Luukku 24. Viimeinen joulupläjäys

24.12.2019

Tähän luukkuun halusin koostaa vielä rutkasti joulutunnelmaa sekä menneiltä vuosilta, että tältä joululta. Siksi täältä löytyy meidän vanhoja jouluvideoita, sekä video reilun viikon takaa meidän esikoisen musiikkikoulun joulunäytöksestä. Meidän esikoinen lauloi siellä Whamin Last Christmasin ja mä olen katsonut tuon videon jo varmaan miljoona kertaa sen jälkeen. Voin kertoa, että itkin vuolaasti sitä esitystä katsellessani paikan päällä. Sitä ennen kuitenkin pieni kurkistus menneiden vuosien jouluihin videomuodossa. Kaivelin osan näistä videoista esiin mun vanhoilta YouTube-kanavilta, jotka mulla oli käytössä ennen nykyistä tiliä.

Me kuvattiin meidän ensimmäinen koko perheen joulutervehdys-video vuonna 2015. Siinä meidän perhe oli vasta nelihenkinen ja meidän isoimmat oli vielä niin pieniä!

Toinen joulutervehdys vuodelta 2016 on jäänyt mun mieleen. Odotin silloin melko viimeisilläni meidän kuopusta ja olo oli todella raskaanaoleva.

Vuonna 2017 meidän kuopus oli vielä 10 kuukautta vanha vauva, eikä häntä kiinnostanut ollenkaan olla mukana meidän joulutervehdyksessä. Hän oli aivan ärsyyntynyt siihen, että olisi pitänyt hengailla paikoillaan jonkun sylissä, kun olisi halunnut vain tutkia maailmaa ja ottaa haparoivia ensiaskeleita.

Vuonna 2018 me ei kuvattu joulutervehdystä ollenkaan, mutta haastateltiin lapsia jouluhaastattelun verran, kun he halusivat tehdä sellaisen. Heidän ihanat höpötykset saavat kyllä hymyn huulille. 

Tänä vuonna joulutunnelmaa jakaa myös meidän esikoinen, joka lauloi musiikkikoulun joulukonsertissa ihanasti. Mun mielestä on ihan älyttömän siistiä, että meidän pienestä esikoisvauvasta on kasvanut niin rohkea ja ihana tyyppi, joka halusi laulaa kaikille.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

8 years old finnish girl singing Last Christmas by Wham. ❤️

Henkilön 🌼 Iina Hyttinen 🌼 (@iinalaura) jakama julkaisu

Tässä vielä tuoreet 2019 jouluterkut meidän perheeltä!

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Ihanaa joulua ihan jokaiselle ❤️🎄🎄🎄T. Meidän perhe

Henkilön 🌼 Iina Hyttinen 🌼 (@iinalaura) jakama julkaisu

 

Blogi hiljenee tämän myötä ainakin pariksi päiväksi joulunviettoon, mutta instassa varmasti jaetaan jonkin verran joulutunnelmia. Jos et siis vielä seuraa siellä, niin nyt kannattaa ottaa seurantaan @iinalaura -tili! Ihan älyttömän ihanaa ja rauhallista joulua kaikille ja valtavan suuri kiitos siitä, että olette seuranneet joulukalenteria ja olen saanut jälleen kerran valmistautua jouluun yhdessä teidän kanssa! Olette jakaneet mulle niin paljon hyvää mieltä ja positiivista energiaa! Kiitos ja ihanaa joulua <3 


14 Responses to “Luukku 24. Viimeinen joulupläjäys”

 1. Kirmi sanoo:

  Ihanaa joulua teille! Ja voi apua, miten teidän vauva osaa jo jotain noin hienoa ja mahtavaa! Muistuttaa, miten aika rientää ja kuinka omakin minivauvanikin taitaa olla jo pian jo viisivuotias, huh 😅 aivan todella hieno ja taitava lauluesitys.

 2. Anna sanoo:

  Tosi kaunis esitys Tiaralla! <3 Ja miten rohkeasti laulaa yksin yleisön edessä ja vieläpä enkuksi! En yhtään ihmettele, jos on äidillä kostuneet silmät kun niin tekee melkein täällä ruudun toisella puolellakin! Suloinen esitys<3
  Hyvää joulua Iina teidän perheelle 🙂

 3. Marjaana sanoo:

  Näistä videoista tuli kyllä hyvä mieli ja Wau miten rohkea ja taitava esiintyjä Tiara onkaan. Hyvää joulua!

 4. Satu sanoo:

  Hyvää joulua teille! Aivan ihana Tiaran laulu. Oma tyttäreni lauloi myös toissa vuonna kirkossa yksin joululaulun. Hän oli sillon 15v.❤️Oli hänen eka esiintyminen.

 5. Nimetön sanoo:

  Upea tuo laulu!!!
  Englannin ääntäminenkin niin vaivattoman oloista.
  Toiset ovat vain syntyneet esiintymään, kaikille taitaville ei vaan ole suotu esiintymisviettiä lainkaan, saati monelle esiintymisviettiselle sitä taitoa.

  • Iina Hyttinen sanoo:

   Kiitoksia hurjasti <3 Joo niinhän se on, että tosi yksilöllistä, miten kukakin osaa ja uskaltaa. Mä olen itse just sellainen, että haluaisin hirveästi esiintyä ja osata, mutta rohkeus ja taidot jää puolitiehen 😀

 6. Sandra sanoo:

  Voi, että te olette kyllä ihana ja kaunis perhe! Ja esikoisenne lauluesitys oli kerrassaan hurmaava, saa itsellekin kyyneleet silmiin, kun ymmärtää sen ylpeyden tunteen omaa lasta kohtaan! Aivan ihanaa joulua koko teidän perheelle! ♥️

 7. Jensku sanoo:

  Ihana tuo Tiaran laulu! <3

  Ääntää paremmin enkkua kuin minä! 😀

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.