Värikästä lapsille sis. alekoodin

12.06.2016

 

Olen mukana Indiedaysin ja Anttilan Staccato -yhteistyökampanjassa, jossa tutustuttiin Anttilan uusiin Staccato-lastenvaatteisiin. Mulle tuli ainakin ihan yllärinä, että Anttilasta saa näin kivoja, iloisia ja värikkäitä lastenvaatteita jotka ovat sekä käytännöllisiä että ajan hermolla. Staccato on Anttilan oma merkki, jota ei saa mistään muualta, ja olikin kiva tutustua ihan uusiin lastenvaatteisiin.

Mä otin lapset mukaan valitsemaan vaatteita, ja heitä viehättivät kirkkaat värit kuten turkoosi, violetti, persikka ja vaaleanpunainen. Isompi neiti valitsi itselleen persikkaisen hupparin kivalla kukkakoristeella ja rypytyksillä, sekä ihanan violetin meleeratun trikoo t-paidan jossa oli kiva norsukuvio. Mä ehdotin niille kaveriksi valkoisia legginssejä, jotka jotenkin osuivat silmään kun itselläni taisi juuri samaan aikaan olla jalassa valkoiset farkut. Ei ole salaisuus että tykätään välillä samistella tyttöjen kanssa! Valkoiset leggingssit raikastivat kirkkaiden värien yhdistelmää, ja niissäkin on kiva rypytys-yksityiskohta lahkeissa.

Nuorempi neitimme on aivan ihastunut kaikenlaisiin hameisiin ja hulmuaviin helmoihin, ja hän valitsikin itselleen vaaleansinisen kukkakuvioisen hameen. Hame on tosi suloinen sekä vyötärölle nostettuna, että vähän alempana ns. midimittaisena kellohameena. Hameen kaveriksi kuopus valkkasi vaaleanpunaisen kalakuvioisen tunikan, joka toimii kivasti myös legginssien tai shortsien kanssa näin kesällä. Minä lisäsin alle vielä turkoosit trikooshortsit, niin hameen voi huoletta pukea puistoonkin.

Staccato -lastenvaatteita löytyy Anttilasta ihan pikkuvauvojen koosta isommille lapsille saakka. Tyyliltään vaatteet ovat rentoja mutta tyylikkäitä. Vaatteita on saatavilla sekä Anttilan myymälöistä, että Anttilan kattavasta verkkokaupasta. Verkkokauppaan mulla onkin teille aika huikea 30% alekoodi joka toimii siis ainoastaan Staccato -lastenvaatemallistoon.

Koodilla STACCA30BLG saatte siis 30% alennusta kaikista Staccato-vaatteista Anttilan verkkokaupassa. Koodi on voimassa 19.6. saakka, ja sillä voi ostaa esimerkiksi ihanat juhlamekot tai -puvut kesän juhliin lapsille. 

Millainen fiilis tuli näistä vaatteista? Tiesittekö että Anttilasta saa tällaisia ihanuuksia?


No Responses to “Värikästä lapsille sis. alekoodin”

  1. Anne sanoo:

    Hei ei liity nyt juuri tähän postaukseen vaikka nämäkin kauniita ovat, mutta minkä kokoinen on Zeldan pico? Ja muistatko Zeldan pituuden? 🙂 Pitäis tilata tytölle samanlainen ja nuo tuplakoot on niin hankalia.

  2. Essi sanoo:

    Oi että teidän tytöt on suloisia! Heistä kasvaa varmasti upeita kauniita naisia, Tiara on jo sen verran vanha että sen kauneuden näkeekin! Tai siis ku pienemmät lapset on vaan sellasia söpöjä ja niin lapsen näkösiä, mikseivät kauniitakin mut sit ku kasvavat ni näkee selkeempiä piirteitä u know? 😉 anteeks aina yhtä huonot selitykset 😀

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.