ei sinänsä muistuttanut toisiaan mutta kun kaikki on niin uutta niin helppo silti mieltää kaikki rakennukset samanlaisiksi :D

  Vaikka kirjoititkin, ettette ole menossa musikaaliin niin vinkaan nyt silti, että keväällä Mamma mia musikaali oli jotan aivan maagista ja varmaan koko reissun kohokohta, oli nii hieno esitys.

  Ja niin vielä, harrodsista nyt löytyy kaikennäkösiä merkkejä joten kannattaa se käydä kokonaan läpi, sieltä löytyy vaikka mitä! :)

 5. Avatar andree sanoo:

  Forever 21 on muistaakseni Oxford Streetillä. :) Ihanaa reissua teille <3

 6. Avatar Kia sanoo:

  Seven Dials on mahtava alue, vaikkei siellä shoppailtavaa välttämättä olisi, niin ainakin nähtävää. Siellä on myön Lontoon vissiin vanhin Fish n Chips ravintola, kysy paikallisilta, he tietävät.

  Camben town, päiväsaikaan, mahtavaa ruokaa. Muista käydä kattomassa Victoria’s Secretin New Bond Streetin liike, sekin näkemisen arvoinen. Lontoo on toisaalta huono shoppailla, siellä voi turismin takia pitää hinnat kovina eikä aleja ihan kauheesti ole. Mutta aivan täydellinen kaupunki!

 7. Avatar Jenna sanoo:

  Forever21 löytyy Oxford streetiltä ja toinen sieltä Stratfordin Westfieldistä. (https://uk.westfield.com/stratfordcity) Mun mielestä se on muutenkin kivempi niistä kahdesta, siellä on myös esim Victoria’s secret ja Primark, jota ei siellä toisessa ole :) Metrolla pääsee ihan perille saakka!

  Pubeissa kannattaa syödä <3 Varsinkin Wetherspoon-ketjun ovat sellaisia sopivia "perus"pubeja, joista saa hyvää ruokaa ja juomaa kohtuu halvalla. Esimerkiksi Sohosta China townin läheltä löytyy yksi ja toinen siitä Oxford streetin Hyde parkin puoleisesta päästä. Muitakin on, mutta tarkkoja sijainteja en osaa antaa :)

  Ihanaa reissua <3

 8. Avatar Hanna sanoo:

  Moikka
  käväsin ite Lontoossa tossa muutama viikko sitten ja löysin sieltä pari hyvää paikkaa :)
  Pret a magner -ketjulta löytyy hyviä ja terveellisiä lounassalaatteja, leipiä ja keittoja. Ne voi joko syödä paikan päällä tai ottaa mukaan ja ettiä jonkun kivan paikan piknikille :) ketjun paikkoja löytyy varmasti aika helposti, valehtelematta niitä on joka kadun kulmalla. Melko halpaa ja hyvää!
  Jos kiinnostaa kokeilla raw-foodia, kannattaa mennä Wild Food cafehen Govent gardenilla. Aivan törkeen hyvää vegaanipöperöä. Hinnat on vähän korkeemmat jo, mutta mun mielestä ainakin ihan sen arvonenkin!
  Wild food cafen lähellä on muuten sellanen kahvila mistä saa ihan oikeeta tavaraa! Paikan nimeä em muista, mutta m-alkunen se saatto olla. Sisustuksessa oli käytetty paljon puuta :D tän kahvilan vieressä on kans taivaallinen juustokauppa, jos yhtään ootte juustoihmisiä niin siellä saa maistella ja haistella niitä ihan sydämensä kyllyydestä :)
  Borough market lauantaina tosi kiva paikka, sinne kannattaa ehdottomasti mennä.
  Camdenin ostossokkelon uumenissa on aivan ihana Liisa ihmemaassa -tyylinen ’kakkula’. Sieltä saa tosi hyviä herkkuja ja siellä kannattaa kävästä ihan vaan sen tunnelman takia :)
  toivottavasti jotain saitte irti näistä. Hauskaa Lontoon matkaa teille :)

