Hiusten freesausta & lemppari muotoilutuotteet pidennysten kanssa

05.05.2018

*Salon Pepe Åhman on blogini pitkäaikainen yhteistyökumppani, ja hiukset on freesattu bloginäkyvyyttä vastaan. Postaus sisältää myös bloginäkyvyyttä vastaan saatuja tuotteita. 

Hiusten värjääminen pastellivioletiksi oli paras tukkapäätös mitä olen pariin vuoteen tehnyt. Violetti tukka on tuntunut niin omalta, ja jotenkin mulla on paljon itsevarmempi ja ”oma itseni” olo sen kanssa. Se on vaan niin mun juttu! Osittain se johtuu hiusten väristä, ja osittain pituudesta. Pitkä tukka tuntuu enemmän multa, kuin lyhyt, ja violetti väri on vaan niin hauska. Jälkeenpäin tuntuu pöntöltä, että koskaan edes luovuin violetista vuonna 2016, mutta tehty mikä tehty. Alkuraskaudessa se ruskea väri, jolle ei tarvinnut tehdä mitään, oli miljoona kertaa yksinkertaisempi, kuin jatkuvasti ylläpidettävä violetti. Siinä väsymyksessä, pahoinvoinnissa ja migreeneissä hiusten väri ei ollut ihan ekana mielessä.

Edellisestä kampaamokäynnistä oli vierähtänyt jo kolmisen kuukautta, joten oli aika käydä vähän päivittämässä tukkaa raikkaammaksi, ja kirkastamassa väriä. Suuntasin jälleen pastellivärien asiantuntijalle, eli Mikonkadun Salon Pepe Åhmanin Raisalle. Raisa tiesi heti mitä halusin, ja päästiin heti vauhtiin. Vähän intensiteettiä lisää väriin, mutta ei kuitenkaan tummempaa. Niin violettia kuin pastellisen vaaleana saa.

Raidoitettiin tyveä vaaleammaksi, ja sen jälkeen värjättiin hiukset Pravana Pastels Luscious Lavender -suoravärillä, jonka sävy on ihana ja just täydellinen. Prosessissa oli tietysti mukana myös Olaplex-hoito, jota ilman en uskaltaisi tehdä tukalleni enää mitään. Kolmen kuukauden aikana mun oma tukka on kasvanut useamman sentin, ja pidennysten ansiosta olen voinut vähentää omien karvojeni jatkuvaa muotoilua, kun ne sulautuvat pidennysten sekaan.

Mulla on edelleen käytössä BP-Hair Multiway-pidennykset, jotka helmikuussa sain. Ne ovat siis joko teipeillä tai klipseillä kiinnitettävät, laadukkaat pidennykset, joista kirjoitin pidemmästi edellisessä pastellitukkapostauksessa. Olen ollut näihin todella tyytyväinen, ja ne ovat edelleen kuin uudet kahden sävytyksen jälkeen. Eivät takkuunnu, kiiltävät ja on helpot muotoilla. Violetti väri on myös pysynyt niissä todella hyvin. Hoidan sekä pidennyksiä, että omia hiuksia BP-Hairin pidennyksille ja pastellivärille sopivilla kotihoitotuotteilla, eli BPcare Platinum Shampoolla ja Maskilla, sekä BPcare Luxury Dropseilla.

Olen tutustunut nimenomaan Salon Pepe Åhmanilla Living Proof-tuotesarjaan, josta on tullut hiusten muotoilussa mun ehdottomia lemppareita. Living Proofin tuotteissa ei ole liian vahvoja tuoksuja mun nenälle, ja ne pitävät tukan ojennuksessa tilanteessa kuin tilanteessa. Uskotteko jos kerron, että ekalla kampaamokäynnillä Raisan tekemät laineet pidennyksiin pysyivät niissä VIISI viikkoa melkein päivittäisestä käytöstä huolimatta? Pohjalla laineissa oli Living Proofin Prime Style Extender -pohjustustuote, sekä Living Proof Flex Shaping Hairspray, joka on super hienojakoista ja muotoiltavaa hiuslakkaa, jolla saan esimerkiksi imetysajan hiusten lähdön jäljiltä kasvaneet babyhiukset loistavasti kuriin.

Living Proof kuvailee tuotteitaan ja tiimiään ongelmanratkaisijoiksi, ja siihen voin todellakin yhtyä. Tuotteilla on helppoa ratkoa sellaisia ongelmia, joita helposti mulle tulee hiuksia laittaessa. Babyhiukset, sähköisyys, lässähtäminen ja kampauksen pysymättömyys, check! Living Proofin Flex ja Prime poistavat ainakin multa ne kaikki. Viimeistelen hiukset Living Proofin Control Hairspraylla, ja silloin kun en ehdi suihkuun, mun tukan pelastaa Living Proof Perfect Hair Day  dry shampoo, joka on Allurenkin palkitsema loistava kuivashampoo. Se poistaa öljyä, hikeä ja tunkkaisuutta hiuksista todella tehokkaasti, ja antaa volyymia. Loistava ratkaisu kiireisiin aamuihin.

