Verkkarit ja korkkarit

13.06.2016

Aika raflaava otsikko eikö? Mutta niin vaan minä olin lauantaina liikkeellä verkkareissa ja korkkareissa. Tosin verkkarit eivät olleet mitkä tahansa pöksyt, vaan vähän aikaa sitten ostamani Adidaksen Sifonki-trackpantsit, joissa ei oikeastaan ole muuta verkkarimaista kuin ne kolme raitaa ja Adidas-logo.

Verkkarit ja korkkarit yhdessä on yksi tän hetken suurimpia trendejä, joka kieltämättä ensin vähän tuntui sattuvan silmiin. Mutta nyt kun sitä on hetken aikaa katsellut, mä voisin jopa melkein kuvitella ostavani ihan kunnon coolit trackpantsit (eikä tällaisia sievistely-sifonkisia), ja laittavani ne jalkaan korkkareiden kanssa, niinkuin Kendall, Gigi ja muut upeudet. Tosin se voisi mennä omalla kohdallani hieman mönkään, sillä mä en ole Kendall enkä Gigi. En omaa mallivartaloa, enkä osaa olla sellainen huolettoman tyylikäs niinkuin he, vaikka kovasti yritänkin.

Ehkä nämä sifonkiset ovat mulle se just oikea vaihtoehto. Rennot, mutta saa puettua myös vähän fiinimmin, sillä ne muistuttavat niin paljon kaikkia perus vaatekauppojen kesäpöksyjä, kankaaltaan, leikkaukseltaan ja ovat vieläpä sopivasti mustat. Mä olen niihin ihan rakastunut, ja voisin mennä näissä melkeinpä mihin vaan.

Housuihin yhdistin skarpimman nahkatakin, sekä teräväkärkiset mustat peruskorkkarit ja mustan v-aukkoisen topin. Aika All black everything -meininki tukkaa lukuunottamatta. Tukan laitoin rennosti ponnarille, osittain siksi että mä menen ihan kohta kampaajalle vihdoin (en ole vaan ehtinyt aiemmin) ja tukka alkaa olla jo aika jäätävässä kuosissa, osittain siksi että sporttiponnari tuntui sopivan asuun.

Takki SheInside* / Toppi River Island / Housut Adidas Originals / Kengät ZARA / Laukku Michael Michael Kors / Kello Tommy Hilgiger* / Kaulakoru River Island / *saatu blogin kautta.

Mitäs sanotte verkkareista ja korkkareista? :D Kokeilisitteko itse?


34 Responses to “Verkkarit ja korkkarit”

 1. Avatar Ihmettelevä sanoo:

  Ei toimi tuo yhdistelmä sitten pätkääkään. Omaa päätään saa käyttää, vaikka kuinka olisi tällä hetkellä ns. trendi. Myöskään nahkatakki ei sovi verkkaiden kanssa.

 2. Avatar Maimoi sanoo:

  Niin no. Kyllä se on kuin yhdistäisi lihapullat ja hajuveden.

 3. Tosi kiva asu ja hei ei noi oo perus verkkarit joten todellakin sopii korot! :) Mulla oli joskus aivan ihana Addun Missy verkkarit, mitkä ei just näyttäny yhtään verkkareille. Niiden kans sopi muutkin kengät kuin tennarit :)

 4. Avatar T sanoo:

  No nyt täytyy kyllä sanoa, että tuo on asu, johon silmieni pitää kyllä tottua jonkin aikaakin. Ensimmäinen kerta kun näen tuollaista yhdistelmää edes kuvissa muilla kuin jollain jenkkijulkkiksilla :)

  En koskaan sano ei koskaan, mutta tuohon asuun en usko kovin nopeasti itse pukeutuvani. Palaan siis mielipiteineni joskus puolen vuoden päästä, kun olen kyseisiä asuyhdistelmiä nähnyt enemmän :D

 5. Avatar Tiina sanoo:

  Kokeilisin ja varmaan käyttäisin jos jostain sais edullisesti eikä sika hinnalla koon 33-34 korkkareita t. 33 v pikkujalka

 6. Avatar Mintue sanoo:

  Jos osaisin kävellä korkkareilla kunnolla, niin mikä ettei! :D Sulle tuo yhdistelmä sopii kyllä tosi hyvin! :)

 7. Siulle käy kyllä niin monenlaiset tyylit :). Ite näyttäsin varmaan aika spedeltä verkkari-korkkariyhdistelmässä :D.

 8. Avatar Tanja sanoo:

  Toimii (Y) !!

