Oton asukuvat x10 pt. 2

14.01.2020

Mä testaan kameran asetukset aina kun me kuvataan ottamalla testikuvan Otosta. Näistä tulee yleensä melko hauskoja ”Oton asukuvia”. Olen jakanut niitä viimeksi vuonna 2017 täällä blogissa, joten nyt oli korkea aika ottaa uusi otos Oton asukuvia tarkasteluun. Täältä pesee 10 kappaletta!

1. ”Tässä on tosi hienoja vaatteita, enkös ookin hyvä esittelemään.”

2. ”Päätit sitten ottaa tällasen passikuvan musta. Ok, ollaan sitten vakavana.”

3. ”Mun päässä ei liiku just nyt yhtään mitään.”

4. ”Oikeesti? Älä viitti.”

5. ”Kaihoisa katse kohti tietokonenurkkaustani. Olisipa tämä jo ohi.”

6. ”Tulee mieleen ainakin 7464582920 asiaa, joita tekisin just nyt mieluummin kuin seisoisin tässä jäätävässä tihkusateessa täällä portaikossa.”

7. ”Yritän prosessoida mitä täs just tapahtuu. Mä keitän puuroa ja toi makaa tossa. Ok.”

8. ”Kerrankin mulla on farkut jalassa eikä verkkarit. No onhan toi nyt aika söpö, kun nukahti kesken lehden lukemisen.”

9. ”Onks sun pakko yrittää ottaa musta samanlainen kuva kun otat itestäs? Ku tää ei niinku yhtään lähde.”

10. ”Tässä mä seesteisesti luen kirjaa. Asukuva, pah. Mullahan on yökkäri.”

Otto <3 Hän on kyllä mainio. Kysyin luvan postauksen tekemiseen ja Otto kuulemma ”odotti tätä innolla”. Tosin hänen äänessä saattoi kuulua pieni sarkasmin häivähdys. Mutta oikeesti, Otto on best. Hän laittaa itsensä täysillä likoon aina mun ja meidän perheen takia. Mulla on niin hauskaa Oton kanssa. Ollaan saatu pian vuoden ajan nauttia arkisin yhteisistä työ/opiskelupäivistä ja tämä on kyllä hands town rennointa ja parasta arkea, mitä meidän perheellä on koskaan ollut, ellei vanhempainvapaata lasketa. Maailmassa ei vaan ole mitään siistimpää, kun saada viettää mahdollisimman paljon aikaa oman puolison ja parhaan ystävän kanssa.

Otto on tukenut mua aina työnteossa ja meille on vuosien saatossa kehittynyt omat sujuvat prosessit, miten kaikki saadaan tehtyä mahdollisimman tehokkaasti. Näiden testikuvien ottaminen on, uskokaa tai älkää, tärkeä osa sitä. Ja lisäksi se on hauskaa meille. En olisi ikinä päässyt blogin kanssa tänne missä nyt olen ilman Ottoa, ja hänen täydellistä heittäytymistä tähän touhuun mun kanssa.  Kiitos Otto, kun olet just sinä. <3


15 Responses to “Oton asukuvat x10 pt. 2”

 1. Avatar Sasa sanoo:

  Mä niin oon samaa mieltä et puolison tuki on sairaan tärkeää ❤️ ja kyllä teidän jutuista huokuu se, et on hauskaa!

 2. Avatar Mimosa sanoo:

  Melkein tiedän ettei tätä julkasta, mut miten teidän taaperon päiväunirytmi menee? Melko useassa postauksessa hän on ”yllättäen” nukahtanut kesken touhujen.

  • Iina Hyttinen Iina Hyttinen sanoo:

   Meidän taaperon päiväunirytmi menee niin, et hän nukkuu päikkärit silloin kun nukuttaa, oltiin kaupungilla tai kotona tai autossa. Miksi en julkaisisi tätä? :O Ei hän tässäkään mitenkään yllättäen nukahtanut, vaan meillä oli rattaat mukana, jotta hän voi nukkua niissä sitten kun alkaa väsyttää.

