Nämä tyypit

21.11.2015

Päivän asu / Takki Sheinside* / Body H&M / Farkut Gina Tricot / Kengät Primark / Laukku Marc by Marc Jacobs / Kello Marc by Marc Jacobs* / *saatu blogin kautta

Nämä rakkaat tyypit ja tämä päivä<3

Ensilunta me ei saatu ainakaan vielä, mutta sitäkin enemmän rakkautta, hyvää ruokaa, yhdessäoloa ja höpötystä. Rosvoa ja poliisia, leffalauantaita ja herkkuja. Viimein käytiin vuokraamassa se Helinä-keiju ja Mikä-Mikä-Maan hirviö, joka yritettiin jo viime joululomalla käydä katsomassa leffassa mutta ei päästy. Ei se ainakaan yhtään pelottava ollut, ja tämä oli Minion-leffaa lukuunottamatta ensimmäinen jonka kuopuskin jaksoi katsoa alusta loppuun asti.

Syötiin herkullisen täyteläistä kirsikkatomaatti-pecorino -pastaa, ja illaksi on varattuna Oton kainalo, huipulta vaikuttava Luokkakokous-leffa sekä purkillinen Utter peanut butter clutter Ben & Jerry’siä. Mikäs sen parempaa! Ihan parasta akkujen latailua ja rentoa yhdessäoloa, niinkuin lauantaina kuuluukin.

Huomenna mennään katsomaan joulukadun avajaiset ja piipahtamaan pikkujoulujuhlissa ennen niitä. Tytöt ovat jo ihan intsinä kun pääsevät tapaamaan joulupukkia, ja kieltämättä niin olen mäkin. Kyllä niissä avajaisissa vaan aina on se oma tunnelmansa, vaikka se tungos aina onkin vähän ahdistavaa kahden pienen kanssa. Mutta tänä vuonna nämä kaksi pientä ovatkin jo vähän isompia pieniä onneksi, ja tänä vuonna ei tarvitse lähteä rattaiden kanssa sinne pyörimään vaan on helpompi liikkua.

Hyvää yötä ihanat ja kauniita unia teille kaikille <3


7 Responses to “Nämä tyypit”

  1. susan sanoo:

    ihana postaus <3! zelda on älysöpö karvahuppunsa ja huivinsa kanssa!

  2. emzi sanoo:

    Voi että ihania kuvia 😀

  3. pirita sanoo:

    Ihanat asut teillä kaikilla 🙂

  4. Tomi sanoo:

    Luokkakokous on aika hyvä. Napapiirin Sankarien molemmat osat on myös aika mahtavia. Oon käynyt molemmat katsoon ihan teatterissa asti. Pidän muutenkin kotimaisista elokuvista ja sarjoista. Katson aina Yle tv1 kotikatsomon. Myös keskiviikkona tulee Koukussa niminen kotimainen sarja, joka alko ihan vasta. Kaikki osat on katsottavissa areenassa.

  5. Susanna sanoo:

    Mahtava tuo Zeldan kuva:D

    Meilläkin katsottiin sama leffa eilen, tosin katsottiin se Viaplaysta. 3v jaksoi ihmeen hyvin katsoa koko leffan vaikka normaalisti hyörii ja pyörii sohvalla televisiota katsoessaan. Ja meidän 10v tykkäsi leffasta myös!

  6. mariii sanoo:

    Ihan älyttömän upee toi sun asu! :>

  7. kiki sanoo:

    Haluaisitko postata pastan ohjeen, kuulosti tosi namilta! 🙂

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.