 9. Avatar Kat sanoo:

  Aitoon brittiläiseen tyyliin pitää käydä nappaamassa ”cheeky nandos” ja jos satutte pyörimään lähellä niin lontoossa on kai yks shake away niminen pirtelöpaikka joka on aina mun matkoilla ykkönen!
  Forever 21 on mun mielestä iha oxford streetillä! Ja sitten urban outfittersissä on yleensä kaikkee kiinnostavaa pikkusisustuksesta vaatteisiin.
  Yks sephora on kai lontoossa jos ei mee nyt ihan pileen muistin mukaan. Meikkejä esim charlotte tilburyä löytyy selfidgesin tavaratalosta ja ne on musta ainaki ollu iha huippuja! (Plussaa saa aina kun ne ei ole eläimillä testattuja) ja sitte iha bootsista aina pitää hakee ne suomesta puuttuvat kate mossin rimmelin huulipunat jotka on hinta laatu suhteiltaan paras ”drugstore” meikki!

  siinä oli nyt mitä ekana tuli mieleen! Pitäkää kivaa lontoossa ja suosittelen eksymistä sitä kautta löytyy aina parhaat mestat! xx

 10. Avatar E sanoo:

  Moro! Komppaan edellistä ja suosittelen Borough Marketia! Siellä on ihania pieniä kojuja, joista saa parhaat (syötävät) tuliaiset ja tietenkin oman vatsansa täyteen ostosten ohella. Oltiin tyttöporukalla Lontoossa lokakuussa 2013 ja tuolloin ainakin alueella oli paljon katuruokakojuja ja leipomoiden pisteitä. Metrolla pääsee kätevästi alueen nurkille. Samalla reissulla käytiin syömässä Jamie Oliverin Dinerissä (muutama askel Piccadilly Circukselta). Sieltä sai nimensä mukaisesti hyvää diner-safkaa ja hintataso oli tällaiselle opiskelijalle just sopiva, niin ja sieltä sai ihan parasta omenasiideriä!!:)
  Hauskaa reissua!

 11. Avatar KittyKat sanoo:

  Kommentoin edelliseen Lontoo-aiheeseen postaukseesi muistaakseni eri nimimerkilla…

  Sephoraa taalla ei ole (n. kymmenen vuotta sitten oli pari liiketta, mutta ne ei parjanneet ja sulkivatkin pian ovensa).

  Westfieldissa on Forever 21, Top Shop, Urban Outfitters, Primark yms. yms. Ja kemppareista loytyvat seka Boots etta Superdrug. Kaupat aukeavat yleensa klo 10, mutta joskus myos klo 9. Jos olet menossa Westfieldiin ja/tai Oxford Streetille ostoksille, ehdottomasti suosittelen menemista heti kun liikkeet aukeavat, varsinkin viikonloppuina. Muuten ruuhka on ihan sanoin kuvaamaton liikkeista, kaduilla ja julkisissa.

  Ylla on muutama suositellut Borough Marketia lauantaisin. Noh, mina suosittelisin perjantaisin, koska on edes vahan rauhallisempaa. Paikallisina me yleensa suunnataan sinne jo 8:30am, kun Market on aukeamassa. Klo 11 eteenpain siella on ihan kammottava kaaos ja vilina (kapeita kaytavia ja paljon turisteja…). Kannattaa hakea kahvit Monmouth Coffeesta.

  Ruokapaikoista (siis edullisia ketjuja tms. ajatellen) suosittelen Nando’sia (ainakin meilla Suomesta tulleet vierailijat ovat tykanneet). Ja monet pubit on kylla hyvia ruuan suhteen, jos siis ihan burgeri tai fish&chips linjalla haluat menna, vaikka kylla niissa yleensa muutakin tarjottavaa on.

