Keltainen lastenvaatekevät (sis. Papu ja Mainio Alekoodi)

17.03.2017

Moikka tyypit! Tänään on ollut kyllä harvinaisen harmaa ja sateinen ja tuulinen päivä, mutta kaipa tuo jatkuva vesisade tuo taas kevään astetta lähemmäs kun viimeisetkin likaisenruskeat lumiläntit sulavat pois. Meillä on ollut tänään kotipäivä tyttöjen kanssa ja piristettiin aamua värikkäällä aamiaisella, vaikka ikkunasta näkyikin kurja ilma. Mango, mansikka ja banaani toivat aurinkoa lautaselle sateesta huolimatta.

Väreillä on uskomaton voima, mua ainakin piristää kun laitan kivan väriset kengät jalkaan tai keltaisen pipon päähän. Lastenvaatteissa olen aina tykännyt värikkyydestä, vaikka omissa vaatteissa usein tuleekin sorruttua turvalliseen valko-harmaa-musta-komboon. Mutta kyllä ne värit aikuistenkin pukeutumista piristävät, pitäisi vaan useammin ottaa lapsista mallia.

Mistä ainakin tietää että kevät on tulossa? Kaupat ovat täynnä pirteää ja ihanaa keltaista. Jotenkin mä viehätyn joka kevät kaikkeen keltaiseen, se vaan on niin piristävä väri ja varma merkki siitä että kohta ne auringonsäteet alkavat lämmittää. Samaa mieltä taitavat olla myös monet lastenvaatemerkit, sillä kaikki mun lempparimerkit ovat panostaneet keltaisiin vaatteisiin tänä(kin) keväänä. Mainiolta löytyy ihana keltainen kiekurakuosi, ja Papulta mielettömän söpöt Solar patch-leggingssit ja keltainen lintupaita, jotka saatiin Lilla Companylta lapsille.

Keltainen on helppo väri yhdistellä, etenkin mustan ja valkoisen kanssa se näyttää tosi upealta, mutta yllätyin miten raikas on myös vaaleansinisen ja keltaisen yhdistelmä. Tiara ihastui Mainion vaaleansiniseen Scratch-mekkoon joka mätsää mun mielestä täydellisesti noihin Papun leggareihin. Tuossa vaaleansinisessa Scratch-kuosissa on myös vaikka mitä muita makeita vaatteita kuten collegetakki, housut ja huppari. Käykää kurkkimassa!

Tiaran mekko Mainio* ja housut Papu*, Zeldan paita ja hame Papu*, Vauvan body Mainio* ja housut Papu*, *saatu Lilla Companysta.

Suomalaiset Mainio ja Papu ovat lastenvaatetrendien aallonharjalla ja musta tuntuu että ihastun jokaiseen mallistoon vaan entistä enemmän. Vaatteet ovat kestäneet myös käyttöä tosi hyvin, ja olenkin säästänyt tyttöjen pieneksi jääneitä myös tälle meidän nuorimmaiselle. Vaikka molemmat merkit ovat myös trendikkäitä, vaatteet ovat silti ajattomia – sellaisia jotka varmasti näyttävät hyvältä myös meidän minin päällä, kun hän on vaikkapa kolmevuotias vuonna 2020. IIK! huh, ei ajatella niin pitkälle.

Oletteko te ihastuneet Papuun tai Mainioon? Mainiolta tuli kevätmalliston drop2 juuri tän viikon keskiviikkona, ja molempia merkkejä on kattavasti saatavilla Lilla Companylla.

PAPU JA MAINIO ALEKOODI: Koodilla HUMAN saatte nyt 20% alennusta kaikista Papun ja Mainion drop1 (ei koske siis keskiviikkona ilmestyneitä drop2 – mainioita) tuotteista maanantaihin 20.3. asti Lilla Companysta. Kannattaa siis suunnata ostoksille vaikka näin sadepäivän piristykseksi! 

Lilla Companylla on muuten uusi pikku shoppi Etelä-Haagassa osoitteessa Tunnelitie 2,  00320 Hki ja siellä on huikea varastontyhjennysale maanantaina ja tiistaina! Lisätietoja on tulossa Lilla Companyn fb-sivulle viikonlopun aikana.

Me lähdetään tästä myös kauppoihin pyörimään sillä ostoslistalla on tytöille uudet välikausikengät ja välikerrokset vk-vaatteiden alle kun edelliset ovat jääneet pieniksi.

Ihanaa viikonloppua kaikille <3


8 Responses to “Keltainen lastenvaatekevät (sis. Papu ja Mainio Alekoodi)”

 1. emzi sanoo:

  Ihanat nuo keltaiset leggingsit! Piristävät kyllä todella paljon :D Pitää kyllä yrittää itsekin satsaamaan enemmän väreihin vaatteissa vaikka töissä pitää olla mustissa.

 2. Anu sanoo:

  Ihanan pirteältä näyttää! <3 Minusta olisi kiva, jos näissä vaatepostauksissa kerrottaisiin vaatteiden koot/mitoitus huomioiden vaatteen käyttäjän pituus. :) Itselleni kun aiheuttaa harmaita hiuksia koon valitseminen netistä tilatessa...

 3. Elisa sanoo:

  Moi,
  Tämä ei nyt liity tähän postaukseen, mutta tilasin alekoodisi innoittamana kengät flattered:stä. Sain laskun jo ennen kenkiä ja lopulta kengät saapuivat ja osoittautuivat liian suuriksi ja yritin palauttaa ne. Mukana ei kuitenkaan ollut palautustarraa, joten olisin joutunut maksamaan palautuksen itse. Otin nettikauppaan yhteyttä kahteen kertaan jo useita päiviä sitten, mutta he eivät ole vastanneet mitenkään, vaikka nettisivuilla luvattiin vastaus 24h kuluessa. Nyt minulla on 170e lasku ja kengät, joita en halua. Halusin vain kertoa tämän, ja toivon, ettei muilla ole yhtä huonoja kokemuksia ko. nettikaupasta. :(

 4. Ihania vaatteita ja ihania tyttöjä. Meillä olisikin muutamalle kevät vaatteelle tilaa lipastossa. :)

 5. Heidi sanoo:

  Joo olen ihastunut keltaseen hulluna tänä keväänä, olen ostanu tytölleni just nuo papun keltaset polvipaikat, mainion keltasen kiekurakuvio tunikan, mr keltaisen ruusuhaalarin, nuottihaalarin ja unicorn bodyn :D

 6. nk sanoo:

  moikka voisitko tehdä postauksen tyttöjen välikausi vaatteista.juuri noista kengistä ja välikerros vaatteista

 7. Elisabeth sanoo:

  Keltainen on myös tyttäreni suosikkivärejä! Joskus kuljemme sävy-sävyisinä kun minulla on sinapinkeltainen neule päällä, ja tytöllä esim. keltainen mekko päällä. Keltainen on minullekin pääsiäisen ja kevään väri – lupaus uudesta (valosta, kesästä, ilosta) <3

  xxx
  E
  http://helsinkidragonfly.blogspot.fi/

 8. Hanna sanoo:

  Keltainen on keväällä kiva – erityisesti lapsilla. Mutta miten sen saa pysymään kirkkaana pesussa? Mä onnistun aina saamaan keltaiset vaatteet sameiksi pesussa, vaikka kuinka koetan pestä ne vain samanväristen kanssa.

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.