Välipäivien rentoilua ja uudesta vuodesta intoilua

28.12.2017

Torstai, ja kolme päivää tätä vuotta jäljellä. Tuntuu kyllä uskomattomalta, että ihan vastahan mä kirjoitin viime vuoden vuosikatsausta, puin mökillä Oton isoisän toppahousut jalkaan jotka juuri ja juuri menivät kiinni mahan kohdalta, ja juhlittiin uutta vuotta Oton pikkuserkun perheen kanssa hodaribuffetilla ja tähtisadetikuilla. Mutta ei se ollut ihan vasta, se oli vuosi sitten. Kohta on jo aika ottaa vastaan vuosi 2018 ja uudet jutut sen mukana.

Me ollaan otettu ihan rennosti, Otto on tehnyt töitä nämä välipäivät mutta onneksi etänä, niin ollaan saatu olla kuitenkin koko perhe yhdessä. Ollaan leikitty uusilla ja vanhoilla leluilla, ja innostuttu esikoisen hampaasta, joka lähti eilen. Suuri merkkipaalu jota hän oli odottanut jo monta vuotta (hän alkoi odottaa hampaan irtoamista kun kuuli asiasta ekan kerran joskus alle kolmevuotiaana). Hammaskeiju-isi kävi tietenkin viime yönä sujauttamassa pikkurahan tyynyn alle, ja hakemassa hampaan sieltä. Hieno ja mieleenpainuva juttu saatiin kokea siis vielä tämän vuoden puolella. Lisäksi meidän keskimmäinen oppi sanomaan R-kirjaimen aivan itse tässä jouluviikolla, ja sekin on niin hieno juttu!

Mun äiti ja Armas lähtivät tänään jo junalla Ouluun, ja me seurataan parin päivän päästä perässä. Mennään mun tädin luokse viettämään uutta vuotta, luistelemaan ja hengailemaan. Käydään ehdottomasti myös moikkaamassa mun pappaa useamman kerran, ja sitten mulla on yksi mahtava työjuttu siellä myös. Tällä kertaa ollaan Oulussa ihan pikavisiitti, mutta parempi edes muutama päivä kuin ei ollenkaan, niin ikävä on jo kaikkia. Sitten tullaan loppulomaksi kotiin, ja ajateltiin käydä ainakin leffassa ja Heurekassa lasten kanssa.

Ihanaa kun Oulussa on lunta ja saa nauttia kunnon talvesta, toisin kuin täällä Helsingissä. Vantaalla ja Espoossakin on ollut lunta kun ollaan käyty tällä viikolla, mutta ei meillä, ainoastaan tuo tumma ja pimeä maisema. Toivottavasti se siitä muuttuisi valkoisemmaksi sillä aikaa kun ollaan Oulussa, että päästäisiin kotonakin pulkkamäkeen testaamaan kuopuksen uutta hienoa vauvapulkkaa jonka hän sai joulupukilta.

Koko joulukuu on kyllä ollut aivan ihana  ja humpsahtanut ohi ihan hurjaa vauhtia. Vaikka joulu oli aivan ihana, ja rakastan joulukuusta ja koristeita ja sitä lämmintä tunnelmaa, olen kyllä innoissani uudesta vuodesta, lähestyvästä keväästä ja siitä että vuoden pimein päivä on jo takana päin. Nyt mennään vain valoa k0hti, ja se jos mikä on ihan parasta!

Ihanaa torstai-iltaa kaikille <3


7 Responses to “Välipäivien rentoilua ja uudesta vuodesta intoilua”

 1. saara sanoo:

  Moi!
  Minua on alkanut häiritsemään, että kirjoituksissasi kirjoitat nykyään aina sanoja ”esikoinen, keskimmäinen, kuopus”. Miksipä ei, mutta välillä olisi mukava ,että kirjoittaisit tyttöjen omilla kauniilla nimillä. Etenkin tilanteessa ”kuopus oppi kävelemään”, ”Esikoiselta lähti ensimmäinen maitohammas” yms vastaavat nimitykset ei välttämättä ole kovinkaan tarpeellisia. Pahoittelen avautumista, pidän hirveesti blogistasi, mutta tämä on alkanut häiritsemään 😀 Mutta tottakai saat kirjoittaa miten tahdot.
  Hyvää uutta vuotta!

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Moikka 🙂 Harmi että sinua häiritsee se, tämä on tietoinen valinta jonka olen tehnyt ja aion pysyä siinä ainakin toistaiseksi, koska se tuntuu itsestäni hyvältä. Mutta kiva että muuten tykkäät ja kiitos palautteesta, hyvää uutta vuotta sinne <3

 2. Johanna sanoo:

  Harvoin tulee kommentoitua blogeihin, mutta nyt vaan on pakko. Odotellaan esikoista ihan pian syntyväksi ja olenkin alkanut enemmän seurailemaan blogeja, missä on perhe-elämää näkyvissä. Olen kovasti tykästynyt blogiisi ja positiiviseen asenteeseesi. Postauksistasi tulee aidosti olo, että lapset ovat teille kaikki kaikessa ja lapset näyttävät todella hyvinvoivilta ja onnellisilta. Kaikkea hyvää teidän perheelle vuoteen 2018! ps. Jouluhulluna rakastin joulukalenteriasi! T. Yksi erittäin tyytyväinen lukija

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Voi itku miten ihana kommentti, kiitos ihan hurjan paljon <3 Tämä piristi mun päivää!! Ihanaa onnellista uutta vuotta sinnekin ja hurjasti onnea tulevasta esikoisesta ja tsemppiä vikoihin raskausviikkoihin ja synnytykseen <3 Kiitos vielä!

 3. Tiitu sanoo:

  Tervetuloa Ouluun! Täällä on ihanan talvista, ainakin vielä; nyt on luvattu hieman vetistä keliä viikonlopuksi :/ Mutta tuskin se lumi liikaa ehtii sulamaan!
  Kiva kun teet Oulustakin juttuja, mukava välillä nähdä oma kotikaupunki edustettuna blogeissa. 🙂 Hyvää utta vuotta!

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Voi kiitos hurjasti, toivottavasti lumet ei sula ja päästään luistelemaan!! <3 😀 Ja kiva kuulla, Oulu on just best ja musta on ihanaa tuoda sitä esiin!! 🙂 Hyvää uutta vuotta sinnekin<3

 4. Siiri sanoo:

  Postaustoive: sinun ja Oton ystävät. Yhteiset, erilliset. Miten monta olet menettänyt viimeisten kuuden vuoden aikana? Miten paljon pidät yhteyttä? Miten? Minusta tuntuu, että puhut koko ajan vähemmän ystävistä etkä kovin paljon vietä aikaa kenenkään muun kuin perheen kanssa, tietoinen valinta vai ajanjakso? Toki ymmärrän että työ ja 3 pientä lasta, mutta silti 🙂

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.