 9. Avatar A sanoo:

  Ihanan piristäviä juttuja postaat arkeen :) just tämmösistä arjen pienistä iloista hyvä elämäkin rakentuu. Itse opiskelen ja sosiaalihuollon maksujen vuoksi rahaa ei oikein ole käyttää, mutta toivottavasti valmistuttua saan mäkin miettiä asukokonaisuuksia sen sijaan että otan kaapista yhden vaatteen muutamasta, koska enempään ei ole varaa. Kiitos, teet hienoa työtä blogisi (ja perheesi) saralla.

 10. Avatar Annika sanoo:

  Sun päällä kyllä mikä vaan näyttää hyvältä! :D

 11. Avatar Pini sanoo:

  Hei tosi siisti asu! Tykkään! Melkeenpä tekis mieli myös ostaa noi, mut en usko, et saan kannettua lähellekään niin hyvin kun sä… Upea olet :)

 12. Avatar Joku sanoo:

  Kaunis asu ja nuo housut ja kengät sopivat tosi hyvin yhteen. Tuo paita taas ei mielestäni sovi ja varsinkin kun siitä näkee selvästi kuinka nännit nöpöttää kun ei alla ole mitään…

 13. Avatar Janika sanoo:

  Aivan upea asu ja toi sun mahtava tukka tuo asuun vielä sairaan kivan säväyksen. Lopeta höpöttelyt, sä jos joku omaat mallin vartalon, mitä sä osaat pukee ja korostaa oikein! Ja kyllä kokeilisin asua! Tää lenkkariverkkarimuoti sopii paremmin ku hyvin tällaselle huolettomalle ja mukavuudenhaluiselle pukeutujalle :D noi korkkarit täytyy pistää myös kokeiluun joskus. Ne tuo asulle särmää ja naisellisuutta.

 14. Avatar Inga sanoo:

  Mun silmään asuyhdistelmä on hieman outo, mutta voipi olla että jonkun ajan kuluttua se tuntuu jo melko normaalilta. :D Itse en pysty kuvittelemaan, että mulla koskaan ikinä milloinkaan ois tuollainen asu päällä mutta sulle se kyllä sopii!

 15. Avatar Jasmin T sanoo:

  En itsekkään uskonut ensin että tämä yhdistelmä alkaisi miellyttää silmää, mutta tämä asu näyttää ainakin tosi kivalta. Go girll!
  jasmintuomi.blogspot.fi

 16. Avatar maaaa sanoo:

  täytyi ihan palata takaisin kuviin ja katsoa mitenkä ne nännit nyt oikein nöpöttää :”D voi luoja, mua ei ainakaan pistänyt silmään ollenkaan ja oma mielipiteeni on että FREE THE BOOOOOOBS. vihdoinki tuntuu olevan sellanen aikakausi että pienetki tissit on nättejä eikä vaan ne jättisilarit!

 17. Avatar maaaa sanoo:

  nonih, ja ku tisseistä aloin puhumaan nii jäi se tärkein kysymättä, mitä materiaalia siis nuo pöksyt ovat? sifonki kun on sellasta ohutta kuultavaa juhlapukukangasta niin ei kai ne sitä ole? :D

  • Iina Hyttinen Iina Hyttinen sanoo:

   On nimenomaan sifonkia ja löytyy jos vaikka googlaat vaan Adidas Originals Chiffon trackpants:)

 18. Avatar Tupu sanoo:

  toimii :)

 19. Avatar Kello sanoo:

  Täytyy kyllä todeta, että ompa aika harvinaisen järkyttävä yhdistelmä mutta toisaalta niin on ollu moni muukii muoti-ilmiö tullessaan..

 20. Avatar Eeva Roots sanoo:

  Hienot hiukset, sopii sulle mahdottoman hyvin!