ALEKOODI SALON PEPE ÅHMANILLE LIVING PROOF-TUOTTEISTA JA OLAPLEXISTA:

Mulla on tällä kertaa teille ei yksi vaan kaksi mahtavaa alea tarjolla, ja vieläpä kesäkuun loppuun asti. Eli jos on tulossa polttareita, kesähäitä, ylppäreitä tai mitä vaan, niin nyt kannattaa lukea tarkasti. OLAPLEX: Nyt saatte Olaplex-käsittelyn hiusten värin ja leikkauksen yhteydessä hintaan 10€ Salon Pepe Åhmaneissa (normaalisti 35€), eli jos aiemmin on tuntunut liian suurelta tuo Olaplexin hinta käytettäväksi palvelun yhteydessä, niin nyt kannattaa kokeilla kuinka suuren eron se tekee käsittelyyn. Mä olen aika varma, että sen jälkeen ei enää koskaan tee mieli käsitellä hiuksia ilman sitä. LIVING PROOF: Saatte myös 20% alennusta Living Proofin tuotteista Salon Pepe Åhmanin kampaamoissa kesäkuun loppuun asti. Molemmat alennukset saatte mainitsemalla lukeneenne alennuksesta täältä mun blogista. Ajanvaraukseen pääsette suoraan TÄSTÄ.

Mä olen niin fiiliksissä tästä tukasta jälleen, ihanaa kun se on taas raikas ja kirkas! Ihanaa viikonloppua kaikille <3


14 Responses to “Hiusten freesausta & lemppari muotoilutuotteet pidennysten kanssa”

 1. Petu sanoo:

  Mä taas oon aina ollut sitä mieltä et pitkä tukka ei sovi sulle, lyhyt on niin paljon kivampi ja raikkaampi. Pitkä tukka näyttää sulla raskaalta ja huomaa, että on pidennykset. Väristä tosin tykkään! Tuo ja ruskea on sulle parhaimmat! Musta ja blondi (siis valkoinen) taas värejä, joihin et toivottavasti palaa. ☺

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Se on kyllä hauskaa miten eri tavalla ihmiset näkevät samat asiat! 🙂 Onneksi meillä jokaisella on valta muokata hiuksiaan ja tyyliään juuri niin kuin itse haluaa ja tykkää.

  • Miila sanoo:

   Mä taas olin kokonaan jo unohtanut, että Iinalla on pidennykset. Tuli ihan sellanen ”ainiin!”-elämys postausta lukiessa 😀 mun silmään tosi luonnollisen näköinen tukka (väriä lukuunottamatta, haha) ja sopii kantajalleen täydellisesti 🙂

 2. elina sanoo:

  ihanat hiukset!! sulle sopii kyllä värikäs tukka ja näyttää samaan aikaan todella raikkaalta 🙂 pakko sanoa vielä, että toi postauksen toinen kuva on kaikinpuolin niin upea! ihanat vaatteet, hiukset ja tausta!

 3. Lilli sanoo:

  Kivat hiukset mutta etkö enää käytä liivejä?:zo

 4. Siis ihan törkeen hienot kuvat! Fanitan näitä todella, jokainen on ihan mestariotos:D ja tukka nyt tietenkin on goals mut sehän on itsestäänselvyys <3

 5. Ilona sanoo:

  Ihanan väriset nuo sun hiukset! Ruskeatkin sopivat sulle hyvin, mutta ehkä tämä nykyinen on astetta persoonallisempi. Sopivat sulle tosi hyvin 🙂

  Ilona / https://stalkkaamunelamaa.blogspot.com

 6. Elisabeth sanoo:

  Upea tukka, sopii sinulle! Onko sinullakin niin, että kun uusi elämänvaihe alkaa, niin muutat hiustyyliä?

  xxx
  E
  http://helsinkidragonfly.blogspot.fi

 7. x sanoo:

  Postaustoive! Olis kiva nähdä sunkin tekevän tämä 7 syntiä -postaus 🙂
  https://nouw.com/ihanaista/empty-7-syntiani-33706660

 8. Minna sanoo:

  Onko mistä tuo valakonen toppi? 🙂 ihana!

 9. Nimetön sanoo:

  Hatun nosto siitä, kuinka reilusti merkkaat yhteistyöpostauksen heti alkuun
  Huomaan, ettei minua lukijana harmita yhtään lukea alusta loppuun asti. Ihan informatiivista tekstiä. Ehkä asiaan vaikuttaa myös se, että mainostamasi palvelu on todella sellainen, jota käytät ja olet käyttänyt pitkään ja aihekin sinulle tärkeä

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.