  • Avatar KittyKat sanoo:

   Ja viela ruokapuolesta sellaiset vinkit kuin Pod, Wasabi ja Leon. Kaikki ovat ketjuja ja suhteellisen hyvalla hinta-laatusuhteella.

 12. Avatar Saara sanoo:

  Suosittelen yheks ruokapaikaks kans tota Hard Rock caféta, ihan törkeen hyvää ruokaa, eikä oo mikään ylikallis:)

 13. Avatar olivia sanoo:

  Olen menossa uudeksivuodeksi Lontooseen poikaystävän kanssa, joten luen näitä reissupostauksia suurella mielenkiinnolla! :)

  Osaisiko muuten joku kertoa, miten kaupat ovat yleensä auki aattoina/pyhinä tai juuri uudenvuoden aikaan?

  • Avatar Tittidii sanoo:

   Juuri viime uutena vuotena olin Lontoossa ja uudenvuoden aattona käveltiin Regent streetiä alas ja kyllä siinä Oxford Circuksella näytti olevan ketjuliikkeet vielä klo 20 aikaan illalla auki! Esim Topshop, Accessorize, Zara mitä nyt muistan. Ja uudenvuoden päivänä kävimme ostoksilla Hamleysilla :) Eli turistipaikkojen kaupat on ainakin hyvin auki, ja tuolloinhan on january salet juuri menossa joten hyvä aika mennä Lontooseen shoppaamaan!

 14. Avatar Mia sanoo:

  Forever21 löytyy myös sieltä Westfieldistä :)

 15. Avatar Nimetön sanoo:

  Löytyy forever21, muita peruskauppoja new look ja dorothy perkins!

  Suosittelen ehdottomasti stratfordin westfieldiä, helpommin ja nopeammin löytyy kaikki kaupat kuin kaduilta kierrellessä. Siellä on myös tosiaan kolmikerroksiset Primark sekä forever 21.

 16. Avatar Kaketsu sanoo:

  Bibigosta Sohossa saa älyhyvää korealaista. Michelin-kirjassa noteerattu, mutta ruoat maksaa tyyliin reilun kympin. Kantsii varata pöytä, yleensä niitä saa lyhyelläkin varoitusajalla. Opentable.co.uk toimii hyvin ja ei tartte alkaa haahuilla nälkäisenä kun voi marssia suoraan syömään.

  Niin ja kantsii harkita prepaid-liittymää. Ainakin operaattorilta nimeltä 3 tai Three saa liikkeessä suoraan paikallisen liittymän nopealla netillä. Helpottaa karttojen selailua ja googlettelua matkalla jos ei satu olemaan wifejä just kohdalla.

 17. Avatar Vima sanoo:

  Omasta Lontoon vierailusta alkaa olemaan jo sen verran aikaa, että siltä osin en kauhesti osaa neuvoa, mutta tosta prinsessa innostuksesta tuli mieleen muutama viikko sitten vierailuni lomareissulla Primarkissa. Sinne ilmeisesti joka tapauksessa olette menossa mutta saman ikäisen prinsessa fanin kummitätinä kannatan lastenosaston mylläämistä! Frozenia, muita disney prinsessoja ja ihan vaan prinsessoja oli joka puolella! Sekä ihania minion juttuja :)

 18. Avatar Anni sanoo:

  Heippa!! Kannattaa käydä Garfunkelsissa syömässä, on meinaan superhyvää ruokaa ja hinnat ovat siinä vähän ehkä Rosson hinnoista alas päin. Kaikenhintaista tosin löytyy! On (tai oli) burgereita, leipiä, pihviannoksia, pasta-annoksia, jälkiruokia ja pizzapuolesta en ole varma! Naurattaa vieläkin: kun käytiin perheen kanssa Lontoossa noin vuosi sitten, mentiin kyseiseen ravintolaan ja tilattiin kaikki vuoron perään täsmälleen sama annos, haha! :D

