Luukku 15: Parhaat joulubiisit

15.12.2021

Tässä joulukalenteriluukussa jaan omat lemppari-joulubiisit, joita onkin kertynyt aika valtava määrä. Tein tähän neljä top5-listaa mun lempi joulubiiseistä! Mukana on lemppareita kotimaisia joulubiisejä, englanninkielisiä joulubiisejä, pikkujoulubileisiin sopivia joulubiisejä sekä oman lapsuuden ja meidän lasten lemppari joulubiisejä. Tässä siis vähän jokaiselle jotain! Olen itse joulumusiikin suurkuluttaja ja olisin voinut vaikka tehdä sadan biisin joulusoittolistan, mutta kai sitä pitää jotain jättää seuraaviinkin joulukalenterihin. Tässä siis nyt yhteensä 20 meidän perheen jouluista suosikkia!

Pitänee varmasti pitää Instagramin puolella jonkunlainen gallup, koska kiinnostaa kuulla myös teidän suosikki-joulubiisejä! Yritin valita tähän osaksi myös sellaisia ei-niin-perinteisiä lauluja, joita kaikki eivät välttämättä ole vielä kuunnelleet. Toisaalta kotimaisiin biisein otin just ne klassikot, jotka kaikki tietää, hah!

Parhaat suomalaiset joulubiisit

1.

2.

3.

4.

5.

Parhaat englanninkieliset joulubiisit

1.

2.

3.

4.

5.

Parhaat bile-joulubiisit

1.

2.

3.

4.

5.

Parhaat lasten joulubiisit

1.

2.

3.

4.

5.

 

Toivottavasti listalta löytyi jotain uuttakin kuunneltavaa teille! Mun kaikkein kaikkein suurin lemppari joulubiisi on kyllä varmaan tuo Raskasta joulua – Tulkoon joulu. Se on vaan niin koskettava ja kylmät väreet menee. Mutta rakastan kyllä silti myös amerikkalaista joulutunnelmaa biiseissä ja niitä tulee ehkä kuunneltua jopa enemmän kuin suomenkielisiä nykyään. Pitäisi oikeastaan kasata yksi sellainen täydellinen joulu-soittolista, jossa olisi sopivasti biisejä suomeksi, englanniksi ja vielä ruotsiksi, koska ruotsalaiset on myös todella vahvoilla tässä joululaulu-gamessa. Loppukevennykseksi upotan vielä yhden ruotsinkielisen suosikin teille, jotka tykkäätte kuunnella myös ruotsia!

 


Kommentoi

Sinun pitää kirjautua kommentoidaksesi.