Palasia meidän lauantaista

27.08.2016

Meidän päivä on kulunut ihan kotikulmilla rennosti ottaen. Ollaan siivottu ja pesty pyykkiä, ja katsottu uudelleen eilen vuokrattu Risto Räppääjä ja Yöhaukka heti aamulla. Käytiin ulkona leikkipuistossa ja mä katselin kauhistuneena miten Otto ja tytöt tekivät kaiken maailman temppuja kiipeilytelineellä. Aikamoisia akrobaatteja, mä en ikimaailmassa uskaltaisi. Ollaan myös leikitty mun vanhoilla pikkulegoilla ja siivottu lastenhuone. Alkuillasta käytiin katsomassa Helsingin Venetsialaisten meininkiä ja siellä oli hulluna porukkaa. Pomppulinnaan ei jaksettu jonotella, mutta lapset kävivät kiertämässä temppuradan ja ostettiin muutama metrilaku.

Nyt jännätään jaksaisko meidän tytöt valvoa vielä hetken verran ja käytäisiin eka kertaa katsomassa heidän kanssa oikein kunnon isot ilotulitukset jotka alkavat varttia vaille kymmeneltä ja ovat siis ihan tässä lähellä. Yleensä neidit ovat viimeistään ysiltä jo unten mailla mutta ainakin toistaiseksi leikit sujuvat vielä ihan hyvin ja molemmat ovat ilotulituksista tosi tosi innoissaan. Muistan kun itsestä oli aina hurjan jännää kun pääsi katsomaan ilotulituksia tai juhannuskokkoa ja sai valvoa myöhään. Mä taisin valvoa myöhään jo paljon pienempänä kuin meidän tytöt, kun oltiin usein sukulaisilla ja mun serkut oli vähän mua vanhempia.

Me mennään huomenna katsomaan tyttöjen uutta pikkupikkuserkkua joka on ehtinyt jo huimaan yhden viikon ikään, en jaksa odottaa että pääsee nuuskuttelemaan pientä ihanuutta joka vaikuttaa niin suloiselta ja rauhalliselta tyypiltä. Melkoinen vauvakuume on vaivannut mua jo pitkään mutta nyt hormoneissa se tuntuu pahenevan vielä tuhatkertaiseksi. Onneksi on lähipiirissä näitä ihanuuksia joita pääsee hoivaamaan aina välillä ennen kuin oma tyyppi on saapunut maailmaan.

Ihana ihana viikonloppu, nyt mä menen kutittamaan noita neitokaisia että ne jaksavat vielä hetken odottaa. Mahtavaa lauantai-iltaa kaikille <3

PS: Mä oon nyt käyttänyt tota instan uutta Stories-toimintoa, insta on muutenkin enemmän käytössä niin on tullut kuvattua sillä aika monta pätkää jo eilen ja tänään. Snappia käytän kyllä myös edelleen, en oikein osaa päättää kumpi olis parempi. Kumpi teistä tuntuu helpommalta?


No Responses to “Palasia meidän lauantaista”

 1. mismiss sanoo:

  Musta on ollut kiva nähdä teidän videoita Instassa kun mulla ei oo Snapchattiä nii oon aina missannut teidän pienet arkivideopätkät 😀

 2. Riina sanoo:

  Ottavatko ilmapallot kantaa tai kertovatko ne muuten mihin teidän perhe asettuu poliittisesti?

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Ei ollenkaan 😀 lapset halusivat ilmapallot kun sellaisia oli tarjolla, poliittinen kantani on kyllä jossain muualla mutta en lähde sen takia ilmapalloja kieltämään! 😀

 3. V sanoo:

  Snapchat tuntuu ainakin itsestä toistaiseksi paljon paremmalta, myöskin sen takia että se ei ole Facebookin omistuksessa 🙂 molemmat silti aktiivisessa käytössä!

 4. Minna sanoo:

  Ehottomasti snäppi! Tosin sulla tosi monta kertaa ollu niin hiljasella etten kuule mitään. Varmaan pitäny sormea mikin päällä? :/ koska muiden snäpit kyllä kuuluu normaaliin tapaan.

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.