 19. Avatar Saija sanoo:

  Bar Remosta saa ihan parasta pizzaa, ja sijaintikin on ihan keskustassa! http://www.barremo.me/
  Tuon lisäksi kannattaa maistaa Marks & Spencer -tavaratalojen ruokakauppojen kolmioleipiä, ne on ihan täydellisiä <3 Aina Englannissa käydessä niitä pitää saada vähintään yksi päivässä :D
  Kaikkein aidointa brittitunnelmaa pääsee varmasti kokemaan pubeissa, ja niistä myös saa yleensä hyvää ja kohtuuhintaista ruokaa

 20. Avatar Maiee sanoo:

  Massimo Dutti ja Uniqlo! :) Kannattaa suunnistaa syömään Covent Gardeniin, se ol Ihana paikka! Ja illaksi suosittelen musikaalia, ne antaa unohtamattomia kokemuksia!

 21. Avatar K sanoo:

  Suosittelen ruokapaikaksi SushiSambaa! Mahtava kokemus niin palvelun, kuin miljöönkin osalta. Siellä saa nauttia sushia tai muita huippuruokia Lontoon yläpuolella, Heron towerin huipulla, joten myös maisemat ovat huikeat! Jos haluaa kokea jotain tosi erilaista nähtävää, niin suosittelen Camden townia!

 22. Avatar siisii sanoo:

  Wetherspoon’s pubeja kannattaa bongata ruokailumielessä:
  http://www.jdwetherspoon.co.uk/

  Eri päivinä erilaisia ruokailudiilejä esim to Curry Club jota suosittelen lämpimästi ja muitakin vastaavia oli ainakin ennen :) + huiput ja edulliset juomavalikoimat

 23. Avatar viinikumi sanoo:

  Joku tuohon aikaisempaan Lontoo-postaukseen taisi tästä vinkatakin, mutta suosittelen ehdottomasti ravintola(ketju) Wahacaa! Ketjun paikkoja löytyy muutamastakin eri paikasta, todella keskeisilläkin sijainneilla siis. Ihanan värikäs ja rento ravintola, joka tarjoilee tosi hyvää meksikolaista ruokaa. Suosittelen street food annoksia, joita kannattaa ottaa muutamia erilaisia. :) Hinnatkin tosi kohtuullisia! Mukaan kannattaa napata jaettavia chilisiemeniä. :D

  Olen lukenut blogiasi lähes alusta asti, mutta nyt ekaa kertaa kommentoin. Pakko sanoa, että vaikutat todella ihanalta ihmiseltä ja loistavalta, fiksulta äidiltä! :) Olet mielestäni kehittynyt aivan mielettömästi näiden vuosien aikana, enkä olisi aluksi uskonut että millainen mieletön nainen sinusta kuoriutuukaan. Ilo että olin väärässä! Koko perheenne vaikuttaa todella onnelliselta.

  Mahtavaa reissua teille ja kaikkea hyvää jatkossakin. :)

 24. Avatar K sanoo:

  Edellisellä Lontoo reissullamme käytiin Wahaca ravintolassa ja oli ihan huippu! Meksikolaista ruokaa, tilataan monia pieniä jaettavia tai yksin syötäviä annoksia hyvällä hinnalla. Ravintoloita on ainakin yksi ihan keskustassa. Jono saattaa olla pitkä, koska niin suosittu paikka, mutta odotusajan voi viettää vaikka kävelyllä tai alakerrassa olevassa baarissa. Suosittelen!

 25. Avatar Minna sanoo:

  Oxford Streetiltä löytyy foreever21 ja vieläpä iso sellainen! :) löytyi vaikka mitä kivaa viime lontoon reissulla! Yövyttiin Hyde Parkissa ja siellä lähellä oli ainakin muutamia todellaki kivoja perusravintoloita jos ette nimenomaan etsi mitään fine dining -paikkoja. Itse ainakin kävimme siellä törkeän hyvässä kiinalaisessa jossa oli jättiannokset sekä ihan perus pizza hutissa haha :D

 26. Avatar Sonja sanoo:

  Honest burgers! Me käytiin sohossa, taitaa olla muuallakin. Ei mikään mäkkäri vaan ihan ravintolatyyliin toimiva ihan loistava burgerpaikka.

