Meidän vappupäivä Linnanmäellä

01.05.2019

Meillä oli alunperin vappupäivälle ystäväperheen kanssa brunssisuunnitelmia, mutta yllättävien (onneksi mahtavien) tapahtumien vuoksi suunnitelmat peruuntuivat viime hetkellä. Tarkoitus on kuitenkin jatkaa vappubrunssiperinnettä taas ensi vuonna. Siksi me päätettiin vappupäivänä lähteä tsekkaamaan mikä meininki Linnanmäellä oli. Suunnattiin Lintsille heti kun se aukesi yhden aikaan päivällä. Portilla tarkistettiin kaikkien laukut ja tehtiin aikuisille myös ruumiintarkastukset. En ihan tiedä, että mitä he sieltä etsivät, kun esim. juomapullot ja muut kuitenkin sai ottaa mukaan. Aika hurjaa, olikohan kyseessä joku erikoistapaus, vai onkohan tämä pysyvä uusi juttu?

Lintsi oli aivan tupaten täynnä porukkaa, mutta aika harva oli ostanut tänään ranneketta. Suurin osa ihmisistä oli nauttimassa tunnelmasta niinkuin mekin, sekä tietty niistä ilmaisista laitteista.

Hetken jo siinä mietittiin, että olisiko tänään ollut just se päivä, kun rannekkeet olisi kannattanut ostaa, kun kaikki maksulliset laitteet olivat aivan tyhjiä eikä ollut jonoa. Ilmaislaitteisiin taas oli ihan älyttömän pitkät jonot. Ajateltiin kuitenkin, että ostetaan ne rannekkeet sitten, kun päästään kesällä vähän isommalla porukalla Lintsille, niin saadaan niistä kaikki ilo irti otettua. Tai no mulle ei kyllä sillonkaan varmaan kannata ostaa ranneketta, kun mä käyn varmaan vain parissa lällyssä laitteessa.

Mutta ainakin sitten isoille tytöille ja Otolle, sekä toivottavasti sukulaisille, jotka tulevat myös kaveriksi hurjempiin laitteisiin, joihin mä en uskalla. Moniin laitteisiin kun tarvitsee kaverin kummallekin isolle tyypille. Taapero ei vielä pääse Lintsillä oikein mihinkään laitteisiin (ainakaan niihin maksullisiin) kun hän on vielä reilusti alle 100cm pitkä. Toinen isommista sen sijaan pääsee vihdoin tänä kesänä monen vuoden odotuksen jälkeen yli 120cm laitteisiin, woohoo! Sitä on todella odotettu ja mittailtu, viime kesänä oli jo tosi lähellä mutta nyt ei ole enää epäilystäkään.

Tälle päivälle sattui onneksi upea aurinkoinen sää tuulesta huolimatta, eikä se tuuli edes tuntunut Lintsillä samalla tavalla. Parhaimmillaan oli 15 astetta lämmintä, joten aivan hyvin siellä tarkeni seikkailla lasten kanssa. Käytiin muutamassa laitteessa, joihin jaksettiin jonottaa ja syötiin pehmikset. Koitettiin ihmetellä myös pian avautuvaa tämän kevään uutuslaitetta Taigaa, voi hitsi se näytti hurjalta. Otto aikoo ehdottomasti käydä testaamassa sen.

Illalla herkuteltiin itse tehdyillä hampurilaisilla pitkästä aikaa. Otto on meidän hampparimestari, jonka hampparit on mun lempparit. Ne voittaa monet ravintolabursat ihan mennen tullen. Lapset on samaa mieltä ja parasta lapsista on se, kun hampparit saa täyttää ihan itse ja koota ne just sellaisiksi kuin haluaa.

Käytiin illalla vielä koko perhe ulkoilemassa pari tuntia ja nautittiin varastoon ihanasta säästä, kun huomisesta alkaen iskee ilmeisesti takatalvi vol.8466484. Tai ainakin luvassa oli säätiedotuksen mukaan yöpakkasia ja reilusti alle 10 asteen lämpötiloja. Onneksi oli tämä upean aurinkoinen vappupäivä ja saatiin fiilistellä ulkoilmaa oikein olan takaa.

Loppuviikosta täällä blogin puolella on luvassa ainakin niitä polttarivinkkejä, vähän parisuhdejuttuja ja muuta hauskaa! Kannattaa myös seurailla instassa, jos haluatte vaikuttaa siihen, millaista sisältöä täällä näkyy, koska kyselen siellä usein teidän ajatuksia ja mielipiteitä eri aiheista. Teidän palaute ja esimerkiksi postaustoiveet on mulle kultaakin kalliimpaa ja niitä saa aina myös jättää täällä blogin kommenttiboksissa.


4 Responses to “Meidän vappupäivä Linnanmäellä”

  1. Pomelo sanoo:

    En tiedä sitten, tutkivatko ettei ihmisillä ole mukana omia vappujuomia, vai onko tullut nyt jatkossa tapa. Kävin tiistaina ja eilen, kummallakin kerralla tutkittiin laukku. Mulle ei tehty ruumiintarkastusta. 😀

  2. Nimetön sanoo:

    Ihan normikäytäntö taitaa olla ja hyvä niin, jos on.
    Eipä siinä mistään sen hurjemmasta taida olla kyse, kuin turvallisuuden varmentaminen.

  3. ida ihana sanoo:

    Lapsena käytiin aina kerran kesässä lintsillä, ja se oli kyllä yleensä kesän paras päivä!:) Silloin kyllä oli kurja, kun sisäänpääsystäkin joutui maksamaan, vaikka meidän äiti oli vain perheen mukana viettämässä Lintsi-päivää, eikä yhdessäkään laitteessa käynyt.
    Nyt on niin kiva, kun sinne voi mennä myös fiilistelemään. Käytiin viime syksynä siskon kanssa myös Lintsin valokarnevaaleilla vain ihastelemassa valoja ja viettämässä aikaa, ja oli kyllä hieno!:)

    Ida
    http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  4. emzi sanoo:

    Pitää kyllä tänä vuonna päästä käymään vähän laitteissakin kun viime kesänä ei onnistunut. Vaikka ihan vieressä onkin xD

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.