Paloauton punaista ja pastelliviolettia

05.04.2016

Muistatteko kun sanoin heti hiukset värjättyäni, että harmittaa kun joudun hautaamaan mun punaisen Rebecca Minkoffin Mini Loven kaapin perälle koska se ei sovi yhteen violetin kanssa? Mä muistan. Se oli hätiköityä ajattelua, tottumattomuutta ja epävarmuutta, sillä kyllähän hitsi vieköön violetin ja punaisenkin voi saada toimimaan. Se on mun lempilaukku ikinä, ja haluan käyttää sitä. En mä voi pelkän tukan värin takia sitä jättää käyttämättä!

Kaksi räikeää väriä yhdistyvät parhaiten toisiinsa, kun niiden kanssa yhdistelee jotain ei niin räikeää. Valkoista, beigeä, vaaleaa. Ja laukku jotenkin sopi paremmin tukkaan, kun laukun kanssa punaista oli myös huulipuna. Jotenkin mun mielestä ne toimivat, vaikka aluksi olin epäileväinen. Mutta kyllähän punaista ja violettia on monissa vaatteissakin ja kuoseissa yhtäaikaa, kyllä ne voivat toimia yhdessä. Ei pastellivioletin tukan tarvitse tarkoittaa vaan mustaa, harmaata ja valkoista niinkuin aluksi pelkäsin. Sitä voi yhdistellä eri vaatteisiin ihan yhtä helposti kuin ruskeaa tai vaaleaakin tukkaa.

Joillekin riittää se että väriä löytyy tukasta, mutta mulle näköjään ei. Liian rajoittavaa, kun olen tällainen vaatekameleontti: toisena päivänä tennareissa, revityissä mustissa housuissa ja bomberissa, toisena kauluspaidassa ja klassisessa trenssissä. Musta ei koskaan tule hienoa naista jolla on aina klassisen tyylikkäät vaatteet, eikä musta koskaan tule sitä coolia tyyppiä jolla on aina uusimmat trendit päällä. Mä olen jotain siltä väliltä, höystettynä satunnaisella verkkarihengailulla, liian lyhyillä hameilla ja liian rennoilla asuilla.

Takki H&M / Paita H&M / Housut ZARA / Kengät Primark / Kello Tommy Hilfiger* / Rannekoru Tommy Hilfiger* / Korvakorut Marc by Marc Jacobs / Laukku Rebecca Minkoff / *saatu blogin kautta.

Olipa ihanaa kääriytyä beigeen trenssiin pitkästä aikaa, olen kaivannut sitä koko talven kun se on roikkunut vaaterekillä, ja on ollut liian kylmää pukea sitä päälle. Se on kaikessa klassisuudessaan vaan niin ihana, ja täydellinen työvaate. Sen kanssa on helppoa pukea myös mekkoja, ja pitäisikin taas käyttää enemmän mekkoja nyt kun ilmat tästä lämpenevät entisestään. Mun suurin ongelma on vaan sukkahousut! Siis ennen käytin ihan tyytyväisenä mustia sukkahousuja mutta ne on alkaneet tuntua tunkkaiselta. Ihonväriset sukkahousut taas ovat aina olleetkin tunkkaiset. Ainoat hyvältä tuntuvat vaihtoehdot ovat ylipolvensukat ja paljaat sääret mutta ne saavat kyllä odottaa sitä että säät ovat +15 astetta. Mistä mä löytäisin kivat sukkahousut jotka ei olisi tunkkaiset tai mauttomat?

Asu hot or not? Mitä mieltä olette punaisen ja violetin yhdistelmästä tässä asussa?

Ihanaa tiistaita kaikille <3


18 Responses to “Paloauton punaista ja pastelliviolettia”

 1. Avatar mismiss sanoo:

  Mun mielestä toimii kyllä! Muutenkin tykkään tuosta violetista tukasta sulla, se tuo kivasti vähän persoonallisuutta, ”tavallisen” värisillä hiuksilla tämäkin asu, vaikka tyylikäs onkin, olisi aika ns. massaan hukkuva, mutta violettien hiusten ansiosta erotut joukosta! :)

 2. Avatar Maija sanoo:

  Itse tykkään pitää esim mustia leggingsejä puoleen sääreen ja sitten pitsisiä mustia sukkia tai ohuempia polvisukkia, esim. Ihon värisiä, siinä sääressä. Ei ole niin tunkkainen ja mielestäni mekon kanssa kivan näköiset :)

 3. Avatar Laura sanoo:

  Mun mielestä sopii tosi hyvin yhteen! :)

 4. Avatar Sonju sanoo:

  Upeata! *sydänsilmät* Sopisipa itsellekin värit, aina kun yritän poiketa mustasta, tuntuu että näytän ihan pelleltä! :D

 5. Avatar greta sanoo:

  Aivan ihanan raikas asu, todella pirtsakka! :)

 6. Avatar minna sanoo:

  hmm, oisko vaikka sellaset ohuet mustat sukkahousut pallokuosilla raikkaampi? :)

 7. Avatar Dara sanoo:

  Hyvin sopii punainen laukku ja violetti tukka yhteen! Punainen huulipuna kirsikkana!

 8. Avatar Saga sanoo:

  Eikä, sä näytät kyl ihan sairaan upeelta <3

 9. Avatar Nimetön sanoo:

  Mä en kyllä ymmärrä miten ihonväriset sukkahousut voi olla tunkkaset, kun eihän niitä erota kuin tosi läheltä. Tietysti niitä on monen sävyisiä. Pienellä kokeilulla noista luulisi löytyvän ihan kiva vaihtoehto.

 10. Avatar Rousma sanoo:

  Heips!
  Jos perussukkikset kyllästyttää niin aina voi ostaa vähän leikkisämmät, piristää asun kuin asun! Tossa kissasukkikset malliksi :)

  http://randommization.com/2013/04/22/cat-stockings/

 11. Avatar Ida sanoo:

  Mahtava asu, tosi onnistunut! :)

 12. Avatar anom sanoo:

  Milloin toi ihana hm takki on ostettu?

 13. Avatar Mintue sanoo:

  Toimii tosi hyvin noi värit keskenään! Tykkään sun tukasta ihan hirveästi! :) :)

 14. Avatar Kristina sanoo:

  Hyvä combo!

 15. Avatar Sonja sanoo:

  Ihanan raikas asu, spring outfit goals ;) Tykkään blogisi raikkaasta ilmeestä muutenkin!

  -Sonja

 16. Avatar Isla sanoo:

  Mahtavan pirteä, toimii!
  Oma asu näyttää näiden kuvien jälkeen aika kuivalta.

  Mukavaa päivää!

 17. Avatar Nappi sanoo:

  Kyllä tuo pullavohveli sai vedenkielelle nopeiten, ei sillä ettenkö haaveilisi myös noista pulla-churroista…. Olisipa jotain makeaa!

 18. Avatar Noora sanoo:

  Miksipä käyttää vain mustia tai ihonvärisiä sukkahousuja? Kyllähän kauppojen hyllyiltä löytyy vaihtoehtoja. Itse käytän mm. kuviosukkahousuja usein kun mustat tai ihonväriset kyllästyttää. Tai muita tummia sävyjä….viininpunainen, mariini, tumma lila.
  Onpa pirteä tuo asu, ja punainen laukku kuin piste i:n päälle.

Kommentoi