 27. Avatar Linda sanoo:

  Jos tykkäätte aasialaisesta ruoasta, niin yks sana: Wagamama! <3 Superhyvää ruokaa suht edullisesti. Tää on ketju, joten ravintoloita löytyy useampi ympäri Lontoota :)

 28. Avatar Cilla sanoo:

  Mä suosittelen kans Gourmet Burger Kitcheniä ja Nando’s:ia. Molemmat on ketjuja, joten löytyy varmasti monestakin paikkaa. Suht edullista, rento ilmapiiri ja hyvä ruoka. :)

 29. Avatar Giassilina sanoo:

  Mä suosittelen ehdottomasti Flat Ironia, joita on Lontoossa kaks, toinen SoHossa aika lähellä Oxford Circusta ja toinen Denmark Streetillä lähellä Tottenham Court Roadin metroa. Tuolla Denmark Streetin on myös shoppailtavaa TK Maxx:ssa, josta voi tehä tosi hyviä löytöjä! Myyvät merkkivaatteita halvalla, mutta pitää vaan jaksaa käydä rekkejä läpi, jotta löytää jyvät akanoista. Myös kenkiä ja kodintavaraakin! Toinen ruokamesta mitä suosittelen on Pizza East, joita löytyy kolmesta paikasta ympäri kaupunkia.

 30. Avatar Niina sanoo:

  Westfield on ihan must go!! Helppo shoppailla, kun kaikki kaupat saman katon alla ja kauppojen valikoima on huikea. Siellä oli myös Forever21, joka oli muistaakseni kolmessa kerroksessa, eli valtava.
  Myös Piccadilly circuksen lähistöllä kivoja ostospaikkoja, esim. Zara ja VS.

  Ruokapaikkoja en osaa oikein suositella tarkemmin, mutta Westfieldissä oli todella kiva kiinalainen tai aasialainen ruokapaikka, rauhallisella puolella ostaria. Siellä oli todella mukava henkilökunta ja saimme hyvää palvelua sekä ruokaa!

 31. Avatar Suvi sanoo:

  Oih, Lontoo! Pidähän oikein mukava reissu, siellä on aina jotain uutta nähtävää ja koettavaa. :)
  Omia suosikkeja vaateputiikeista on tosiaan tuo River Island, mutta kannattaa käydä tsekkaamassa myös Urban Outfitters, sieltä löytyy vaikka mitä helmiä! Oxford Streetillä on myös paljon vähän pienempiä ja katukuvaan hukkuvia liikkeitä, mutta nekin on usein tutustumisen arvoisia!
  Parhaat ruokapaikat on itselläni tähän mennessä olleet pienet pubit, joista saa fish ’n’ chipsiä (tai no mistä Englannissa ei saisi..) ja muita englantilaisia perusruokia. On muuten ihanaa istuskella iltaa baaritiskillä, kun pubi on lähes täynnä iloisia ihmisiä jutustelemassa, tuopilla, syömässä tai ihan vain katsomassa intohimoisesti hevosurheilua, siis se tunnelma!! Omilla reissuillani poikkean aina Finsbury Parkin Twelve Pins pubissa, hyvä ruoka, rento ilmapiiri ja mukavat ihmiset. :)

 32. Avatar Maija sanoo:

  En tiedä miksi, mutta jotenkin sun kirjoituksesta huomasi, että odotat reissua kovasti! :D Tuli itsellekkin jännittynyt fiilis.
  En ole ikinä lontoossa käynyt, mutta itseä kiinnostaisi joku Gordon Ramseyn ravintola :) Ainakin sen perusteella mitä olen kuullut!

