3x mekot kesän arkeen ja juhlaan

29.04.2019

Postaus on tehty kaupallisessa yhteistyössä Sokoksen kanssa.

Täytyy sanoa, että yksi kivoimmista jutuista pukeutumisen kannalta keväässä on se hetki, kun mekot voi taas pukea paljaiden säärten kanssa. Mä en itse ole ollenkaan sukkahousujen kaveri, vaan mieluummin olen aina paljain säärin, mikäli lämpömittari sen sallii. Nyt on jo pari viikkoa voinut kulkea ilman sukkahousuja ja olenkin ottanut siitä kaiken ilon irti. Mä rakastan mekkoja ja käytän paljon mekkoja, joten kevät ja kesä on aivan mun lemppari pukeutumisaikaa. Kävin Sokoksella tämän kaupallisen yhteistyön merkeissä tutustumassa kevään uutuuksiin ja lainasin sieltä itselleni mun kolme lemppari kevätmekkoa Sokoksen valikoimasta ja niihin sopivat laukut, jotka esittelen nyt tässä postauksessa. Mukaan mahtui niin arkisempaa kuin juhlavampaakin mekkoa, mikä niistä on teidän suosikki?

Sokoksella on nyt kaikki kevään mallistot esillä ja paljon aivan ihania asuja niin arkeen kuin juhlaankin. Mä tykkään siitä, että mekkoja voi yhdistellä upeasti kaikenlaisiin tilaisuuksiin. Mekot on juuri sellaisia vaatteita, joita voi asusteilla muokata enemmän arkiseksi (esim. college tyllihelmaisen mekon päälle & tennarit) tai juhlavammaksi pukemalla korkeat korot ja juhlavat korut. Arkisemmastakin mekosta saa juhlavan asustamalla sen juhlavasti.

1. Asu: Valkoinen pitsi-tylliunelma & vaaleanpunainen laukku

Meillä on tiedossa heti toukokuussa omien lasten kevätjuhlien lisäksi yhdet häät ja kahdet isot valmistujaiset. Toukokuussa saa siis käyttää luovuutta juhlapukeutumisen suhteen. Häihin en tietenkään itse pukisi missään nimessä valkoista mekkoa, ellei morsian pukeudu johonkin toiseen väriin, mutta muihin kevään juhlavampiin tilaisuuksiin sopii mun mielestä loistavasti valkoinen asu. Ihastuin Sokoksella Espritin valkoiseen tyllihelmaiseen mekkoon, jossa on kaunis ja herkkä pitsinen yläosa. Voisin hyvin kuvitella pukevani tämän mekon mihin tahansa muuhun juhlavampaan kesätilaisuuteen, paitsi niihin häihin.

Mekossa on alusmekko mukana, sillä sekä tylli että pitsi ovat aavistuksen läpikuultavia. Alusmekon kanssa materiaalit pääsevät oikeuksiinsa kauniisti. Mä yhdistin mekkoon ihan perus omat vanhat korkkarini, sekä Lumin mielettömän kauniin vaaleanpunaisen laukun. Sokoksella on hyvä valikoima suomalaisen Lumin laukkuja, jotka kestävät aikaa ja käyttöä.

2. Asu: Graafisesti kuvioitu mekko & musta trendilaukku

Toinen asuni oli Philosophy Blues Originalin Miami -mekko, joka poikkeaa mun normaalista mekkomausta olemalla tosi rohkea ja graafinen. Yleensä mä valitsen yksiväristä tai jotain hempeää kukkakuosia, mutta tässä ihastuin juuri siihen rohkeaan kuvioon ja värimaailmaan. Mekko on jo itsessään niin näyttävä, että sen kaveriksi sopi hyvin upean simppeli Marimekon Pikku Karla -laukku ja tavalliset mustat korkkarit. Näkisin tämän mekon tosi hyvin arkisemmassakin tilaisuudessa ja yhdistettynä vaikka Vansin tennareihin.

3. Asu: Hempeä festariunelmamekko & tennarit

Mulle kaikkein omimmalta tuntuva mekkomalli tällä hetkellä on midimittainen ”smock dress” eli löysähkö yläosa ja vyötäröltä alaspäin levenevä helma. Nämä ovat niin rentoja ja kauniita, niiden helmat pyörähtävät ihanasti ja ne sopivat niin arkeen kuin festareillekin. Voisin niin kuvitella juuri tämän asun jonnekin festareille lettikampauksen ja tennareiden tai maihareiden kanssa. Mekko on Second Femalen ja mä olen siihen niin ihastunut, että harkitsen sen ostamista lainaamisen jälkeen.