 21. Avatar Roosa sanoo:

  Ai kauhea tätä muotia :D Just kun sain sulatettua ne lenkkarit osana asua niin nyt sitten tämä :D Mua itseäni houkuttelis ihan vaan addun kolmiraita urheilutrikoot ja voisin niitä yhdistellä lenkkarien kanssa perus toppiin ja pitkään neuleeseen. Sulla toi kieltämättä näyttää yllättävän tyylikkäältä! Lämpenen tälle sitten puolen vuoden päästä ok?

 22. Avatar Huihei sanoo:

  En mahda mitään, mutta vähän tulee mieleen lähiön pubiruusumeininki tuosta nahkatakkiverkkariyhdistelmästä. Vähän sen näköinen, että on kaapista kaivettu jotain vaan ja sitten baariin :)

 23. Avatar Kupla sanoo:

  Verkkarit ja korkkarit = toimii! Mutta voisi näyttää vielä paremmalta, jos housuja ei nostaisi ihan noin korkealle ja ne yhdistäisi ”kapeampaan” yläosaan, nyt tuo yläosa ei ihan natsaa :)

 24. Avatar Pihvi sanoo:

  Tykkäisin asusta superpaljon tyköistuvamman topin/t-paidan kanssa. Tuo toppi ei mun silmissä oikein sovi tähän asuun..

 25. Avatar Laura sanoo:

  Kieltämättä mun silmiin sattuu, mutta olen ehdottomasti sitä mieltä että ulkonäkö EI ole vakava asia ja sillä pitääkin leikitellä! Olet upea nainen ja kanna ihmeessä jatkossakin verkkarisi ja korkkarisi leuka pystyssä :)

  Niin ja ilman raitoja ja logoa käyttäisin asua itsekin mielellään :D

 26. Avatar nnn sanoo:

  Korkkarit ja verkkarit näyttää yllättävää kyllä hyvältä yhdessä! :) Tuo toppi sen sijaan ei mielestäni sovi tuohon kokonaisuuteen ollenkaan.

 27. Avatar Myy sanoo:

  Mä en kyllä näe mitään nöpöttäviä nännejä noissa kuvissa. :D Itekin vetelen toisinaan ilman rintsikoita kesällä. Pienet rinnat hyvin hoikalla ihmisellä on luonnollista ja sopii vartaloon. En toki tarkoita, että isommissa mitään vikaa olisi vaan sitä, että rinnat kuin rinnat niin niillä mennään mitkä tuohon on kasvaneet. :)

 28. Avatar Taru sanoo:

  Joskus ehkä 15 vuotta sitten, kun tää tyyli yritti päästä pinnalle, se oli tosi naurettava. Muistan, kun luokan pissikset (oivoi mikä sana) yritti olla muka niin hienoja tän tyylin kanssa ja se lopputulos oli vaan naurettava. Nyt ollaan onneksi vähän satsattu näihin ”verkkareihin” ja lopputulos on erilaisempi; aika magee! Toisaalta voi johtua siitä, että omat silmät ja oma tyylikin on hieman kehittynyt 15 vuodessa, who knows ;) Sulla tää tyyli toimii!

 29. Avatar Nounou sanoo:

  Jotkut tyylikkäät kollarit kyllä sopiikin korkkareiden kanssa, mutta EI noi kamalat väkivaltaverkkarien uusinnot :’DD kolme raitaa ei vaan toimi..

  Ja eiih miksi luovuit ponihiuksista jo nyt? :'( Ne on/oli nii ihanat ja justhan sä ne vasta laitoit!

 30. Avatar xod sanoo:

  Nännit saa näkyä läpi mutta jotenkin silti korkkarit+verkkarit on musta liian junttia, mut ehkä ei oo vaan silmä vielä tottunut… Kohta siis varmaan taas vetelen itekin tuolla tolleen :D

 31. Avatar Sallakoo sanoo:

  Nyt pitää todeta et menee mun makuun ihan yli. Onneksi makuja on monia et ei oo liian tylsää..:D

 32. Avatar Katri sanoo:

  Tämän postauksen otsikko pisti hihityttämään, mun blogin nimi kun on Korkkareita & Verkkareita :’)

Kommentoi