 33. Avatar Emma sanoo:

  Wagamamaaa ja Nando’s:ia mäkin suosittelen. Ja perus pubiruokaa ei tietenkää päihitä mikään! Westfieldit on parhaita shoppailupaikkoja, Stratford ehkä hitusen kivempi. Shepherd’s bushin keskukseen on kyl ehkä helpompi päästä, mutta sieltä puuttuu Primark :D Mutta sekin lähin taitaa olla Hammersmithissä, josta menee vaan muutama minuutti metrolla Westfieldiin ja se on mukavan hiljanen Primark :)
  Tulipas kova Lontoo ikävä näitä ajatellessa :D

 34. Avatar AnnaRosa sanoo:

  Aiemmin jo vinkkasin TK Maxx kaupasta joka myy merkkivaatteita halvalla ja tuolla on yleensä (riippuen kaupan koosta) myös ihan mahtavat laukkuvalikoimat! Ei ehkä just noita sun mainitsemia merkkejä mut välillä voi tulla niitakäkin vastaan ja hinnat tosissaan aina 60-70% halvempia! Mun paraa kaveri osti tuolta just viimeks ihanan vaalean nahkalakun (en muista merkkia mut logossa oli joku pantterin näköinen eläin) ja ollu kovassa käytössä. Brittien omat merkit kuten Dune on kans tosi hyvälaatuisia. Iso tk maxx on lähellä tottenhamn court tubea vähän oxford steetiltä sivulla. New look on kans ihku, et tuu pettymään! Primark ihan hausks mut ei hirmu kestäviä vaatteita. Lapsen vaatteet kyl kuulemma ihan hyvälaatuisia ja koti-osasto kans kiva.

  Käykää kans pyörimässä sohossa (vähän sivussa oxford streetiltä) ja jos kiinalainen maistuu niin china townissa (lähellä myös) on mahtavia huokeita kiinalaisia ja ei tuu tuu kalliiks vetää joku 7 lajin illallinen. Nandos kans ihan must kanoineen ja sit se Wagamama mistä jo mainitsin kuten myös japanilainen ping pong missä raksitaan ruutuun eri safkoja ja sit onki miljoona kippoa ja kuppia pöydässä, ihan parasta. Paras burger mesta kaikkia kokeilleens on honest burger ja tulee rosemary chipsien kanssa, taivasllista! Vielä kerran ihanaa reissua! Muista kand holland park, on tosi posh alueella ja samalla pääsee kattomaan ja kadehtimaan lontoon rikkaimpien kuvankauniita miljoonataloja :)

  • Avatar AR sanoo:

   Apua miten paljon kirjoitusvirheita ku väsyneenä näpyttelin 13h päivän päätteeks :D Camdenissa myös kivoja ruokapaikkoja ja katuruokaa. Joku ihan pubilounas kantsii kans vetästä niin ja etnisiä ruokapaikkoja riittää, ihan huippuja intialaisia ainakin täällä meiän kulmilla.

 35. Hi there, simply changed into aware of your blog via Google, and located that it is really informative. I’m going to watch out for brussels. I will appreciate when you proceed this in future. Lots of folks will probably be benefited out of your writing. Cheers!
  [FDTVP564HKAG4AG-W] 銆愩儭銉笺偒銉肩洿閫併伄銇熴倎浠e紩涓嶅彲銆?涓夎彵閲嶅伐 妤嫏鐢ㄣ偍銈偝銉?銉忋偆銉戙兗銈ゃ兂銉愩兗銈?FDT銈枫儶銉笺偤 澶╀簳鍩嬭炯褰?鏂瑰悜鍚瑰嚭銇?P56褰?2.3棣姏 銉涖儻銈ゃ儓銉戙儘銉?銈枫兂銈般儷 鍗樼浉200V 銉椼儵銈广偪銉笺儧銉偆銉?鈽呴€佹枡杈间尽鏍尖槄 http://锘縲ww.orionmngt.com/?ja-3001-fjabrw-4823.html

Kommentoi