7X Minä marraskuussa

20.11.2017

Kävin läpi vanhoja kuvia blogistani taannoin, kun selasin vähän mun tekemiä joulun ajan postauksia. Samalla tuli taas hauskasti huomattua se, miten paljon sitä muuttuu joka vuosi ihan huomaamattaan, ja miten eri näköisiäkin lookeja on tullut esiteltyä blogivuosina. Ihan jo saman vuoden sisällä tyyli muuttuu hurjan paljon mulla. Kuukausikatsaukset on tietty siitä harhaanjohtavia, että ne saattavat jättää rajutkin tyylimuutokset pois, jos ne ovat tapahtuneet eri kuussa (kuten mun violetit hiukset, tummanruskeat pidennykset & lyhyen polkan jota pidin kiharoilla). Toisaalta on hauskaa huomata sellainen kuvio, että kaikkein useimmin mulla on ollut marraskuussa vaalea pitkä polkka. Se taitaa olla se mun juttu.

MARRASKUU 2011

Jos vaalea pitkä polkka on mun juttu, niin tämä on kyllä ihan mahdollisimman kaukana siitä. Tässä olen pienen kuusiviikkoisen esikoistyttären äiti – joka oli tyyliltään aivan hukassa. 60cm pidennykset, super tummat meikit ja leopardikuvio, ei hyvänen aika! Tosin nuo kengät oli ihan kivat, niitä voisin käyttää vieläkin. Hassua katsoa itseä niin eri näköisenä, kuin mitä nykyään olen.

MARRASKUU 2012

Tässä kuvassa odotan meidän keskimmäistä, raskauspahoinvointi ja päänsärky olivat alkaneet vihdoin helpottaa, samoin väsymys. Tunsin olon taas enemmän omaksi itsekseni. Silloin mun tukka oli paksuin ja hyväkuntoisin mitä se on koskaan ollut, kaiholla muistelen sitä. Kasvatin kokonaan oman värin ja tukka tykkäsi siitä muutoksesta. Toisaalta tunnen silti vaalean tukan enemmän omakseni, kuin tämän luonnollisen värini.

MARRASKUU 2013

Marraskuussa 2013 meidän keskimmäinen tyyppi oli puolivuotias, ei kyllä uskoisi kun tätä kuvaa katsoo, että silloin nukuttiin tosi huonosti. Kai se on purkkirusketus & korkkarit, jotka virkistävät, hah. Tuo tukan pituus oli kyllä myös aika kiva, vaikka ei omaa tukkaa ollutkaan kaikki. Toivottavasti mun omat kutrit vielä joskus kasvaisivat noin pitkiksi!

MARRASKUU 2014

Marraskuussa 2014 mulla oli just tämä sama tukkatyyli kuin nytkin, pitkä vaalea polkka. Ja se kyllä näyttää kivalta, kuten myös tuo asu ainakin mun silmään. Voisin pukea sen vaikka heti päälle, tosin nuo housut ei kyllä enää mahdu mulle. Viininpunainen on mun joka syksyn go-to.

MARRASKUU 2015

Tässä mä elin elämäni kiireisintä aikaa, kun tein kahta työtä päällekkäin, ja pidettiin silti lapsia vain osa-aikaisesti hoidossa. Muistan silti kuinka uskomattoman innoissani olin kaikesta mitä sain tehdä, ja miten paljon opin juuri silloin. Tämänkin asun voisin kokonaisuudessaan pukea päälle vaikka heti, ja kaikki vaatteet sekä löytyvät edelleen mun kaapista, että ovat mulle sopivia, JEEE! Tuo juurikasvu muistuttaa tämän hetkistä tilannetta – apua. Pakko kyllä päästä pian kampaajalle!