Tämän mekon päälle voisi hyvin pukea myös rennon neuleen tai esim. kirkasvärisen farkkutakin, tai sitten ihan klassisen mustan biker-rotsin. Mekko aiheuttaa todella kovaa festarikuumetta ja kukkaseppeleen kaipuuta hiuksille, sekä glitterhimoa poskille. Korvissa pauhaa jo festarimusiikki ja tuntuu, että pitäisi päästä kuumaan kesäiltaan tanssimaan. Ai että!

TARJOUSKAMPANJA:

Sokoksella on kaikki normaalihintaiset mekot ja korut S-Etukortilla -20% 29.4.-5.5, eli jos ihastuit johonkin näistä tai muuten kaipaat uutta ihanaa mekkoa, niin tällä viikolla kannattaa käydä ostamassa.

Sokoksella on tosi laajat valikoimat eri merkkien mekkoja, asusteita ja kenkiä myös. Esim. Vanseja saa myös Sokokselta, vaikka mulla onkin kuvissa omat vanhat ja jo hieman kuluneet yksilöt. Sokoksen naistenosastolla on laajasti myös Adidasta, Levi’stä, Tiger of Swedeniä, Filippa K.ta ja myös monia suomalaisia merkkejä. Myös laukkuvalikoima on kovasti mun mieleen. Jos siis on kevääksi tai kesäksi kaapissa tilaa mekoille tai ihan mille tahansa vaatteille tai asusteille, kannattaa suunnata Sokokselle. Sieltä voi myös kysyä neuvoa pukeutumiseen liittyen ja mukavat myyjät varmasti auttavat. Sokoksen netistä voi muuten kätevästi tsekata oman myymälän saatavuustilanteen, jos ihastuu johonkin tiettyyn tuotteeseen. Se on ominaisuus, jota mä arvostan valtavasti!

Mikä asuista oli sun suosikki? Oletko itse enemmän mekko- vai housutyyppi?


8 Responses to “3x mekot kesän arkeen ja juhlaan”

  1. Peppi sanoo:

    Kaikki ihania, mutta se graafinen Miami mekko! Upea kuviointi ja kiva kun oli vyö. 🙂 Musta on tullut vanhemmiten ihan täysin mekkoihminen. Niin helppoa, kun ei tarvitse miettiä ylä- ja alaosaa erikseen. 😀

  2. riiri sanoo:

    Kaikki sopii sulle tosi hyvin, mutta tokan asun asustaminen toimii mulle parhaiten ja mekoista ehdottomasti vika kukkamekko, ihana! Pakko mennä kurkkaamaan löytyyko meidän Sokokselta!

  3. Jasu sanoo:

    Missä ja mikä on tuo keltaine rakennus portaineen?

  4. Tytsy sanoo:

    Moi! Yritin ettiä Sokoksen nettikaupasta tota vikaa mekkoa, mutta en löytänyt koko merkkiä sieltä. Onko Selected femme oikea merkki vai onko vain käynyt jokin aivopieru? 😂 toivottavasti löydän nopeasti niin pääsen itsekin ostamaan 🙈🙏🏼

  5. ida ihana sanoo:

    Kauniita kaikki, mutta kyllä mun lemppari on toi 3! 🙂 Se on niin ihanan pirteä, kesäinen ja rento. Nuo värit on niin mun juttu etenkin kesäisin, nytkin keltainen puuvillaneule päällä 🙂

    Hauskaa vappua teidän perheelle!
    Ida
    http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  6. Reetta sanoo:

    Ihania kaikki, mut etenkin valkoinen 😍 rakastan valkoisia mekkoja mut silti harvoin tulee ostettua, kun häissä ei voi pitää. Vaikka häitä ei usein edes ole, niin jotenkin valkoisia mekkoja ei uskalla ostaa jos jää käyttämättä 😀

  7. Jaana sanoo:

    Moikka! Kuuluuko tohon viimeiseen mekkoon alusmekko?

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.