   • Avatar Veera sanoo:

    Mutta eikö olisi kivempi nukkua kotona rauhassa omassa mukavassa sängyssä, kuin meluisassa kauppakeskuksessa rattaissa istuen?

    • Iina Hyttinen Iina Hyttinen sanoo:

     Meidän taapero ei nuku päiväunia kotona enää joka päivä ja jaksaa ihan hyvin useimmiten, mutta aina jos on väsynyt niin tarjotaan mahdollisuus nukkua, missä ikinä ollaankin. Mun mielestä se on aika hitsin kätevä taito, että osaa nukkua rauhalliset ja hyvät päiväunet muuallakin kuin siellä omassa sängyssä.

   • Avatar Mimosa sanoo:

    Monesti tuntuu ettei kriittisiä kommentteja mielellään täällä julkaista. Ihmettelen miksei taaperon päiväuniaikaa oo kunnolla rauhotettu? Luulis et teillä olis mahdollisuuksia sumplia menoja niin, ettei tarviis hälinässä torkkua.

 3. Avatar Emma sanoo:

  Ihan mahtavia kuvia ja noi kommentit xD

 4. Avatar Elli sanoo:

  Kuva 4:stä kiinnitin huomiota taustalla oleviin henkilöihin, miten siististi niiden liike on tullut kuvaan. Oikeesti aika hieno kuva, varsinkin Otto <3 :D Näyttää just siltä, että Otto on ihan jossain omissa maailmoissa ja noi takana olevat on siellä jossain toisessa maailmassa :D

  Kuvan tunnelma on jotenkin siisti.

  Minäkin teen töitä mieheni kanssa. Meilläkin tämä homma toimii, niin hyvin että lomalla välillä odottaa, että pääsispä töihin vähä viettää parisuhde aikaa :D Ei tarvi yhteisiä harrastuksia, kun on yhteinen työ. Meillä onkin sitten omat harrastukset :)

  • Iina Hyttinen Iina Hyttinen sanoo:

   Voi kiitos sulle ihanasta kommentista <3 Nää testikuvat on kyllä satunnaisesti myös onnistuneita, kun ne ottaa täysin ilman paineita tai odotuksia ja joskus sattuu jotain siistiä taustalle. :D Kuulostaa aivan ihanalta <3 Meillä ihan sama, et joskus jopa vähän lomilla odottaa niitä rauhallisia kahdenkeskisiä hetkiä <3 :)

 5. Avatar Alina sanoo:

  Hands down, ei hand town. Harmillista kun käytetään anglismeja vaikka ei osata kirjoittaa niitä. Tuossakin merkitys on täysin eri.

  • Iina Hyttinen Iina Hyttinen sanoo:

   Siinä on kirjoitusvirhe, inhimillinen näppäilyvirhe, jollainen sinullekin tuli kommentissasi kun kirjoitit ”hand town” vaikka mun virheessä lukee ”hands town”. :D En tarkoituksella kirjoittanut hands town, sehän kuulostaa aivan hoopolta. :D

 6. Avatar Ellu sanoo:

  hahahha, huippu postaus!!
  Mutta miten tyhmiä kommentteja.. lapsettomat ihmettelee miten ne taaperotkin nyt saattaa välillä väsähtää mihin vain, ja kun kaikki ei ole kotona kukkahattupäässä 24/7..

 7. Avatar Julle sanoo:

  Hauska postaus! Kyllä lapset nukkuu ihan yhtä hyvin rattaissa tai autossa.. Joskus ei voi tarjota vain sitä absoluuttista hiljaisuutta :D Varsinkin kun on useampi lapsi niin ei nyt voi mennä vain sen yhen ehdoilla. Taitaa kommentoidat olla lapsettomia…

Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.