MARRASKUU 2016

Viime vuoden marraskuu, ja iso pötsi jossa kasvoi meidän rakas kuopus. The Happiest Time of All lukee taustalla, ja se oli kyllä ihan järjettömän onnellista aikaa, vaikka pelkäsin koko raskausajan että meneekö kaikki hyvin. Onneksi kaikki meni hyvin ja nykyään meillä on tuo ihana touhukas pieni vekkuli. Pelosta ja kaikista vaivoista huolimatta, olihan se raskaus ihanaa aikaa ja rakastin sitä masua, nyyhkis!!

MARRASKUU 2017

Viimeinen kuva on otettu alle pari viikkoa sitten. Siinä olen minä nyt, sellaisena kuin olen tällä hetkellä. Mä näen itse mun kasvoilla ne kaikki tunteet joita tällä hetkellä tunnen, sekaisin järjettömän suurta onnea ja iloa kaikesta siitä mitä meillä on, mutta myös surua. Elämää.

Näistä kuvista herää kyllä paljon muistoja ja ihania hetkiä mieleen. Tämä blogi on mulle niin suuri rikkaus, sen avulla muistaa paljon sellaista, mikä muuten painuisi ihan unholaan. Välillä vähän kevyempää hömppää & tajunnanvirtaa väliin, sitäkin on hauska tehdä.

Mikä on teidän lemppari marraskuinen look? 


14 Responses to “7X Minä marraskuussa”

 1. Milla sanoo:

  Nuoresta on kasvanut kaunis äiti ja aikuinen. 🙂 Mielenkiintoista katsoa myös omaa kehitystä ulkonäöllisesti.

 2. Sannak sanoo:

  2016. Oikein hehkut 🙂

 3. Linda sanoo:

  Mun silmään tyylikkäin oli 2015 mutta silti parhaaksi näen 2013, siinä oli jotain hottia 😀 Sulla kun on niin sopiva kroppa kaikenlaisille vaatteille ja oot ihanan rohkea kokeilemaan eri tyylejä vaatteissa ja hiuksissa (:

 4. Jonna sanoo:

  Hui, kylläpäs oot ollu pieni 2014. 😮 Musta näytät nykyään paljon terveemmältä ja hyvinvoivalta mitä tuolloin, enkä sano tätä mitenkää pahalla. 🙂

 5. Vierailija sanoo:

  Marraskuu 2012! Oma väri sopii monelle, niinku sullekkin kaikista parhaiten 🙂

 6. Kro sanoo:

  Voi että tuo 2013, ihana! Muistan kuinka innoissani luin siihen aikaan sun blogia, olin jotenkin sillon löytänyt tän uudelleen, ja siitä se onkin sitten jatkunut aina tähän päivään asti. 🙂

 7. Emmi sanoo:

  Sinulle sopii niin hyvin nuo muutamat ”ekstrakilot”, saavat sinut oikein hehkumaan ja näyttämään naiselliselta, oikeen mamalta!

  Ikä kaunistaa!

 8. Saara sanoo:

  Haha, meinasin valkata lemppareiksi kaikki paitsi ekan! 😀 ja on sekin ihan symppis <3 oot niin nätti ja vitsit että raskaus pukee sua!

 9. Minna sanoo:

  Mun silmääni sun oma luonnollinen väri passaa kaikkein parhaiten. 🙂

 10. Katariina sanoo:

  Ihania kuvia ja ihania muistoja! <3

 11. Essi sanoo:

  Mun lemppari on 2013, mut vitsit miten häikäisevän kaunis oot tossa 2012! Ja miten ihminen voi muuttua noin paljon vuodessa (2011-2012)! 🙂 Nää on kyl aina superkivoja postauksia, tee ihmeessä muistakin kuukausista jatkossa! 🙂

 12. Tytteli sanoo:

  Minun mielestä sinulle passaa oma luonnollinen hiusten värisi kaikkein parhaiten! 🙂

 13. Amanda sanoo:

  Lemppari on ehdottomasti 2012! Tuo tukka on ihana. Järkytyin myös vähän tajutessani, että oon lukenut sun blogia vuodesta 2012. 😀 Siis apua miten äkkiä aika menee.

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.