Ripsipidennykset kahden vuoden tauon jälkeen

15.11.2016

Otsikko sen kertookin, kävin reilu viikko sitten laittamassa ystäväni Reetan luona Bio Sculpture Helsingissä ripsipidennykset! Mulla on viimeksi ollut ripsienpidennys vuonna 2014, ja silloin sain ripsiä tehtäessä silmään ikävän verenpurkauman mistä mulle jäi jotenkin sellainen kammo että en uskaltanut pariin vuoteen ripsiä laittaa ollenkaan. Olen kuitenkin ihastellut Reetan tekemiä ripsiä pitkään jo vaikka kuinka monella bloggaajalla ja ystävälläni, ja ajattelin että jos jonkun uskallan päästää hääräämään silmäkarvojeni kanssa niin se on nimenomaan Reetta. Reetta on tehnyt ripsiä työkseen seitsemän vuotta, ja hän tekee niitä sekä omassa Cecil -liikkeessään Salossa, että Bio Sculpture Helsingissä kerran viikossa.

Reetta tekee ripset JB-lashes merkin kuiduilla, joita saavat käyttää vain koulutuksen käyneet ammattiripsimuotoilijat, ja nämä kuidut tuntuvat tosi laadukkaalta ja luonnolliselta. Mulla on ollut nämä ripset nyt pian kaksi viikkoa, ja sinä aikana on lähtenyt irti vain kaksi kuitua. Raskausaikana ei ole mitään takeita että ripset pysyvät, toisilla kun luonnollinen karvojen uusiutumistahti kiihtyy huomattavasti. Mä taas kuulun siihen koulukuntaan joilla kaikki karvat pysyvät tavallista paremmin kiinni koko raskausajan, ja sitten imetysaikana kaljuunnun.

Halusin ripsiini näyttävää pituutta, ja laitettiin sekaisin 10mm, 11mm ja 12mm kuituja. Ne ovat kestäneet tosi hyvin ja nämä ovatkin itseasiassa pisimmät ripset jotka mulla on tähän asti koskaan ollut. Ripsipidennykset helpottavat arkea tosi tosi paljon, kun mullakin omat on lyhyet, suorat ja vaaleat. Nyt kun raskausaknekin on helpottanut niin pärjään helposti aamuisin kevyellä sipaisulla meikkivoidetta, kulmakarvageelillä ja aurinkopuuterilla. Ihanaa kun meikkaamiseen ei mene aikaa. Vielä kun saisi kulmat värjättyä niin mähän voisin unohtaa melkein koko meikkipussin olemassaolon!

Mä olen ollut omiin ripsiini tosi tyytyväinen, ja aion pitää ripsiä nyt ainakin loppuraskauden ja ihan pikkuvauvavaiheen ajan, kun se helpottaa arkea niin paljon. Saman tein viimeksi Zeldaa odottaessani, ja on ollut paljon kivempi katsoa jälkikäteen kuvia joissa kasvoilla on vähän eloa väsymyksenkin keskellä, vaikka ei olisikaan jaksanut hirveästi meikkailla. Ne on ne pienet jutut joista tulee hyvä fiilis, eikö!

ALEKOODI: Sain Reetalta teille alekoodin jaettavaksi, eli mainitsemalla mun blogin nimen varatessanne, saatte ripsien ensilaiton Bio Sculpture Helsingissä hintaan 85€ (normaalisti 110€). Alennus voimassa myös Salossa. Varauksen voit tehdä soittamalla Reetan numeroon 0442779646. Alekoodi on voimassa perjantaihin 16.12. asti, eli hyvin ehtii käydä laittamasa vaikka pikkujouluripset!

BIO SCULPTURE HELSINKI
Lönnrotinkatu 30
00180 Helsinki

Mitä tykkäätte uusista ripsistä? 

Aurinkoista ja ihanaa tiistaita kaikille <3


No Responses to “Ripsipidennykset kahden vuoden tauon jälkeen”

 1. mirvaannamarian sanoo:

  Ootpa kaunis! <3 Oli muuten huomattavasti kivempaa katsoa niitä kuvia sairaalasta kun oli just laitetut ripset ja värjätty tukka 😀

 2. kotitonttu sanoo:

  Kauniit ripset ja kaunis sinä! Ei liian yliampuvat, oikein sievät. Piti muuten siihen edelliseen postaukseen kommentoida, kun Zelda laittoi leivälleen banaania. Hyvin keksitty, kannattaa kokeilla paahdetun ruis- tai paahtoleivän päällä, johon on vähän sipaistu voita. Vahingossa keksin tämän lapsena kun söin aamupalaksi banaania ja paahtoleipää. 😀

  Monet on sitä ihmetelleet ”laitatsä banaania leivälle?”, mutta kun se on hyvää! 😀

 3. Nimetön sanoo:

  Sopivat sinulle kauniisti.

 4. sssansan sanoo:

  Kivat ripset, ei oo liian överit niinkun joillain näkee 😀 Harmi etten asu Helsingissä, kun oon vähän haaveillut että kokeilisin kanssa ripsenpidennyksiä joskus…

 5. minna sanoo:

  halleluuja!! 😀 kerranki ripsienpidennykset jotka on luonnolliset eikä sellaset tökeröt mustat viuhkat silmäluomissa XD

 6. Satu sanoo:

  Mistä tuo sun mekko on ? 😀

 7. idaaa sanoo:

  vautsi! onpa kivan luonnollisen näköiset ripset! 🙂

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.