Lasten ihanat juhlavaatteet

26.04.2016

Tässä kaiken tohinan keskellä olen unohtanut ihan kokonaan esitellä meidän neitokaisten asuja Zeldan synttärijuhlista, heillä oli nimittäin aivan ihanat vaatteet päällä Jali ja Suklaatehdas -teemaisissa bileissä. Halusin lapsille asut jotka näyttävät kivalta, mutta joissa on mukava olla ja jotka saa sotkea kakulla ja karkilla ihan rauhassa vailla pelkoa siitä että ne menevät pilalle.

Sain valita lapsille asut ranskalaisesta Du Pareil Au Meme -lastenvaateliikkeestä, joka on minulle entuudestaankin tuttu. Ostin paljon Dpamin vaatteita tyttöjen vauva-aikoina, mutta sen muutettua pois Kampin kauppakeskuksesta mä luulin että koko liike oli kadonnut Suomesta, ja vasta tänä keväänä löysin tämän helmen uudelleen Lasten PR:n Riikan ansiosta. Nykyisin Du Pareil Au Meme -liikkeitä on Suomessa kaksi, joista toinen löytyy Forumin kolmannesta kerroksesta ja toinen Sellosta. Maailmanlaajuisesti vuonna 1986 perustetun ketjun liikkeitä on yli 600.

Mä tykkään ranskalaisten tavasta pukea lapsensa aina kauniisti ja hienostuneesti, mutta kuitenkin käytännöllisesti. Ranskalaista pukeutumistyyliä löytää todella Dpamista, tarjolla on paljon mukavia mutta tyylikkäitä housuja, neuleita, collegeita ja mekkoja. Jopa perus t-paidatkin on viimeistelty hienostunein yksityiskohdin.

Valitsimme tyttöjen kanssa heille kevään juhlavaatevalikoimasta kauniit pliseeratut hameet kirkkaissa väreissä. Ne sopivat hyvin juhlien teemaan, ja toivat kaivattua väriä. Hameiden pariksi valikoituivat valkoiset t-paidat pienellä paljettikoristellulla taskulla. Yleensä en pue tyttöjä mätsääviin asuihin ainakaan täysin, mutta tällä kertaa he itse olivat ihan sitä mieltä että haluavat samistella, joten miksikäs olisin sitä lähtenyt kieltämään.

Juhlavaatteiden kaveriksi valkattiin vielä pehmoiset collegepaidat. Näitä ei käytetty juhlissa, mutta sopivat nekin hameiden kaveriksi viileämmällä kelillä. Collegepaidat on meidän koko perheen suosikkeja, sillä niissä ei ole huppua häiritsemässä ulkovaatteiden alla, ja ne ovat mukavan rentoja ja lämpimiä. Tiaran paidassa on ihana paljettimeritähti ja kaunis elävä kangas. Zeldan collegessa on yksinkertaisen näyttävä tekstikirjailu.

Korut tytöt saivat valita Elvarilta, jonka koruja ovat ihastelleet jo useampaan kertaan Polhemilla käydessään. Elvari valmistaa ihania karkki- ja herkkukoruja ja pinnejä käsityönä, ja koruja myydään mm. Elvarin omassa verkkokaupassa. Zeldalla ihanat polkkakarkkipinnit sekä lakutikkari, Tiaralla vaahtokarkkipinnit ja vaahtokarkkikaulakoru.

Pian on kevätjuhlia, valmistujaisia ja ehkä kesähäitäkin tiedossa ja mulla on teille nyt huhtikuun loppuun asti voimassaoleva alekoodi Du Pareil Au Memen myymälöihin. Eli mainitsemalla ”IINA BLOGGARI” kassalla, saatte 20% alennuksen kaikista tuotteista, eli koko ostoskerrasta. Alekoodi siis voimassa vappuaattoon saakka, joten kipinkapin Forumiin tai Selloon ostoksille! Koodi ei käy kansainvälisessä nettikaupassa, vain ainoastaan myymälöissä.

Ihanaa ja iloista päivää kaikille <3


No Responses to “Lasten ihanat juhlavaatteet”

  1. Katriina sanoo:

    Oi, mitkä asut ja tytöt! Aivan ihania kuvia <3 Mäkin olin jotenkin unohtanut tämän merkin! Harmi, että pääkaupunkiseudulle on hieman liian pitkä matka 😉 Täytyykin käydä kurkkaamassa heidän nettisivut.

  2. Anne sanoo:

    Aivan ihana tuo meritähticollege. Onkohan tuota kuinka isoihin kokoihin saakka saatavana?

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.