Hellää huolenpitoa hiuksille

16.06.2018

Postaus on tehty kaupallisessa yhteistyössä Garnier Responsin kanssa.

Mä rakastan helliä mun hiuksia, ja mulle on tärkeää, että ne pysyvät sileänä ja kiiltävänä. Vaalennettu tukkani voisi helposti olla takkuinen ja pörröinen, jos en hoitaisi sitä oikein. Koska mulla on käytössä hiusten pidennykset, on myös tärkeää, että omat hiukseni sulautuvat niihin kauniisti. Pidennykset ovat tosi hyväkuntoiset ja sileät ja kauniit, joten voisi näyttää aika höperöltä, jos takkuinen ja pörröinen katkeillut lyhyt hius paistaisi sieltä pidennysten välistä. Kun huolehdin omasta tukastani hyvin, se on helppo sulauttaa pidennyksiin vain taivuttamalla vähän latvoja.

Kerran tai kaksi viikossa, mä hemmottelen mun tukkaa vaihtamalla hoitoaineen hiusnaamioon. Se ei vie yhtään sen enempää aikaa kuin normaalitkaan suihkurutiinit, mutta se auttaa pitämään hiukset helposti hallittavina ja sileinä. Mä tykkään hiusnaamion kolmen minuutin vaikutusaikana levittää myös suihkussa käytettävää itseruskettavaa, jonka vaikutusaika on minuutin. Eli levitän hiusnaamion, sitten levitän itseruskettavan, ja sen minuutin vaikutusajan jälkeen on sekä rusketus että hiukset kunnossa. Yksinkertaista, nopeaa ja helppoa.

Mä käytän hiuksille sekä marketti- että kampaamokosmetiikkaa. Garnier Responsin tuotteissa mua viehättää hyvä hinta-laatusuhde, monet luonnolliset ainesosat sekä Garnierin sitoutuminen kestävän kehityksen periaatteiden noudattamiseen. Garnier on sitoutunut ekologiseen raaka-ainetuotantoon, pienentämään pakkaustensa ekologista jalanjälkeä ja kehittämään koostumuksistaan mahdollisimman ympäristöystävällisiä ja biohajoavia. 

Hiusnaamion käyttö on simppeliä: Pese hiukset shampoolla, levitä hiusnaamio pituuksiin, anna vaikuttaa 3 minuuttia ja huuhtele huolellisesti. Mä huuhtelen itse aina lopuksi hiukset niin kylmällä vedellä kuin pystyn, sillä se sulkee hiussuomut ja tekee tukasta vielä sileämmän. Mun Respons-hetki on tehokas ja mahdollisimman optimoitu, niin kuin meidän arjessa on joskus oltava, jotta kaiken tarvittavan saa tehtyä. Mutta mikäänhän ei estä nauttimasta hiusnaamiosta oikein pitkän kaavan mukaan: samallahan voi levittää kasvoillekin naamion ja tehdä vaikka kokovartalokuorinnan, tai sheivata jalat. Huom! En suosittele näitä naamioita hiustenpidennyksille, sillä ne ovat rakennepaikkaavia, eli eivät sovellu pidennyshiuksen hoitoon. Omille hiuksille nämä sen sijaan ovat ihania tuotteita. 

Garnier Respons-sarjassa on useampia erilaisia hiusnaamioita, joista voi valita omille tarpeilleen sopivimman. Niitä on saatavilla päivittäistavarakaupoissa, marketeissa ja tavarataloissa. Mä sain testiin kolme erilaista: Garnier Respons Marvellous Nectar -hiusnaamio sisältää argan- ja cameliaöljyjä, Garnier Respons Mytchic Olive sisältää täyteläistä neitsytoliiviöljyä ja Garnier Respons Argan Richness sisältää marokkolaista argan-öljyä ja mantelia. Mun testaamat Garnier Respons -hiusnaamiot eivät sisällä silikonia eivätkä parabeeneja. Niissä on kaikissa herkullinen tuoksu, joka tosin on melko voimakas. Onneksi nämä tuoksut sopivat mulle hyvin, enkä saanut niistä oireita.

Garnier Respons on tehnyt omat Spotify-listat hiusnaamioita varten, ja niitä kuunnellessa voi rentoutua ja nauttia ihanasta Respons-hetkestä. Mun lemppari on Garnier Respons Mythhic Olive, jonka soittolistalta löytyy Välimeren alueen musiikkia. Hauskaa kuunnella jotain iiiihan erilaista kuin perus toplistaa! Käy ihmeessä tsekkaamassa muutkin Spotify-listat, ja lukemassa naamioista lisää Garnier Responsin sivuilta. Sieltä löytyy kattavasti tietoa naamioista ja niiden ainesosista.

Ihanaa viikonloppua kaikille <3


9 Responses to “Hellää huolenpitoa hiuksille”

 1. Nelli sanoo:

  Kuulostaa hyviltä tuotteilta! Harmi tosin, että ovat eläinkoetestattuja niin en siksi halua kyseistä merkkiä tukea. Pitää siis edelleen jatkaa sen täydellisen hiusnaamion etsimistä. 😀

 2. Hn sanoo:

  Moikka, mitä itseruskettavaa käytät? Kuulostaa tosi käytännölliseltä ja tehokkaalta toi kolme minuuttia suihkun aikana!

  • Hahanna sanoo:

   Täällä saman asian kummastelija ja äärimmäisen kiinnostunut lukija kyseisestä ruskettavasta! Kuulostaisi niin vaivattomalta ja helpolta, että pakko saada tietää mikä tuote on kyseessä

 3. Jenna sanoo:

  Moi! Oon pitkään tuskastellut itseruskettavan kanssa, mitä tuotetta sä käytät? Suihkussa käytettävä itseruskettava kuulostais aika simppeliltä ratkaisulta.

 4. Tuuli sanoo:

  Jäi kiinnostamaan mikä se itseruskettava on jota käytät suihkussa? :’D

 5. Elisabeth sanoo:

  Olipas ihania kuvia! Tuli heti iloinen mieli 🙂 Itse käytän myös säännöllisesti hiusnaamioita, mutta minulla KC:n Pastel White & Pearl sekoitettuina. Suosittelen blondeille! Mietin, että käytätkö kuivashamppoota? Omassa arjessa kuivashampoo on pelastus!

  xxx
  E
  http://helsinkidragonfly.blogspot.com/

 6. Mii-a sanoo:

  Miten tärkeää eläinkokeettomuus on sulle? Esim. juuri kosmetiikassa, hiustuotteissa ja muissa puhdistusaineissa (esim. pyykinpesuaineet, saippua jne)?

 7. Idu sanoo:

  Hei, mitä itseruskettavaa käytät? 🙂

 8. xod sanoo:

  Mikä itseruskettava sulla on jota käytetään minuutti suihkussa? 🙂 Kiinnostaa!

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.